- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
bende geldim canlarım gözlerim şişti resmen ağlamaktan..her ayrılış daha zor geliyor..dün gittim karakolun yanında bekliyordum saat 8 gibi bi gördüm askerim kapıdan çıkıyor koşa koşa gittim yanına bi sarıldım boynuna sonra gözyaşlarını tutabilene aşk olsun zaten:2:
bol bol gezdik sohbet ettik birlikte kokusunu çekebildiğim kadar çektim içine çok güzel vakit geçirdik ama normalde bitmeyen gün o kadar kısa geldi ki bana saat 5e geliverdi o an bi daha nefret ettim zamandan..askerime yazdığım defteri götürdüm devamını da o yazacağını söyledi..şaşırdım hiç yazacağını düşünmezdimaldığım hediyeleri de yiyecekleri de çok beğendi
ve geldi çattı ayrılık vakti gözlerin de ilk gittiği günkü acıyı gördüm kahroldum döndü döndü tekrar sarıldı giremedi içeri..
onu orada bıraktım Allahım nasıl bırakabildim ve bütün yol boyu ağlamam hiç kesilmedi çok zor geldi çok :2:
ben arkamı döndüğüm anda özlüyorum onu Allahım geçsin bugünler çabucak Nisan da kısmetse tekrar gitcem..
inşallah sizlere de nasip olur gidip gelmek canlarım
çok teşekkür ederim kuzum
ah kuzuum en derinimde hissediyorum şuan içinin nasıl yandığını..çok sevindim gidip görmene inşallah bir daha nasip olur da gidersin görürsün sevdiğini..evci çıkarman da süper olmuş canım
çok teşekkür ederim canım..canım benim sende hoşgeldin gördüm fotoları çok sevindim senin adına bunlar unutulmıycak anılar hepimiz için onlarında bizimde duygularımız okadar yoğunki allah hepimizinkini daim etsin birdaha döle uzaklıklar ayrılıklar göstermesin. onun yanında zamanın koşuyor olması çok sinir bozucu halbuki uzakken nasılda sallana sallana ilerliyor kahrediyor bizi. ama geriye sadce 59 gün kaldı çoğu gitti hepimize umut olsun bu kalan azıcık gün
bende senin adına çok sevindim canım gönlüne göre olmuş çok şükür..Kuzum bende senin acını enderinde hissediyorum şuan hepimiz anlıyoruz birbirimizin halinden o ayrılık acısı yokmu otogardan uzaklaşana kadar telefon elimizde konuşuyoruz cama aglayarak yapıştım resmen el sallamaktan okadar zorki offçok sevindim negüzel geçmiş kavuşmanız sorunsuz gidip gelmişsin çokşükür inşallah gidicez tekrar azkaldı sabredicez canım benimde sarmalarım çok begenildi buarada
bende senin adına çok sevindim canım gönlüne göre olmuş çok şükür..
sabretmek zorundayız malesef bizim gözümüzde sesimiz de o hüznü gördüler mi onlar daha çok çöküyor:2:
hepsini dün askeriyeye götürdü;ailen ve benden sonra sana en çok dua eden buradaki askerler oldulaar resmen diyor hepsinin memleketi uzak ve gelenleri olmuyormuş hasret kalmışlar sarmaya ev yapımı böreğekıyamam ben onlara kim bilir kimin sevdicekleri kuzucukları
Canım benim nekadar iyi yapmışsın kimin kuzucukları gerçekten şu lafın cız etti içimde rabbim tüm askerlerimizin yardımcısı olsun hiç göremeyen var uzun dönem var zor durumlar olanlar varbizim orda askeriyeye yemek sokmuyorlar tuhaf biryer gerçekten o yüzden biz dışarda hepsini bitirmek zorundayız
canlarım hoşgeldınız ıkınızde tekrardan...
