349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben kendime alışma fırsatını vermedim pek canım bu 5.gidişimdi kısmetse 14 ya da 21 Nisan'da tekrar gidicem böyle olunca da alışamıyorum ama yakınken gitmeden de duramıyorum canımın yancağını bile bile gidiyorum işte..gözümün önünden gitmiyor o karakolun kapısından girip gözleri dolmuş vaziyette yüzüme bakması bana el sallaması :2:
zaten bir buraya geliyoorum canım çünkü biliyorum bizi en iyi anlayanlar biziz hepimizin mutluluğunu da üzüntüsünüde en iyi biz anlıyoruz biz yaşıyoruz

inşallah canım ya atlatıcaz da geçerken insandan çok şey götürüyor bu özlem yaşama sevincim söndü enerji zaten 3 aydır yok :2:

Aynı durum hepimizde var çenelere kilit vurmuş gibi ama sağlam açacaz kilitlerimizi çoğunu bitirdik azı kaldı oyle bi acacaz ki daha da kapatmıcaz

Nazlım bak haberlerde gördüm şimdi İstiklal de Çantapark diye bir yer açmışlar,askerin gelince valizi napcaz diyordun ya orası sizin için açılmış işte valiz,çanta,laptop gibi eşyalar için emanet yeriymiş.Fiaytları da baya iyi 2 saatliği 5TL 6 saatliği 8 TL mi ne 24 saatliği de 20 TLymiş otopark gibi yani aklında olsun kuzum oraya bırakabilirsiniz valizi

askerım gecen dıyor otobusten ıner ınmez sımsıkı sarılıcam cok kotu oldum kesın dayanamam ben ona yaa orda ağlarım ama tutucam kendımı suan bır aglama modum yok ama o an o dakıkalar nasıl olucak bılmıyorum.sen sımdı gun say bakalım nısan ayına gıdecegın gune ..

koptumm kuzum yaa istıklal karsıda taksımde bız sanırım karsıya gecmıcek bır cozum bulduk gıbı hayatım ne valızmıs yaww sorun oldu başıma dıyor acaba bu hafta sonu cıkartsam antalyaya kargoyamı versem vala super olur dedım ama caydı şarapsız :86:

kızlar hiçbi şeye odaklanamıyorum ben. siz nasıl başarıyosunuz. sınavlar yaklaşıyor okula kalkıp gidemiyorum nolcak bu halim:18:

iyi geceler kızlar nasılsınız ben bu ara pek bir durgunum zaman azaldıkça daha mı zorlaşıyo ne burcu güneş hasret kaldım parçasını dinlediniz mi sabahtan beri dinliyorum çok fena ''öyle uzaktım ki ben sana avazı çıktığı kadar hasret kaldım''

kızlar hiçbi şeye odaklanamıyorum ben. siz nasıl başarıyosunuz. sınavlar yaklaşıyor okula kalkıp gidemiyorum nolcak bu halim:18:

okula gitmezsem fena fırça yiyorum nişanlımdan bi de burslu okuyorum okula gitmeme gibi bir lüksüm de olmuyor
bence gitmeyi dene canım evde oturunca gün daha çok uzuyor okulda hiç olmazsa birşeylerle uğraşıyorsun zaman geçiyor

ben hala adapte olamadım canım gözümün önünden gitmiyor haftasonu bu dönem durgunluk dönemi sanırım canım herkes aynı merak ettim bende dinleyim şarkıyı

ben hala adapte olamadım canım gözümün önünden gitmiyor haftasonu bu dönem durgunluk dönemi sanırım canım herkes aynı merak ettim bende dinleyim şarkıyı

canım benim yaaa senin için de zordur tabi birbirimize çok çok dua edelim Allah yardımcımız olsun gerçekten.. evet öyleymiş baktım da genelimizin canı sıkkın dinle ama ağlama

