nazlım kuzum bak bizde ayrı şehirlerdeyiz sen çok iyi anlıyorum ama şu a bunları düşünme vakti değilll şimdi senin eğlenme vaktin şimdi en çok senin mutlu olma vaktin bak nerelerden düştün 9a bu da bitecek canım hiiççç merak etme canınıda sıkma nolursun
gofret canım hayırdır ne mr ı benim hiç haberim yok kaçırmışım demek ki ne oldu??
burcumm valla şu mart bitmedi de bitmedi sabrım fazlasıyla sınanıyor dayanıyorum ama çok yoruldum zor bir dönem oluyor benim için bakalım neşeli olmaya öyle görünmeye çabalıyorumayrıca ayakkabıda ismimi istiyorummmmmmm !!
Günaydın canım içini ferah tut dularımız seninle bol bol dua et rabbimin izniyle hayırlı haberlerle gel aramıza inşallahGünaydın kızlar inşallah güzel bir gün olur bugun mr çektiriyoruz dua edin lütfen de çok ciddi bişey çıkmasın.Kafam fena takık durumda dün gece neredeyse otobuse binip gidiyordum kendimi zor durdurdum(
Günaydın canım canını sıkma öyleler dün akşam bende konuşamadım komutanın dogum günüymüş pasta kesmişler aman keyifleri yerinde olsunda geldiklerinde alırız ifadelerini ben kıyamıyorum ya eglensinde sesini bugün duyayım bugün haber alayım olsungünaydın kuzucummm,
nasılsın? az kaldı haftayı bitiriyoruz zor bir hafta oldu senin için ama bak geçti gitti.
bugün ikoncanlar bana inat yemek yemeye hazır ben açlıktan bayılmak üzereyim :)))yemiycemmmm hiçbişey beni yolumdan döndüremezzz
Kızlar ne olur olumlu mesajlar verelim kendimize pozitif oldukca hersey daha guzel yoluna giriyo grmeyen olursada daha rahat atlatiliyo oyuzden yuzumuzdeki gulumsemeyi eksik etmeyelim  cok guzel gunler bizi bekliyo nazliciim 9gunun kaldi bosver sonrasini sadece 9gun sonraki kavuusmaniza odaklan lutfen kendini iyice yipratma guzel bi gune uyandm guzel gunler istyrm hepimiz icin
nazlım kuzum bak bizde ayrı şehirlerdeyiz sen çok iyi anlıyorum ama şu a bunları düşünme vakti değilll şimdi senin eğlenme vaktin şimdi en çok senin mutlu olma vaktin bak nerelerden düştün 9a bu da bitecek canım hiiççç merak etme canınıda sıkma nolursun
gofret canım hayırdır ne mr ı benim hiç haberim yok kaçırmışım demek ki ne oldu??
burcumm valla şu mart bitmedi de bitmedi sabrım fazlasıyla sınanıyor dayanıyorum ama çok yoruldum zor bir dönem oluyor benim için bakalım neşeli olmaya öyle görünmeye çabalıyorumayrıca ayakkabıda ismimi istiyorummmmmmm !!
mart ayı dert ayı derlerdi inanmazdım :) al bendende okadar atlatıcaz allahın izniyle zor günleri. tatlım diğer ilk mesajda ayakkabı mevzusunu atlamışım afedersin ama hiç merak etme sanada güzel biryer ayarlıycam mutlaka
kızlar bugun kocamın dogum günüüü...
Oy ozaman senin için çok güzel bir gün tatlım rabbim birdaha ayrı geçirmek nasip etmesin güzel mutlu yıllara canım benim
amin tatlım hepımız için rabbım bırdaha ayırmasın... kocalarımızla beraber uzun uzunn mutlu huzurlu yasayalım inş
Günaydın canım içini ferah tut dularımız seninle bol bol dua et rabbimin izniyle hayırlı haberlerle gel aramıza inşallah
Günaydın canım canını sıkma öyleler dün akşam bende konuşamadım komutanın dogum günüymüş pasta kesmişler aman keyifleri yerinde olsunda geldiklerinde alırız ifadelerini ben kıyamıyorum ya eglensinde sesini bugün duyayım bugün haber alayım olsunbende çok açım ya bugünlerde çok yiyorum kuzum sanırım rahatsızlık devrelerim ondan acil dur demem lazım kendime tatlı krizim tutu gene
Günaydın canım bencede tamam hepimizi şafak sıkıştırıyor özlem delirtiyor falan ama pozitif düşünelim inanın kendimi toparlamakta güçlük çekiyorum ama geçiçek biliyorum herşey güzel olucak okadar günleri yedik geri kalanınımı yiyemiycez biraz daha sabır kızlar bundan sonra hepimiz güzel haberler verelim inşallah
İnşallah canım benim dularımız sizinle içimizi ferah tutalım bak güzel haberlerle gelicek sanaİnşallah canım benim saat ikide doktorun yanına gidecek sonuç için bakalım inşallah iyi haberlele çıkar
Rica ederiz canım eline ulaşmasına çok sevindim çokgüzel olmuş ohh hediyelerde alınmış rabbim agzınızın tadını bozmasın inşallahkızlar direk yazıyorum kusuruma bakmayınn
geçen gün askeriyeye mektuptan fln bahsetmiştim yaa nişanlımın dçgünü ve yıldönümü içinn sanırım gitmişş
asteğmen çağırmış bunu işin bitince yanıma gel doğum gününle ilgili demişş gitti sanırım hem mektubum hemde askerli kurabiyelerimmçok mutluyum çokkk
oda bana taa oralardan hediye yollamışş
bi eşekcikk ve sihirli kupa yollamışş banaaa
yardımlarını için çok teşekkür ederimmm
Yemek yiyoz obur obur bizimde iştahımızı getiricek benim getirdi bilebugünkü ıkoncanımız....
