349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

topiğimiz terkedilmiş
gültencimmmm canım geçmiş olsun ya neler olmuş öyle mümkün olduğunca sen sakin kalıp sevdiğini sakinleştirmelisin canım işlem yapacaklarını sanmıyorum ama olan psikolojilerine oluyor işte

ancak girebildim. işlerim yeni bitti desem yeridir. sabah 8 den beri ilk defa rahat rahat oturdum. gültencim geçmiş olsun. gerçekten sinir bozucu bir durum.

eşim de diyor, dışarıda görsen seninle iki kelime edecek kapasitede insanlar değil ama işte pırpırı var diye mecbur hepsine komutanım demek zorunda kalıyorlar. ve biliyorlar ki o sınırlar dışına çıksalar kimse bunları adam yerine koymaz, ellerinden de bir iş gelmez, aç kalırlar. hiçbirinin vasfı yok.

bundan sonra sıkıntı yaşamaz inşallah. bununla geçmiş olsun. eşim de sırf bu yüzden götürmedi telefonu. geçen istemişti gönderecektim, son anda gene vazgeçti. ankesörlüde bir tek o konuşuyor koca komutanlıkta. 100 günü geçirdim telefonsuz bundan sonra da geçiririm dedi. iyi dedim ben de.

inankı dayanacak guc bulamıyorum bazen kendım de 7 aydır gormuyorum dusun sız 6 aylık gonderyorunuz gorusuyorsunuz bazen dıyorum bende sevgı eksıklıgımı var supheye gırıyorum

eskiden erkekler askere gidermiş, 3 sene sonra gelirlermiş... sevgi eksikliği değil canım. insan her şeye alışıyor zamanla. yoksa yaşayamazdık.
can sıkıntına gelince, artık yeni bir hayat bekliyor seni. bilinmezliklerle dolu. endişeleniyorsundur muhtemelen. her yenilik, değişiklik insanı tedirgin eder. çünkü mevcut halimize alıştık hepimiz. ben bile düşünüyorum eşim geldiğinde eski düzenimize nasıl döneceğiz, alışma sürecini nasıl atlatacağız diye.. kaldı ki sen yeni bir hayat başlayacaksın ve hayırlısıyla ciddi adımlar atacaksın. bu karışık duyguları hissetmen çok normal.

istanbula gelmem zor malesef. bi ara istanbul'da olacağız, o tarihlerde olursam uğrarım ama. tanıyamadım deme. ayrıca ankara'yı da sevin. benim şehrim burası.

Günaydın arkadaşlar şafağımız 55
İkoncanımız oyalanıcak birşeyler bulmuş kendine
Bugün güzel vatanımızdan SAMSUNdayız SAMSUNumuza selam yola devam

Bakalım SAMSUNumuzun neyi meşhurmuş?
Samsun Altinkaya Baraji,Tutun Uretimi, Carsamba ve Bafra Delta Ovalari, Havza ve Ladik Kaplicalari, Ataturk Aniti, Bafra Pidesi

Hayırlı cumalar arkadaşlar hayırlara vesile olsun inşallah

kızlar selam.. bugun :samsundayız ha ne güzel
Samsun'u çok severim...
Mart hızlı geçtii.
darısı nisanın basına.
zateen nisan daha cabuk gecer. hem bahar geldı hemde son tam ayımız olacak
ondan sonra geri sayyyyy
ohh kızlar geçtii ha

Günaydın hatunlar..Nasılsınız akşam kaynatmısınızdır dedım kımscıklr yokmus..

bende kızlarla gece 1 de uyudum.ıyı oldu tek bir arkadasımız yoktuu.3 kız takıldık.özlemısımde cokk.arkadasım evlendı ama malesf cok yıpranmıs ınsan tedırgın oluyor bu nasıl ıs dıye bırde bunlar 6 yıl cıktılar.

bugun günlerden Artvin

Günaydın canım negüzel degişiklik olmuş sana zamanını geçirmişsin güzelce arkadaşın neden okadar yıpranmışki 6senedir azçok tanıyamamışlarmı acep birbirlerini birde beklentiyi nekadar az tutarsa insan okadar çok mutlu olur hep budur benim felsefem altta tutunca üstü olunca daha mutlu oluyor insan ama çok şey beklersen evlillikten rio karnavalımı diye bir karikatür vardı onun gibi yıkılır insan canım içini ferah tut ama evlilik annemin söyledigi gibi o yüzükler cehennem halkasıdır eger birbiriniz için dogru insansanız tadından yenmez ama çok fazla şey beklememek lazım şuan yaşadıgımızdan daha monoton bir hayatımız olucak belkide ve bütün sorumluluklar üzerimizde olucak bütün bunları düşünüp anlayıp öyle evlenmek gerek

Haklısın canım beklentın az odukca dahada mutlu oluyorsun da ıste bu dozu ayarlamak onemlı..

Gunaydiinlarr herkeseee sabah sabah sevdiginin sesini duymaktan guzeli varmidir yaaa :-D
Yok tabikide kuzum ondan güzeli ne olabilir
Haklısın canım beklentın az odukca dahada mutlu oluyorsun da ıste bu dozu ayarlamak onemlı..

Evet canım asıl anlayış fedakarlık sabır o saatten sonra başlıyor alttan almak orta yolu bulmak saygı çerçevesini aşmamak çok çok önemli

günaydın kızlar..50lerde bitiyo..daha bi duygusallaştım sanki şu sıralar..sizde de oluyomu böle..

Nazlim zeynepcim nasilsiniz keyifleriniz askerleriniz nasil?
İyim canım benim sen nasılsın konuşamadık hiç askerimde iyi çokşükür geçen hafta evci çıakrdık diye komutanlar uyuzmu olmuşlar ne arada egolarını tatmin ediyorlar işte sinirleniyoruz yuvarlanıp gidiyoruz bitiricez artık yapıcak birşey yok senin askerin nasıl
günaydın kızlar..50lerde bitiyo..daha bi duygusallaştım sanki şu sıralar..sizde de oluyomu böle..

Günaydın canım inşallah 50lerde bitcek son 10da canım az kaldı oluyor öyle bazen hiç bitmiycekmiş gibi güçsüz hissediyorum kendimi ama sonra 100 günü geride bıraktıgımız geliyor aklıma ilk gün yazdıklarımı okuyorum toparlanıyorum hemen eski yazılara dön bak oku daha bir rahatlıyor insan

günaydınnn

evlilik sevgililikten farklı evet zor sorumluluk gerektiren zaman zaman monotonlaşan ve sıkıma potansiyeliniz olacağı bir sey ama şu var ki aşıksanız ve size aşık bir adamla evlendiyseniz bir bakışı herseye yeter :) yorulursun sıkılırsın aılelere canın sıkılır zaman zaman ama o kalabalığın hengamenın ıcınde bı gözüne bakar tatlı tatlı gülümser unutursun Allah herkese sevdiği adamla evlenmeyi nasip etsin çünkü evlilik yalnızca mantık üzerine kurulamayacak kadar zayıf yoksa...Nehircim sana da katılıyorum beklentiler yüksek olmamalı,umarım şimdiki olgun düşüncelerin pratikte de var olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…