- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
deprem oldu sanırımm :26:
Evet canım karedenizde olmuş bizde sarsılmışız ben hissetmedim ama biz biraz dahamı uzak kalıyoruz avrupa olarak korktum ya :18:rabbim korusun
hissettim ben gittim muhasebeye sordum
biri dedi evet oldu 14:43 deyazdım dedı.ugur abıye sormus oda ılk oda yok kamyon gectı demıs
Rabbım buyuk depremlerden felaketlerden korusun ..
Amin canım benim inşallah ben büyük depremde İstanbulda degildim ama aklım hep ailemde kalmıştı o an burda olsaydım yüregime inerdi herhalde çok fena bir depremmiş küçük depremleri yaşadımda çok korkarım depremden Allahım göstermesin birdaha o acıları
amin canım ben ıstdaydım buyuk depremde ama bızım ev mustakıl sokakda cadır yaptılar mıllet en fazla 1 hafta kaldılar hatırladıgım kadarıyla kucuktum zaten 9 yasında falandım.
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
Sabır canım biraz daha dayanmalısın.plakalara gelınce bır nebze daha kolay gecıcektır.
insan canı sıkıldıgında bile yapıcak şeyleri oluyor yari yanında oldugunda dimi birşekilde atlatılıyor ama onlarsız daha zor oluyor bu hayat bizimde çok kafa yoran işlerimiz oldugu için bazı akşamlar çokmu canımız sıkkın işte moralimiz yerlerdemiymiş bir sinema bir yemek ohh keyfimiz yerine geliyordu bazen birbirimize anlatmıyorduk bile olanları can sıkmamak için ama kafa ne güzel dagılıyordu şimdi işte çok bunalsamda akşam gidicegim tek yer evim
malesef öyle..ama şimdilik bunlar..gecicek..ilk günler ne kadar kötüydük hepimiz..ama artık yolun yarısından çogu bitti..az kaldı cidden..onlar gelcek yine aşk böcüğü olcaz :))
Rabbim bundan sonraki günlerimizi huzurla mutlu haberlerle geçirmeyi nasip etsin canım benim inşallah
inşallah canım ..dua edelim tadını çıkaralım bu günlerin canım..
dün öğlen 12:30 da aradı dıye bugun de umıt ettım telefon hep elımdeydı ama aramadı..dusunsene surda safak 11 ama ınsan genede aramadı dıye uzulebılıyor.bana asıl 10 dan gerıye dusme zor olucak tek haneler bende dıyorum acaba akşam abımemı gıtsem bebegı sevmeye hafta ozaman cabuk bıtıyor bır gun gerıden gıdıyormusum gıbı.bende ısteyım ama cok yogun degılım yanı acıl ıslerı yapıyorum onun dısında bır oda var temızlenecek atılacak bılgısayarları gerı donusume gondermem lazımda ertelıyorum suan.:97:
Benimde çok bişey yaptıgım söylenemez de inşallah rahat gider bu akşam da yakınsa eğer git abine kafan dağılır en azından bişeylerle ugraşmayınca sürekli düşünüyorsun çünkü
saol kuzum inşallah her birlikte kavuşma anlarımızı anlatıcaz burdaGunaydin yarenler ayyy zeynep ve gulten adina okadar cok sevindimki resimlerinizide gordum masaallah kuzum cok mutlu oldugunuz belliydi zeynepciimde sorunsuz gtmis gelmis masaallah size yaa darisi haftaya gidicek olanlara hadi gidin gidin gelinde bitsin safagimiz ben hic gidemeyecegim icin sizin mutlulugunuz yetti bana kavusma anlarinizda ne duygulandm ama dönüsünu dusundum askerimingunler geciyo yine 1 gun daha yaklastik askerlerimize mutlu bi gun yasayalim insallah:)
gözün aydın canım inşallah görebilirsin bu haftasonu sevdiğinisizlerede günaydın kızlar,
p.tesiyi bitirdikmi hafta bitiveriyor sanki :))) geçsin gitsin artık bu haftada internettende olsa sevgilimin yüzünü göriyim ya kaç hafta oldu sadece sesini duyabiliyorum. ankaraya gittiğinden beri hiç çarşıya falan çıkmadı allahın izniyle bu haftasonu dönüyorlar izmire inşş. hemen çıkarlar çarşıya.
ben bu aralar fazlaca içime kapandım kızlar hiç konuşmuyorum desem yeridir arayan arkadaşlarımın bile telefonunu açamıyorum( inşallah böle kalmam geçici bir durumdur işimde sırf çene üzerine bu yeteneğimi kaybetmemem lazım allah yardımcımız olsun bizimkiler gelene kadar bakalım ne hala gelicz
İyi akşamlar yarenler..dün bütün gün yatmıştım evde bugün dışarı çıkınca herşey çok zoruma gitti gözüm doldu doldu yutkundum adapte olamadım bir türlü :2:
saol kuzum inşallah her birlikte kavuşma anlarımızı anlatıcaz burda
gözün aydın canım inşallah görebilirsin bu haftasonu sevdiğini
bende aynıyım kuzum be okulda bile kafam kaldırmıyor hiç aradılar mı da açıkca söylüyorum kafam birşey almıyor kusura bakmayın diye napim onun dışında hiçbirşey ilgilimi çekmiyor :2:
bır aklım git dıyor bır aklım eve gıt ne yapıcan diyor.ne bılım kuzumm:44:
Kıyamam canım benim ya inşallah bian önce toparlarsın kendini seni çok iyi anlıyorum ama atlatacağız bu günleri de
inşallah canım ya atlatıcaz da geçerken insandan çok şey götürüyor bu özlem yaşama sevincim söndü enerji zaten 3 aydır yok :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?