349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

askerım cok der telefonda konusurken gelıp ugrasanlar oluyor kım dıyorum torunlar der

valla bu askerliği bi türlü anlamadım gitti canım yaa bizimki dizini incitti üzerine bide komutandan azar yedi iyi mi dikkatsizlik yapıyormuş çok saçma sırf bu yüzden çarşılarını kilitlemiş şaka gibi

al benden de o kadar. artık çok zorlanıyorum. belki gideceğimiz gün yakınlaşıyor o yüzdendir. ortada gün olmadığında daha mı hızlı geçiyordu ne? telefonu kapatmak istemiyorum. o da aynı şekilde hissediyor olacak ki günde 4-5 kere aradığı oluyor. arkadaşlarının cep telefonunu alıyor. olmadı ankesörlü telefonun önüne sandalye koyuyor bir saat konuşuyoruz. çok çok özledim. 11 gün kaldı. son 11.. ah bir geçse de kavuşsam. nasıl huzur bulacağım yanında.

amin... gittiniz geldiniz. hoş geldiniz. fotoğraflarınızı gördüm. gerçi feysim donuk bu aralar. giriyorum bakıp çıkıyorum. internetle de ilişiğimi kestim. bir tek buraya giriyorum. ah bu özlem beni verem edecek.

ya bende mart ayına girdiğimizden beri sürekli ağlayıp duruyorum eskiden konuştuğumuzdan çok konuşuyoruz şimdi ancak yine de bu özlemimi yitirmiyo hatta daha beter oluyorum çok özledim yaa çoook hem de

oo bızımkıler eğitimde törende eksıklık oldumu kesılıyordu çarsıları.askerlıkte mantık yok canım haklısın dıyorum ya tum askerlerımıze Rabbım sabır versın.
:26:.

banada cok zor oluyor artık ınankı gunduz aradı 1 saat konustuk 1 saat oncede aradı 1 saat konustuk artık özlem arttı yani bizimki der bana sana sımsıkı sarılıcamm otobusten ıner ınmez kotu oldum sımdıden saskınlıkla donup kalmazsam ıyıdır.

dimaam tukendim resmen yaaa

ah ah... üç ay geçtiyse bu iki ay da geçer herhalde. biz gidene kadar 1 buçuk ay kalmış olacak. geldik alıştık diyene kadar bir ay kalacak. sonra da bitecek. plan yapıyorum diğer işlerim için zaman yetmiyor. ama şafak beklemeye gelince durum işte o zaman ne çok zaman var diyorum. çok çok özledim bu sefer.

sen gene iyisin 10 gün sonra temelli gelmiş olacak. bizim daha çoook zamanımız var. gerçi siz de eğitim için yine ayrılacaksınız sanırım. eğitim ne kadar sürüyor ki?

hoşbulduk canım 11 gün sonra sizin gitmenize sevincez gelmenize üzülcez..ama ondan sonra hep sevincez inşallah
bende geçen 2 gün gelmediğinde bakayım sana dedim o zaman fark ettim dondurduğunu ..

Şafak 58 geldik Sivas'a
ikonumuz benim dünkü halimi gösteriyor :2: :2: :2: :2:

Şafak 58 geldik Sivas'a
ikonumuz benim dünkü halimi gösteriyor :2: :2: :2: :2:

gidip gelmek de zor oluyor. çok ağlamışsındır. bugün iyi misin bari? ben de 6 saat ağlıyorum yollarda. gelince devam tabi. bir hafta ruh gibi geziyorum. öyle uzun zaman oldu ki görmeyeli. sanki yıllardır görmüyorum. bu özlem nasıl geçecek bilmiyorum.

ağlamaz olur muyum hiç ilk gördüğümde ağlamaya başladım sonra onun yanındayken hep tuttum kendimi ama karakolun kapısından girdiği anda dönüp el salladı bana o hali gözümün önünden gitmiyor sokağın kalabalığı umrumda olmadan hıçkıra hıçkıra ağladım ve bütün yol boyu bütün gece :2: bu akşam teyzemler kayınvalidemler filan geldi gözlerimi şiş görünce kızdılar baya bi de sevdiğim sesimden bütün ruh halimi anlatıyor bana ve sonra çok üzülüyor dik durmaya çalışıyorum şuan..
bu özlem ancak onlar gelince geçecek

of ya gitsek bir türlü gitmesek bir türlü... hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri. gördün geldin, atlatmaya başlarsın. sonra biz aynı şeyleri yaşayacağız. biraz daha sabredeceğiz mecbur. eşim beni otobüse bindiriyor sonra gidiyor. otobüs hareket ederken başlıyorum. inene kadar. ilk gittiğimde binmeden ağlamaya başladım. ikincisinde otobüs hareket edene kadar dayandım. bakalım bu sefer ne kadar kendimi tutacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…