canım benim yaaa senin için de zordur tabi birbirimize çok çok dua edelim Allah yardımcımız olsun gerçekten.. evet öyleymiş baktım da genelimizin canı sıkkın dinle ama ağlama

herşeye ağlıyorum zaten canım döndüğümden beri :2:
dualarım hepimiz için

herkese merhabalar... kızlar hepiniz sıkıntılısınız anlaşılan. ben de öyleydim ama bu aralar çok geziyorum, misafir ağırlıyorum. işe git gel, zaman su gibi geçiyor. eşimin yanına gitmeme de 9 gün kaldı. geldikten sonra muhtemelen ben de tekrar depresyona gireceğim. ama değer.
bir gün daha geçti. gerçi 15 dakika daha var yeni şafağa ama çok uykum var. sabah da erken kalkacağım o yüzden gece yarısını bekleyemeyeceğim bugün.

ikonumuza da bakayım öyle gideyim. 56 dan itibaren alttaki ikonlara geçiyoruz. :124::124: artık fazlası yok. direk alttan seçeceğiz.

pek memnun değiller bugün. ben 48 i bekliyorum zaten.

Son düzenleme:

kesinlikle. herkes sayılı gün çabuk geçer, aa bir şey kalmamış diyor ama ne hissettiğimizi kimse anlamıyor. bi burada herkes birbirini anlıyor.

benim de okulumu bu dönem bitirmem lazım uzatırsam bütün planlarımız altüst olcak. söylesem kızar belki banada. ama bi bahane buluyorum sürekli. 2 haftaya kadar herşey güzeldi bu 2 hafta bi türlü toparlanamadım havalardan mı oldu böyle bilmiyorum. sanırım biraz da benim desteğe ihtiyacım var ama yanımda hissedemiyorum onu.

inşallah hep böyle geçer zamanın canım git biran önce düşelim 48e sen geldikten 2 hafta sonra da ben tekrar gitcem inşallah bu sefer 30a düşmüş olcaz
kesinlikle. herkes sayılı gün çabuk geçer, aa bir şey kalmamış diyor ama ne hissettiğimizi kimse anlamıyor. bi burada herkes birbirini anlıyor.

öyle diyenlere saydırasım geliyor da tutuyorum kendimi

neden yanında hissedemiyorsun canım kusura bakma atlamış olabilirim sıkıntınız mı var

evet artık eskisi gibi konuşamıyoruz aramıyor beni. bi soğukluk girdi aramıza ya da ben çok duygusalım bu 2 haftadırlı kafayı yedim onada yedirttim mesajlarımla

üstüne gitme canım hele ki mesajlarla hiç yapma psikolojileri normal değil zaten bi de sen böyle yaparsan soğutursun kendinden

evet artık eskisi gibi konuşamıyoruz aramıyor beni. bi soğukluk girdi aramıza ya da ben çok duygusalım bu 2 haftadırlı kafayı yedim onada yedirttim mesajlarımla

üzme kendini bunlar gecici durumlar soğukluk değil aslında gerçekten konuşacak birşey bulamıyorlar genel anlamda konuşmaları yuruten biziz ve sen boyle hissetmeye başladıgında konuşmayı azaltıyorsun sonuç olarak da kötü hissediyorsun bende senn gibi düşünüyordum tek odak noktamı o yapınca kafanı dağıtacak bişeyler bul okula git ne bilim anlatacak birşeylerin olsun daha iyi olur geldiğinde de herşey eskiye döner merak etme sadece sabredeceğiz coğu gitti bak 57 olduk bile

üstüne gitme canım hele ki mesajlarla hiç yapma psikolojileri normal değil zaten bi de sen böyle yaparsan soğutursun kendinden

soğuttum bile canım bugün sabah konuştuk. geçen gün 4 gece beni aramamıştı telefonunda sorun varmış ama haber bile vermeyi akıl edememiş. kabul ediyor hatasını o 4 gün ne yaşadığımıda biliyor ama birdaha olsa yine aynısını yapar biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…