- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
gofret geçmiş olsun arkadaŞIM...
şeker hamuru ile kurabiye yapacak olan arkdaşım bozulmaz merak etme güzelce paketle ama onları
ben pastasını yapmstım kurabiyesini sipariş etmstm şehir dışından gelmişti kargoyla gayet tazeydi...
bu arada eşim diyor ki bizim kışladakilerle favori şarkımız bu ;Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım/Yeni 2013 - YouTube
son 3 gün söylicez bağırarak diyo
kızlar ya ben eşim gittiğinde diyete başlamıştım 7 kilo verdim hatta 8 di nerdeyse sabitlendim şu an spor salonuna yazılmayı düşünüyorum üşeniyorum bir de canım sıkldı sabitlenip kalınca birşey değişmicekmiş gibi geliyo aclık sekerm yüksek :S sanki basa döncem gibi yine bana gaz verin 8 kilo daha vwersem süper olucak 2 ay kaldı zaten 8 verebilirim bu sürede aslında
sen demı farklı sehırlerdesın yalnız degılım o zaman bılıyormusunbenım askerım ılk yanıma gelıcek sonra gıdıcek 1 gece kalıcak.uzaklıktan nefret ettım ıyıce. :85:
Nazlıcım demek erkek arkadaşının doğum gününde ben dünya evine giricemDiğer topikten değil burdan vereyim cevabımı hem burdaki arkadaşlarımda öğrensin dedim kızlar düğün tarihim belli oldu 3 eylülde evleniyorum inşallah
sen demı farklı sehırlerdesın yalnız degılım o zaman bılıyormusunbenım askerım ılk yanıma gelıcek sonra gıdıcek 1 gece kalıcak.uzaklıktan nefret ettım ıyıce. :85:
Nazlıcım demek erkek arkadaşının doğum gününde ben dünya evine giricemDiğer topikten değil burdan vereyim cevabımı hem burdaki arkadaşlarımda öğrensin dedim kızlar düğün tarihim belli oldu 3 eylülde evleniyorum inşallah
evet canım dogum gunu.tebrık ederım senide ne guzel bır haber bole topigin ılk gelınımı oluyorsun bakımm
ayy çok sevindim Allah mutlu etsin
aslında hafta sonları daha rahat olması gerekiyor ama belki başka bir durum oluyordur açamıyordur. ya da çarşıda arkadaşlarının yanında telefonla uğraşmak istemiyordur. sen gönlünü ferah tut. biz büyütüyoruz kafamıza takıyoruz ama aslında her şey çok daha basit olabiliyor. nerede askerin?
divane asık gıbıde dolasırım yollarda yar senın sebebıne de kaldım istanbullarda...
<font size="3"><span style="font-family:comic sans ms;"><strong>[video=youtube;CT4I4GMZHho]http://www.youtube.com/watch?v=CT4I4GMZHho[/video]
Çok sevindim ya darısı bizlerin başına sen başı çek ayağını sürü bizde arkandan gelelim :)
Malesef kader arkadaşım benim bende uzaklıktan nefret ediyorum hep yanımda olsun istiyorum artık bitsin su ayrı gayrılar yaa sizinde askerlik bitince görüşmeniz daha kolay olur inşallah
şu aşagıda 1 ay yazısını görünce anlatamam ne kadar mutlu olduğumu kızlar.ya neler yaşadık burda bizler hertürlü zorluğu,kötü zamanları bebaber atlattık ve çok şükür artık 1 ay 28 günümüz kaldı ya inanamıyorum.ben hiç görmedim tam 3 ay oldu gelme diyo bana bende gitmiyorum dayanamam diyor.bende bekliyorum sabırla gelecegi günü inşallah benim askerimde sizinkilerde sağsağlim dönerler bizlere.hepinizi öpüyorum 349.dönem tertip arkadaşlarım
inşallah canım da zor genede bızımkı uzamanlık için egıtıme gıdecek bırde ole gun sayıcam en az 6 ay offf sıkıldım artık ınankı:84::113::120:
inşallah canım da zor genede bızımkı uzamanlık için egıtıme gıdecek bırde ole gun sayıcam en az 6 ay offf sıkıldım artık ınankı:84::113::120:
Eğitim ne zaman peki ama askerlik gibi olmaz diye düşünüyorum daha rahat olursunuz umarım bizimde askerden sonra iş var benim tayin olmam lazım falan filan seninki hemen başlamazsa eğitime rahatlarsın biraz o dönemi de rahat geçirebilirsin belki sabretmekten başka birşey gelmiyor ki elimizden(
çok sağol kuzum darısı hepimizin kavuşmasına artıkçok sevindim kuzucuklarım mutlu bir hafta sonu geçirmiş olmanıza okurken bir garip oldum insan tahmin edebiliyo o duyguyu gerçekten zor olmalı bırakıp gelmek ama olsun baya motive olmuşlardır bu mutluluk onları bir süre daha götürür
darısı sizlerin başına canımvalla kızlar askerlerinizi görmeye gidip geldiniz buralar hareketlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?