- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
benimki de gitmiş konuşmaya canım sıkıntılı bir durum var diye başlamış ki hemen çık dışarı demiş ayy düşündükçe sinir oluyorum
Varya insan yapabilse şuan okadar sinirlendimki şu cümleye karşında yapıcak byle biri zaten sinirlerin gergin artık yorulmuşsun bitsin diye bekliyosun alıcan o telefonu sokucan onun agzına görücek açıklamayıyemin ederim bu askerlik benim gibi bir kızın karekterini degiştiriyor kavga bilmem tartışmam ama bunlar dibine kadar hakediyorlar
benimki de gitmiş konuşmaya canım sıkıntılı bir durum var diye başlamış ki hemen çık dışarı demiş ayy düşündükçe sinir oluyorum
gültencim sinirini bozma şu saatten sonra tutanak falan tutmazlar inan bak bikaç gün geçsin hiçbişey yokmuş gibi yapsın bizimkide sonradan gitti zaten konuşmaya. yapmıyorlar bişi emin olabilirsin yeri gelince soyler tekrar ama biraz geçsin üstünden fakat mutlaka sakin olsun bide bence sakın tekrar gönderme tel ankesörlüden falan görüşürüsünüz ozaman sıkıntı olabilir işte sen sakin olup askerinide yatıştırmalısın şimdi. bu heriflerin cidden bişeyden anladıkları yok mantık yok vicdan yok.
askerim ankaraya gitmişti ya polatlıya tatbikatlar için resmen hayran kalmış 5-6 kişilik koğuşlarda kalıyorlar tertemiz duşları var isteyen istediği saatte gidiyor diyo herkesin elinde son model cep telefonu rahatça konuşup nete giriyorlar diyo. heryerde farklı işte adamlar kafalarına göre hareket ediyor. ha gayret yarenler az kaldı birazdaha sabırrrr
sen ne zaman gideceksin? ben 29unda gideceğim inşallah.
of kızlar canım çok sıkkın harbiden mart ayı dert ayıymış askerim telefonunu kaptırmış komutan da egolarını tatmin etcek ya konuşmuyormuş bile bi de sevdiğimle yaşıt tam egolarını tatmin eder artık kendi her b.ku yiyor gece vakti başka evlere gidip sevdiğimi saatlerce arabanın başında bekletiyor sonra da güya rütbeli diye görevini yapıyor çok sinir oldum ya gidip adama öyle bir saydırasım var kiaskere gittiğinden beri ilk defa sevdiğimin sesini böyle duydum of çok sinir oldum çook
Ben biraz şanslıyım bu konuda eşimin askerliği istanbula çıktı ailemde burda yaşıyor. O çarşıya çıkamıyor malesef ama ben her haftasonu gidiyorum ziyaretineSenin eşin nerde?
burcu dogru soluyor canım bence gıdıp tekrar konusmasın zaten hıc bırşey olmamıs dıye devam etsın.
telefon olarak da bır sure kullanmayın bence goze batma olayı varsa arama yapabılırler.
burcu benım askerımde ankarada ama cok dısıplınlı telefon olayı sıfır dun sordum ark kullanıyormu dıye yok dıyor.ceza olarak 32 gun ıle 20 gun cıkarıyorlarmıs uzuyor askerlık.bızımkının kogusuda 5 kısılık sıcak su falan ıyı ama yemeklerını begenmıyorlar bazen kantınden yıyorlar.garıbım yemek konusunda 14aydır cekıyor orda..
