349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inşallah canım ya bakalım bızde neler olucak cok streslı ıslermıs baya..:26:

senin az kaldı canım geçti gitti evlilik işleri stres diyorsan hiç öyle düşünme tadını çıkar tüm hazırlıkların bekarken tüm gelinlikler seni heyecanlandırıyor evlendikten sonra puff hepsi sıradanlaşıyor diğer tüm hazırlıklar da öyle bitse de kurtulsam diye bakma hepsinin tadı ayrı şimdi gelinlikleri görünce yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi

yok canım şükür zorlanmıyorum babamız şafaktan çok benim gideceğim günü sayıyor inşallah ben de sıkıntısız gider gelirim

aah ah oğlunu paylaşamayan anneler bu adam artık evli teyzecim kabul et yahu

canım sende sag salım sıkıntısız gider gelirsin inşallah :) benim eşimde bebek çok istiyor dönsünde kısmetse artık :)

ya sorma ama gerçekten evlilik öğrenilerek yürütülen birşey eşimle bahsini bile geçirmedik bu durumlar için tartışınca ben üzüldüğümle kalıyorum bizim aramız bozuluyor o yzden gayet haftasonuma baktım güldük sohbet ettik özlemişim..alabilirsem nisanda alıcam bir de evci dedi zaten o da son olucak inş her ay görüşceğimiz günün şafağını sayıyordum önümüzdeki ay gidersem gittiğimde 30 dan geriye düşüyor olacağız :)))))))))) 351. DÖNEM İÇİN BİRLİĞE TESLİM OLMAYA 25 GÜN 05 SAAT 36 DAKİKA KALDI.

Canım çok az kalmış tickerında 12 görünce duygularımı anlatamma 2haftadan az şükürler olsun birdaha ayrılmamak üzere kavuşuyorsun inşallah sen gitte bizimde çok az zamanımız kalmış oluyor o bir gece bile nelere bedel oluyor tatlım olsun askerlikten kurtulmuş oluyorsunuz bundan güzel neolabilirki bizdede nasip olursa 17 mayısta biz gidip almak istiyoruz o safranboluya nanik yapıcam görücek o

Canım benim güzel geçmesine çok sevindim iyi yapmışsınız hafta sonunuzu mahvetmemekle boşverin gerçekten can sıkmaktan başka birşey degil artık oglu evlenmiş bir ailesi var bunu idrakmı edemiyorlar anlamadımki neyin hırsı bu yani hiç kafana takma tatlım valla annesi gelmedi kalmış 2ayımız boşuna arabayla gidilmesin dedi babasıda geldi sabah çıkardı kahvaltı yaptık beraber otogardan bindirdik bizimle 3saat durdu durmadı yani rabbime şükürler olsunki anlayışlılar o konuda ben oraya gitmişim askerimi çıkaramıyoruz ben orda üzüldüm diye atladı geldi adam Allah razı olsun birkere daha anladım degerlerinide gerçekten annesi arıyor bir yandan kızım üzülme baba geliyor bak sabaha orda çıkarıcak diyor evlenince degişmezler inşallah hep böyle anlayışlı olurlar sizde sıkmayın canınızı sizin keyfinizi kimse bozamaz bozmalarına izin vermeyin yapı olarak öyleler herhalde kötü bir niyette aramak istemiyorum hiçbirşeyde ama

351.dönemleri tahmin bile edemiyorum ben eşim gitmeden bir ay önce baslamıstı sarmaya düşünceler...1 ay sonra yanımda uyumycak yanımda olmycak nasıl geccek 5 ay şu bu derken 351.döneme geldi çattı zaman onlarında inş su gibi aksın gitsin zor sabretmek

İnşallah canım çok sevindim seninde bebişinde iyi olmasına ona daha zor geliyordur bebiş şafagıda sayıyorsunuz

değişmezler canım şimdiden böylelerse evlendiğinde daha da sahip çıkarlar bizimkiler çok iyi sorun su kötü niyet değil sorun hep beraber oallım (söz konusu gezmek eğlşenmekse bir de bşz de olalaım istiyorlar hep hiç anlamıyorlar biz geziyoruz sinema bowling canlı müzik su bu aileyle yapılcak seyler değil hotele gec donuyoruz sabah gec uyanıyoruz onlar olunca sbaah su saatte kahvaltıa bulusalım oluyor ...

