günaydın kızlar,
maalesef çalışarak geçirdiğim bir c.tesi günü hiç sevmiyorum c.tesi çalışmayı çok uykum varrrrrr
bugünki ikonumuzda benden olsun barihenüz nehircim sabah selamını vermemiş izinli sanırım mışıl mışıl uyuyor olsa gerek
günaydın asker yarenleri..karlı bol fırtınalı bi günden herkese meraba..:)) bugün kayseri resmen uçuyo..
Günaydın kuzum ah keşke uyusam mışıl mışıl keşke ama burdayımbenimde çok sancım var hem dişim hem karnım böyle çalışıyorum 1 olsunda eve gideyim
Günaydın kuzum ah keşke uyusam mışıl mışıl keşke ama burdayımbenimde çok sancım var hem dişim hem karnım böyle çalışıyorum 1 olsunda eve gideyim
GEÇMİŞ OLSUNNN nehirnil ..ALLAH ım şifa versiinn...
Teşekkür ederim canım benim nasılsın iymisin konuşamıyoruz nezamandır
Günaydın tatlım bir bitmedi şu kış burdada kar yok ama sogugu var
Gittin geldim kuzum çok şükür iyim bugün hastalıklarla boguşsamda huzurumuz yerinde çokşükürçook şükürr hafta içi yazamıyorum girip çıkıyorum o yüzden yazsam devam edemem diye yazmıyorum fırsatım olunca yazıyorum buraya da.. çok şükürr okul var iyiki zaman çabuk geçiyor okuldaa..kızz sen gittin demi askerinin yanına bi ara okumuştum sanki gittin demii..sen nasılsınn bu aradaa..
canım keske bukadarla kalsa dün tüm gün ambulans itfaiye sesler uçan çatılar patlayan elektrik telleri çok kötüydü ya
kuzumm uyanıktım o saatte ama kimse yok diye bakmadım tüh ya iyisindir umarım canım :2:kim vaaar? canım çok sıkkınkonuşmam lazım biriyle
ah onlar bir duygularını anlatabilseler kuzum sorunsuz bir hayatımız olcak zaten ama adamlar korkuyor sanki erkekliklerine birşey olcakgünaydın kızlar,
maalesef çalışarak geçirdiğim bir c.tesi günü hiç sevmiyorum c.tesi çalışmayı çok uykum varrrrrr
bugünki ikonumuzda benden olsun barihenüz nehircim sabah selamını vermemiş izinli sanırım mışıl mışıl uyuyor olsa gerek
sakinliğimi koruyorum tatlımgelene kadar en azından mecbur boyle haklıda olsam çok fazla üzerine gitmem ordayken ama bi gelsin desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. iyki varsınız. sen nasılsın bu canım keyfin nasıl?
iyi yapmışsın canım arkadaşına gitmekle tek kalmak kötü oluyor insan kendiyle konuşmaktan yoruluyor
çok üzüldüm canım offf neden böyle şeyler oluyor bir insanın kendini asması nedemek ya allahım sen koru mehmetçiklerimizi yardım et hepsine
tatlım henüz konuşmadık dünden beri yoldalar izmire varınca ararmı aramazmı tam olarak kestiremiyorum bugün geç saatte varmış olucaklar birliğe yarında çarşısı var bekliycez mecburen bakalım neler olucak. benim nişanlımda aynı şeyleri yaşıyor biliyorum bunları sözlü olarak dile getirmiyor ama adamın yapısını biliyorum keşke konuşsalar anlatsalarda bunlar yaşanmasa bizde böyle çıldırmasak. neyse az kaldı sabır bizim işimiz oldu artık
günaydın canım ne oldu?? iyimisin dün akşam kimselerde yokmuş topikte off eğer buralardaysan seve seve dinleriz seni canım
ay ikisi aynı ana gelince felaket olur ayrı ayrı deli gibi can yakıyorlar zaten çok geçmiş olsun kuzum git de biran önce dinlen canım benimGünaydın kuzum ah keşke uyusam mışıl mışıl keşke ama burdayımbenimde çok sancım var hem dişim hem karnım böyle çalışıyorum 1 olsunda eve gideyim
merhaalar kızlarr nevşehirde kar fırtına hava çook kötüü mart ay dedirtii bize...sayfaları okudumm da geçmiş olsun kızlarr ALLAH yardımcımız olsun hepimizi..bir arkadaş yazmışş biri kendini asmış diye çook üzüldüm vallaa nedir bu yaaa..biteydi gelelerdii biii hayırlısı ile..
benimki de gececi olmuş gündüz uyuyor gece ayakta hayırlısını versin RABBİM herşeyin tez vakitte kavutursun ALLAHH IIMM..
evet canım benim askerimin birliğinde oldu o olay:2: benim askerimde gececi canım geceye geçince çok rahat etti şafak daha çabuk atıyor diyor inşallah seninki içinde iyi olur
merhaalar kızlarr nevşehirde kar fırtına hava çook kötüü mart ay dedirtii bize...sayfaları okudumm da geçmiş olsun kızlarr ALLAH yardımcımız olsun hepimizi..bir arkadaş yazmışş biri kendini asmış diye çook üzüldüm vallaa nedir bu yaaa..biteydi gelelerdii biii hayırlısı ile..
benimki de gececi olmuş gündüz uyuyor gece ayakta hayırlısını versin RABBİM herşeyin tez vakitte kavutursun ALLAHH IIMM..
günaydın asker yarenleri..karlı bol fırtınalı bi günden herkese meraba..:)) bugün kayseri resmen uçuyo..
Allah razı olsun güzelim yer olarak şansımız yaver gitti çok şükür ama askerlik her yerde aynı askerlikrütbeli çok malesef istanbulda biri bişeye kızıyor hoopp çarşılar kilitlendi diye haber geliyor gitti gideli çarşı yüzünü nadir gördük... Gitmeden önce ne güzel oldu her hafta evci iznine çıkarırım filan diye hayaller kuruyordum gitti çarşı izni bile hayal oldu Ama olsun uzak olupda aynı şeyleri yaşayabilirdik şükürler olsunnn
Selam canım sanırım nevşehirdesin müsait oldugun bir zamanda konuşabilir miyiz bende oraya tayin istedim ama ora ilgili hiç bir bilgim yok dönersen çok sevinirim
Kızlar sanırım sizi bugun allah benim karşıma mutlu olayım diye çıkarttı kendimi kötü hissediyordum çünkü neredeyse kötü havaya şukredebilirim :))Canım benim erkek arkadaşım kayserili ve orda yaşayacagız bikaç ay sonra oraya geliyorum ve hep tanıdığım konuşacagım kimsem yok diye üzülüyordum seni gördüm nasıl mutlu oldugumu anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?