kızlar direk yazıyorum kusuruma bakmayınn
geçen gün askeriyeye mektuptan fln bahsetmiştim yaa nişanlımın dçgünü ve yıldönümü içinn sanırım gitmişş
asteğmen çağırmış bunu işin bitince yanıma gel doğum gününle ilgili demişş gitti sanırım hem mektubum hemde askerli kurabiyelerimmçok mutluyum çokkk
oda bana taa oralardan hediye yollamışş
bi eşekcikk ve sihirli kupa yollamışş banaaa
yardımlarını için çok teşekkür ederimmm
tamam canım liste konusunda yardımcı oluruz sana ne demekbende öyle düşünüyorum aslında çünkü iyi vakit geçirmediklerinde vay halimize dün biraz adrenalin falan yaşadı oralarda biliyorum ondan merak ettim aklım kaldı bide önemli bişiler anlatmam lazım kendilerine sabırsızlanıyorumsen ye kuzucum sıkıntı yok afiyetle yap kaçamaklarını krizin geçince dur dersin
düğün öncesi telaşımız bol olur oyüzden siz bir liste hazırlrsınız bana faceden gönderirsiniz hepsini yazarım fotosunu çeker yayınlarım anlaştıkmı
dualarımız sizlerle canım allahım tez günde hayallerinize kavuştursun... sorma bizimkide kilo vermiş bende dert ettim kendime onu ole görünce şimdi fena sardım diyet spor bakalım neler olucak
amin amin hepimizin inşallahh
buraya çok yazamıyorum ama okuyorum takipteyimmm
sevdiceğin askerlik dönemi bizim özel günlerin hepsi o aradaa şansaa
hayirlisi olsun kuzum valla ya bi gecseydi su gunler
of kızlar canım çok sıkkın harbiden mart ayı dert ayıymış askerim telefonunu kaptırmış komutan da egolarını tatmin etcek ya konuşmuyormuş bile bi de sevdiğimle yaşıt tam egolarını tatmin eder artık kendi her b.ku yiyor gece vakti başka evlere gidip sevdiğimi saatlerce arabanın başında bekletiyor sonra da güya rütbeli diye görevini yapıyor çok sinir oldum ya gidip adama öyle bir saydırasım var kiaskere gittiğinden beri ilk defa sevdiğimin sesini böyle duydum of çok sinir oldum çook
Canım benim çok kötü oldum çok üzüldümmoral ver askerine inşallah geri alır telefonunu çıkana kadar başka telefon durumunda kalmaz inşallah ne kadar saçma sapan işler yapıyorlar bu komutanlar gerçekten heryere gidip dagıtasım var onları bitsin artık bu askerlik canımıza tak etti
of kızlar canım çok sıkkın harbiden mart ayı dert ayıymış askerim telefonunu kaptırmış komutan da egolarını tatmin etcek ya konuşmuyormuş bile bi de sevdiğimle yaşıt tam egolarını tatmin eder artık kendi her b.ku yiyor gece vakti başka evlere gidip sevdiğimi saatlerce arabanın başında bekletiyor sonra da güya rütbeli diye görevini yapıyor çok sinir oldum ya gidip adama öyle bir saydırasım var kiaskere gittiğinden beri ilk defa sevdiğimin sesini böyle duydum of çok sinir oldum çook
bu durumda ne kadar moral verebilirim ki canım bütün gece görevdeydi hala uyanık gram birşey yememiş çok zoruma gidiyor ya normal de dönüp yüzüne bakmayacağımız insanlar neler çektiriyor bize ya dinlemiyormuş bile adam insan yerine koymuyorlar resmen kendileri rütbeli diye insan olduklarını sanıyorlar adam olamamışlar ama
dedim canım hepsini bak bi daha o insanlarla muhattap olmucaksın yüzünü görmüceksin az daha sabır diyorum ama moral vermeye çalışma boşuna aşkım burda bana yaşıtım ahkam kesiyor ve benim elimden birşey gelmiyor diyo :2: valla hallerine çok üzülüyorum canım ya askerinin dediği de doğru ders alıyorlar kesinüzülme gültencim yaa askeriye işte mantığın bittiği yer malesef elden bişey gelmiyor askerine moral ver sende onun iyice sinirleri bozulmuştur biraz daha sabredelim sonra bunları düşünmicez bile falan desenbenim askeriminde komutanı onunla yaşıt deliriyo yaptıklarına yok bunlar özel ders alıyor kesin psikolojik baskı kurma üzerine diyo.
