349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hayırlısıyla bişe olmas inşallah canımm:26::26:

muhtemelen şeker hamuru ile yapacaksın mesafe cok uzun değilse kargoyu cıkacagı güne yakın gönder iyi bi paket de yaparsan bozulmaz 2 3 günde herhalde evde ne kadar zaman beklettiğimizi düşün hesapla canım

evet bugün sipraiş ettim bugun akşam alcam daha bugün ptesii
ben yarın kargoya veririm diyodumm mektupla beraberr
of nie okurlarki sanki ne yazcamm ne lüzumsuz insanlar var yaaa
hafta sonuna kadar dayanırmı şeker hamuruu :44::44:

ben şeker hamurundan yaptırmıştım canım yapan 1 ay bayatlamadan durur demişti çelik bi kabın içine koy gönder birşey olmaz

umarım kötü birşeyi yoktur canım ameliyatlık birşey olmaz inşallah

ben şeker hamurundan yaptırmıştım canım yapan 1 ay bayatlamadan durur demişti çelik bi kabın içine koy gönder birşey olmaz

şeker hamurundan yapılcak canım kurabiyelerr
direk şubede teslim yapim öleyse kargoyu napimm
çok teşekkür ederimm çookkk

canım cok gecmıs olsun.umarım hersey gonlunuzce olsun.bır yandan erken bıtse dıye sevınır bır yandan da normal bıtsınn deriz.:26:

canım cok gecmıs olsun.umarım hersey gonlunuzce olsun.bır yandan erken bıtse dıye sevınır bır yandan da normal bıtsınn deriz.:26:

menisküs ameliyatı oldugu dizi canım tekrar etmiş olma ihtimali yuksek o yuzden yazınki evlilik planları yalan oluyor en az altı ay 1 yılı buluyor iyileşmesi ve farklı şehirler olunca ertelemek zorunlu olacak ama ben kendimi bu yaz için hazırlamıştım kendi hayatım olacak diye inşallah tahmin ettiğimiz hgibi olmaz insanoğlu işte hem istiyoruz dediğin gibi hemde üzülüyoruz

cam kavanoza da koyabilirsin hava almazsa eğer bozulmaz bence inşallah istediğin gibi giderler canım

cam kavanoza da koyabilirsin hava almazsa eğer bozulmaz bence inşallah istediğin gibi giderler canım

şimdi tekrar sevdicekle konuştumm üzüldüğümü anlayınca tamam buraya yollayabilirsin okusun napalım dedii ama kurabiyelerden haberi yokk kurabiyede 5 taneee zatenn
içeri yollasam verirler mi acabaa :44::44:

gofret geçmiş olsun arkadaŞIM...

şeker hamuru ile kurabiye yapacak olan arkdaşım bozulmaz merak etme güzelce paketle ama onları

ben pastasını yapmstım kurabiyesini sipariş etmstm şehir dışından gelmişti kargoyla gayet tazeydi...

bu arada eşim diyor ki bizim kışladakilerle favori şarkımız bu ;Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım/Yeni 2013 - YouTube

son 3 gün söylicez bağırarak diyo

kızlar ya ben eşim gittiğinde diyete başlamıştım 7 kilo verdim hatta 8 di nerdeyse sabitlendim şu an spor salonuna yazılmayı düşünüyorum üşeniyorum bir de canım sıkldı sabitlenip kalınca birşey değişmicekmiş gibi geliyo aclık sekerm yüksek :S sanki basa döncem gibi yine bana gaz verin 8 kilo daha vwersem süper olucak 2 ay kaldı zaten 8 verebilirim bu sürede aslında

şimdi tekrar sevdicekle konuştumm üzüldüğümü anlayınca tamam buraya yollayabilirsin okusun napalım dedii ama kurabiyelerden haberi yokk kurabiyede 5 taneee zatenn
içeri yollasam verirler mi acabaa :44::44:

Sevindim senin adına canım vermemeleri için bir sebep yok bende çokonat sakız bi kac şey daha koymuştum üzerine de bi not yazmıştım komutanı verirken gülmüş sadece bunlar burda yok mu diye ama o bilmiyo ki bizim en sevdiğimiz şeyler ve o yokken tadı olmuyo ama çok sevmişti seninki de oyle olur muhtemelen

sen demı farklı sehırlerdesın yalnız degılım o zaman bılıyormusun benım askerım ılk yanıma gelıcek sonra gıdıcek 1 gece kalıcak.uzaklıktan nefret ettım ıyıce.:85:

divane asık gıbıde dolasırım yollarda yar senın sebebıne de kaldım istanbullarda...

<font size="3"><span style="font-family:comic sans ms;"><strong>[video=youtube;CT4I4GMZHho]http://www.youtube.com/watch?v=CT4I4GMZHho[/video]​

bu kadar verdiysen 8 daha verirsinnn
teşekkür ederim ayrıcaa

gofret içime su serptin vallahiii geri mutlu oldummm

bu kadar verdiysen 8 daha verirsinnn
teşekkür ederim ayrıcaa

gofret içime su serptin vallahiii geri mutlu oldummm

küçük şeyler bile çok anlamlı hale gelebiliyor canım ben fotograf da yollamıştım notu onun arkasına yazdım ilk önce anlamış okuyunca çok mutlu oldu :))

küçük şeyler bile çok anlamlı hale gelebiliyor canım ben fotograf da yollamıştım notu onun arkasına yazdım ilk önce anlamış okuyunca çok mutlu oldu :))

evett
bende bir asker mektubumuz olsun istiyorumm hemde yıldönümünü anlamlı hale getirebilirm die düşündümm

Canım teredddüte düşme kendi kendini yenilgiye sürükler bu düşünce bukadar zaman verdim bundan sonrasını geri alırım gibi birşey düşünmek yok rahat rahat verirsin yaz geliyor bol su içicez terliycez koşular olucak deniz kum güneş yüzmek herşeyi düşün gider gider rahat gider bir 8 daha ha gayret kuzum degişmez içini ferah tut askerin gelene kadar olmasında sonrasında olsun saglıklı bir şekilde verdikten sonrada geri almazsın merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…