349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Amin canım benim inşallah rabbim huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin hepimize

evet canım haklısın..cidden zorda olsa gecti zaman..mart bile bitiyo..bunu düşündükce daha bi seviniyo insan..tabi sabırsızlık da artıyo..

evet canım haklısın..cidden zorda olsa gecti zaman..mart bile bitiyo..bunu düşündükce daha bi seviniyo insan..tabi sabırsızlık da artıyo..

Evet canım bitti bile mart kaldı nisanımız oda geçiçek mart gibi mayısın başından itibaren bir heyecan stres belki telaştan anlamıycaz yada sabırsızlıgım artıcak dayanamıycak hale gelicez ama biz diger tarafını düşünelim mayıs geldiginde 17 gün sonra kavuşucaz :127:

tünaydın kızlar, hepinize hayırlı cumalar, haftayı devirdik yine keyifler fena görünmüyor burdan bakınca martın son 1 haftasının kalmasının mutluluğu hepimizi sarmış anlaşılan

ben dün akşam bişi yaptım kızlar. dünde sizinle az çok paylaşmıştım uzunca bir süre telefon bekledim bir önceki akşam askeriyeden bi şekilde çıkıp benzinciden bişiler alıp içmiş bizimkiler bana dışarı çıktığını sölemişti ben arıycam seni dedi kapatış o kapatış bekle bekle arayan olmadı. dün sabah saat 11:00 gibi ulaştım arkadaşının cebinden çadırda yatıodu hala işleri bitti ankarada o yüzden rahatlar yani. arkadaşın telefonu çok musait değil dedi bende beni mutlaka ara dedim önemlimi dedi evet dedim. akşam saat 18:30 da zahmet edip aradı. düğün yerleriyle iligili bilgi verdim bu arada kızlar ben cidden çok uğraştım bunla ilgili sırf onun cebini düşündüğüm için pazarlık yapıcam diye birsürü dümen çevirdim ve yoruldum artık sinirlerimden harap olmuş durumda... neyse ben anlattım gayet sakin hangisini istersen o olsun falan dedi ulan insan bi nezaketen helal olsun falan der yaptıklarıma fiyatı yarı yarıya düşürdüm resmen... sonra başka bir konuya geçtim onunla ilgilide tepki gösterdi sert bi şekilde.. bende önce kednine gel sonra ara beni diyip teli yüzüne kapattım. ne o aradı nede ben... aslına bakarsanız pişman değilim kızgınım mücadelemin takdir edilmesini beklerdim o askerlik yapıosa bende burda yapayalnız bu işlerle uğraşıyorum evet annemde babamda hayatta ama kızlar inanın tırnağınız varsa başınızı kaşırsınız bu hayatta en azından bizde durum boyle... ister arasın ister aramasın artık çok kızdım nerde hangi şartta olursa olsun beni yıpratmaya hakkı yok

Canım benim bu duruma çok üzüldüm inan farklı bir tepki beklemişsin oda vermeyince canın sıkılmış yorgunlugun sinirinle olmuş inşallah askerinde farkeder seni kırdıgını canım benim söylemesi burdan kolay biliyorum yaşıyan sensin ama askerinde yorgunlugunun verdigi şekilde konuşmuş olabilir canı o an birşeyede sıkkın olmuş olabilir orda olmadıgımız için bilemiyoruz tabikide askerdeler diye her fedakarlıgı alttan almayı bizden beklemeye hakları yok ama kendini üzme kuzum askerin anlıycaktır hatasını arıycaktır bugün kesin bak akşama kadar konuşmuş olursun aradıgındada çok küs durma dügün öncesi bütün stresler oluyormuş biliyorum o yüzden sakinligini koru hepimiz aynı durumlarda farklı tepkiler verebiliriz karşımızdaki bizim gibi bazı şeyleri farklı şekilde tepki verebilir uzatmayın canım çok üzüldüm

