Şafak 57 geldik Sinop'a ben gene askerimle sabahlıyorum düzen müzen kalmadı bende
pek sinirli bugün ikoncanlarımız bize sinirliler kızlar kendimize gelmeliyiz msj veriyorlar bize sevdikleriniz size böyle kızar diye
Günaydın asker yarenleri.Nasılsınız...
Buğün ki ikonumBalıkesir
Yarın tek hanelere düşüyorumm..
Günaydın arkadaşlar şafağımız 57
Bugün güzel vatanımızdan SİNOPtayız SİNOBumuza selam yola devam
Eki Görüntüle 662854
Bakalım SİNOBumuzun neyi meşhurmuş?
Sinop Kalesi, Boyabat Pirinci, Inceburun ( Turkiye’nin En Kuzey Noktasi ), Ayancik Kerestesi, Erfelek Tatlica Selaleleri, Inalti Magarasi, Akgol, Sinop Hapishanesi, Keten Uretimi
günaydın nazlıcm düz saç daha cok dayanır tabiiki...düzü öneririm...
kıyafet seçimleride güzelya ne güzel bizimde 1 haftamız kalsın kokoşluk planları yapalım bizdeeee
günaydınlaraskerim bugün isyanlarda çok bunalmış zimmetlerden eksiklerden. yeni asteğmenler geldi onlara kakalasa rahatlıcak ama hiç fırsat olmuyomuş çok yogunlarmış çok üzüldüm bu durumuna stresten hep başı ağrıyomuş sen çok güçlüsün az daha sabret az kaldı, bana bağır çağır ama kafana takma hiçbişeyi dert etme, bi an önce kurtul zimmetlerden dedim. hava değişikliğine ihtiyacı var ama kullanmakta istemiyo izin umarım bu stresi biter en kısa zamanda:18:
günaydın gültencim sen şimdi uyuyosundur muhtemelen :)) az kaldı düzene giricez yakında... askerlerimiz gergin biz gergin ikoncanlarımız gergin inş. kazasız belasız atlatırız bu dönemleri
yaaaaa bende istiyorummmm nekadar az kaldı gerçi çok uzunca bir zaman bekledin ve büyük sabır gösterdin ama insan şafağı görünce özeniyor içi gidiveriyor vallahihadi bakalım gelsinde artık biran önce yapın planınızı programınızı bir ömür ayrılmayın inşallah
günaydın tatlım,
bu aralar oldukça sıkıştırsada şafak geçiyor allahın izniyle....dün sivası haritada boyayınca hoşuma gitti büyük yer kaplıyor ya o beyazlık gidince iyi oldu
kızlar bu arada bizimde düğüğn tarihimiz belli oldu gibi 24 ağustos hepinizi bekliyorum yanidüğün yeri konusunda da iki yer var bu hafta birinden birine kararı verip anlaşmayı yapıcaz. dua edin bana hayırlısı hangisiyse ole olsun
günaydın gültencim sen şimdi uyuyosundur muhtemelen :)) az kaldı düzene giricez yakında... askerlerimiz gergin biz gergin ikoncanlarımız gergin inş. kazasız belasız atlatırız bu dönemleri
yaaaaa bende istiyorummmm nekadar az kaldı gerçi çok uzunca bir zaman bekledin ve büyük sabır gösterdin ama insan şafağı görünce özeniyor içi gidiveriyor vallahihadi bakalım gelsinde artık biran önce yapın planınızı programınızı bir ömür ayrılmayın inşallah
günaydın tatlım,
bu aralar oldukça sıkıştırsada şafak geçiyor allahın izniyle....dün sivası haritada boyayınca hoşuma gitti büyük yer kaplıyor ya o beyazlık gidince iyi oldu
kızlar bu arada bizimde düğüğn tarihimiz belli oldu gibi 24 ağustos hepinizi bekliyorum yanidüğün yeri konusunda da iki yer var bu hafta birinden birine kararı verip anlaşmayı yapıcaz. dua edin bana hayırlısı hangisiyse ole olsun
günaydın kızlar..bugün hava güneşli içim acıldı..kıpır kıpır oldum..kızlar benimki benden 3gün fazla sayıyodu iddialaşıyoduk hatta tartıştık şukadar kaldı falan diye..dün benim dediğime geldi..aşkım haklıymıssın dedi..bi de yoldan dolayı da 2gün erken gelme imkanı var..:))
Günaydın canlar 5te yatıp 8.30 da kalkmayı başardımayakta uyucam birazdan
Nazlıım ha gayret depüklememize az kaldı seni
ayy kuzuuum çok sevindiim eminim çok güzel bir gelin olacaksın darısı başımıza diyelim
gunaydın kuzum.internetten ındırın kurun şafak matikte dogru sayıyor canım.bızımkıde tutturdu 460 gun olucak ılla yaw dıyorum takvımden elle saydım 15 ay 2012-2013 yılı ıcın 456 gun benım dedıgım cıktı 30 mart dedım daha 3 aylık sayıları takvımıme ısledım bu seferde dedı 31 mart veya 1 nısan olabılırne oldu benım dedıgım cıktı 30 mart Doğan guneşşş
O 0 görüm Askerım döndü yazısını görümm de depükleyin yeterki sizz canınız sağolsunn kızlarrr:87:
Günaydın canlar 5te yatıp 8.30 da kalkmayı başardımayakta uyucam birazdan
Nazlıım ha gayret depüklememize az kaldı seni
ayy kuzuuum çok sevindiim eminim çok güzel bir gelin olacaksın darısı başımıza diyelim
Canımm sabredın sızınde bu gunlerınız gelıcek.evet sıvas buyuk yer kaplıyor sonrakı yer de konya 42 dıyınce de ıyı olucak.çok sevındım adınıza 24 ağustos 2 gelinimiz de bellı oldu hakkınızda hayırlısı ınşallah canım Allahım gonlunuze göre bır dugun nasıp etsın.tebrık ederım.