kesinlikle egolarını tatmin ediyorlar canım bu kadar acizler işte ah o son gün gidip alıcam onu ordan ve ilk işimiz BİMER'e o adamın pisliklerini yazmak olucak nasıl oluyormuş ahkam kesmek görsün biGerçekten adam olamamışlar canım okadar sinir oluyorum kendi egolarını tatmin ediyorlar başka birşey değil bu böylemi önemli degil gerisi dinlemek yok anlamak yok hiçbir mantık yok bu askeriyede en çok zoruma gidende elimizden hiçbirşey gelmemesi yoksa bizde çekip almasını bilirdik ellerinden ah elimizden gelse ahh artık canım acıyor en ufacık şeylerde gülüp geçemiyorum
bu durumda ne kadar moral verebilirim ki canım bütün gece görevdeydi hala uyanık gram birşey yememiş çok zoruma gidiyor ya normal de dönüp yüzüne bakmayacağımız insanlar neler çektiriyor bize ya dinlemiyormuş bile adam insan yerine koymuyorlar resmen kendileri rütbeli diye insan olduklarını sanıyorlar adam olamamışlar ama
dedim canım hepsini bak bi daha o insanlarla muhattap olmucaksın yüzünü görmüceksin az daha sabır diyorum ama moral vermeye çalışma boşuna aşkım burda bana yaşıtım ahkam kesiyor ve benim elimden birşey gelmiyor diyo :2: valla hallerine çok üzülüyorum canım ya askerinin dediği de doğru ders alıyorlar kesin
kesinlikle egolarını tatmin ediyorlar canım bu kadar acizler işte ah o son gün gidip alıcam onu ordan ve ilk işimiz BİMER'e o adamın pisliklerini yazmak olucak nasıl oluyormuş ahkam kesmek görsün bi
kesinlikle egolarını tatmin ediyorlar canım bu kadar acizler işte ah o son gün gidip alıcam onu ordan ve ilk işimiz BİMER'e o adamın pisliklerini yazmak olucak nasıl oluyormuş ahkam kesmek görsün bi
ben sabahtan beri ne küfürler ediyorum canım anneannem şok oldu ben bu yaşa kadar senin ağzından böyle laflar duymamıştım diye insan bi yerden sonra çıldırıyor gerçektenvala sen bole dedın ya butun rutbelılere saydırasım geldı yazık vala ne anlıyorlar ınsanlara ezıyet cektırmeye ne meraklılar cok gıcık oldum vala askerım telefon yakalatmadı ama oda başkası yuzunden uyarı alıyordu az daha
canım askerıne destek olmaya calıs o degıl sız telefonada alıstınız umarım gerıye verır
bende haftaiçi tekrar göndercem artık canım nefret ediyorum bu insanlardan nefretcanım benim ya çok üzüldüm bizde 3 telefonu kullanıyoruz onlar alıyor biz yenisini alıyoruz çunku elimizden gelen başka birşey yok mecbur katlanacagız kendilerinden küçük adamlar başlarında ahkam kesiyor çok gcık bir durum ya
kuzum kendimi koyuyorum onların yerine daha beter olurdum o kadar okumuşum belli bir yere gelmişim yaşıtım ama tepem de bana emir veriyor adamın çay kahvesini götürüyorum özel şoförlüğünü yapıyorum bi de üstüne azar yiyorum çok sinir bozucu bir durumbelli yaşa gelmiş insanlar zorlarına gidiyor tabi yedikleri azar onlarda çok çok haklı ama anlamaları gereken bişey var ki bunu herkese yapıyorlar ben askerime hep aynı şeyi söylemekten dilimde tüy bitti canım bak bütün erkekler hayatlarının bir dönemini askerlik yaparak geçiriyor ve hepsi aynı sıkıntıları çekiyor bak sen şanslısın ki bunu daha kısa süreli yaşıyosun diyorum o da uzun dönem olsa çoktan firar etmiştim diyobenim askerim çok yaramaz çok :)
yok canım ya ne eğitimi bu adam okumuş belli bir yaşa gelmiş hayatı karakteri oturmuş neyin eğitimini vericeksin ki sen bu yaştan sonra anca onlara eziyet çektiriyorlar vallaHep beraber şikayet ederiz canım sadece eziyorlar egitim herşey boş laflar gerçekten böyle olmaz egitimBiraz daha sabredicez kuzum az kaldı en fazla 55 gün egolarını yükseltirler sonra onlara bizden kocaman bir nanik artık sıyırttım iyice mazur gör tatlım
geçmiş olsun tatlım hiç sıkma canını bizimde başımıza geldi tutanak falan tuttular hatta çokmkorktum askerliği uzuycak diye ama bişey olmadı bizimki biraz sivri bi tip gitmiş konuşmuş bazı sıkıntılar vardı kullanmak zorundaydım diye. askerine soyle sakinliğini korusun şurda az bir zaman kaldı tek sorun görüşmeniz açısından olur. başkada hiçbişeycik olmaz allahın izniyle
yok canım ya ne eğitimi bu adam okumuş belli bir yaşa gelmiş hayatı karakteri oturmuş neyin eğitimini vericeksin ki sen bu yaştan sonra anca onlara eziyet çektiriyorlar valla
hangimiz sıyırtmadık ki kuzum evdekiler sabahtan beri şokla izliyorlar beni ah keşke karşılarına geçip nanik yapabilsek şuan çok istedim
benimki de gitmiş konuşmaya canım sıkıntılı bir durum var diye başlamış ki hemen çık dışarı demiş ayy düşündükçe sinir oluyorum
benimki de gitmiş konuşmaya canım sıkıntılı bir durum var diye başlamış ki hemen çık dışarı demiş ayy düşündükçe sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?