349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

senın adına sevındım canım rahat edersın inşallah askerınıde gorursun.bu hafta sonu bızım çift çarsımız olabılr zaten kısmetse son çarsısı.o konusmamazlık bendede aylardır var surat 5 karıs falan babam dalga gecıyor tartısmıs sanırım dıye tartısma yok ama sorun safak sıkıstırması bılmıyorlar neyse az kaldı

günaydın herkese..kızlar yetişemiyorum sayfanın hızına..şafak sıkıştırıyo bi taraftan özlem..pek keyfim yok gibi..ama bi okadar da umut doluyum..sizler nasılsınız?askerini gidip görenler olmuş..çok sevndm sizin adınıza..ben göremicem malesef o gelene kadar

ayy inş. canım nettende zor ama elimizdeki tek imkan bu şimdilik... valla hiç o kızıcak falan da değil yani içinden gelmiyor insanın bizi en iyi biz anlıyoruz başka kimseler değil dışardan gelen yorumlar çok tuhaf hayatı kendine bukadar zindan etme sonra çok pişan olursun falan dıyorlar napıcaktım sevdiğim adam uzaklarda zil takıp oynamalıyım aslında zindan ettiğimde yok yani sadece gönül yorgunluğu yaşıyoruz ve içimizden bişey yapmak gelmıyor neyseki yalnız değiliz

bizimkide bu h.sonu erken dönerlerse çift çarşı yapabilirim diyor inş. onun için iyi olur bunaldı artık... desene hepimiz aynı muhabbetlere maruz kalıyoruz gülerek eve gelincede heh telefon gelmiş buna diyorlar :))))

günaydın kızlar dün düğün haberime sevinenlere teşekkür ediyorum allah tez zamanda sizlerede yaşatsın bu heyecanı

Günaydın canım neden keyfin yok bakıyım iysin dimi umut dolu olucaz tabiki günleri bitiriyoruz %75i bitmiş nerdeyse güzel düşünelim az kaldı temelli dönücekler bu görmelerde bir iki gün sürüyor sonuçta
Evet canım bizi eniyi biz anlıyoruz dışarıdan bakıldıgında çok farklı geliyor insanlara kızmasından falan degilki içimden gelmiyor heryerde bizim izlerimiz aklıma geliyor dışarı çıktıgımda ben genelde hep askerimle gezen bir tiptim zaten çok arkadaş çevrem yoktur birkaç tane beraber görüştüklerimiz var okadar anlayışlı karşılasınlar artık napalım
günaydın kızlar dün düğün haberime sevinenlere teşekkür ediyorum allah tez zamanda sizlerede yaşatsın bu heyecanı

Günaydın canım ben görmedim haberini çok sevindim hayırlı olsun rabbim tez zamanda mutlu sona ulaştırsın

canım henüz gördüm pek girmiyodum şu sıralar..çok sevindim senn adına..tebrik ederim..Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

canımm çok sağol bende sizlerin haberlerini bekliyorum şu askerlik şafağı bitsede sadece düğün şafağım kalsa artık

canımm çok sağol bende sizlerin haberlerini bekliyorum şu askerlik şafağı bitsede sadece düğün şafağım kalsa artık

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Sabır canım biraz daha dayanmalısın.plakalara gelınce bır nebze daha kolay gecıcektır.

Son düzenleme:

Günaydın kızlar sanırım hepimiz aynı moddayız bizde hep birlikte takılırdık şimdi arkadaşlarım arıyor cagırıyor yalnız bırakmamak için ama onlarlayken hep birlikte geçirdiğimiz zamanlar aklıma geliyor daha kötü oluyorum konuşma yeteneklerimiz onlarla birlikte ve birikmiş olarak geri dönecek biliyorum yandılar yani :))

Bende öyle söylüyorum yaşamadıklarımızın acısı fena çıkıcak hazırlıklı ol bir patlama yaşanıcak diye

merhaba yarenlerim valla bende sayfanın hızına yetişemedim buarada nehirnilimin ve gültenimin fotoğraflarından bahsediyosunuz ..ben neden göremiyorum biraz acemi kaldım sanırım..

benimde dışarı çıkmak canım hiç istemiyor..markete bile gidesim yok bişi lazım olunca annem gidiyo :26:

şu dönemi bir atlatalım da sevdiklerimizle gezelim doya doya

nehirnil resımlerını bende gormedım ama gültenın kını feyste gorduk canım eklı olanlar ıcın dıyorum.

aynen su gunlerı bır atlatsak ne guzel olurduuu offf vala zaman gecmıyor ya saat 2 olmus daha akşam askere dıyorum dıyor hafta sonu ne yapıcan onu dusun saçımı boyatıcam dedım

kendimizi oyalıcak bişeyler lazım canım bende çıktım köpeğimle oynadım şimdi de işe gidecem bu gun benm için biter yani inşallah hepimizin günleri su gibi akıp gitsin özellikte senn bu günlerin tabi eminim çok zorluyordur

dün öğlen 12:30 da aradı dıye bugun de umıt ettım telefon hep elımdeydı ama aramadı..dusunsene surda safak 11 ama ınsan genede aramadı dıye uzulebılıyor.bana asıl 10 dan gerıye dusme zor olucak tek haneler bende dıyorum acaba akşam abımemı gıtsem bebegı sevmeye hafta ozaman cabuk bıtıyor bır gun gerıden gıdıyormusum gıbı.bende ısteyım ama cok yogun degılım yanı acıl ıslerı yapıyorum onun dısında bır oda var temızlenecek atılacak bılgısayarları gerı donusume gondermem lazımda ertelıyorum suan.:97:

ömrümü yedi bu okul canım..:) işkence geliyo okula gitmek tabi yarim varken rüşvet veriyodu yüksek al sınavdan şunu yaparız falan diye..Allahtan finallere yetişiyo:))

ömrümü yedi bu okul canım..:) işkence geliyo okula gitmek tabi yarim varken rüşvet veriyodu yüksek al sınavdan şunu yaparız falan diye..Allahtan finallere yetişiyo:))

insan canı sıkıldıgında bile yapıcak şeyleri oluyor yari yanında oldugunda dimi birşekilde atlatılıyor ama onlarsız daha zor oluyor bu hayat bizimde çok kafa yoran işlerimiz oldugu için bazı akşamlar çokmu canımız sıkkın işte moralimiz yerlerdemiymiş bir sinema bir yemek ohh keyfimiz yerine geliyordu bazen birbirimize anlatmıyorduk bile olanları can sıkmamak için ama kafa ne güzel dagılıyordu şimdi işte çok bunalsamda akşam gidicegim tek yer evim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…