Son düzenleme:
Selam kızlar gidenler adına cok mutlu oldum kısa da olsa yanında olmak güzel bende gidecektim bu hafta sonu önce çesitli bahaneler en sonunda da dönüşün çok zor oluyor çok kötü oluyorum şeklinde bir itiraf sonuç gidemedim ve bitişe kadar da bilmiyorum gel der mi (

ohhhh canına değsin kuzum benimmmm okurken bile fena oluyor insanın içi çok sevindim canım çooook dualarımız kabul oldu dönüşler çok acıtıyor insanın canını ben artık gelişini beklemyi düşünüyorum bu yüzden ciddi bir depresyona giriyorum her döndüğümde artık sevdiğim gelsin... çok az kaldı geçerkten geçicek bugünler biticek bu çileler kavuşucaz askerlerimize...

Canım birde normal tatil degilki bu hasret çekiyorsunuz aylarca biraraya gelip başbaşa birşeyler yapmak istemek endogal hakkınız askerin kiminle ilgilenicegin şaşırır öteki türlü herkesin yanında dogru düzgün konuşmuyorki ben çekindigimden elini bile tutamıyorum nasıl rahat konuşayım mesela birde evlisiniz sonuçta kafanıza göre zamanınızı degerlendirmek istiyorsunuz inşallah bu yapıları degişir normal ziyaretler geziler olsa neyse ama özel tatiller bu tür durumlarda anlayışlı olurlar bundan sonra inşallah canım

Canım inşallah gel der askerin gider görürsün ama dönüşü gerçekten çok zor oluyor çok kötü oluyor insan ben bu sefer daha çok zorlandım tekrar tekrar aynı acıyı yaşamak onlarada hak vermek gerek biryerde

Canımcım sağol kuzum benim dularım kabul oldu şükürler olsunki okadar ugraştık ugraştık zorla kavuştuk askerimle çok zor oluyor gerçekten kuzum çok zor busefer dahada zor geldi herkesi daha iyi anlıyorum şimdi nisanda gitmek istiyorum tekrar ama bakalım ayarlayabilirsek işi falan mayıstada gidip almak istiyoruz ailesiyle çünkü yakın tarihler biraz iş izinleri zorlar o yüzden bakıcam bir gelsinde nisan yaklaşsın zamanımız çok az kaldı çok az tickerımızda 1 ay yazıyor hala inanamıyorum

inşallah kfanda planladığın gibi olur herşey canım. bende gidip almayı çok istiyorum giderken ailesiyle beraber gittik işkence oldu sarılamıyorum öpremiyorum dönüşte tek başıma gidip almak istiyorum ama onca yolu tek başıma gidebilirmiyim bilmiyorum işte bizimkide kesinlikle olmaz diyo aslında nekadar güzel olurdu yavaş yavaş geze geze dönerdik birlikte aslında çıkış tarihleride tam h.sonuna geliyor izin açısından çok sıkıntı yaşamazsın bence. dediğin gibi iyce bir yaklaşalımda o tarihlere net planlar yaparız.

inşallah Rabbim size de nasip etsin canım
bazı şeyler ne kadar konuşsan da değişmiyor heleki bu 3.şahıslarsa o yüzden çok didikleyip kendi huzurumuzu kaçırmamak en güzeli

amin nehirnilcim şu ezanlarda amiiiin diyorum sana ....

gelse bir evimizi taşıycaz inş yeni evimize geçsek yaz tatili planımız var sonra ...neyse az kaldııı

ona yazdığım mektuplardan birinin buldum geçenlerde şafak 125 miş 66 gün geçmiş o mektubun üzerinden

inşallah Rabbim size de nasip etsin canım
bazı şeyler ne kadar konuşsan da değişmiyor heleki bu 3.şahıslarsa o yüzden çok didikleyip kendi huzurumuzu kaçırmamak en güzeli

kesinlikle haklısın bakıyorum etrafıma evli arkadaşlarımın çoğu benzer şeyler yaşıyor sonra diyorum kötü niyet olmadıktan sonra bu düşüncesizlikleri de didklemycem huzurumu kaçırmıcam...

