349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Şafak 57 geldik Sinop'a ben gene askerimle sabahlıyorum düzen müzen kalmadı bende
pek sinirli bugün ikoncanlarımız bize sinirliler kızlar kendimize gelmeliyiz msj veriyorlar bize sevdikleriniz size böyle kızar diye

günaydın gültencim sen şimdi uyuyosundur muhtemelen :)) az kaldı düzene giricez yakında... askerlerimiz gergin biz gergin ikoncanlarımız gergin inş. kazasız belasız atlatırız bu dönemleri

Günaydın asker yarenleri.Nasılsınız...

Buğün ki ikonum Balıkesir

Yarın tek hanelere düşüyorumm..

yaaaaa bende istiyorummmm nekadar az kaldı gerçi çok uzunca bir zaman bekledin ve büyük sabır gösterdin ama insan şafağı görünce özeniyor içi gidiveriyor vallahi hadi bakalım gelsinde artık biran önce yapın planınızı programınızı bir ömür ayrılmayın inşallah

günaydın tatlım,

bu aralar oldukça sıkıştırsada şafak geçiyor allahın izniyle....dün sivası haritada boyayınca hoşuma gitti büyük yer kaplıyor ya o beyazlık gidince iyi oldu

kızlar bu arada bizimde düğüğn tarihimiz belli oldu gibi 24 ağustos hepinizi bekliyorum yani düğün yeri konusunda da iki yer var bu hafta birinden birine kararı verip anlaşmayı yapıcaz. dua edin bana hayırlısı hangisiyse ole olsun

günaydın nazlıcm düz saç daha cok dayanır tabiiki...düzü öneririm...

kıyafet seçimleride güzel ya ne güzel bizimde 1 haftamız kalsın kokoşluk planları yapalım bizdeeee

Günaydın canım..
Tşk ederımm bızımkı uzun sacı cok sever normalde duz oluncada saçın boyu cıkıyor.en ıyısı düz sanırım
hazırlnırsınız canım ya yeterkı o gun gelsınn bakalım neler yapıcaksınız sızlerde..

günaydın kızlar..bugün hava güneşli içim acıldı..kıpır kıpır oldum..kızlar benimki benden 3gün fazla sayıyodu iddialaşıyoduk hatta tartıştık şukadar kaldı falan diye..dün benim dediğime geldi..aşkım haklıymıssın dedi..bi de yoldan dolayı da 2gün erken gelme imkanı var..:))

canım Rabbım sabır versın ordakı sorunlar bellıkı askerını yormus umarım tez zamanda atlatır.destek olmaya calısıcaksın ..

Günaydın canlar 5te yatıp 8.30 da kalkmayı başardım ayakta uyucam birazdan
Nazlıım ha gayret depüklememize az kaldı seni

ayy kuzuuum çok sevindiim eminim çok güzel bir gelin olacaksın darısı başımıza diyelim

Canımm sabredın sızınde bu gunlerınız gelıcek.evet sıvas buyuk yer kaplıyor sonrakı yer de konya 42 dıyınce de ıyı olucak.çok sevındım adınıza 24 ağustos 2 gelinimiz de bellı oldu hakkınızda hayırlısı ınşallah canım Allahım gonlunuze göre bır dugun nasıp etsın.tebrık ederım.

gunaydın kuzum.internetten ındırın kurun şafak matikte dogru sayıyor canım.bızımkıde tutturdu 460 gun olucak ılla yaw dıyorum takvımden elle saydım 15 ay 2012-2013 yılı ıcın 456 gun benım dedıgım cıktı 30 mart dedım daha 3 aylık sayıları takvımıme ısledım bu seferde dedı 31 mart veya 1 nısan olabılır ne oldu benım dedıgım cıktı 30 mart Doğan guneşşş

O 0 görüm Askerım döndü yazısını görümm de depükleyin yeterki sizz canınız sağolsunn kızlarrr:87:

indirdim canım bende ilk başlarda inanmadı benimki dedim iyi sen 3gün fazla yap..dün kedi gibi oldu anlatırken..

çok teşekkürler canım darısı hayırlısıyla sizlerin başına eminim sizlerde çok güzel gelin olucaksınız. yarenlerimizin hepsi birbirinden güzel maşallah

tez gelsin tek haneli sayılarrrrr bende bugün ona baktım bide konyaya gelsek onuda boyasak süper olucak dedim
çok saol tatlım hepimiz için hayırlısı olsun

Bizimde kalsın son haftamız bende hazırlıklar kokoşlular yapayım çıkarayım elbiselerimi dolaptan elbise hastasıyım ben ama yarime giymek istiyorum hep :106:seçimlerin güzel kuzum ohh hazırlıklar planlar bitmiş bile geriye seni güzelce bir depüklemek kaldı
Canım benim inşallahh sorunsuz atlatır askerin üzerindeki yükler biraz olsun hafifler bazı dönemlerde oluyor öyle rahatlar kısa zamanda inşallah

Günaydın canımBenimde o koca yer gözüme çok batıyordu gerçektençok sevindim canımcım çok hayırlı ugurlu olsun inşallah dualarımız seninle ama sen hayır olamaz 24 agustosmu dedin ben iki dügüne nasıl yetişicem

Burcumun düğününe bi toplanıp gitsek mi ki sevdiceklerimizle askerliğin bitişi Burcumun düğünü toplu kutlama yaparız

saol canım benim başka kimin düğünü var burdan bi arkadaşımızınmı? valla ben anlamam benim akşam geç saatlere kadar devam eder gelmezsen adını yazmam bak ayakkabının altına
Burcumun düğününe bi toplanıp gitsek mi ki sevdiceklerimizle askerliğin bitişi Burcumun düğünü toplu kutlama yaparız

heh işte süper fikir valla beni çok bahtiyar edersiniz nişanlım dıyor asker arkadaşlarımda gelicek düğüne diye bende derim bunlarda asker yarenleri gelenin adını ayakkımda en çabuk silinicek yere yazıveririm ona göre allah nasip ederse güzel bir düğün olucak bol bol göbek atabileceğinizin garantisini verebilirim

canımmmm bu ne güzel bir haber böyle hayırlı olsun inşallah.. çok çok sevindim ee darısı biz sıradakilere diyelim ne güzel oldu böyle askerlerimizin dönüşleri yaklaştıkça 2 düğün haberi evet arkadaşlar devamını bekliyoruz

Askerimle benim enyakın arkadaşımızın dügünü o tarih olması lazım canım pazara denk geliyor işte aa 25 galiba gelirim kuzum 1günle atlatıyoruz baktım şimdi kesin bilgi ögrenirim olmadı tekrar onlardan gelicem gelicem inşallah ayakkabının ortasına dogru istiyorum bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…