bu durumda ne kadar moral verebilirim ki canım bütün gece görevdeydi hala uyanık gram birşey yememiş çok zoruma gidiyor ya normal de dönüp yüzüne bakmayacağımız insanlar neler çektiriyor bize ya dinlemiyormuş bile adam insan yerine koymuyorlar resmen kendileri rütbeli diye insan olduklarını sanıyorlar adam olamamışlar ama
Kızlar Günaydın..Akşam baya bir kaynatmısınız..Nasılsınız?
Buğün günlerdenAydın..
Ve tekli hanelere düştük sonunda üstümde ole bır yorgunluk varkı ama bu beden degıl ruh yorgunlugu kafam cok dolu şu şafagı gören herkez nasıl sevınıyor peki bendekı bu durgunluk nedendir sizce..:26:
inankı dayanacak guc bulamıyorum bazen kendım de 7 aydır gormuyorum dusun sız 6 aylık gonderyorunuz gorusuyorsunuz bazen dıyorum bende sevgı eksıklıgımı var supheye gırıyorum
saol canım teşekkür ederim :) evet canım istanbulda ankarayla 2 gün sonra hiçbir bağlantımız kalmıycak allahın izniyleaskerimi aldı benden sevmiyorum işte ankarayı şaka bi yana canım bekleriz düğünümüze
topiğimiz terkedilmiş
gültencimmmm canım geçmiş olsun ya neler olmuş öyle mümkün olduğunca sen sakin kalıp sevdiğini sakinleştirmelisin canım işlem yapacaklarını sanmıyorum ama olan psikolojilerine oluyor işte
Günaydın hatunlar..Nasılsınız akşam kaynatmısınızdır dedım kımscıklr yokmus..
bende kızlarla gece 1 de uyudum.ıyı oldu tek bir arkadasımız yoktuu.3 kız takıldık.özlemısımde cokk.arkadasım evlendı ama malesf cok yıpranmıs ınsan tedırgın oluyor bu nasıl ıs dıye bırde bunlar 6 yıl cıktılar.
bugun günlerden Artvin
Günaydın canım negüzel degişiklik olmuş sana zamanını geçirmişsin güzelcearkadaşın neden okadar yıpranmışki 6senedir azçok tanıyamamışlarmı acep birbirlerini birde beklentiyi nekadar az tutarsa insan okadar çok mutlu olur hep budur benim felsefem altta tutunca üstü olunca daha mutlu oluyor insan ama çok şey beklersen evlillikten rio karnavalımı diye bir karikatür vardı onun gibi yıkılır insan canım içini ferah tut ama evlilik annemin söyledigi gibi o yüzükler cehennem halkasıdır eger birbiriniz için dogru insansanız tadından yenmez ama çok fazla şey beklememek lazım şuan yaşadıgımızdan daha monoton bir hayatımız olucak belkide ve bütün sorumluluklar üzerimizde olucak bütün bunları düşünüp anlayıp öyle evlenmek gerek
Yok tabikide kuzum ondan güzeli ne olabilirGunaydiinlarr herkeseee sabah sabah sevdiginin sesini duymaktan guzeli varmidir yaaa :-D
Haklısın canım beklentın az odukca dahada mutlu oluyorsun da ıste bu dozu ayarlamak onemlı..
İyim canım benim sen nasılsın konuşamadık hiç askerimde iyi çokşükür geçen hafta evci çıakrdık diye komutanlar uyuzmu olmuşlar ne arada egolarını tatmin ediyorlar işte sinirleniyoruz yuvarlanıp gidiyoruz bitiricez artık yapıcak birşeyNazlim zeynepcim nasilsiniz keyifleriniz askerleriniz nasil?
günaydın kızlar..50lerde bitiyo..daha bi duygusallaştım sanki şu sıralar..sizde de oluyomu böle..
Nazlim zeynepcim nasilsiniz keyifleriniz askerleriniz nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?