349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

teşekkürler canım inş. hayırlı olur. herkesin güzel haberlrini bekliyoruz askerlerimizin geldikten sonrada artık haberleşiriz inşallah güzel haberler alamaya devam ederiz

inş. 25 i olur sen bide yakınsın bana bizim butaraflarda olucak bir mani olmazsa sahilde güzel biryer ayarladım sayılır. orta yerine mutlaka yazıcam seni bak söz sana karınca duası gibi minimacık yazıcak bikaç kişi daha var ama merak etmeyin hepinizi sığdırıcam

bizde asker arkadaşıyız beraber şafak sayıyoruz burda
ben 19-20 Ağustos da kaynımın düğünü için Ankara da olucam ordan da İstanbula geçiveririz

seneye bu zamanlarda ben size düğün haberimi vericem inşallah ayrılmak yok burdan

ohhh hadi inşallah olurmu hiç öyle şey ayrılmak yok tabi sizinde haberlerinizi almam lazım meraktan çatlarım sonra

Kimse ayrılmıycak biryere bencede hepimiz burdayız daha ne güzel haberler vericez evlenincede gitmek yok mümkün oldugunca ugrayıp haberlerimizi verelim kızlar

tabikii daha birsürü şeyimiz olucak paylaşacağımız ben evlendikten sonra size düğün hazırlıklarıyla ilgii tüyolar vericem sonra sizin güzel haberleriniz gelicek.... yemek tarifleri paylaşıcaz senin tariflerini çalıcazzzz.. leke nasıl çıkar, pantolon tek çizgili nasıl ütülenir, çocuk nasıl büyütülür ohoooo birsürü işimiz var daha

hadi bakalım kuzum açılışı yaptınız tecrübelerinizden faydalanıcaz çook çook mutlu olun inşallah

kuzum napıyosun toparlanabildin mi biraz
Toparlandım sayılır canım benim kendime geldim çokşükür azcık etkileri devam ediyor ama hala tekrar alışmak zormuş

Daha çok işimiz var gerçekten kuzum hayat daha yeni başlıyoruz bizler için inşallah asıl yük sorumluluklar ugraşılar bundan sonra rabbim yardımcımız olsun

Allah mesut etsin canım çok sevindim inşallah hepimize nasip olur o günleri görmek

ayy ya bütün sohbetleri kaçırdım. çok sayfa olmuş okuyamadım da. biri bana tüm sayfaları özet geçse üç satırla

düğün tarihleri belli olanlar olmuş. hayırlı olsun evlenenlere. her şeyin en güzeli sizinle olsun. içinizde hiçbir şey kalmasın. en güzel gelinliği de seçse insan evlendikten sonra hep yeni modeller görüyor. tekrar tekrar düğün yapasım var kocamla. gelince tekrar evlensek diyorum. yeniden evlenme teklif etse.

bu aralar misafir ağırlamaktan, davetlere gitmekten fırsat bulup giremedim. son bir hafta nasıl geçti anlamadım da. darısı bu haftaya. sonra soluğu eşimin yanında alacağım. cumadan pazara kadar zaman yavaş geçsin benim için.

nazlı senin günün de az kaldı. bitiriyorsun hadi gözün aydın.

heh buldum evlenecek kişiyi. hayırlı olsun canım. istanbul'da mı olacak düğün? ankara'da evlenenin düğününe gelirim hem de oynarım. ankara'da evleneceklere duyurulur.

bugün nasıllarmış güzel arkadaşlarım uzun zamandır görmediğim bikaç kişi ezberlemiş gibi aaa özlemcim nolmuşsun böyle yüzün kaşık kadar kalmış diyince ben de düşünmeye başladım evet nolmuş ki bana:26: insanlar nekadar garip fazla kilolulara nekadar kilo almışsın kilo verene nolmuş böyle azıcık yee anam sizene nolmuşsa şurda hasretlik çekiyoruz iştah mı kaldı

amaan bana da diyorlar erimişsin bitmişsin diye. sallamıyorum hiç. zayıf olmak iyidir. 51 kiloyum idare eder beni.

merhabalarrr kızlar ya ben koptum gittim valla galiba şafak sıkıştırıyor beni şu 10 gün bir geçseydi de sevdiğime bir kavuşsaydım burcummm tarih falan belli olmuşşş gözün aydııınnnnn o ayakkabının altına bende istiyorummmmmmmm ismimiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…