- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
sizlerede günaydın kızlar,
p.tesiyi bitirdikmi hafta bitiveriyor sanki :))) geçsin gitsin artık bu haftada internettende olsa sevgilimin yüzünü göriyim ya kaç hafta oldu sadece sesini duyabiliyorum. ankaraya gittiğinden beri hiç çarşıya falan çıkmadı allahın izniyle bu haftasonu dönüyorlar izmire inşş. hemen çıkarlar çarşıya.
ben bu aralar fazlaca içime kapandım kızlar hiç konuşmuyorum desem yeridir arayan arkadaşlarımın bile telefonunu açamıyorum( inşallah böle kalmam geçici bir durumdur işimde sırf çene üzerine bu yeteneğimi kaybetmemem lazım allah yardımcımız olsun bizimkiler gelene kadar bakalım ne hala gelicz
Günaydın canımcım gözünaydın askerin dönüyor daha rahat olucaksınız inşallah görürsün yüzünüdebende öyle tatlım hiçbir arkadaşımla görüşmüyorum aramıyorum beni ararlarsa zoraki öylesine konuşuyorum içimden gelmiyor işte anlıyorlar onlarda durumu kırılmıyorlardır inşallah diye düşünüyorum ama elimden gelen birşey yok napıyım gezmek eglenmek yapamıyorum
senın adına sevındım canım rahat edersın inşallah askerınıde gorursun.bu hafta sonu bızım çift çarsımız olabılr zaten kısmetse son çarsısı.o konusmamazlık bendede aylardır var surat 5 karıs falan babam dalga gecıyor tartısmıs sanırım dıye tartısma yok ama sorun safak sıkıstırması bılmıyorlar neyse az kaldı
günaydın kızlar dün düğün haberime sevinenlere teşekkür ediyorum allah tez zamanda sizlerede yaşatsın bu heyecanı
Günaydın canım neden keyfin yok bakıyım iysin dimi umut dolu olucaz tabiki günleri bitiriyoruz %75i bitmiş nerdeyse güzel düşünelim az kaldı temelli dönücekler bu görmelerde bir iki gün sürüyor sonuçtagünaydın herkese..kızlar yetişemiyorum sayfanın hızına..şafak sıkıştırıyo bi taraftan özlem..pek keyfim yok gibi..ama bi okadar da umut doluyum..sizler nasılsınız?askerini gidip görenler olmuş..çok sevndm sizin adınıza..ben göremicem malesef o gelene kadar
Evet canım bizi eniyi biz anlıyoruz dışarıdan bakıldıgında çok farklı geliyor insanlara kızmasından falan degilki içimden gelmiyor heryerde bizim izlerimiz aklıma geliyor dışarı çıktıgımda ben genelde hep askerimle gezen bir tiptim zaten çok arkadaş çevrem yoktur birkaç tane beraber görüştüklerimiz var okadar anlayışlı karşılasınlar artık napalımayy inş. canım nettende zor ama elimizdeki tek imkan bu şimdilik... valla hiç o kızıcak falan da değil yani içinden gelmiyor insanın bizi en iyi biz anlıyoruz başka kimseler değil dışardan gelen yorumlar çok tuhaf hayatı kendine bukadar zindan etme sonra çok pişan olursun falan dıyorlar napıcaktım sevdiğim adam uzaklarda zil takıp oynamalıyımaslında zindan ettiğimde yok yani sadece gönül yorgunluğu yaşıyoruz ve içimizden bişey yapmak gelmıyor neyseki yalnız değiliz
günaydın kızlar dün düğün haberime sevinenlere teşekkür ediyorum allah tez zamanda sizlerede yaşatsın bu heyecanı
canım henüz gördüm pek girmiyodum şu sıralar..çok sevindim senn adına..tebrik ederim..Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Günaydın canım ben görmedim haberini çok sevindim hayırlı olsun rabbim tez zamanda mutlu sona ulaştırsın
canımm çok sağol bende sizlerin haberlerini bekliyorum şu askerlik şafağı bitsede sadece düğün şafağım kalsa artık
Günaydın canım neden keyfin yok bakıyım iysin dimi umut dolu olucaz tabiki günleri bitiriyoruz %75i bitmiş nerdeyse güzel düşünelim az kaldı temelli dönücekler bu görmelerde bir iki gün sürüyor sonuçta
Evet canım bizi eniyi biz anlıyoruz dışarıdan bakıldıgında çok farklı geliyor insanlara kızmasından falan degilki içimden gelmiyor heryerde bizim izlerimiz aklıma geliyor dışarı çıktıgımda ben genelde hep askerimle gezen bir tiptim zaten çok arkadaş çevrem yoktur birkaç tane beraber görüştüklerimiz var okadar anlayışlı karşılasınlar artık napalım
Günaydın canım ben görmedim haberini çok sevindim hayırlı olsun rabbim tez zamanda mutlu sona ulaştırsın
Günaydın kızlar sanırım hepimiz aynı moddayız bizde hep birlikte takılırdık şimdi arkadaşlarım arıyor cagırıyor yalnız bırakmamak için ama onlarlayken hep birlikte geçirdiğimiz zamanlar aklıma geliyor daha kötü oluyorum konuşma yeteneklerimiz onlarla birlikte ve birikmiş olarak geri dönecek biliyorum yandılar yani :))
merhaba yarenlerim valla bende sayfanın hızına yetişemedimbuarada nehirnilimin ve gültenimin fotoğraflarından bahsediyosunuz ..ben neden göremiyorum biraz acemi kaldım sanırım..
benimde dışarı çıkmak canım hiç istemiyor..markete bile gidesim yokbişi lazım olunca annem gidiyo :26:
şu dönemi bir atlatalım da sevdiklerimizle gezelim doya doya
Bende öyle söylüyorum yaşamadıklarımızın acısı fena çıkıcak hazırlıklı ol bir patlama yaşanıcak diye
nehirnil resımlerını bende gormedım ama gültenın kını feyste gorduk canım eklı olanlar ıcın dıyorum.
aynen su gunlerı bır atlatsak ne guzel olurduuu offf vala zaman gecmıyor ya saat 2 olmus daha akşam askere dıyorum dıyor hafta sonu ne yapıcan onu dusun saçımı boyatıcam dedım
kendimizi oyalıcak bişeyler lazım canım bende çıktım köpeğimle oynadım şimdi de işe gidecem bu gun benm için biter yani inşallah hepimizin günleri su gibi akıp gitsin özellikte senn bu günlerin tabi eminim çok zorluyordur
Günaydın canım neden keyfin yok bakıyım iysin dimi umut dolu olucaz tabiki günleri bitiriyoruz %75i bitmiş nerdeyse güzel düşünelim az kaldı temelli dönücekler bu görmelerde bir iki gün sürüyor sonuçta
Evet canım bizi eniyi biz anlıyoruz dışarıdan bakıldıgında çok farklı geliyor insanlara kızmasından falan degilki içimden gelmiyor heryerde bizim izlerimiz aklıma geliyor dışarı çıktıgımda ben genelde hep askerimle gezen bir tiptim zaten çok arkadaş çevrem yoktur birkaç tane beraber görüştüklerimiz var okadar anlayışlı karşılasınlar artık napalım
ömrümü yedi bu okul canım..:) işkence geliyo okula gitmek tabi yarim varken rüşvet veriyodu yüksek al sınavdan şunu yaparız falan diye..Allahtan finallere yetişiyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?