ıkınız adınada cok cok sevındım sorunsuz sekılde gıdıp donmenıze.hasretık cok zor.ben 7 aydır gormuyorum artık canıma tak ettı :85:ağlayamıyorum bıle bogazıma cokuyor bırşeyler ama orda devamlı ne cıkıyor ne ınıyor ıcımde.Keşke askerımde bana gel deseydı bu kadar zorlanmazdım ankara 5 bucuk saat kı bende bır yolunu bulup kesın gıderdım.ama o sırf yolda bırşey olur dıye dıye gıdemedım..hepımız ıcınde son ayrılıklar olur umarım bunlar.. bu günlerimiz çabucak bıter inşallah Rabbımm tum askerlerımızı korusun onlara bır zarar gelmeden sevdıklerıne kavustursun..
aynen öyle canım genele uzun dönem ordakilerin zaten ve çok zor durumda olanları var Allah yardımcıları olsun hepsinin..Canım benim nekadar iyi yapmışsın kimin kuzucukları gerçekten şu lafın cız etti içimde rabbim tüm askerlerimizin yardımcısı olsun hiç göremeyen var uzun dönem var zor durumlar olanlar varbizim orda askeriyeye yemek sokmuyorlar tuhaf biryer gerçekten o yüzden biz dışarda hepsini bitirmek zorundayız
kuzum son günlerin artık azcık daha sabır biliyorum şafak iyice sıkıştırıyordur ama 15 ay dayandın sen kuzum 10 günü de çabucak atlatıcaksın inşallah senin kavuşmana sevincez hepimizcanlarım hoşgeldınız ıkınızde tekrardan...
ıkınız adınada cok cok sevındım sorunsuz sekılde gıdıp donmenıze.hasretık cok zor.ben 7 aydır gormuyorum artık canıma tak ettı :85:ağlayamıyorum bıle bogazıma cokuyor bırşeyler ama orda devamlı ne cıkıyor ne ınıyor ıcımde.Keşke askerımde bana gel deseydı bu kadar zorlanmazdım ankara 5 bucuk saat kı bende bır yolunu bulup kesın gıderdım.ama o sırf yolda bırşey olur dıye dıye gıdemedım..hepımız ıcınde son ayrılıklar olur umarım bunlar.. bu günlerimiz çabucak bıter inşallah Rabbımm tum askerlerımızı korusun onlara bır zarar gelmeden sevdıklerıne kavustursun..
hoşbulduk canım..biz 4 yıldır birilikteyiz ve ayrı geçirdiğimiz bir günümüz bile olmadı şimdiye kadar 1.5 aydır gitmiyordum bende hep geleyim diyordum ayrılık anını düşündükçe istemiyordu en sonunda dayanamadı gel dedi..her seferinde insanın daha da zoruna gidiyor onu orda bırakıp yaşadığınız yere tek başına dönmek..şimdi gene kimsesiz kaldım:2:Gülten hoşgeldin canım sizlerin yazdıklarınızı okudukça sanki ben ayrılmışım gibi oluyor nerdeyse ağlayacak kıvama geldim umarım cabuk atlatırsınız sizin anlattıklarınızı okudukca daha iyi anlıyorum neden istemediğini
Canım benim çok teşekkür ederim Amin inşallah Allahım hepsinin sağsalim birşekilde dönmelerini nasip etsin inşallahazkaldı canım geçti bitti bak o 7ayın acısını nasıl çıkarıcaksınız iki kat üç kat fazla yaşaya yaşaya olsun daha niye oldu neden oldu demek yok kaldı 10 gün o iki günü depükleriz seni olur biter ve sen yarinin kollarına
aynen öyle canım genele uzun dönem ordakilerin zaten ve çok zor durumda olanları var Allah yardımcıları olsun hepsinin..
