- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
kuzummmm geldim bennnvalla şu 1 ay yazısda bir an önce gider umarım kuzum ya zaman dondu sanki şu marttan bi kurtulamadım. sen nasılsın keyifler nasıl?
hayırlı akşamlar kızlarrr .tez vakitte askerlerimize kavuşmak dileği ileee ..
oh sonunda geldın..ne yapım bende sımdı cıkım barı dus alım dedım yarın malum iş var aradan cıksın dedım.Sen neler yapıyorsun nasıl gectı gunun???
evdeydım butun gun buyuk abım ust katta oturuyor orda oturdum 2 ye kdr sonra eve ındım ole tv ızle yemek ye ınt takıl derken bu saat oldu..
az once topıkte gezerken de bırşeyle karsılastım ve cok uzuldum.nasıl olucak bılmıyorum 2 arkadaşda aynı seylerı yazmıs asagı yukarı.20 gun falan aramıyormus egıtımdemıs benım askerımın akılsızlıgı cok sınırlendım ona bır kez daha bılıyorsun bızım askerlık bıtınce uzman cavusluk ıcın gıdecek tekrar egıtım alıcak en basta ve ben hıc ıstemeye ıstemeye kabul edıyorum cok sıkıldım ben safak saymakdan 456 gun say oda yetmezmıs gıbı tekrar say
ve ben bu ınsanla mayıs ayında cıddı bırşeyler dusunuyorum.nasıl olucak dıyelım yuzuk takıldı.
asker tekrar gıttı egıtıme benı bole 20 gunde arasa vala ben kaldıramam kım kaldırır kızlar haksızmıyım.
ne anlarım ben bu ısten sogukluk da gırer arayabenım nıye sansım olmuyor hıcbırseyde anlamıyorum ben:26:
hayırlı akşamlar kızlarrr .tez vakitte askerlerimize kavuşmak dileği ileee ..
Moralim çok bozuk benimaskerim 2 gündürlü aramıyor telefonu kapalı. Bu 2 gün bana çok ağır geldi. Yarın hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya devam etcez biliyorum, bu benim zoruma gidiyor.
kavga mı ettiniz? yoksa işi falan mı var?
Sonunda bütün yazdıklarınızı okudum ve yetiştim size :))
59 GÜN 04 SAAT 55 DAKİKA KALDI...
Günaydın hanımlar..Nasılsınız??
buğun ki şafak ikonumBingöl
Günaydın yarenlerimmmmm bugünkü şafağımızTEKİRDAĞ ikoncanımızın canı sıkkın ama sizlerin olmasın hepinize güzel bir gün diliyorum zaten kimsecikler uğramaz oldu topiğe zeynep ve gülten gidince umarım en kısa zamanda toplanırız yine
günaydıınnn kuzummm senin ikonun hazırlıklara başlamış sende durumlar nasıl?
bugün yarın gelirler kuzum inşallah :)Gercekten kımsecıkler yok bırakıp gıttınızz hıhgelin artık kızlar biran önce anlatın bakalım ne yaptınız ettınız.zeynebıde merak edıyorum poff:26:
ohhh ne güzelll kuzumm bu arada benim ara şafağımdabende cumartesı gunu hallettım bır sacım boyanack dıp boyası o kadar canım onuda bu hafta sonu hallederım buyuk ıhtımal cıksın aradan hafta ıcı telasa gırmek ıstemıyorum.dıger hafta ıcı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?