tünaydın yarenlerim..burada hava o kadar güzel ki evde durasım yokkendimi dışarı atıcam biraz spor yapayım..askerim geçen gün fotoğraf paylaştı.iyice kas yapmış..o gelmeden bende zayıflamam gerekiyor ahh ahh 2 gündür yine aramadı moralim bozuk ve çok özledim onu ya bu akşam arar diye bekliyorumm
dün son anda ALES başvurusunu yaptım, şafak sıkıştırıyo ama artık ders çalışmanın zamanı..biraz spor yapıp yatana kadar ders çalışmayı planlıyorum..
muhabbetin hepsini okuyamadım kusura bakmayın :26: düğün tarihi belli olan yarenlerim, bize de dua edin..sıra bize gelsin..
ayrı kalmak istemiyorum askerimle bundan sonra..bu askerlik bende çok şeyi değiştirdi..
Günaydın canım canını sıkma öyleler dün akşam bende konuşamadım komutanın dogum günüymüş pasta kesmişler aman keyifleri yerinde olsunda geldiklerinde alırız ifadelerini ben kıyamıyorum ya eglensinde sesini bugün duyayım bugün haber alayım olsunbende çok açım ya bugünlerde çok yiyorum kuzum sanırım rahatsızlık devrelerim ondan acil dur demem lazım kendime tatlı krizim tutu gene
Banada güzel ortalardan biryer unutmak yok kuzum
tünaydın yarenlerim..burada hava o kadar güzel ki evde durasım yokkendimi dışarı atıcam biraz spor yapayım..askerim geçen gün fotoğraf paylaştı.iyice kas yapmış..o gelmeden bende zayıflamam gerekiyor ahh ahh 2 gündür yine aramadı moralim bozuk ve çok özledim onu ya bu akşam arar diye bekliyorumm
dün son anda ALES başvurusunu yaptım, şafak sıkıştırıyo ama artık ders çalışmanın zamanı..biraz spor yapıp yatana kadar ders çalışmayı planlıyorum..
muhabbetin hepsini okuyamadım kusura bakmayın :26: düğün tarihi belli olan yarenlerim, bize de dua edin..sıra bize gelsin..
ayrı kalmak istemiyorum askerimle bundan sonra..bu askerlik bende çok şeyi değiştirdi..
Rica ederiz canım eline ulaşmasına çok sevindim çokgüzel olmuş ohh hediyelerde alınmış rabbim agzınızın tadını bozmasın inşallah
:
mart ayı dert ayı derlerdi inanmazdım :) al bendende okadar atlatıcaz allahın izniyle zor günleri. tatlım diğer ilk mesajda ayakkabı mevzusunu atlamışım afedersin ama hiç merak etme sanada güzel biryer ayarlıycam mutlaka
kuzum cidden hep hayırlısını iste Rabbim bizi hayırlısıyla hayırlı insanlarla karşılaştırsın unutma ki en karanlık vakit şafak doğmadan tam önceymişkusura bakmayın kızlar ne bılım bır yandan sevınıyorum gelmesıne 8 gun kaldı dıye bır yandan kanatlarım kırık onu gonderıcem dıye huzunlenıyorum.onada solemıyorum cok uzuluyor zaten bu duruma keşke uzmanlıga gıtmese bunun da etkısı ustumde bır yandan dıyorum acaba bızım ıcın hayırlısı bumu gıtmesımı gerekıyor.cunku askerın dusuncsı aılesınden uzak olmak ıstemesı sadece yanına benı ıstıyor uzmanlıklada kendını guvence altına almak ıstıyor bole bırşeyy..
oyhh canımmm inşallah bu son yalnız doğumgununu olur bir ömürü mutlu sağlıklı ve yanyana geçirirsiniz umarımkızlar bugun kocamın dogum günüüü...
Dizinde problem var canım doktor bağlarda yırtılma olabilir dedi kesinlerştirmek için de MR istedi sonucunu alacaz bugun ama çok ağrı çekiyor ameliyat olma durumu var malesef
ahh kuzummm ne güzel dedin valla cidden dert ayıvalla sevdiğime kalsa yarın evleniriz ama ben istemiyorum ama ayakkabının altına isim istiyorum garip bir insanım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?