349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın arkadaşlar şafağımı 59
Rabbime şükürler olsun artık 50lerdeyiz
Bugün güzel vatanımızdan TEKİRDAĞdayız TEKİRDAĞımıza selam yola devam

Bakalım TEKİRDAĞımızın neyi meşhurmuş?
Sarkoy Uzumu ve Sarabi, Tekirdag Rakisi, Aycicegi, Tekirdag Koftesi, Rakoczi Muzesi, Rustempasa Camii

Herkese hayırlı haftalar olsun inşallah gelişimle 50leride getirmiş bulunmaktayımBütün detayları anlatıcam ben yokken odam hertaraf dagılmış bir toparlamam gerek

bugün yarın gelirler kuzum inşallah :)

ohhh ne güzelll kuzumm bu arada benim ara şafağımda ama daha hiç gidecekmişim gibi gelmiyor

nerdeydı askerlıgı canım.olsun belkı toplu bayram olur bu ay sonu bıze.ole deme ya aklına koydunmu kesın yapar kız mılletı

günaydın...Hoşgeldın kuzummm..hemen beklıyoruz bende bırkac ısım var halledıp gelıyorummm..

ohh hoşgeldin kuzummmmmm bekliyoruz haberlerini
nerdeydı askerlıgı canım.olsun belkı toplu bayram olur bu ay sonu bıze.ole deme ya aklına koydunmu kesın yapar kız mılletı

karsta canım bileti falan aldım ama hala inandırıcı gelmiyor

yarenlerim ben kaçıyorum arkadaşımla hastaneye gideceğim akşama görüşürüz öpüldünüz

Aşk Lazım (Gökhan Türkmen) - YouTube

günaydınnnn

haftaosnu eşimleydim evci iznimiz vardııı bu sefer döbnmek çok dokundu zor geldii

hiç böyle olmamıstım halbuki şafak olmuş 59 düşmüsüz 50li hanelere de...

günaydın canım hoşgeldin. şafak 59 çok şükür 50 leride bitirecez az kaldı.gelecekler gittikleri gibi gelecekler inşallah....

iyi haftalar kızlar

nehircim hoşgeldin 50 li haneleride gtirdin nazlıcım senin şafağı gördükçe içim gidio valla darısı başımıza inşallahhhhhh

anlat anlat. bekliyoruz. siz gittiniz geldiniz darısı bize.

günaydın...Hoşgeldın kuzummm..hemen beklıyoruz bende bırkac ısım var halledıp gelıyorummm..

sana da günaydın canım. dün kimseler yoktu. bugün herkes toplanmış, maşallah.

gideceğiz ladym, biz de gideceğiz. günümüz gelecek.

Hayır canım kavga falan etmedik ama farketmeden kırdıysam onu bilmiyorum. Haftasonları bazen böyle yapıyor. Anlam veremiyorum.

aslında hafta sonları daha rahat olması gerekiyor ama belki başka bir durum oluyordur açamıyordur. ya da çarşıda arkadaşlarının yanında telefonla uğraşmak istemiyordur. sen gönlünü ferah tut. biz büyütüyoruz kafamıza takıyoruz ama aslında her şey çok daha basit olabiliyor. nerede askerin?

demek karabük yapıp geldin harika ben de haftaya gitmeyi düşünüyorum inşallah hava da soğuktu şansına iyi geçmiştir inşallah eşimle konuşuyoruz geçen ordan bi asker şarkı söylüyor dedim şafak sıkıştırmaya başlamış heralde sorma ya diyo burdan dönüşte evlenecek çok herkes gün sayıyor diyo evlenecek arkadaşlarra duyrulur

inşallah canım ya bakalım bızde neler olucak cok streslı ıslermıs baya..:26:

