349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kuzummmm geldim bennn valla şu 1 ay yazısda bir an önce gider umarım kuzum ya zaman dondu sanki şu marttan bi kurtulamadım. sen nasılsın keyifler nasıl?

oh sonunda geldın..ne yapım bende sımdı cıkım barı dus alım dedım yarın malum iş var aradan cıksın dedım.Sen neler yapıyorsun nasıl gectı gunun???

evdeydım butun gun buyuk abım ust katta oturuyor orda oturdum 2 ye kdr sonra eve ındım ole tv ızle yemek ye ınt takıl derken bu saat oldu..

az once topıkte gezerken de bırşeyle karsılastım ve cok uzuldum.nasıl olucak bılmıyorum 2 arkadaşda aynı seylerı yazmıs asagı yukarı.20 gun falan aramıyormus egıtımdemıs benım askerımın akılsızlıgı cok sınırlendım ona bır kez daha bılıyorsun bızım askerlık bıtınce uzman cavusluk ıcın gıdecek tekrar egıtım alıcak en basta ve ben hıc ıstemeye ıstemeye kabul edıyorum cok sıkıldım ben safak saymakdan 456 gun say oda yetmezmıs gıbı tekrar say

hayırlı akşamlar kızlarrr .tez vakitte askerlerimize kavuşmak dileği ileee ..

ve ben bu ınsanla mayıs ayında cıddı bırşeyler dusunuyorum.nasıl olucak dıyelım yuzuk takıldı.
asker tekrar gıttı egıtıme benı bole 20 gunde arasa vala ben kaldıramam kım kaldırır kızlar haksızmıyım.
ne anlarım ben bu ısten sogukluk da gırer araya benım nıye sansım olmuyor hıcbırseyde anlamıyorum ben
:26:

kuzum hele bi dur yaa şimdiden taa o zamanı düşünmee bak azıcık kaldı şafağın bi bunun tadını çıkar bi kavuşmanızın tadını çıkar.bulunur bir yolu o zamana şimdi bunları düşünüp üzme hiç kendini. bak ne güzel keşke bizimde seninle şfağımız aynı olsaydı benim çok gözümde büyüyor zaman geçmiyor sanki

hayırlı akşamlar kızlarrr .tez vakitte askerlerimize kavuşmak dileği ileee ..

iyi akşamlar nasılsınız

iyi akşamlar nasılsınız[/QUOTE]

TEŞEKKÜR ediyorumm çook şükür siz nasılsınız..asker yolu bekliyoruz hep birliktee tez vakitte tez vakitteee..

Moralim çok bozuk benim askerim 2 gündürlü aramıyor telefonu kapalı. Bu 2 gün bana çok ağır geldi. Yarın hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam etcez biliyorum, bu benim zoruma gidiyor.

yeni gün yeni ikon... bakalım neymiş ikonumuz... mutsuzmuş ama. bundan sonra birkaç ikonumuz böyle mutsuz. geldik 50 lere...

Günaydın yarenlerimmmmm bugünkü şafağımız TEKİRDAĞ ikoncanımızın canı sıkkın ama sizlerin olmasın hepinize güzel bir gün diliyorum zaten kimsecikler uğramaz oldu topiğe zeynep ve gülten gidince umarım en kısa zamanda toplanırız yine

Gercekten kımsecıkler yok bırakıp gıttınızz hıh gelin artık kızlar biran önce anlatın bakalım ne yaptınız ettınız.zeynebıde merak edıyorum poff:26:

günaydıınnn kuzummm senin ikonun hazırlıklara başlamış sende durumlar nasıl?

bende cumartesı gunu hallettım bır sacım boyanack dıp boyası o kadar canım onuda bu hafta sonu hallederım buyuk ıhtımal cıksın aradan hafta ıcı telasa gırmek ıstemıyorum.dıger hafta ıcı..

Gercekten kımsecıkler yok bırakıp gıttınızz hıh gelin artık kızlar biran önce anlatın bakalım ne yaptınız ettınız.zeynebıde merak edıyorum poff:26:
bugün yarın gelirler kuzum inşallah :)

bende cumartesı gunu hallettım bır sacım boyanack dıp boyası o kadar canım onuda bu hafta sonu hallederım buyuk ıhtımal cıksın aradan hafta ıcı telasa gırmek ıstemıyorum.dıger hafta ıcı..
ohhh ne güzelll kuzumm bu arada benim ara şafağımda ama daha hiç gidecekmişim gibi gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…