349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben yine gececiyim kimseler kalmamış burda. herkes işine okuluna gidiyor tabi. Bense 2 haftadırlı okula gidemiyorum. Askerim duysa...

merhaba teskereci güzeller,
ben de sizler gibiyim eşimi bekliyorum.
iki aydan a kaldı çok şükür
çok saymamaya çalışıyorum
hafta hafta atıyor benim şafakım:))

canım egıtımı en az 6 ay dıye duyduk bellı degıl yani...

Günaydın hatunlar..Nasılsınız ? söle bir silkelenin bakalım..kendimize gelelim.askerleri geldikten sonra tatile gidenler varmıdır?

benimde şafak ikonum ve günlerden Bilecik.

Ana 11 rin ikonu yoktu unutmusum.bir ara özel gunlerı yazıyorduk ya o zaman dıyordum 11 mı ogunu gorucekmıyım kı dıyee.gelmiş o gun bugun işte

bütün gece askerimi rüyamda gördüm ist gelmiş ama o kadar karısıkkı bir rüyadan bir rüyaya geçtim resmen.sabah da uyanasım gelmedi.Buğün bitermi acaba

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar şafağımız 58
Bugün güzel vatanımızdan SİVAStayız SİVASımıza selam yola devam

Bakalım SİVASımızın neyi meşhurmuş?
Buruciye Medresesi, Gok Medrese, Kangal Coban Kopegi, Kangal Balikli Kaplicasi, Divrigi’nin Demiri, Pir Sultan Abdal ve Asik Veysel, Divrigi Ulu Camii ve Darussifa, Cifte Minareli Medrese, Sizir Selalesi ( Gemerek ),Todurge Golu ( Zara )

Eklentiler

• $sinop.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 119
Son düzenleme:
kızzz 58 sivass sinop değil kii :26:

Gunaydin yarenler ayyy zeynep ve gulten adina okadar cok sevindimki resimlerinizide gordum masaallah kuzum cok mutlu oldugunuz belliydi zeynepciimde sorunsuz gtmis gelmis masaallah size yaa darisi haftaya gidicek olanlara hadi gidin gidin gelinde bitsin safagimiz ben hic gidemeyecegim icin sizin mutlulugunuz yetti bana kavusma anlarinizda ne duygulandm ama dönüsünu dusundum askerimin gunler geciyo yine 1 gun daha yaklastik askerlerimize mutlu bi gun yasayalim insallah:)

Gunaydin tatlim senin adinada cok sviniyrm insallah bizde gelelim hemen 11 ikoncanini yapamayalim:))

Gunaydin tatlim senin adinada cok sviniyrm insallah bizde gelelim hemen 11 ikoncanini yapamayalim:))

Günaydın canım..saolsın.bole tuhaf duygular ıcındeyım bugun..durgumlugum arttı..suskunlugum bıle içimden yüreğimle konusur oldu..ustumde bır halsızlıkte var hasta olmam lazım 22 sınde olmazsam yandım askerım benı bole gormemelı.gercı hap ıcıyorum ama rahat edemıcem bılıyorum

günaydııınnnn hadi bakalım bir gün daha gitti ben haftaosnu eşimin yanında olunca adapte olamadım hala dün resmen yedim yedim yattımm

evim de dağınık valizi falan attım bi köşeye işe geldim silkelenmem gerek

Teşekkürederim canım benim inşallah 58 gün sonra tamamen kavuşucaz gidip görmek güzel ama tekrar orda bırakıp dönmek sonra buraya yeniden konsantre olmak çok zor geçiçek bugünlerde biticek hayırlısıyla
günaydınn asker yarenleriii
Günaydın canım hoşgeldin
günaydın yarenlerim bir selam vereyim istedim nasılsınız?
Günaydın canım benim nerdesin sen bakıyım

Günaydın canım gerçekten silkelenmek lazım bende henüz kendime gelemedim işte düzelene kadar bir hafta geçiyor silkelenmek gerek haklısın ben eve gidiyorum annem var rahatım senin birde ev sorumlulugun var evli olanların Allah iki kat yardımcısı olsun

sizlerede günaydın kızlar,

p.tesiyi bitirdikmi hafta bitiveriyor sanki :))) geçsin gitsin artık bu haftada internettende olsa sevgilimin yüzünü göriyim ya kaç hafta oldu sadece sesini duyabiliyorum. ankaraya gittiğinden beri hiç çarşıya falan çıkmadı allahın izniyle bu haftasonu dönüyorlar izmire inşş. hemen çıkarlar çarşıya.

ben bu aralar fazlaca içime kapandım kızlar hiç konuşmuyorum desem yeridir arayan arkadaşlarımın bile telefonunu açamıyorum ( inşallah böle kalmam geçici bir durumdur işimde sırf çene üzerine bu yeteneğimi kaybetmemem lazım allah yardımcımız olsun bizimkiler gelene kadar bakalım ne hala gelicz

Günaydın canımcım gözünaydın askerin dönüyor daha rahat olucaksınız inşallah görürsün yüzünüde bende öyle tatlım hiçbir arkadaşımla görüşmüyorum aramıyorum beni ararlarsa zoraki öylesine konuşuyorum içimden gelmiyor işte anlıyorlar onlarda durumu kırılmıyorlardır inşallah diye düşünüyorum ama elimden gelen birşey yok napıyım gezmek eglenmek yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…