349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nazlım kuzum bak bizde ayrı şehirlerdeyiz sen çok iyi anlıyorum ama şu a bunları düşünme vakti değilll şimdi senin eğlenme vaktin şimdi en çok senin mutlu olma vaktin bak nerelerden düştün 9a bu da bitecek canım hiiççç merak etme canınıda sıkma nolursun
gofret canım hayırdır ne mr ı benim hiç haberim yok kaçırmışım demek ki ne oldu??
burcumm valla şu mart bitmedi de bitmedi sabrım fazlasıyla sınanıyor dayanıyorum ama çok yoruldum zor bir dönem oluyor benim için bakalım neşeli olmaya öyle görünmeye çabalıyorum ayrıca ayakkabıda ismimi istiyorummmmmmm !!

mart ayı dert ayı derlerdi inanmazdım :) al bendende okadar atlatıcaz allahın izniyle zor günleri. tatlım diğer ilk mesajda ayakkabı mevzusunu atlamışım afedersin ama hiç merak etme sanada güzel biryer ayarlıycam mutlaka

Günaydın kızlar inşallah güzel bir gün olur bugun mr çektiriyoruz dua edin lütfen de çok ciddi bişey çıkmasın.Kafam fena takık durumda dün gece neredeyse otobuse binip gidiyordum kendimi zor durdurdum(
Günaydın canım içini ferah tut dularımız seninle bol bol dua et rabbimin izniyle hayırlı haberlerle gel aramıza inşallah
Günaydın canım canını sıkma öyleler dün akşam bende konuşamadım komutanın dogum günüymüş pasta kesmişler aman keyifleri yerinde olsunda geldiklerinde alırız ifadelerini ben kıyamıyorum ya eglensinde sesini bugün duyayım bugün haber alayım olsunbende çok açım ya bugünlerde çok yiyorum kuzum sanırım rahatsızlık devrelerim ondan acil dur demem lazım kendime tatlı krizim tutu gene

Günaydın canım bencede tamam hepimizi şafak sıkıştırıyor özlem delirtiyor falan ama pozitif düşünelim inanın kendimi toparlamakta güçlük çekiyorum ama geçiçek biliyorum herşey güzel olucak okadar günleri yedik geri kalanınımı yiyemiycez biraz daha sabır kızlar bundan sonra hepimiz güzel haberler verelim inşallah

kusura bakmayın kızlar ne bılım bır yandan sevınıyorum gelmesıne 8 gun kaldı dıye bır yandan kanatlarım kırık onu gonderıcem dıye huzunlenıyorum.onada solemıyorum cok uzuluyor zaten bu duruma keşke uzmanlıga gıtmese bunun da etkısı ustumde bır yandan dıyorum acaba bızım ıcın hayırlısı bumu gıtmesımı gerekıyor.cunku askerın dusuncsı aılesınden uzak olmak ıstemesı sadece yanına benı ıstıyor uzmanlıklada kendını guvence altına almak ıstıyor bole bırşeyy..

Banada güzel ortalardan biryer unutmak yok kuzum

Dizinde problem var canım doktor bağlarda yırtılma olabilir dedi kesinlerştirmek için de MR istedi sonucunu alacaz bugun ama çok ağrı çekiyor ameliyat olma durumu var malesef

İnşallah canım benim saat ikide doktorun yanına gidecek sonuç için bakalım inşallah iyi haberlele çıkar

kızlar direk yazıyorum kusuruma bakmayınn
geçen gün askeriyeye mektuptan fln bahsetmiştim yaa nişanlımın dçgünü ve yıldönümü içinn sanırım gitmişş
asteğmen çağırmış bunu işin bitince yanıma gel doğum gününle ilgili demişş gitti sanırım hem mektubum hemde askerli kurabiyelerimm çok mutluyum çokkk

oda bana taa oralardan hediye yollamışş
bi eşekcikk ve sihirli kupa yollamışş banaaa

yardımlarını için çok teşekkür ederimmm

Son düzenleme:
tünaydın yarenlerim..burada hava o kadar güzel ki evde durasım yok kendimi dışarı atıcam biraz spor yapayım..askerim geçen gün fotoğraf paylaştı.iyice kas yapmış..o gelmeden bende zayıflamam gerekiyor ahh ahh 2 gündür yine aramadı moralim bozuk ve çok özledim onu ya bu akşam arar diye bekliyorumm

dün son anda ALES başvurusunu yaptım, şafak sıkıştırıyo ama artık ders çalışmanın zamanı..biraz spor yapıp yatana kadar ders çalışmayı planlıyorum..

muhabbetin hepsini okuyamadım kusura bakmayın :26: düğün tarihi belli olan yarenlerim, bize de dua edin..sıra bize gelsin..

ayrı kalmak istemiyorum askerimle bundan sonra..bu askerlik bende çok şeyi değiştirdi..