Gerçekten nadir olan şanslılardan birisin canım maşallah bu negüzel şans böyle maşallah
canım seninki ankarada nerde? bizimki polatlıda yemekleri falan çok güzel diyodu izmirde sürekli karnıbahar çıkıodu delirmişti artık :) biçok askerde telefon var dedi rahatlar dedi. belki farklı yerlerdedirler bilemedim
Allah razı olsun güzelim yer olarak şansımız yaver gitti çok şükür ama askerlik her yerde aynı askerlikrütbeli çok malesef istanbulda biri bişeye kızıyor hoopp çarşılar kilitlendi diye haber geliyor gitti gideli çarşı yüzünü nadir gördük... Gitmeden önce ne güzel oldu her hafta evci iznine çıkarırım filan diye hayaller kuruyordum gitti çarşı izni bile hayal oldu Ama olsun uzak olupda aynı şeyleri yaşayabilirdik şükürler olsunnn
Çarşı izni iptal oldugunda evci çıkartamıyormusun canım bu kötü olmuş işte inşallah gelene kadar çıkartabilirsin
şuan elimden gelen tek şey dua etmek zaten canım çünkü askerim sinirlendi mi gözü birşeyi görmüyor öğlen zor sakinleştirdim komutanın odasının karşısında kulübe ve o bildiğin saydırmaya başladı adama zor susturdumSakin ol canım askerinede sakinligini korumasını söyle fevri davranmasın daha fazla uyuz gidebilirler birkere taktılarmı hep takıyorlar çünkü inşallah geri verirler telini kendini üzme canım benim eziyet çektiriyorlar haklıyız ama elimizden birşey gelmiyor bol bol dua edelim askerlerimize sabır dileyelim
insanlığın kenarından geçmemiş bunlar canıminsanlıktan nasibini almamış bunlar yaa tavra bakar mısın
inşallah canım o iyi olsun da ben günde 1 kez konuşmaya da razıyımRabbım ıyı ınsanlarla karsılastırsın ya bu nedır bole umarım az zararla atlatırsınız canım
kafa göz dalıcaksın böyle insanlara kuzum şimdiye kadar ağzımdan küfür duymayan ailem bile şoka girdi bugün hak ediyor adam ya hak ediyor
Varya insan yapabilse şuan okadar sinirlendimki şu cümleye karşında yapıcak byle biri zaten sinirlerin gergin artık yorulmuşsun bitsin diye bekliyosun alıcan o telefonu sokucan onun agzına görücek açıklamayıyemin ederim bu askerlik benim gibi bir kızın karekterini degiştiriyor kavga bilmem tartışmam ama bunlar dibine kadar hakediyorlar
hiç sağlıklı düşünemiyorum şuan canım askerimi merak ediyorum ne durum da uyuyabildi mi diye :2:gültencim sinirini bozma şu saatten sonra tutanak falan tutmazlar inan bak bikaç gün geçsin hiçbişey yokmuş gibi yapsın bizimkide sonradan gitti zaten konuşmaya. yapmıyorlar bişi emin olabilirsin yeri gelince soyler tekrar ama biraz geçsin üstünden fakat mutlaka sakin olsun bide bence sakın tekrar gönderme tel ankesörlüden falan görüşürüsünüz ozaman sıkıntı olabilir işte sen sakin olup askerinide yatıştırmalısın şimdi. bu heriflerin cidden bişeyden anladıkları yok mantık yok vicdan yok.
askerim ankaraya gitmişti ya polatlıya tatbikatlar için resmen hayran kalmış 5-6 kişilik koğuşlarda kalıyorlar tertemiz duşları var isteyen istediği saatte gidiyor diyo herkesin elinde son model cep telefonu rahatça konuşup nete giriyorlar diyo. heryerde farklı işte adamlar kafalarına göre hareket ediyor. ha gayret yarenler az kaldı birazdaha sabırrrr
offf ne fena bu komutanlar yaaa
şuan elimden gelen tek şey dua etmek zaten canım çünkü askerim sinirlendi mi gözü birşeyi görmüyor öğlen zor sakinleştirdim komutanın odasının karşısında kulübe ve o bildiğin saydırmaya başladı adama zor susturdum
kafa göz dalıcaksın böyle insanlara kuzum şimdiye kadar ağzımdan küfür duymayan ailem bile şoka girdi bugün hak ediyor adam ya hak ediyor
bugunde bitmek üzere akşam ünv ev arkadaşıma gıdıcem elaziğ dan gelmiş kızlar..
Hoşgeldin canım nerdensin sen hiç karşılaşmadık sanki askerin nerde görev yapıyor bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?