349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

iyi geceler canım ben gene sabahçıyım

Kızlar Günaydın..Akşam baya bir kaynatmısınız..Nasılsınız?

Buğün günlerden Aydın..

Ve tekli hanelere düştük sonunda üstümde ole bır yorgunluk varkı ama bu beden degıl ruh yorgunlugu kafam cok dolu şu şafagı gören herkez nasıl sevınıyor peki bendekı bu durgunluk nedendir sizce..:26:

Günaydın arkadaşlar şafağımız 56
Bugün yemek yeme günümüz sanırım yarenler
Bugün güzel vatanımızdan SİİRTeyiz SİİRTimize selam yola devam

Bakalım SİİRTimizin neyi meşhurmuş?
Veysel Karani Turbesi, Buryan Kebabi, Perde Pilavi, Saat Kulesi, Siirt Yunlu Battaniyeleri, Derzin Kalesi, Billoris Kaplicasi, Jirkan Kilimi

Günaydın canım hiç telaşlanma neden böyleyim diye sorgulama bence bütün bunlar şuanki şaşkınlıgından askerligin bittigine inanamıyordun sonuna geldigin içinde bütün yıpranmışlıklar yorgunluklarını hatırladın ortaya çıktılar o yüzden askerini gördügünde hepsi unutucaksın inşallah herkesin söyledigi hiç askere gidilmemiş gibi olması inşallah sizinde bu şekilde olur silersiniz orada yaşananları orada kalır bütün kötü anılar

inşallah canım bugun gecermı kı

Geçiçek kuzum geçmek zorunda bugünde geçiçek 9 günde 56 günde gün bitmeye mahkumdur

inankı dayanacak guc bulamıyorum bazen kendım de 7 aydır gormuyorum dusun sız 6 aylık gonderyorunuz gorusuyorsunuz bazen dıyorum bende sevgı eksıklıgımı var supheye gırıyorum

inankı dayanacak guc bulamıyorum bazen kendım de 7 aydır gormuyorum dusun sız 6 aylık gonderyorunuz gorusuyorsunuz bazen dıyorum bende sevgı eksıklıgımı var supheye gırıyorum
Öyle şeyler neden getiriyorsun aklına kuzum sizinde imkanlar el verseydi gider görürdün öyle düşünme bakalım getirme aklına öyle herkes aynı olamazki herşey gidemezde benim imkanım olsa heray ordayım mesela ama napalım evi ayarlayabilirsek gidiyoruz senin askerinde senden ayrılması zor geldigi için söylemiştir gelince unutulcak hepsi son anda böyle şeyler getirme aklına hazırlan süslen askerini bekle çıkarıcaksınız bunların acısını
Kızlarr merhabaaa...uzunnn zamandır takılamıyordum bu topiğe nasılsınızzz:)):...SAMSUNN:))..

Hoşgeldin canım nerdensin sen hiç karşılaşmadık sanki askerin nerde görev yapıyor bakalım

Günaydın kızlar inşallah güzel bir gün olur bugun mr çektiriyoruz dua edin lütfen de çok ciddi bişey çıkmasın.Kafam fena takık durumda dün gece neredeyse otobuse binip gidiyordum kendimi zor durdurdum(

senin şafak bittiği için duygularının karışmış çok normal ...nehirnile de çok katılıyorum şaşkınlık,onsuzluğa bir nevide olsa alışkanlık bunlar şu an senin duygularının zirvesindekiler...Endişelenme döndüğünde herşey normale gider tadını çıkar son 9 son 3 te önce sana söylicez bu şarkıyı sonra biz söylicez Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım/Yeni 2013 - YouTube

heh buldum evlenecek kişiyi. hayırlı olsun canım. istanbul'da mı olacak düğün? ankara'da evlenenin düğününe gelirim hem de oynarım. ankara'da evleneceklere duyurulur.

saol canım teşekkür ederim :) evet canım istanbulda ankarayla 2 gün sonra hiçbir bağlantımız kalmıycak allahın izniyle askerimi aldı benden sevmiyorum işte ankarayı şaka bi yana canım bekleriz düğünümüze

amin canım hayırlı olur inş... ama sen neden böylesin seninde olumlu neşe dolu yorumlarına alıştık. tatlım bırçoğumuz benzer şeyler yaşıyoruz dün akşam resmen sinir krizi geçirdim sırf arkadaşlarıyla makara yapıcak diye beni aramadı dün gece halbuki soylıycek önmeli şeyler vardı amannn bitirsinler gelsinlerde ondan sonra gösteririz biz onlara. bişeyler ters gittimi ardı arkası gelir zaten maalesef şu mart ayı bitse büyük ohhh çekicem berbat bir aydı heraçıdan inan okadar olumsuzluklar yaşadımki ama hepsi biticek biliyorum....kendine dikkat et canım seni aramızda görelim lütfen

Günaydın arkadaşlar şafağımız 56
Bugün yemek yeme günümüz sanırım yarenler

günaydın kuzucummm,
nasılsın? az kaldı haftayı bitiriyoruz zor bir hafta oldu senin için ama bak geçti gitti.
bugün ikoncanlar bana inat yemek yemeye hazır ben açlıktan bayılmak üzereyim :))) yemiycemmmm hiçbişey beni yolumdan döndüremezzz

Günaydın kızlar inşallah güzel bir gün olur bugun mr çektiriyoruz dua edin lütfen de çok ciddi bişey çıkmasın.Kafam fena takık durumda dün gece neredeyse otobuse binip gidiyordum kendimi zor durdurdum(

Günaydın canım umarım önemlı bırşey yoktur :26:

Bılıyorum gecıcek unutucam ama benım ısyanım asker glse bır 1 gun kalıcak ve askerlıktekı gıbı devam edecek.bır tek telefon kullanıcak.göremıcem canlı olarak ntten gorucem ama artık sabrımın son noktasındayım gıbı cok acı cekıyorum :85:ınsan içten aglamayı ögrenırmı yuregım aglıyor göz yaslarım ıcıme akıyor sankı

kızlar bugün Siirtteyiz.
Alfabenin S harfındeyız...S harfınden 2 tane daha ılımız var.
:)

beni m şafağım 25 gün şuan 25 sayıyorum...
ondan sonra safak panomuzda X ay dıye bir şey yazmayacak direk günden başlayacağız geri saymaya....

Aynen yaaa hadi inşallah gelsinler bir an önce

Canım benim ya çok zor bi durum bizde senin gibiyiz o yuzden çok iyi anlıyorum seni ama ben askerliktekinden daha iyi olacağını düşünüyorum sizin için en azından zorunluluk ortadan kalkacak o stres olmayacak iyi tarafından düşünmeye çalışsan

Sevdimm bunu been ayy cok guzel coookkk 25 gun sonra ay kalmiycak artik biticek geri saym basliycakD

Kızlar ne olur olumlu mesajlar verelim kendimize pozitif oldukca hersey daha guzel yoluna giriyo grmeyen olursada daha rahat atlatiliyo oyuzden yuzumuzdeki gulumsemeyi eksik etmeyelim 😜 cok guzel gunler bizi bekliyo nazliciim 9gunun kaldi bosver sonrasini sadece 9gun sonraki kavuusmaniza odaklan lutfen kendini iyice yipratma😠 guzel bi gune uyandm guzel gunler istyrm hepimiz icin😍🍰💃

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…