İnşallah canım benim saat ikide doktorun yanına gidecek sonuç için bakalım inşallah iyi haberlele çıkar
İnşallah canım benim dularımız sizinle içimizi ferah tutalım bak güzel haberlerle gelicek sana
Rica ederiz canım eline ulaşmasına çok sevindim çokgüzel olmuş ohh hediyelerde alınmış rabbim agzınızın tadını bozmasın inşallah
bugünkü ıkoncanımız....
Yemek yiyoz obur obur bizimde iştahımızı getiricek benim getirdi bile

Askerin gelene kadar gider kuzum gider hiç merak etme gitmezse yazın gider olsun bir kavuşalımda gerisi gelir inşallah daha yeni evlilerden neler ögrenicez neler evlenin biran önce yarenler

bende öyle düşünüyorum aslında çünkü iyi vakit geçirmediklerinde vay halimize dün biraz adrenalin falan yaşadı oralarda biliyorum ondan merak ettim aklım kaldı bide önemli bişiler anlatmam lazım kendilerine sabırsızlanıyorum sen ye kuzucum sıkıntı yok afiyetle yap kaçamaklarını krizin geçince dur dersin

Banada güzel ortalardan biryer unutmak yok kuzum

düğün öncesi telaşımız bol olur oyüzden siz bir liste hazırlrsınız bana faceden gönderirsiniz hepsini yazarım fotosunu çeker yayınlarım anlaştıkmı

dualarımız sizlerle canım allahım tez günde hayallerinize kavuştursun... sorma bizimkide kilo vermiş bende dert ettim kendime onu ole görünce şimdi fena sardım diyet spor bakalım neler olucak

alese bende geçen dönem son anda girdim 76 almışım eşim gıcık oldu çalışmadan nasıl aldın diye o giremedi yurtdışındaydı gelince yüksek lisansa başvurcaz birliktee inşallah olurrrr :)ne güzel çalışmayanlar çıksın önce spor sonra gelip bir duş ardından ya evinizde ya dışarda kahve keyfi yapın

Rica ederiz canım eline ulaşmasına çok sevindim çokgüzel olmuş ohh hediyelerde alınmış rabbim agzınızın tadını bozmasın inşallah

:

amin amin hepimizin inşallahh
buraya çok yazamıyorum ama okuyorum takipteyimmm
sevdiceğin askerlik dönemi bizim özel günlerin hepsi o aradaa şansaa

ahh kuzummm ne güzel dedin valla cidden dert ayı valla sevdiğime kalsa yarın evleniriz ama ben istemiyorum ama ayakkabının altına isim istiyorum garip bir insanım valla
kuzum cidden hep hayırlısını iste Rabbim bizi hayırlısıyla hayırlı insanlarla karşılaştırsın unutma ki en karanlık vakit şafak doğmadan tam önceymiş

kızlar bugun kocamın dogum günüüü...
oyhh canımmm inşallah bu son yalnız doğumgununu olur bir ömürü mutlu sağlıklı ve yanyana geçirirsiniz umarım

Dizinde problem var canım doktor bağlarda yırtılma olabilir dedi kesinlerştirmek için de MR istedi sonucunu alacaz bugun ama çok ağrı çekiyor ameliyat olma durumu var malesef

çok geçmiş olsun canımm umarım ciddi bir şeyi yoktur

kızlaarrr derse geç kaldım koşturuyorum ama sizle paylaşmak istedim
Nilüfer & Kargo _ Yaşamak Ne Güzel Şey (13 Düet) - YouTube
sabahtan beri bunu dinliyorum cidden neşemi yerine getirdi eski türk filmlerinde ayşecik mahalledeki tüm insanları toplayıp sokağın ortasında dans ediyor ya alttan bu müziği versinler bende öyle yapıyım istiyorum şiddetle tavsiye ederim öptüm hepinizi akşam görüşürüzz

ahh kuzummm ne güzel dedin valla cidden dert ayı valla sevdiğime kalsa yarın evleniriz ama ben istemiyorum ama ayakkabının altına isim istiyorum garip bir insanım valla

tatlım ruh eşini bulduysan çok zaman kaybetmenin bir anlamı yok aslında ama hayatı doyasıya yaşamak da lazım. hiç hesabımda evlilik yoktu deli gibi gezen tozan biriydim ama biranda o geldi ve herşey değişti şimdi bambaşka bir insan oldum çıktım sadece onunla mutlu huzurlu bir yuvam olsun istiyorum... evliliğe hazır olmak çok önemli nezaman hazır hissedersen kendini ozaman evet demelisin bence... amannnnn geç olsunda güç olmasın be canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…