- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
Benimki de istemiyor gelmemi mecbur bekleyecez o kadar bekledik ne kaldı şurda bekleriz tertip ya
sız benım torunlarımmı oluyorsunuz
Bide o muhabbet vardı dimi erkekler dede diyo bizde nine mi desek ki
askerım cok der telefonda konusurken gelıp ugrasanlar oluyor kım dıyorum torunlar der
merhaba kızlar gidenlerin adına çok çokk memnun oldumm ama gültenin kavuşma anından sonraki sayfaları okuyamadım dayanamadım tesadüfen Nilüfer & Vega _ Ta Uzak Yollardan (13 Düet) - YouTube bu çalıyordu birde gerisini siz düşünün artıkkızlar dayanamıyorum ben ya bugün bi başka özledim valla telefon hiç kapanmasın istedim bir an önce yanına gidebilmek istedim yüzü gözümün önünden gitmiyor bugün ben bir başka özledimmm
çok sağol kuzum darısı hepimizin kavuşmasına artık
valla canım motive mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum bugün sesi çökmüş gibi geliyordu hiç iyi değil :2:
darısı sizlerin başına canım
valla canım motive mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum bugün sesi çökmüş gibi geliyordu hiç iyi değil :2:
yani hiç görememek daha kötü gibi bilemedim ki şimdi bir de ayrılık var işin ucunda tabi o da sarsıyor şimdiRabbim kavuştursun hepimizi en en en çabuk şekilde
dimaam tukendim resmen yaaa
valla bu askerliği bi türlü anlamadım gitti canım yaa bizimki dizini incitti üzerine bide komutandan azar yedi iyi mi dikkatsizlik yapıyormuş çok saçma sırf bu yüzden çarşılarını kilitlemiş şaka gibi
al benden de o kadar. artık çok zorlanıyorum. belki gideceğimiz gün yakınlaşıyor o yüzdendir. ortada gün olmadığında daha mı hızlı geçiyordu ne? telefonu kapatmak istemiyorum. o da aynı şekilde hissediyor olacak ki günde 4-5 kere aradığı oluyor. arkadaşlarının cep telefonunu alıyor. olmadı ankesörlü telefonun önüne sandalye koyuyor bir saat konuşuyoruz.çok çok özledim. 11 gün kaldı. son 11.. ah bir geçse de kavuşsam. nasıl huzur bulacağım yanında.
amin... gittiniz geldiniz. hoş geldiniz. fotoğraflarınızı gördüm. gerçi feysim donuk bu aralar. giriyorum bakıp çıkıyorum. internetle de ilişiğimi kestim. bir tek buraya giriyorum. ah bu özlem beni verem edecek.
dimaam tukendim resmen yaaa
banada cok zor oluyor artık ınankı gunduz aradı 1 saat konustuk 1 saat oncede aradı 1 saat konustuk artık özlem arttı yani bizimki der bana sana sımsıkı sarılıcamm otobusten ıner ınmez kotu oldum sımdıden saskınlıkla donup kalmazsam ıyıdır.
hoşbulduk canım 11 gün sonra sizin gitmenize sevincez gelmenize üzülcez..ama ondan sonra hep sevincez inşallahal benden de o kadar. artık çok zorlanıyorum. belki gideceğimiz gün yakınlaşıyor o yüzdendir. ortada gün olmadığında daha mı hızlı geçiyordu ne? telefonu kapatmak istemiyorum. o da aynı şekilde hissediyor olacak ki günde 4-5 kere aradığı oluyor. arkadaşlarının cep telefonunu alıyor. olmadı ankesörlü telefonun önüne sandalye koyuyor bir saat konuşuyoruz.çok çok özledim. 11 gün kaldı. son 11.. ah bir geçse de kavuşsam. nasıl huzur bulacağım yanında.
amin... gittiniz geldiniz. hoş geldiniz. fotoğraflarınızı gördüm. gerçi feysim donuk bu aralar. giriyorum bakıp çıkıyorum. internetle de ilişiğimi kestim. bir tek buraya giriyorum. ah bu özlem beni verem edecek.
yani hiç görememek daha kötü gibi bilemedim ki şimdi bir de ayrılık var işin ucunda tabi o da sarsıyor şimdiRabbim kavuştursun hepimizi en en en çabuk şekilde
işte iki türlü de kötü canım geçcek bugünler de inşallah şafak attı bugün de ve en son doğan güneşi görücez
hoşbulduk canım 11 gün sonra sizin gitmenize sevincez gelmenize üzülcez..ama ondan sonra hep sevincez inşallah
bende geçen 2 gün gelmediğinde bakayım sana dedim o zaman fark ettim dondurduğunu ..
işte iki türlü de kötü canım geçcek bugünler de inşallah şafak attı bugün de ve en son doğan güneşi görücez
inşallah inşallah. hep sevinelim. sevdiklerimize kavuşalım.
yeni gün.. ikonumuza bakalımpek bi mutsuz. bizim gibi. of of. kaldı 10 gün...
Şafak 58 geldik Sivas'a
ikonumuz benim dünkü halimi gösteriyor :2: :2: :2: :2:
gidip gelmek de zor oluyor. çok ağlamışsındır. bugün iyi misin bari? ben de 6 saat ağlıyorum yollarda. gelince devam tabi. bir hafta ruh gibi geziyorum. öyle uzun zaman oldu ki görmeyeli. sanki yıllardır görmüyorum. bu özlem nasıl geçecek bilmiyorum.
ağlamaz olur muyum hiç ilk gördüğümde ağlamaya başladım sonra onun yanındayken hep tuttum kendimi ama karakolun kapısından girdiği anda dönüp el salladı bana o hali gözümün önünden gitmiyor sokağın kalabalığı umrumda olmadan hıçkıra hıçkıra ağladım ve bütün yol boyu bütün gece :2: bu akşam teyzemler kayınvalidemler filan geldi gözlerimi şiş görünce kızdılar baya bi de sevdiğim sesimden bütün ruh halimi anlatıyor bana ve sonra çok üzülüyor dik durmaya çalışıyorum şuan..
bu özlem ancak onlar gelince geçecek
of ya gitsek bir türlü gitmesek bir türlü... hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri. gördün geldin, atlatmaya başlarsın. sonra biz aynı şeyleri yaşayacağız. biraz daha sabredeceğiz mecbur. eşim beni otobüse bindiriyor sonra gidiyor. otobüs hareket ederken başlıyorum. inene kadar.ilk gittiğimde binmeden ağlamaya başladım. ikincisinde otobüs hareket edene kadar dayandım. bakalım bu sefer ne kadar kendimi tutacağım. bu da hayatta bi sınavımız işte;sabrımız sınanıyor,sevgimiz sınanıyor,evliliğiniz sınanıyor gerçek olanlar tam gaz devam ediyor isyan etmeden bitirelim bu engeli de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?