oh ne güzel kuzum sana hızlı geçmiş bana geçmek bilmedi azcık kaldı gitmene sonra mis gibi 3 gün seni bekliyorayy ya bütün sohbetleri kaçırdım. çok sayfa olmuş okuyamadım da.biri bana tüm sayfaları özet geçse üç satırla
düğün tarihleri belli olanlar olmuş. hayırlı olsun evlenenlere.her şeyin en güzeli sizinle olsun. içinizde hiçbir şey kalmasın. en güzel gelinliği de seçse insan evlendikten sonra hep yeni modeller görüyor. tekrar tekrar düğün yapasım var kocamla. gelince tekrar evlensek diyorum. yeniden evlenme teklif etse.
bu aralar misafir ağırlamaktan, davetlere gitmekten fırsat bulup giremedim. son bir hafta nasıl geçti anlamadım da. darısı bu haftaya. sonra soluğu eşimin yanında alacağım.cumadan pazara kadar zaman yavaş geçsin benim için.
nazlı senin günün de az kaldı. bitiriyorsun hadi gözün aydın.
hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyoruz diyelim sen nasılsıniyi akşamlar yarenlerim nasılsınız bakalım ..
bugün nasıllarmış güzel arkadaşlarımuzun zamandır görmediğim bikaç kişi ezberlemiş gibi aaa özlemcim nolmuşsun böyle yüzün kaşık kadar kalmış diyince ben de düşünmeye başladım evet nolmuş ki bana:26: insanlar nekadar garip fazla kilolulara nekadar kilo almışsın kilo verene nolmuş böyle azıcık yee anam sizene nolmuşsa şurda hasretlik çekiyoruz iştah mı kaldı
amaan bana da diyorlar erimişsin bitmişsin diye. sallamıyorum hiç. zayıf olmak iyidir. 51 kiloyum idare eder beni.
nereye gidiyorsun kuzum ya kopma burdan anca burda hafifliyor yükümüz ..merhabalarrr kızlar ya ben koptum gittim valla galiba şafak sıkıştırıyor beni şu 10 gün bir geçseydi de sevdiğime bir kavuşsaydımburcummm tarih falan belli olmuşşş gözün aydııınnnnn o ayakkabının altına bende istiyorummmmmmmm ismimiiiii
oh ne güzel kuzum sana hızlı geçmiş bana geçmek bilmedi azcık kaldı gitmene sonra mis gibi 3 gün seni bekliyor
bende hep tekrar evlilik teklifi etsin istiyorum o nasıl mutlulukmuşinşallah ilerde de mutlu oluruz da senin gibi tekrar düğün yapmayı isteriz
aslında normalde bende takmam ama üst üste bikaç kişi aynı şeyi söyleyince canım sıklıdı işte zaten genel olarak moralsizim iyice çöktümamannnn kilo bu alınır işte yeterki sağlık olsun bakar mısın nekadar değişken bir ruh hali
sizinki de güzeldi. fotoğraflardan öyle görünüyordu.çok mutlu olun hepiniz inşallah.
gideceğim haftasonu saatler ileri alınacak bir saat az göreceğim. otelde de bir saat az kalacağız. fazla para ödemiş olacağız. onu düşünüyorum şimdi.
oh ne güzel kuzum sana hızlı geçmiş bana geçmek bilmedi azcık kaldı gitmene sonra mis gibi 3 gün seni bekliyor
bende hep tekrar evlilik teklifi etsin istiyorum o nasıl mutlulukmuşinşallah ilerde de mutlu oluruz da senin gibi tekrar düğün yapmayı isteriz
hoşgeldin canım iyi olmaya çalışıyoruz diyelim sen nasılsın
hoşgeldin kuzum bütün gün 1.5 yaşındaki kuzenimle ilgilendim ve içim dışım keloğlan oldu aslında iyi geldi banakşam da düşünceli anneciğim beni alışverişe çıkardı sağolsun meğerse geldiğimden beri halimi gördükçe ruhu daralmış kadının
sen nasılsın canım malum insanlar her ayrıntıya söylücek laf bulurlar Özlemcim
Hoşbuldum gültencimohhh yeseydin benim yerimede ablası iyi gelmez mi iyi deşarj olmuşsundur anneler de olmazsa bizi kim en iyi anlar? kıyamam seni gördükçe üzülmüş kadıncağız.. genel olarak çok sıkıntılıyım depresyona mı giriyorum ne şaka bir yana çok değişken bir ruh halim var gün içinde birkaç moda girebiliyorum
alemsin canım ya nerden geldi aklına bu
çok doğru diyorsun canım ama valla koptum ya bu sıra sevdiğimin zaten aklı bi karış havada içinde bulunduğu ortam dışında birşey düşünmüyor falan hayırlısıyla tez vakitte şu askerlik bitseydi de kurtulsaydık. valla gün geçtikçe yükümüz artıyor canım ya altında eziliyorum resmennereye gidiyorsun kuzum ya kopma burdan anca burda hafifliyor yükümüz ..