Gunaydiinlarr herkeseee sabah sabah sevdiginin sesini duymaktan guzeli varmidir yaaa :-D

evet beni de eşim uyandırdı bugün.
valla kızlar ben evlendim uzun uzun yıllar olmadı ama ömrümün en güzel aylarını geçirdim. ilk gün nasıl aşıksam hala öyle aşığım. evlenirken çok eşya almadık istemedim. onun yerine çok gezdik. çok eğlendik. balayımız çok güzeldi. bir sürü şehre gittik tek yerde kalmadık. tiyatrolar, sinemalar. onunla yaptığım her şey çok güzel. bunları evli olarak yapmak ayrı güzel. akşam eve gelmesini beklemek, hazırladığım sofrayı görünce gözlerindeki mutluluğu görmek...

daha önce de yalnız yaşadığım için sorumluluk sıkıntım olmadı. hem ev işlerini hem dışarı işlerini zaten hep kendim yapıyordum. evlenince aksine sorumluluklarım azaldı. rahatladım. hayatımda bir destek var. çok güçlü bir destek. hiçbir şeyle tek başıma uğraşmak zorunda kalmıyorum. ömrümün en mutlu aylarını geçirdim ve gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

evlilikte iki tarafın da niyeti karşı tarafı mutlu etmek olmalı. tabi kendimizden taviz vermeden. güçler savaşına döndürmemek lazım. siz iyi niyetle yaklaşırsanız onlar da öyle yaklaşıyor. evlenirken, ben her şeyi kolaylaştırdım onun için o da beni mutlu etmek için her şeyi yaptı.

aileler de önemli canım haklısın. karşı tarafı kendi ailemiz gibi görmemiz gerekiyor. o benim ailemi kendi ailesi gibi gördü ben de onun ailesini kendi ailem gibi gördüm. saygıda kusur etmez ben de etmem. annesi, kardeşleri vs. ile ilgili konularda kesinlikle sıkmam, karışmam, bunaltmam. gerçi ben aile yönünden de şanslıydım. iyi bir ailesi var.
herkes çok mutlu evlilikler yapar umarım. hepiniz mutlu olun.

Amin canım benim inşallah rabbim mutlulugunuza mutluluk katsın canım negüzel anlatmışsın gerçekten yaşamasını bilene çok güzel birşey evlilik çok mutlu olun inşallah

burcu geçen eşimle konuşuyorduk. orada kız arkadaşlarıyla, nişanlılarıyla kavga edenleri anlattı. evli ve büyük olduğu için bazıları dertlerini paylaşıyorlarmış.
bi keresinde demişti ki "adam burada askerlik yapıyor başında bin bir sıkıntı, kızlar arayıp beyaz eşyadan, düğünden bahsediyorlar. çocuklar zaten burada bunalımda." demişti.
evlilik hazırlıkları başlı başına stresli bir iş zaten, askerlikte çok daha yıpratıcı olur canım. onun normal tepkiler vermesini bekleme bence. çünkü orada hapsedilmiş gibiler. yapmak istiyorlar, gelmek istiyorlar ama olmuyor. engelleniyorlar, özgürlükleri ellerinden alınmış. sıkıntılı olmaları çok normal. her şeyi kendi istediğin gibi yap. ona çok fazla yansıtma.
insan hazırlıkları birlikte yapmak istiyor sen de haklısın. ama o durumda evliliği daha geç bir tarihe almanız gerekirdi. o geldikten sonra hazırlıklara başlardınız. madem şartlar şu anda böyle. 50 gün daha idare edeceksin. zaten hatasını anlar arar yakında.

nehircim valla şimdiye kadar hep alttan aldım zaten az çok biliyosun mecbur yapıyoruz bunu orda oldukları durumu kabullendik ama konuşma tarzı bu olmamalıydı uzatıcağımı sanmıyorum ama inan aramak içimden gelmıyor şuanda eğer oda hatasını anlamadıysa arasın istemıyorum dediğin gibi önce hatasını anlasın sonra arasın gerçi feci bir damarı var bu konuda bakalım nekadar dayanıcak. iyiyim aslında içim rahat, üzülme sende geçer gider içimi döktüm sadece valla bak kendimi kötü hissetmiyrum şuanda. bugün izmire dönücek ve pazar günü çarşıya çıkıcak bakalım neler olucak

