349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Evet canım karedenizde olmuş bizde sarsılmışız ben hissetmedim ama biz biraz dahamı uzak kalıyoruz avrupa olarak korktum ya :18:rabbim korusun

hissettim ben gittim muhasebeye sordum

biri dedi evet oldu 14:43 deyazdım dedı.ugur abıye sormus oda ılk oda yok kamyon gectı demıs

Rabbım buyuk depremlerden felaketlerden korusun ..

hissettim ben gittim muhasebeye sordum

biri dedi evet oldu 14:43 deyazdım dedı.ugur abıye sormus oda ılk oda yok kamyon gectı demıs

Rabbım buyuk depremlerden felaketlerden korusun ..

Amin canım benim inşallah ben büyük depremde İstanbulda degildim ama aklım hep ailemde kalmıştı o an burda olsaydım yüregime inerdi herhalde çok fena bir depremmiş küçük depremleri yaşadımda çok korkarım depremden Allahım göstermesin birdaha o acıları

amin canım ben ıstdaydım buyuk depremde ama bızım ev mustakıl sokakda cadır yaptılar mıllet en fazla 1 hafta kaldılar hatırladıgım kadarıyla kucuktum zaten 9 yasında falandım.

amin canım ben ıstdaydım buyuk depremde ama bızım ev mustakıl sokakda cadır yaptılar mıllet en fazla 1 hafta kaldılar hatırladıgım kadarıyla kucuktum zaten 9 yasında falandım.

Annemlerde kaç gün içeri girmemişlerdi dışarda kalmışlardı hatırlıyorumda telefonlar kilit ulaşılmıyor çok zor durumlar çok

malesef öyle..ama şimdilik bunlar..gecicek..ilk günler ne kadar kötüydük hepimiz..ama artık yolun yarısından çogu bitti..az kaldı cidden..onlar gelcek yine aşk böcüğü olcaz :))

malesef öyle..ama şimdilik bunlar..gecicek..ilk günler ne kadar kötüydük hepimiz..ama artık yolun yarısından çogu bitti..az kaldı cidden..onlar gelcek yine aşk böcüğü olcaz :))

Rabbim bundan sonraki günlerimizi huzurla mutlu haberlerle geçirmeyi nasip etsin canım benim inşallah

Benimde çok bişey yaptıgım söylenemez de inşallah rahat gider bu akşam da yakınsa eğer git abine kafan dağılır en azından bişeylerle ugraşmayınca sürekli düşünüyorsun çünkü

Benimde çok bişey yaptıgım söylenemez de inşallah rahat gider bu akşam da yakınsa eğer git abine kafan dağılır en azından bişeylerle ugraşmayınca sürekli düşünüyorsun çünkü

bır aklım git dıyor bır aklım eve gıt ne yapıcan diyor.ne bılım kuzumm:44:

Selam kızlarrr zaman geçmiyor sankii bir keyifsizim anlatamam artık saburlar tükendiiş çok özledimmm çoookk giç bişey yapmıyorum desem yeridir ev iş iş ev arada spora gidiyorum o kadar çok skldım artık su safak düşse bi doğan güneş desek

İyi akşamlar yarenler..dün bütün gün yatmıştım evde bugün dışarı çıkınca herşey çok zoruma gitti gözüm doldu doldu yutkundum adapte olamadım bir türlü :2:
saol kuzum inşallah her birlikte kavuşma anlarımızı anlatıcaz burda
gözün aydın canım inşallah görebilirsin bu haftasonu sevdiğini
bende aynıyım kuzum be okulda bile kafam kaldırmıyor hiç aradılar mı da açıkca söylüyorum kafam birşey almıyor kusura bakmayın diye napim onun dışında hiçbirşey ilgilimi çekmiyor :2:

Kıyamam canım benim ya inşallah bian önce toparlarsın kendini seni çok iyi anlıyorum ama atlatacağız bu günleri de

Kıyamam canım benim ya inşallah bian önce toparlarsın kendini seni çok iyi anlıyorum ama atlatacağız bu günleri de

inşallah canım ya atlatıcaz da geçerken insandan çok şey götürüyor bu özlem yaşama sevincim söndü enerji zaten 3 aydır yok :2:

inşallah canım ya atlatıcaz da geçerken insandan çok şey götürüyor bu özlem yaşama sevincim söndü enerji zaten 3 aydır yok :2:

canım üzme kendını bak ne guzel sanslısın askerını gordun surda 2 ayınız kaldı Rabbım sabır versın kuzum.bır kaç gune umarım alısırsın.aslında ara ara gormek daha kotu bence gormemek cunku ole alısıyorsun.öbur turlu onu orda bırakıp gelmek gercekten kotu ankarada askerımı bırakıp geldıgımde daha çoookk ayımız vardı 10.5 ayy dusunn elimizden geldıkce sana destek olmak ısterız kapama kendını ne bılım buraya gel sohbet edelım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…