349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

geçer inşallah. geriye bakınca çabuk geçmiş gibi geliyor, ileriye bakınca geçmeyecek gibi. herkes geçer diyor. geçer herhalde. ömürler geçiyor iki ay mı geçmeyecek diyorum ama özledik hepimiz.

geçicek inşallah,kesinlikle öyle arada şafak sıkıştırıyor işte yoksa hangi gecenin sabahı olmadı ki

geçicek inşallah,kesinlikle öyle arada şafak sıkıştırıyor işte yoksa hangi gecenin sabahı olmadı ki

öyle canım öyle. birazdan bir gün daha atacak... sonra yeni haftaya başlayacağız. çok acıktım ya. canım peynirli poğaça çekti. oyyy olsa da yesem.

öyle canım öyle. birazdan bir gün daha atacak... sonra yeni haftaya başlayacağız. çok acıktım ya. canım peynirli poğaça çekti. oyyy olsa da yesem.

evet son 2 dakika bu saatte nerden aklına düştü şimdi benim de acayip uykum geldi uyusam hiç fena olmıcak herkese iyi geceler, bol sevdicekli rüyalar diliyorum

yeni gün yeni ikon... bakalım neymiş ikonumuz günlerden Tokat.. Darısı Ankara'ya....

kimsecikler kalmamış ben gelene kadar gültencim okursan eğer hayırlı yolculuklar diliyorum sağ salim git gel güzeeelll vakitler geçirirsin inşallah
kızlarrrr çok şükür 2 ay yazısından kurtuldukkkkkkk artık 2 ay diye bir şey yokkk darısı 1 ayın başınaaa sonra gelsin sevdiceklerimiz hepimiz için güzel bir gün olsun

merhaba kızlaaarrrr nasılsınız?? bugün 60lı rakamlara veda ediyoruzzzz o yüzden ikoncanımızın neşesi pek yerinde umarım sizinde öyledir

yandaki ay yazısı bitsin artıkkk. sadece gün kalsın. gülten ile nehirnil gittiler... ben de 48 gün kala yolcuyum kızlar inşallah. hem de o günün ikonuuuu buymuş. çok sevdim kavuşma ikonumuzu
O halde bizim için şafak bugün 59 :)

benim eşim de erken çıkabilir ama şimdiden saymıyorum. o zaman birden düşecek daha çok sevineceğim.

evt canim simdi gitme sirasi bizde bir an once gecer umarim ikoncanda supermis valla gitmeden rahatlamicam ben zaman gecmez oldu :-/

ben de sadece o güne odaklandım. başka hiçbir şey düşünmüyor, yapmıyorum. dünyada bir şeyler oluyor ama beni hep teğet geçiyor... her şeyden koptum gittim valla. bi tek o gün var sanki. diğer günlerin anlamı yok... sadece o günün gelmesini sağlayan basamaklarmış gibi...

aynen canım ya giderken bir şeyler yapıyım istiyorum ama evden gitmicem kardeşimin yanından gidicem malum öğrenci evi imkanlar kısıtlı ne yapsam diye düşünüyorum pasta börek yapma işinden anlarım da pişirme kısmından hiç anlamam hep ben yaparım annem pişirir şimdi yakmadan bir şeyler yapıp götüreyim istiyorum ama bakalım

pişirirsin bir şey olmaz. börek falan yüksek ısıda pişer. kek 180. ne yapacağını bilmiyorum ama. devamlı kontrol de edersen yanmaz. ben de gene sarma saracağım. üçüncü gidişim her seferinde de sarma istedi. çok sıkılıyorum sararken ama yapacak bir şey yok. üstelik bu sefer tüm koğuştakilere de istedi. artık mahalleyi toplar sardırırım ne yapayım.

ohhh maşallahh valla ben kendim o topa girmem annem gideceğimi bilse beraber yapardım ama kendim imkansız

Kızlar iyi günler nasılsınız şafağınız hayırlı olsun 1 ay yazısını goruyorum.nehırnıl ve gultencım aramızda yoklar ama umarım guzel dakıkalr gecırıyordur. dondukten sonra zorluk cekeceklerdır.sımdıden sabır dılıyorum.resımlerını gordum gultenım maşallah...

bugun ki şafak ikonumda :13: Bitlis..
ikonlarımda sevınçteler

inşallah bu haftamızda cabuk gecer

Son düzenleme:
ohhh maşallahh valla ben kendim o topa girmem annem gideceğimi bilse beraber yapardım ama kendim imkansız

olduğu kadar o zaman. gelince yerler. zaten seni görecek o ona yeter.

geçsin geçsin. bu hafta da çabuk geçsin. önümüzdeki hafta da çabuk geçsin. yeni şafağın da hayırlı olsun. "b" lerdesin biz de "t"lerdeyiz. artık harf gruplaması bile yapıyorum kendi kendime. ne yapacağımı nasıl sayacağımı şaşırdım. ben şimdi pazara gidiyorum. hem salıya hem cumartesiye misafirim var. alacağım çok, yapacağım da çok. görüşürüz.. :80::80:

kolay gelsınn canım

Kızlar tek kaldım burda ya nerdesınız Sıkıldımmm
ziyaretcı arkadaslar buyrun gelın sızde

Son düzenleme:
kuzummmm geldim bennn valla şu 1 ay yazısda bir an önce gider umarım kuzum ya zaman dondu sanki şu marttan bi kurtulamadım. sen nasılsın keyifler nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…