Sen pazara kadar durmazsın kuzum biliyorum durmada zaten ara olsun büyüklük bazen bizde kalsın inan anlamayabilirde orda çok farklı düşünüyorlar askerlik psikolojisi bu olsa gerek bak o şuan senin yanında olamadıgı için bile üzülüyordur beraber halletmeniz gereken şeyleri senin yaptıgını düşündükçe zorunada gidiyordur askerinin üzüntüsünü bu şekilde yansıtmış olabilir hangimizin dengesi bozulmadıki onlarınki saglam kalsın canım benim biliyorum seni sende beni gibisin alttan almayı gülüp geçmeyi biliyoruz ama bizde çok bunaldık artık inan ben bile gülüp geçemiyorum bazı durumları sabrımız azalıyor hasret arttıkça zaman azaldıkça o yüzden onlara gelene kadar hak vermeye devam edicez anlamaya çalışıcaz canımcım :13:

evet tatlım doğru bende aynısını düşünüyorum buyüzden nerdeyse herşeyi hallettim ve ona herzaman şunu soledım gittiğinden beri sen merak etme ben hallediyorum biçok şeyi dedim. bu kriz dönemini kontrol etmeyi öğrendim aslına bakarsan fakat üstüste olan şeyler sinirimi bozdu dünde ters konuşunca bende tartışıcağıma teli kapattım. evet biz onları anlıyoruz ve buna göre davranıyoruz ama aynı hassasiyeti ucundan birazcık onlarda gösterseler fena olmazdı umarım dediğiniz gibi hatasını anlar ve arar... bekliyoruz bakalım

canım benim :)) zaten şuan arasamda ulaşıcağım yer yok bugün yola çıkıcaklardı akşama doğru ancak yarın geç saatte izmirde olurlar 26-28 saat falan sürüyor tren yolculuğu ancak o ulaşabilir bana ve bence oda pazar gününü bekllıycek daha iyi olur ikimizde sakinleşmiş ve düşünmüş oluruz

Anladım canımcım tabi yolculuk sırasında fırsatı olmayabilir yoldaykende insan güzel düşünüyor gerçekten dalıp gidiyor uzaklara bu iyi gelicektir yorgunlugunu atmasını saglıycaktır inşallah ozaman güzel güzel sakinleşin öpüşüp koklaşın bakıyım

canım cok uzuldum umarım askerın hatasını anlar ve senı arar.

keşke bende oyle uzun uzun bir yolculuk yapsam bayılırım uzun yolculuklara

canım cok uzuldum umarım askerın hatasını anlar ve senı arar.

uzulme kuzum ya geçer gider sizi üzmek için anlatmadım içimi döküp rahatlamak istedim sizler benim bebeklerimsiniz

keşke bende oyle uzun uzun bir yolculuk yapsam bayılırım uzun yolculuklara

uzulme kuzum ya geçer gider sizi üzmek için anlatmadım içimi döküp rahatlamak istedim sizler benim bebeklerimsiniz

Canımcım senin canın sıkıldıysa bizimde sıkılır burda hepimiz biriz birimizin canı acısa hepimiz için aynı bende bayılırın uzun yolculuklara askerim sayesinde 3 kere yaptım iyi geliyor

Canımcım senin canın sıkıldıysa bizimde sıkılır burda hepimiz biriz birimizin canı acısa hepimiz için aynı bende bayılırın uzun yolculuklara askerim sayesinde 3 kere yaptım iyi geliyor

bu yüzden seviyorum sizi birbirimizi hiç görmemiş olsakta cidden çok içten insanlar var grubumuzda sevgiye kıymet veren insanlardan hiç zarar gelmez buna inanırım

bende uzun yolculukları sevıyorum yaa bayadırda yapmıyorumm

kızlarrrr hadi bakalım toplayın çantaları uzun yola çıkıyoruzzzz (en azından şimdilik hayal edelim)

bizde seni sevıyoruzzz canımm

ben doğa ile denizin bır oldugu bır yerde olmak ısterdım suan agva guzelmıs ıst da yakın bole sakınmıs gölü güzelmiş gıtmedım ama bu evlenen arkadasım gıttılr anlattı akşamda özendım yolculuk olarak muğlayı mrak edıyorumm

Son düzenleme:

inşallah canım..cidden haftaya mart bitiyo bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…