Bizimde kalsın son haftamız bende hazırlıklar kokoşlular yapayım çıkarayım elbiselerimi dolaptan elbise hastasıyım ben ama yarime giymek istiyorum hep :106:ilk gün kahve pantolon üstüne krem bu yenı cıkan inci yakalı triko kazak.kaban olarak da acık bej renk.ayakkabıyı da hazırladım hava ıyı olursa babet aldım onu gıyerım krem fıyongu olan bej babet.olmadı dolgu topuk kapalı bır ayakkabı.makyaj olarak rumel göz üstüne eyliner hafıf kırmızı ruj:108:
ikinci gün kot pantolon üstüne su yeşili ince triko kazak.eve gıdemeyecegım ıcın ayakkabı kaban aynı olucak mecburyeşili cok sevıyorum özellıkle makyaj olarak da cok yakıştırıyorlar.makyajım yeşil göz kalemi eyliner pembe ruj
Canım benim inşallahh sorunsuz atlatır askerin üzerindeki yükler biraz olsun hafifler bazı dönemlerde oluyor öyle rahatlar kısa zamanda inşallahgünaydınlaraskerim bugün isyanlarda çok bunalmış zimmetlerden eksiklerden. yeni asteğmenler geldi onlara kakalasa rahatlıcak ama hiç fırsat olmuyomuş çok yogunlarmış çok üzüldüm bu durumuna stresten hep başı ağrıyomuş sen çok güçlüsün az daha sabret az kaldı, bana bağır çağır ama kafana takma hiçbişeyi dert etme, bi an önce kurtul zimmetlerden dedim. hava değişikliğine ihtiyacı var ama kullanmakta istemiyo izin umarım bu stresi biter en kısa zamanda:18:
günaydın tatlım,
Günaydın canımBenimde o koca yer gözüme çok batıyordu gerçekten çok sevindim canımcım çok hayırlı ugurlu olsun inşallah dualarımız seninle ama sen hayır olamaz 24 agustosmu dedin ben iki dügüne nasıl yetişicem
Burcumun düğününe bi toplanıp gitsek mi ki sevdiceklerimizleaskerliğin bitişi Burcumun düğünü toplu kutlama yaparız
saol canım benimbaşka kimin düğünü var burdan bi arkadaşımızınmı? valla ben anlamam benim akşam geç saatlere kadar devam eder gelmezsen adını yazmam bak ayakkabının altına
heh işte süper fikir valla beni çok bahtiyar edersiniz nişanlım dıyor asker arkadaşlarımda gelicek düğüne diye bende derim bunlarda asker yarenlerigelenin adını ayakkımda en çabuk silinicek yere yazıveririm ona göre allah nasip ederse güzel bir düğün olucak bol bol göbek atabileceğinizin garantisini verebilirim
saol canım benimbaşka kimin düğünü var burdan bi arkadaşımızınmı? valla ben anlamam benim akşam geç saatlere kadar devam eder gelmezsen adını yazmam bak ayakkabının altına
heh işte süper fikir valla beni çok bahtiyar edersiniz nişanlım dıyor asker arkadaşlarımda gelicek düğüne diye bende derim bunlarda asker yarenlerigelenin adını ayakkımda en çabuk silinicek yere yazıveririm ona göre allah nasip ederse güzel bir düğün olucak bol bol göbek atabileceğinizin garantisini verebilirim
kızlar selam nasılsınız?
5lerde bitsin. bugün güzel bir şehirdeyiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?