Geldim yarenlerim hepiniz iysinizdir inşallah ön sayfaları okuyamadım henüz fırsat buldukça okuycam Babam perşembe günü şehir dışına çıkıcagını belirtti ben bir heyecan yaptım bütün hazırlıklar yemeklerim falan cumayı zor ettim valla öglen gibi bindim akşam 5buçukta ordaydım askerimi evci çıkardık babası geldi otobüslede ilk başta sorun oldu bayagı cuma gittim ama cuma çıkartamadık geçiktik birsürü sorun oldu o cuma akşamı bana okadar zor geldiki sinirimden odaya bir tabak dolusu makarna söyledim oturdum birgüzel yedim aglayarakherşeyi ayarlamış gitmişim ama çıkaramadık cuma günü babası geldi cumartesi sabah erkenden 6gibi saat 8de çıkardı evci sevdigimi ben tabi o gecede uyuyamadım sabah erkenden yolda bekliyorum bir heyecan elim ayağım buz noldu sorunmu oldu aklımda birsürü düşünce:18:sonra ilk telefonda duydum askerimin sesini çıktık geliyoruz dediya bir oh çektim
Otelin önünde bekliyorum öyle çıkma biz geliyoruz desede gönül dururmu hiç bir baktım aşağıdan geliyorlar ben bir koşuyorum aşağıya düşücem nerdeyse gözlerim dolu dolu sıkı sıkı sarıldım agladım tabi durabilirmiyim ama çok aglamadım babasından çekindimde azcık uzunda sarılamadım babasını otogara bıraktık geri gönderdik sonra bütün gün bizim 2ay 10 günün acısını çıkardık şükürler olsunki unutamıycagım bir evci oldu sıkıntı stres yaşadım ama neydi cumartesi sabah 8buçuk gibi kavuştum askerime pazar günü 3buçukta bıraktım orda orda bırakıp gelmek bu sefer daha zordu sanki daha bir acıydı gitgide dahamı zor oluyor ne hiç sevmiyorum bu otogarları nekadar kavuştursada bizi o derecede acı veriyor ayrılırken canımdan bir parçayı bıraktım tekrar orda cama yapışmış bir vaziyette çıkana kadar agladım el salladım çok zordu çok tek tesellim şuan önümüzde 1ayımız tekrar gitmek nasip etsin rabbim inşallah Allahım sizleride en kısa zamanda askerlerinizi görmeyi nasip etsin yarenlerim çok güzel bir duygu ama okadarda zor birkere daha ayrılmak çok zor ama yaşatsın sizlerede inşallah

İnşallah sorunsuz gider gelirsin tatlım bebiş nasıl seni çok zorlamıyor dimi yolda çok kar vardı gelirken bolu falan pazar sabahı bir uyandık safranbolu karlar altında gözlerime inanamadım birkaç saat içinde neler olmuştu çok soguk oralar şuan ama kar kesilmiş canım sen gidene kadar daha güzel olur inşallah

canım maşallah senın adına cok sevındım.sen anlattın ben askerımle bulusma anını yasadım sankı vala bu 12 gun gecmez artık bana bunu anladım.bende gelsın ıstıyorum doya doya sarılayımm karsımda goreyım ne olurr sankı 1 gece kalıcak ama olsun

aynen o otogardan bende nefret ed,yorum resmen evliyiz ama sen burda kalmak zorundasın eşimi burda bırakıp dönüyorum of dedim cumartesi sabah kalktık güzel bir kahvaltıya gittik DEDİM KAHVE İÇMEYİ ÇOK ÖZLEDİM SENİNLE türk kahvemizi söyledik kahvaltıdan sonra közde pişmiş kahvemizi yudumladık sohbet ettik...sonra annesini aradı beni yine sinir etmeyi basarsada asla dedim keyfimi bişey bozamaz takmadım annesine nasılsn napıyosun anne dıyor ılk cumle senı dusunuyorum hıc ahberım yoktu evzı ıznınden su bu...ya neden demıyosun ıyıyım yavrum sız de ıyısınız ne guzel senı esın yalnız bırakmamıs gelms yıne ızne cıkmssn mutlu olcagı yerde gorusemedık ne zamndr dıye(1 ay oldu gorusmeyelı ogluyla) ogluna sıtem edıyor nıye uzuyosun orda onu keyfını nıye kacırıyosun bana soylemedınız evcı ıznını dıyomus ya 10 gun onceden herkese ılan mı edıyım ya hakıkaten bazen sabrım cok zorlanıyor ınsan bıraz dusunur ya esimnde yüzü değişti düştü ama caktırmadı o da mahvetmemek ıcın haftasonumuzu ...

:118::119::124::13:Amanın tickerımda artık 1 ay yazıyor 1 ay şükürler olsun ben yeni farkettim bunu hemen eglencesini yapmalıyım haydi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…