349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

benimki de gitmiş konuşmaya canım sıkıntılı bir durum var diye başlamış ki hemen çık dışarı demiş ayy düşündükçe sinir oluyorum

Varya insan yapabilse şuan okadar sinirlendimki şu cümleye karşında yapıcak byle biri zaten sinirlerin gergin artık yorulmuşsun bitsin diye bekliyosun alıcan o telefonu sokucan onun agzına görücek açıklamayı yemin ederim bu askerlik benim gibi bir kızın karekterini degiştiriyor kavga bilmem tartışmam ama bunlar dibine kadar hakediyorlar

O başındaki ifade ne diye çıktı orda onu anlamadım şimdi şu smileylerede kızdım bak

benimki de gitmiş konuşmaya canım sıkıntılı bir durum var diye başlamış ki hemen çık dışarı demiş ayy düşündükçe sinir oluyorum

gültencim sinirini bozma şu saatten sonra tutanak falan tutmazlar inan bak bikaç gün geçsin hiçbişey yokmuş gibi yapsın bizimkide sonradan gitti zaten konuşmaya. yapmıyorlar bişi emin olabilirsin yeri gelince soyler tekrar ama biraz geçsin üstünden fakat mutlaka sakin olsun bide bence sakın tekrar gönderme tel ankesörlüden falan görüşürüsünüz ozaman sıkıntı olabilir işte sen sakin olup askerinide yatıştırmalısın şimdi. bu heriflerin cidden bişeyden anladıkları yok mantık yok vicdan yok.

askerim ankaraya gitmişti ya polatlıya tatbikatlar için resmen hayran kalmış 5-6 kişilik koğuşlarda kalıyorlar tertemiz duşları var isteyen istediği saatte gidiyor diyo herkesin elinde son model cep telefonu rahatça konuşup nete giriyorlar diyo. heryerde farklı işte adamlar kafalarına göre hareket ediyor. ha gayret yarenler az kaldı birazdaha sabırrrr

burcu dogru soluyor canım bence gıdıp tekrar konusmasın zaten hıc bırşey olmamıs dıye devam etsın.
telefon olarak da bır sure kullanmayın bence goze batma olayı varsa arama yapabılırler.
burcu benım askerımde ankarada ama cok dısıplınlı telefon olayı sıfır dun sordum ark kullanıyormu dıye yok dıyor.ceza olarak 32 gun ıle 20 gun cıkarıyorlarmıs uzuyor askerlık.bızımkının kogusuda 5 kısılık sıcak su falan ıyı ama yemeklerını begenmıyorlar bazen kantınden yıyorlar.garıbım yemek konusunda 14aydır cekıyor orda..

offf ne fena bu komutanlar yaaa

Ben biraz şanslıyım bu konuda eşimin askerliği istanbula çıktı ailemde burda yaşıyor. O çarşıya çıkamıyor malesef ama ben her haftasonu gidiyorum ziyaretine Senin eşin nerde?

Gerçekten nadir olan şanslılardan birisin canım maşallah bu negüzel şans böyle maşallah

canım seninki ankarada nerde? bizimki polatlıda yemekleri falan çok güzel diyodu izmirde sürekli karnıbahar çıkıodu delirmişti artık :) biçok askerde telefon var dedi rahatlar dedi. belki farklı yerlerdedirler bilemedim

Gerçekten nadir olan şanslılardan birisin canım maşallah bu negüzel şans böyle maşallah

Allah razı olsun güzelim yer olarak şansımız yaver gitti çok şükür ama askerlik her yerde aynı askerlik rütbeli çok malesef istanbulda biri bişeye kızıyor hoopp çarşılar kilitlendi diye haber geliyor gitti gideli çarşı yüzünü nadir gördük... Gitmeden önce ne güzel oldu her hafta evci iznine çıkarırım filan diye hayaller kuruyordum gitti çarşı izni bile hayal oldu Ama olsun uzak olupda aynı şeyleri yaşayabilirdik şükürler olsunnn

farklı farklı kuzum.ankara/çankaya cumhurbaşkanlıgında

Çarşı izni iptal oldugunda evci çıkartamıyormusun canım bu kötü olmuş işte inşallah gelene kadar çıkartabilirsin

şuan elimden gelen tek şey dua etmek zaten canım çünkü askerim sinirlendi mi gözü birşeyi görmüyor öğlen zor sakinleştirdim komutanın odasının karşısında kulübe ve o bildiğin saydırmaya başladı adama zor susturdum
insanlıktan nasibini almamış bunlar yaa tavra bakar mısın
insanlığın kenarından geçmemiş bunlar canım
Rabbım ıyı ınsanlarla karsılastırsın ya bu nedır bole umarım az zararla atlatırsınız canım
inşallah canım o iyi olsun da ben günde 1 kez konuşmaya da razıyım
kafa göz dalıcaksın böyle insanlara kuzum şimdiye kadar ağzımdan küfür duymayan ailem bile şoka girdi bugün hak ediyor adam ya hak ediyor
hiç sağlıklı düşünemiyorum şuan canım askerimi merak ediyorum ne durum da uyuyabildi mi diye :2:
offf ne fena bu komutanlar yaaa

ellerine bişi geçiyor ya böyle yapınca 3 kat maaş veriyorlar sanki onlara

Çok iyi anlıyorum canım zaten bizi eniyi biz anlıyoruz inşallah sakinleşir askerin zoruna gidiyor insan haklısın uyuyabilmiştir inşallah rahatlamış sesini duyarsın sende rahatlarsın kuzum benim :2:

bugunde bitmek üzere akşam ünv ev arkadaşıma gıdıcem elaziğ dan gelmiş kızlar..

başlayan her gün bitmeye mahkumdur canım 9 gün su gibi gececek bak gör kızlarla cene eski muhabbetler kafanı dağıtır iyi olur senin için şimdiden iyi eğlenceler canım

Hoşgeldin canım nerdensin sen hiç karşılaşmadık sanki askerin nerde görev yapıyor bakalım [/QUOTE]

ilk zamanlr takılıyordum ondan karşılaşmamışızdır canım..askerim kıbrısta:)..senin?

slm kızlar.ya su nevruz olayı kotu oldu valla.iki haftadır carsıya cıkamıyorlar.gıtcem yanına gıdemıyorum valla canım cok sıkıldı.zaten bır suru odevım var okul bır taraftan bi taraftan askerlik parcalara bolundum.kafam cok dolu,herşeyi unutuyorum.bı de su nevruz mahvettı benı askerımı gormeme engel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…