349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

selamlar kızlar
şafaklarınız harika 50 lere gelmişsiniz 1 ay yazıyo artık çok az kaldı ne güzel

askerine ziyarete gidenler olmuş okudum hepsini gözlerim doldu resmen. biraz da olsa hasret gidermişsinz dönüşü her nekadar zor olsada iyi olmuş.
ben tam 173 gündür görmüyorum galiba bitene kadar da göremicem
yakın olanlar gerçekten çok şanslısınız

canım çok sevindim güzel kilo vermişsin bu konularda master yapmış biri olarak cevap vermek istedim aslında şuanda spor yapman şart gibi bişey olmuş durumda eğer sporla diyete devam edersen birden düşücek kilon belli biyerden sonra duruyor ve çok sinir bozucu oluyor çok iyi bilirim bu kalan 2 ayda düzenli spor yapıp diyetine devam edersen eminim istediğin kiloya düşersin bende yaşadım aynısını ilk 10 kilo vermiştim sonra baktım durdu spora yüklendim ilk günler hala bi değişiklik yoktu 1,5 ayın sonunda bi baktım birden 9 kilo gitmiş insan çok mutlu oluyor

İstanbulda askerim canım sabah konuştuk iyiymiş :) rahatladım iyi olmasına ama geldiğinde sorcam bu günleri ona. sabrediyorum.

çok sevindim kuzucuklarım mutlu bir hafta sonu geçirmiş olmanıza okurken bir garip oldum insan tahmin edebiliyo o duyguyu gerçekten zor olmalı bırakıp gelmek ama olsun baya motive olmuşlardır bu mutluluk onları bir süre daha götürür

Malesef kader arkadaşım benim bende uzaklıktan nefret ediyorum hep yanımda olsun istiyorum artık bitsin su ayrı gayrılar yaa sizinde askerlik bitince görüşmeniz daha kolay olur inşallah

şu aşagıda 1 ay yazısını görünce anlatamam ne kadar mutlu olduğumu kızlar.ya neler yaşadık burda bizler hertürlü zorluğu,kötü zamanları bebaber atlattık ve çok şükür artık 1 ay 28 günümüz kaldı ya inanamıyorum.ben hiç görmedim tam 3 ay oldu gelme diyo bana bende gitmiyorum dayanamam diyor.bende bekliyorum sabırla gelecegi günü inşallah benim askerimde sizinkilerde sağsağlim dönerler bizlere.hepinizi öpüyorum 349.dönem tertip arkadaşlarım

Malesef kader arkadaşım benim bende uzaklıktan nefret ediyorum hep yanımda olsun istiyorum artık bitsin su ayrı gayrılar yaa sizinde askerlik bitince görüşmeniz daha kolay olur inşallah

inşallah canım da zor genede bızımkı uzamanlık için egıtıme gıdecek bırde ole gun sayıcam en az 6 ay offf sıkıldım artık ınankı:84::113::120:

canım sende baya gormemıs olucaksın o zaman cok zor olucak ama Allah ım sabrını verır.:26:

inşallah canım da zor genede bızımkı uzamanlık için egıtıme gıdecek bırde ole gun sayıcam en az 6 ay offf sıkıldım artık ınankı:84::113::120:

Eğitim ne zaman peki ama askerlik gibi olmaz diye düşünüyorum daha rahat olursunuz umarım bizimde askerden sonra iş var benim tayin olmam lazım falan filan seninki hemen başlamazsa eğitime rahatlarsın biraz o dönemi de rahat geçirebilirsin belki sabretmekten başka birşey gelmiyor ki elimizden(

merhaba kızlar gidenlerin adına çok çokk memnun oldumm ama gültenin kavuşma anından sonraki sayfaları okuyamadım dayanamadım tesadüfen Nilüfer & Vega _ Ta Uzak Yollardan (13 Düet) - YouTube bu çalıyordu birde gerisini siz düşünün artık kızlar dayanamıyorum ben ya bugün bi başka özledim valla telefon hiç kapanmasın istedim bir an önce yanına gidebilmek istedim yüzü gözümün önünden gitmiyor bugün ben bir başka özledimmm

Benimki de istemiyor gelmemi mecbur bekleyecez o kadar bekledik ne kaldı şurda bekleriz tertip ya

ne zaman başlıcagı bellı degıl gecen ankarayı aradım ögrenmek ıcın teskereyı aldımı dedı yok ay sonu dıyınce aldıgında arayın dedı ögrenemedım bakalım bıttıkden sonra arıcak bılgı almak ıcın.

çok sağol kuzum darısı hepimizin kavuşmasına artık
valla canım motive mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum bugün sesi çökmüş gibi geliyordu hiç iyi değil :2:
valla kızlar askerlerinizi görmeye gidip geldiniz buralar hareketlendi
darısı sizlerin başına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…