çok ilginçmiş canım ya sokunca noluyor ki?bizim ki 4 torba eşyayla girdi kimse de içinde ne var bunların dememiş komutanları bile yemiş..
kuzum son günlerin artık azcık daha sabır biliyorum şafak iyice sıkıştırıyordur ama 15 ay dayandın sen kuzum 10 günü de çabucak atlatıcaksın inşallah senin kavuşmana sevincez hepimiz
hoşbulduk canım..biz 4 yıldır birilikteyiz ve ayrı geçirdiğimiz bir günümüz bile olmadı şimdiye kadar 1.5 aydır gitmiyordum bende hep geleyim diyordum ayrılık anını düşündükçe istemiyordu en sonunda dayanamadı gel dedi..her seferinde insanın daha da zoruna gidiyor onu orda bırakıp yaşadığınız yere tek başına dönmek..şimdi gene kimsesiz kaldım:2:
Anlamıyorumki canım benim askerimmi tereddüt ediyor ama sorunlu askeriye giderken bir valiz eşya aldık kullandırmadılar işte ordan kantinden aldı tekrardan herşeyini
hadi ya baya sıkıntılı yermiş canım her yerin başındaki komutanına göre değişiyor bizde sıkıntı olmadı hiç hep kendi götürdüğü eşofmanları çamaşırları giydi bi sıkıntı çıkarmadılar
depükleyinn anasını satım
aynen öyle canım genele uzun dönem ordakilerin zaten ve çok zor durumda olanları var Allah yardımcıları olsun hepsinin..
çok ilginçmiş canım ya sokunca noluyor ki?bizim ki 4 torba eşyayla girdi kimse de içinde ne var bunların dememiş komutanları bile yemiş..
kuzum son günlerin artık azcık daha sabır biliyorum şafak iyice sıkıştırıyordur ama 15 ay dayandın sen kuzum 10 günü de çabucak atlatıcaksın inşallah senin kavuşmana sevincez hepimiz
hoşbulduk canım..biz 4 yıldır birilikteyiz ve ayrı geçirdiğimiz bir günümüz bile olmadı şimdiye kadar 1.5 aydır gitmiyordum bende hep geleyim diyordum ayrılık anını düşündükçe istemiyordu en sonunda dayanamadı gel dedi..her seferinde insanın daha da zoruna gidiyor onu orda bırakıp yaşadığınız yere tek başına dönmek..şimdi gene kimsesiz kaldım:2:
kızlar bi yardımm !!
ben nişanlıma mektup ve askerli kurabiye yollamak istiyorum ama okunur yollama mektup dioo ben bi heves hazırlamıştım herşeyyii
aman rahat olsun kuzum bi gelsin de safranbolunun yakınından bile geçmezsinizAcemide çektik ilk başlarda canım kabul etmediller hiç sonra ustaya geçince rahatladık şimdi rahat rahat pijamalarını kullanıyor ama iç çamaşırları oranın kurallarına göre giyiliyor acemiligide aynı yerde yaptık biz ah o safranbolu bize az çektirmedide
benimki de istemiyor askeriyeye göndermemi ama yakınlarından kargo şubesi varsa şubeye gönder ordan kendi teslim alsınkızlar bi yardımm !!
ben nişanlıma mektup ve askerli kurabiye yollamak istiyorum ama okunur yollama mektup dioo ben bi heves hazırlamıştım herşeyyii
Canım bizde iki yıl boyunca hiç ayrılmadık her dakkamız birlikte idi diyebilirim ve şimdi bende senle aynı durumdayım gelme diyor sanırım biz askerliği bitirecez böyle ısrar da edemiyorum ki üzülmesin diye off off
kızlar bi yardımm !!
Canım çarşıya çıkabiliyormuydu askerin k.bakma orasını atlamış olabilirim kargoyla göndersen hem kurabiyeler için daha saglıklı olur çarşıya çıktıgında alır olmazmı :26:
aman rahat olsun kuzum bi gelsin de safranbolunun yakınından bile geçmezsiniz
benimki de istemiyor askeriyeye göndermemi ama yakınlarından kargo şubesi varsa şubeye gönder ordan kendi teslim alsın
napcan canım gitme sende üstüne az daha sabretcez sonra gene eski günlerimize geri döncez
Canım kargo ile göndersen çarşıya cıktıgında teslim alamaz mı askeriyeye yollamasan yani şartlar müsaitse tabi
çıkıyo hatta dün çıkmıştıı
21 i hem doğum günü hem yıl dönümümüz ben o gün elinde olsun istemiştimm.. kurabiyeler hafta sonuna bozulmazmı pekiii
bu arada çok teşekkür ederimm, çıkmazdaydım resmenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?