Zamanlama güzel aslında eşin geldiğinde doğacak bebek ama senin için zor olmuştur maddi manevi kendin geçiriyosun bu süreci rabbim kolaylık versin sana ...ben hamileyken eşimin işleri yüzünden kendim gitmek zorunda kalırdım kalp atışını bile duyamamıştı üzülmüştüm çok inş Allah bundan sonraki özel anlarınızı birlikte kılsın

Son düzenleme:
İnşallah kuzum benim dün beni otobüse bindirirken bir özendiki askerim aa önünde tvinde var diyor beraber izleye izleye giderizin hayalini kuruyoruz aileside almak çok istiyor bakalım onada razıyım olsun giderken o hüzünle ayrılık acıısyla aglayarak gittik gelirken mutluluktan aglayarak döneriz inşallah kuzum benim
Amin canım benim inşallah görürsün sende seninde çokgüzel geçer inşallah
nehirnilim senin kavuşma anını okudukça benim gözlerim doldu Allah mutluluğunuzu bozmasın ..

Amin canım inşallah rabbim hepimizin huzurunu mutlulugunu bozmasın güzel mutlu anılarımızla dolsun bu sayfalar inşallah

bende geldim canlarım gözlerim şişti resmen ağlamaktan..her ayrılış daha zor geliyor..dün gittim karakolun yanında bekliyordum saat 8 gibi bi gördüm askerim kapıdan çıkıyor koşa koşa gittim yanına bi sarıldım boynuna sonra gözyaşlarını tutabilene aşk olsun zaten:2:
bol bol gezdik sohbet ettik birlikte kokusunu çekebildiğim kadar çektim içine çok güzel vakit geçirdik ama normalde bitmeyen gün o kadar kısa geldi ki bana saat 5e geliverdi o an bi daha nefret ettim zamandan..askerime yazdığım defteri götürdüm devamını da o yazacağını söyledi..şaşırdım hiç yazacağını düşünmezdim aldığım hediyeleri de yiyecekleri de çok beğendi
ve geldi çattı ayrılık vakti gözlerin de ilk gittiği günkü acıyı gördüm kahroldum döndü döndü tekrar sarıldı giremedi içeri..
onu orada bıraktım Allahım nasıl bırakabildim ve bütün yol boyu ağlamam hiç kesilmedi çok zor geldi çok :2:
ben arkamı döndüğüm anda özlüyorum onu Allahım geçsin bugünler çabucak Nisan da kısmetse tekrar gitcem..
inşallah sizlere de nasip olur gidip gelmek canlarım
çok teşekkür ederim kuzum
ah kuzuum en derinimde hissediyorum şuan içinin nasıl yandığını..çok sevindim gidip görmene inşallah bir daha nasip olur da gidersin görürsün sevdiğini..evci çıkarman da süper olmuş canım

canım benim sende hoşgeldin gördüm fotoları çok sevindim senin adına bunlar unutulmıycak anılar hepimiz için onlarında bizimde duygularımız okadar yoğunki allah hepimizinkini daim etsin birdaha döle uzaklıklar ayrılıklar göstermesin. onun yanında zamanın koşuyor olması çok sinir bozucu halbuki uzakken nasılda sallana sallana ilerliyor kahrediyor bizi. ama geriye sadce 59 gün kaldı çoğu gitti hepimize umut olsun bu kalan azıcık gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…