of ya gitsek bir türlü gitmesek bir türlü... hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri. gördün geldin, atlatmaya başlarsın. sonra biz aynı şeyleri yaşayacağız. biraz daha sabredeceğiz mecbur. eşim beni otobüse bindiriyor sonra gidiyor. otobüs hareket ederken başlıyorum. inene kadar.ilk gittiğimde binmeden ağlamaya başladım. ikincisinde otobüs hareket edene kadar dayandım. bakalım bu sefer ne kadar kendimi tutacağım. bu da hayatta bi sınavımız işte;sabrımız sınanıyor,sevgimiz sınanıyor,evliliğiniz sınanıyor gerçek olanlar tam gaz devam ediyor isyan etmeden bitirelim bu engeli de..
çok haklısın sevgimiz sınanıyor bu sınavda. ama ben çoktan isyan ettim.
ah ah... üç ay geçtiyse bu iki ay da geçer herhalde. biz gidene kadar 1 buçuk ay kalmış olacak. geldik alıştık diyene kadar bir ay kalacak. sonra da bitecek. plan yapıyorum diğer işlerim için zaman yetmiyor. ama şafak beklemeye gelince durum işte o zaman ne çok zaman var diyorum. çok çok özledim bu sefer.
sen gene iyisin 10 gün sonra temelli gelmiş olacak. bizim daha çoook zamanımız var.gerçi siz de eğitim için yine ayrılacaksınız sanırım. eğitim ne kadar sürüyor ki?
şafak 58... benim memeketımm
kızzz 58 sivass sinop değil kii :26:Günaydın arkadaşlar şafağımız 58
Bugün güzel vatanımızdan SİNOPtayız SİNOBumuza selam yola devam
Eki Görüntüle 661613
Bakalım SİNOBumuzun neyi meşhurmuş?
Sinop Kalesi, Boyabat Pirinci, Inceburun ( Turkiyenin En Kuzey Noktasi ), Ayancik Kerestesi, Erfelek Tatlica Selaleleri, Inalti Magarasi, Akgol, Sinop Hapishanesi, Keten Uretimi
kızzz 58 sivass sinop değil kii :26:
Günaydın hatunlar..Nasılsınız ? söle bir silkelenin bakalım..kendimize gelelim.askerleri geldikten sonra tatile gidenler varmıdır?
benimde şafak ikonumve günlerden Bilecik.
Ana 11 rin ikonu yoktu unutmusum.bir ara özel gunlerı yazıyorduk ya o zaman dıyordum 11 mı ogunu gorucekmıyım kı dıyee.gelmiş o gun bugun işte
bütün gece askerimi rüyamda gördüm ist gelmiş ama o kadar karısıkkı bir rüyadan bir rüyaya geçtim resmen.sabah da uyanasım gelmedi.Buğün bitermi acaba
Gunaydin tatlim senin adinada cok sviniyrm insallah bizde gelelim hemen 11 ikoncanini yapamayalim:))
Teşekkürederim canım benim inşallah 58 gün sonra tamamen kavuşucaz gidip görmek güzel ama tekrar orda bırakıp dönmek sonra buraya yeniden konsantre olmak çok zor geçiçek bugünlerde biticek hayırlısıylaGunaydin yarenler ayyy zeynep ve gulten adina okadar cok sevindimki resimlerinizide gordum masaallah kuzum cok mutlu oldugunuz belliydi zeynepciimde sorunsuz gtmis gelmis masaallah size yaa darisi haftaya gidicek olanlara hadi gidin gidin gelinde bitsin safagimiz ben hic gidemeyecegim icin sizin mutlulugunuz yetti bana kavusma anlarinizda ne duygulandm ama dönüsünu dusundum askerimingunler geciyo yine 1 gun daha yaklastik askerlerimize mutlu bi gun yasayalim insallah:)
Günaydın canım hoşgeldingünaydınn asker yarenleriii
Günaydın canım benim nerdesin sen bakıyımgünaydın yarenlerim bir selam vereyim istedim nasılsınız?
günaydııınnnn hadi bakalım bir gün daha gitti ben haftaosnu eşimin yanında olunca adapte olamadım haladün resmen yedim yedim yattımm
evim de dağınık valizi falan attım bi köşeye işe geldim silkelenmem gerek
sizlerede günaydın kızlar,
p.tesiyi bitirdikmi hafta bitiveriyor sanki :))) geçsin gitsin artık bu haftada internettende olsa sevgilimin yüzünü göriyim ya kaç hafta oldu sadece sesini duyabiliyorum. ankaraya gittiğinden beri hiç çarşıya falan çıkmadı allahın izniyle bu haftasonu dönüyorlar izmire inşş. hemen çıkarlar çarşıya.
ben bu aralar fazlaca içime kapandım kızlar hiç konuşmuyorum desem yeridir arayan arkadaşlarımın bile telefonunu açamıyorum( inşallah böle kalmam geçici bir durumdur işimde sırf çene üzerine bu yeteneğimi kaybetmemem lazım allah yardımcımız olsun bizimkiler gelene kadar bakalım ne hala gelicz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?