anammm onuda bizim gideceğimiz zamanı mı bulmuşlar te allammmsizinki de güzeldi. fotoğraflardan öyle görünüyordu.çok mutlu olun hepiniz inşallah.
gideceğim haftasonu saatler ileri alınacak bir saat az göreceğim. otelde de bir saat az kalacağız. fazla para ödemiş olacağız. onu düşünüyorum şimdi.
aman ya bir ay boyunca insan gideceği günü düşününce aklına bin bir şey geliyor. otelden 12 de çıkmak zor oluyor. hep keşke 1 de ya da 2 de olsa çıkış diyordum oradan geldi aklımaözleyince insanın beyni de başka çalışıyor.
esas asker psikolojisini biz yaşıyoruz kuzum ondan ruh hali de otomatiğe bağladı gün de 4 5 moda girmeden olmuyor
çok doğru diyorsun canım ama valla koptum ya bu sıra sevdiğimin zaten aklı bi karış havada içinde bulunduğu ortam dışında birşey düşünmüyor falan hayırlısıyla tez vakitte şu askerlik bitseydi de kurtulsaydık. valla gün geçtikçe yükümüz artıyor canım ya altında eziliyorum resmen
anammm onuda bizim gideceğimiz zamanı mı bulmuşlar te allammm
sen tekrar gidersen bu kadar erkenden karar verme gitmeye canım karar ver ve git neler neler geliyor aklın düşündükçe kafayı yiceksin
çok doğru diyorsun canım ama valla koptum ya bu sıra sevdiğimin zaten aklı bi karış havada içinde bulunduğu ortam dışında birşey düşünmüyor falan hayırlısıyla tez vakitte şu askerlik bitseydi de kurtulsaydık. valla gün geçtikçe yükümüz artıyor canım ya altında eziliyorum resmen
anammm onuda bizim gideceğimiz zamanı mı bulmuşlar te allammm
tabiki de geçicek salmıcaz kendimizi o zaman daha çabuk geçicekaynen canım nolcak bu işin sonu bir an önce geçer mi zaman:26: yok yok geçmek zorunda
ben yoldayken bile birşey olcak da kavuşamıcaz gibi geliyordu şimdi geçti bile:2:evet aslında bu hafta alınacakmış ama üniversite sınavı var diye haftaya kalmış. öyle de şanslıyız işte.
valla yemiş de olabilirm.17 mayısa kadar her tarihin hangi güne geldiğini ezberledim takvime baka baka.
ben de dedim eşime. ikinci gidişimde pazartesi karar vermiştik, cuma gitmiştim. bu sefer yılan hikayesine döndü yeminlen. ha hafta ha öbür hafta derken bir aydan fazla zaman geçirdim. neyse vardır bir hayır. ne yapalım. son 8 gün kalacak birazdan. hiç kavuşamayacakmışım gibi geliyor, sanki hayal.. :26: oysa günler de hızlı geçiyor bu aralar.
son gidişim olacak zaten bir daha gidemeyeceğim.
anahtar kelimemiz sabır canım askerlik=sabır 2+2=4 gibi birşey bu
tabiki de geçicek salmıcaz kendimizi o zaman daha çabuk geçicek155i düşünsene ilk gittiği günü birazdan şafağın 55 olucak koca 100 gün geçmiş Özlemcim..
ben yoldayken bile birşey olcak da kavuşamıcaz gibi geliyordu şimdi geçti bile:2:
sonra o yuvanıza gelicek zaten kuzum
bu arada tezin ne durumda?
Valla dimaam bu saat meselesi ayri canimi sikti ya neyse gultencim birtek askerlik icin sabir etmem gerekmio iste hersey ustume geliyor resmen her on dakikada bir Ya sabir diyorum gercekten fazlasiyla sinandigimi dusunuyorum... Kizlar ben yatiyorum iyi geceler sizlere opuyorum cok ruyanizda sevdiceginizi gorursunuz umarim :-*
bi gayret otursan aslında eşin gelince tüm zamanını ona ayırırsınsen geçirdin, şimdi toparlanacaksın bile. sonra biz depresyona gireceğiz. geldikten sonra toparlanmamız vakit alacak. toparlandık diyene kadar şafak iyice geçecek. 1 aydan da düşmeye başlayacağız.
tez sizlere ömür. olduğu gibi duruyor. başına oturmak istemiyorum. önce eşim gidince yazarım diyordum şimdi de gelince yazarım diyorum. bahane çok. eninde sonunda bitmek zorunda. ama canım istemiyor şu an..
Valla dimaam bu saat meselesi ayri canimi sikti ya neyse gultencim birtek askerlik icin sabir etmem gerekmio iste hersey ustume geliyor resmen her on dakikada bir Ya sabir diyorum gercekten fazlasiyla sinandigimi dusunuyorum... Kizlar ben yatiyorum iyi geceler sizlere opuyorum cok ruyanizda sevdiceginizi gorursunuz umarim :-*
bi gayret otursan aslında eşin gelince tüm zamanını ona ayırırsın
aynen öyle sınanıyoruz kuzum iyi geceler canım sende askerini gör rüyanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?