üzme kendini bunlar gecici durumlar soğukluk değil aslında gerçekten konuşacak birşey bulamıyorlar genel anlamda konuşmaları yuruten biziz ve sen boyle hissetmeye başladıgında konuşmayı azaltıyorsun sonuç olarak da kötü hissediyorsun bende senn gibi düşünüyordum tek odak noktamı o yapınca kafanı dağıtacak bişeyler bul okula git ne bilim anlatacak birşeylerin olsun daha iyi olur geldiğinde de herşey eskiye döner merak etme sadece sabredeceğiz coğu gitti bak 57 olduk bile
soğuttum bile canım bugün sabah konuştuk. geçen gün 4 gece beni aramamıştı telefonunda sorun varmış ama haber bile vermeyi akıl edememiş. kabul ediyor hatasını o 4 gün ne yaşadığımıda biliyor ama birdaha olsa yine aynısını yapar biliyorum
soğumamıştır canım bi daha aradığında cıvıl cıvıl konuş ordan burdan anlat bol bol o da konuşur eskisi gibi olursunuz sıkma hiç canını
haklısın canım az kaldı. 7 hafta daha var yanlış saymadıysam. sonra hep beraberiz inş.
ben ilk günlerde de böyleydim uzun bi süre sesini duymayınca toparlanmam çok zor oluyordu. dışarı çıkacak halim kalmıyor. son 2 haftadırlı eski günleri yaşıyor gibiyim sanki yeni gitti.
Günaydın asker yarenleri.Nasılsınız...
Buğün ki ikonumBalıkesir
Yarın tek hanelere düşüyorumm..
Günaydın canım iyim çokşükür sen nasılsınohh tek hanelere düşülmüş çok çabuk geçsin inşallah çok çabuk
Günaydın kuzum.iyiyim ben üstümde bir garip duygular olsada.
sen Nasılsın ??
en sonunda duştuk tek haneye onun şaşkınlıgı da var ustumde:26:
Asıl geldigi zaman görüceksin sen şaşkınlıgı canım bizdede öyle olucak kesin bitiyormu bittimi derken bir bakı vermişiz yanımızdalar aa bitmiş olucaz resmen inşallahiyim bende iş ev ev iş arasında dönüp duruyorum
aynen vala ev ıs iş ev arası gıt gel..
bu hafta sonu diğer işlerimi halletmem lazım cıksın aradan.kıyafetler hazır da saçımı ne yapsam acaba maşa mı düz mü karar veremedım.2 gun yan yana olucaz acaba hangısı uzun gıder.:44:
Düz saç daha uzun gider canım bana öyle gidiyor maşalı saçım çabuk sönebiliyor spreyli oldugundada sertleşiyorben geçen hafta düz saç yaptım 2gün dayanıyorlar ne giyiceksin bakıyım :13:
ilk gün kahve pantolon üstüne krem bu yenı cıkan inci yakalı triko kazak.kaban olarak da acık bej renk.ayakkabıyı da hazırladım hava ıyı olursa babet aldım onu gıyerım krem fıyongu olan bej babet.olmadı dolgu topuk kapalı bır ayakkabı.makyaj olarak rumel göz üstüne eyliner hafıf kırmızı ruj:108:
ikinci gün kot pantolon üstüne su yeşili ince triko kazak.eve gıdemeyecegım ıcın ayakkabı kaban aynı olucak mecburyeşili cok sevıyorum özellıkle makyaj olarak da cok yakıştırıyorlar.makyajım yeşil göz kalemi eyliner pembe ruj
ohh hazırlan bakalımm inşallah çok güsel geçer günlerinizzz
günaydınn kızlarrr
günaydın canım.
az önce gelecegını dusundum ama o ankı halım aklıma geldı gözlerım doldu.yanımda olucak ama ertesı gun gıdecek bu cok zoruma gıdıyor.:85::85:
ama olsunn neticede askerde diill o streste olmicaksınız
bide kendi açından düşün asker die nazlanamıyoruz, trip atamıyoruzz artıkk rahat olcaksınnn
ve bi sonraki şafağınız düğününüz nişanınız için olcak inşallahh
mutlu ol bakalımm üzgünn olmaaaa
Askerımın sabrına hayranım inankı Allah yukarda su 15 aylık surecte cok nadırdır alttan aldıgım.yanı devamlı aramaya calıstı.trip desenn ooo havalarda uçusur.naz desen adım nazlı dusun artık ama o hıc bıkmadı.hıc mızmızlanmadı askerıkde bole dıye son 30 gune ınınce dedı şafak sıkıstırıyor.askerlıgı ben yaptım sankı devam o dedı sabret az kaldı dıye o yuzden ona kıyamıyorum cok ıyı bırı cokk
aynen vala ev ıs iş ev arası gıt gel..
bu hafta sonu diğer işlerimi halletmem lazım cıksın aradan.kıyafetler hazır da saçımı ne yapsam acaba maşa mı düz mü karar veremedım.2 gun yan yana olucaz acaba hangısı uzun gıder.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?