- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
bugün yarın gelirler kuzum inşallah :)
ohhh ne güzelll kuzumm bu arada benim ara şafağımdaama daha hiç gidecekmişim gibi gelmiyor
Günaydın arkadaşlar şafağımı 59
Rabbime şükürler olsun artık 50lerdeyiz
Bugün güzel vatanımızdan TEKİRDAĞdayız TEKİRDAĞımıza selam yola devam
Eki Görüntüle 660358
Bakalım TEKİRDAĞımızın neyi meşhurmuş?
Sarkoy Uzumu ve Sarabi, Tekirdag Rakisi, Aycicegi, Tekirdag Koftesi, Rakoczi Muzesi, Rustempasa Camii
Herkese hayırlı haftalar olsun inşallah gelişimle 50leride getirmiş bulunmaktayımBütün detayları anlatıcam ben yokken odam hertaraf dagılmış bir toparlamam gerek
Eki Görüntüle 660358
Sarkoy Uzumu ve Sarabi, Tekirdag Rakisi, Aycicegi, Tekirdag Koftesi, Rakoczi Muzesi, Rustempasa Camii
Herkese hayırlı haftalar olsun inşallah gelişimle 50leride getirmiş bulunmaktayımBütün detayları anlatıcam ben yokken odam hertaraf dagılmış bir toparlamam gerek
nerdeydı askerlıgı canım.olsun belkı toplu bayram olur bu ay sonu bıze.ole deme ya aklına koydunmu kesın yapar kız mılletı
ohh hoşgeldin kuzummmmmmbekliyoruz haberlerini
karsta canım bileti falan aldım ama hala inandırıcı gelmiyor
yarenlerim ben kaçıyorum arkadaşımla hastaneye gideceğim akşama görüşürüz öpüldünüz
Aşk Lazım (Gökhan Türkmen) - YouTube
Eki Görüntüle 660358
Eki Görüntüle 660358
günaydın...Hoşgeldın kuzummm..hemen beklıyoruz bende bırkac ısım var halledıp gelıyorummm..
ohh hoşgeldin kuzummmmmmbekliyoruz haberlerini
karsta canım bileti falan aldım ama hala inandırıcı gelmiyor
yarenlerim ben kaçıyorum arkadaşımla hastaneye gideceğim akşama görüşürüz öpüldünüz
Aşk Lazım (Gökhan Türkmen) - YouTube
Hayır canım kavga falan etmedik ama farketmeden kırdıysam onu bilmiyorum. Haftasonları bazen böyle yapıyor. Anlam veremiyorum.
iyi haftalar kızlar
nehircim hoşgeldin 50 li haneleride gtirdinnazlıcım senin şafağı gördükçe içim gidio valla darısı başımıza inşallahhhhhh
demek karabük yapıp geldin harikaben de haftaya gitmeyi düşünüyorum inşallah hava da soğuktu şansına iyi geçmiştir inşallah eşimle konuşuyoruz geçen ordan bi asker şarkı söylüyor dedim şafak sıkıştırmaya başlamış heralde sorma ya diyo burdan dönüşte evlenecek çok herkes gün sayıyor diyo evlenecek arkadaşlarra duyrulur
demek karabük yapıp geldin harikaben de haftaya gitmeyi düşünüyorum inşallah hava da soğuktu şansına iyi geçmiştir inşallah eşimle konuşuyoruz geçen ordan bi asker şarkı söylüyor dedim şafak sıkıştırmaya başlamış heralde sorma ya diyo burdan dönüşte evlenecek çok herkes gün sayıyor diyo evlenecek arkadaşlarra duyrulur
Geldim yarenlerim hepiniz iysinizdir inşallah ön sayfaları okuyamadım henüz fırsat buldukça okuycamBabam perşembe günü şehir dışına çıkıcagını belirtti ben bir heyecan yaptım bütün hazırlıklar yemeklerim falan cumayı zor ettim valla öglen gibi bindim akşam 5buçukta ordaydım askerimi evci çıkardık babası geldi otobüslede ilk başta sorun oldu bayagı cuma gittim ama cuma çıkartamadık geçiktik birsürü sorun oldu o cuma akşamı bana okadar zor geldiki sinirimden odaya bir tabak dolusu makarna söyledim oturdum birgüzel yedim aglayarak herşeyi ayarlamış gitmişim ama çıkaramadık cuma günü babası geldi cumartesi sabah erkenden 6gibi saat 8de çıkardı evci sevdigimi ben tabi o gecede uyuyamadım sabah erkenden yolda bekliyorum bir heyecan elim ayağım buz noldu sorunmu oldu aklımda birsürü düşünce:18:sonra ilk telefonda duydum askerimin sesini çıktık geliyoruz dediya bir oh çektim
Otelin önünde bekliyorum öyle çıkma biz geliyoruz desede gönül dururmu hiçbir baktım aşağıdan geliyorlar ben bir koşuyorum aşağıya düşücem nerdeyse gözlerim dolu dolu sıkı sıkı sarıldım agladım tabi durabilirmiyim ama çok aglamadım babasından çekindimde azcık uzunda sarılamadım babasını otogara bıraktık geri gönderdik sonra bütün gün bizim 2ay 10 günün acısını çıkardık şükürler olsunki unutamıycagım bir evci oldu sıkıntı stres yaşadım ama neydi cumartesi sabah 8buçuk gibi kavuştum askerime pazar günü 3buçukta bıraktım orda orda bırakıp gelmek bu sefer daha zordu sanki daha bir acıydı gitgide dahamı zor oluyor ne hiç sevmiyorum bu otogarları nekadar kavuştursada bizi o derecede acı veriyor ayrılırken canımdan bir parçayı bıraktım tekrar orda cama yapışmış bir vaziyette çıkana kadar agladım el salladım çok zordu çok tek tesellim şuan önümüzde 1ayımız tekrar gitmek nasip etsin rabbim inşallah Allahım sizleride en kısa zamanda askerlerinizi görmeyi nasip etsin yarenlerim çok güzel bir duygu ama okadarda zor birkere daha ayrılmak çok zor ama yaşatsın sizlerede inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?