canımmmm bu ne güzel bir haber böyle hayırlı olsun inşallah.. çok çok sevindim ee darısı biz sıradakilere diyelimne güzel oldu böyle askerlerimizin dönüşleri yaklaştıkça 2 düğün haberi evet arkadaşlar devamını bekliyoruz
Askerimle benim enyakın arkadaşımızın dügünü o tarih olması lazım canım pazara denk geliyor işte aa 25 galibagelirim kuzum 1günle atlatıyoruz baktım şimdi kesin bilgi ögrenirim olmadı tekrar onlardan gelicem gelicem inşallah ayakkabının ortasına dogru istiyorum bak
saol canım benimbaşka kimin düğünü var burdan bi arkadaşımızınmı? valla ben anlamam benim akşam geç saatlere kadar devam eder gelmezsen adını yazmam bak ayakkabının altına
heh işte süper fikir valla beni çok bahtiyar edersiniz nişanlım dıyor asker arkadaşlarımda gelicek düğüne diye bende derim bunlarda asker yarenlerigelenin adını ayakkımda en çabuk silinicek yere yazıveririm ona göre allah nasip ederse güzel bir düğün olucak bol bol göbek atabileceğinizin garantisini verebilirim
kızlar selam nasılsınız?
5lerde bitsin. bugün güzel bir şehirdeyiz....
bizde asker arkadaşıyız beraber şafak sayıyoruz burda
ben 19-20 Ağustos da kaynımın düğünü için Ankara da olucam ordan da İstanbula geçiveririz
aynen gültencim hemde ne safak saymak
hadi bakalım hatırlatıcam bu sözüzü sana çok memnun olurum
seneye bu zamanlarda ben size düğün haberimi vericem inşallah ayrılmak yok burdan
Kimse ayrılmıycak biryere bencede hepimiz burdayız daha ne güzel haberler vericez evlenincede gitmek yok mümkün oldugunca ugrayıp haberlerimizi verelim kızlar
seneye bu zamanlarda ben size düğün haberimi vericem inşallah ayrılmak yok burdan
Kimse ayrılmıycak biryere bencede hepimiz burdayız daha ne güzel haberler vericez evlenincede gitmek yok mümkün oldugunca ugrayıp haberlerimizi verelim kızlar
ohhh hadi inşallah olurmu hiç öyle şey ayrılmak yok tabi sizinde haberlerinizi almam lazım meraktan çatlarım sonra
tabikii daha birsürü şeyimiz olucak paylaşacağımız ben evlendikten sonra size düğün hazırlıklarıyla ilgii tüyolar vericem sonra sizin güzel haberleriniz gelicek.... yemek tarifleri paylaşıcaz senin tariflerini çalıcazzzz.. leke nasıl çıkar, pantolon tek çizgili nasıl ütülenir, çocuk nasıl büyütülür ohoooo birsürü işimiz var daha
Toparlandım sayılır canım benim kendime geldim çokşükür azcık etkileri devam ediyor ama hala tekrar alışmak zormuşkuzum napıyosun toparlanabildin mi biraz
ohhh hadi inşallah olurmu hiç öyle şey ayrılmak yok tabi sizinde haberlerinizi almam lazım meraktan çatlarım sonra
tabikii daha birsürü şeyimiz olucak paylaşacağımız ben evlendikten sonra size düğün hazırlıklarıyla ilgii tüyolar vericem sonra sizin güzel haberleriniz gelicek.... yemek tarifleri paylaşıcaz senin tariflerini çalıcazzzz.. leke nasıl çıkar, pantolon tek çizgili nasıl ütülenir, çocuk nasıl büyütülür ohoooo birsürü işimiz var daha
kızlar bu arada bizimde düğüğn tarihimiz belli oldu gibi 24 ağustos hepinizi bekliyorum yanidüğün yeri konusunda da iki yer var bu hafta birinden birine kararı verip anlaşmayı yapıcaz. dua edin bana hayırlısı hangisiyse ole olsun
dimaam merhaba aynı şafağı sayıyoruz seninle Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin
bugün nasıllarmış güzel arkadaşlarımuzun zamandır görmediğim bikaç kişi ezberlemiş gibi aaa özlemcim nolmuşsun böyle yüzün kaşık kadar kalmış diyince ben de düşünmeye başladım evet nolmuş ki bana:26: insanlar nekadar garip fazla kilolulara nekadar kilo almışsın kilo verene nolmuş böyle azıcık yee anam sizene nolmuşsa şurda hasretlik çekiyoruz iştah mı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?