haklısın canım, ben de diyorum da. insanın canı istemeyince hiç oturamıyor başına. bakalım belki ilerleyen zamanlarda gelmeden bir şeyler yazarım. ben de yatıyorum. sabah erkenden toplantım var. iyi geceler herkese.
Kızlar Günaydın..Akşam baya bir kaynatmısınız..Nasılsınız?
Buğün günlerdenAydın..
Ve tekli hanelere düştük sonunda üstümde ole bır yorgunluk varkı ama bu beden degıl ruh yorgunlugu kafam cok dolu şu şafagı gören herkez nasıl sevınıyor peki bendekı bu durgunluk nedendir sizce..:26:
Günaydın canım hiç telaşlanma neden böyleyim diye sorgulama bence bütün bunlar şuanki şaşkınlıgından askerligin bittigine inanamıyordun sonuna geldigin içinde bütün yıpranmışlıklar yorgunluklarını hatırladın ortaya çıktılar o yüzden askerini gördügünde hepsi unutucaksın inşallah herkesin söyledigi hiç askere gidilmemiş gibi olması inşallah sizinde bu şekilde olur silersiniz orada yaşananları orada kalır bütün kötü anılar
inşallah canım bugun gecermı kı
Geçiçek kuzum geçmek zorunda bugünde geçiçek 9 günde 56 günde gün bitmeye mahkumdur
Öyle şeyler neden getiriyorsun aklına kuzum sizinde imkanlar el verseydi gider görürdün öyle düşünme bakalım getirme aklına öyle herkes aynı olamazki herşey gidemezde benim imkanım olsa heray ordayım mesela ama napalım evi ayarlayabilirsek gidiyoruz senin askerinde senden ayrılması zor geldigi için söylemiştir gelince unutulcak hepsi son anda böyle şeyler getirme aklına hazırlan süslen askerini bekle çıkarıcaksınız bunların acısınıinankı dayanacak guc bulamıyorum bazen kendım de 7 aydır gormuyorum dusun sız 6 aylık gonderyorunuz gorusuyorsunuz bazen dıyorum bende sevgı eksıklıgımı var supheye gırıyorum
Kızlarr merhabaaa...uzunnn zamandır takılamıyordum bu topiğe nasılsınızzz:)):...SAMSUNN:))..
inankı dayanacak guc bulamıyorum bazen kendım de 7 aydır gormuyorum dusun sız 6 aylık gonderyorunuz gorusuyorsunuz bazen dıyorum bende sevgı eksıklıgımı var supheye gırıyorum
heh buldum evlenecek kişiyi. hayırlı olsun canım. istanbul'da mı olacak düğün? ankara'da evlenenin düğününe gelirim hem de oynarım.ankara'da evleneceklere duyurulur.
merhabalarrr kızlar ya ben koptum gittim valla galiba şafak sıkıştırıyor beni şu 10 gün bir geçseydi de sevdiğime bir kavuşsaydımburcummm tarih falan belli olmuşşş gözün aydııınnnnn o ayakkabının altına bende istiyorummmmmmmm ismimiiiii
Günaydın arkadaşlar şafağımız 56
Bugün yemek yeme günümüz sanırım yarenler
Günaydın kızlar inşallah güzel bir gün olur bugun mr çektiriyoruz dua edin lütfen de çok ciddi bişey çıkmasın.Kafam fena takık durumda dün gece neredeyse otobuse binip gidiyordum kendimi zor durdurdum(
senin şafak bittiği için duygularının karışmış çok normal ...nehirnile de çok katılıyorum şaşkınlık,onsuzluğa bir nevide olsa alışkanlık bunlar şu an senin duygularının zirvesindekiler...Endişelenme döndüğünde herşey normale gidertadını çıkar son 9 son 3 te önce sana söylicez bu şarkıyı sonra biz söylicez Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım/Yeni 2013 - YouTube
Aynen yaaa hadi inşallah gelsinler bir an öncekızlar bugün Siirtteyiz.
Alfabenin S harfındeyız...S harfınden 2 tane daha ılımız var.
:)
beni m şafağım 25 gün şuan 25 sayıyorum...
ondan sonra safak panomuzda X ay dıye bir şey yazmayacak direk günden başlayacağız geri saymaya....
Bılıyorum gecıcek unutucam ama benım ısyanım asker glse bır 1 gun kalıcak ve askerlıktekı gıbı devam edecek.bır tek telefon kullanıcak.göremıcem canlı olarak ntten gorucem ama artık sabrımın son noktasındayım gıbı cok acı cekıyorum :85:ınsan içten aglamayı ögrenırmı yuregım aglıyor göz yaslarım ıcıme akıyor sankı
kızlar bugün Siirtteyiz.
Alfabenin S harfındeyız...S harfınden 2 tane daha ılımız var.
:)
beni m şafağım 25 gün şuan 25 sayıyorum...
ondan sonra safak panomuzda X ay dıye bir şey yazmayacak direk günden başlayacağız geri saymaya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?