349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın asker yarenleri..karlı bol fırtınalı bi günden herkese meraba..:)) bugün kayseri resmen uçuyo..

Günaydın kuzum ah keşke uyusam mışıl mışıl keşke ama burdayım benimde çok sancım var hem dişim hem karnım böyle çalışıyorum 1 olsunda eve gideyim

merhaalar kızlarr nevşehirde kar fırtına hava çook kötüü mart ay dedirtii bize...sayfaları okudumm da geçmiş olsun kızlarr ALLAH yardımcımız olsun hepimizi..bir arkadaş yazmışş biri kendini asmış diye çook üzüldüm vallaa nedir bu yaaa..biteydi gelelerdii biii hayırlısı ile..
benimki de gececi olmuş gündüz uyuyor gece ayakta hayırlısını versin RABBİM herşeyin tez vakitte kavutursun ALLAHH IIMM..

Günaydın kuzum ah keşke uyusam mışıl mışıl keşke ama burdayım benimde çok sancım var hem dişim hem karnım böyle çalışıyorum 1 olsunda eve gideyim

kıyamam canım keşke gitmeseydin işe neyse az kaldı sık dişini bilirim ben o karın ağrısını eve gidince gir sıcacık yatağa güzelce dinlen kuzucum

Teşekkür ederim canım benim nasılsın iymisin konuşamıyoruz nezamandır

çook şükürr hafta içi yazamıyorum girip çıkıyorum o yüzden yazsam devam edemem diye yazmıyorum fırsatım olunca yazıyorum buraya da.. çok şükürr okul var iyiki zaman çabuk geçiyor okuldaa..kızz sen gittin demi askerinin yanına bi ara okumuştum sanki gittin demii..sen nasılsınn bu aradaa..

Gittin geldim kuzum çok şükür iyim bugün hastalıklarla boguşsamda huzurumuz yerinde çokşükür benimde işle koşuşturma çok yogunum buaralar öyle daha çabuk geçiyor haklısın canım
canım keske bukadarla kalsa dün tüm gün ambulans itfaiye sesler uçan çatılar patlayan elektrik telleri çok kötüydü ya

Keşke canım çok fena oluyor gerçekten rabbim yardımcınız olsun :18:

Günaydın yarenlerim grip geldi buldu beni gene kolumu kıpırdatcak halim yok :2:
kim vaaar? canım çok sıkkın konuşmam lazım biriyle
kuzumm uyanıktım o saatte ama kimse yok diye bakmadım tüh ya iyisindir umarım canım :2:
ah onlar bir duygularını anlatabilseler kuzum sorunsuz bir hayatımız olcak zaten ama adamlar korkuyor sanki erkekliklerine birşey olcak
çarşı izninde konuşur halledersiniz inşallah kuzum her zamanki gibi sabır

ay ikisi aynı ana gelince felaket olur ayrı ayrı deli gibi can yakıyorlar zaten çok geçmiş olsun kuzum git de biran önce dinlen canım benim

evet canım benim askerimin birliğinde oldu o olay:2: benim askerimde gececi canım geceye geçince çok rahat etti şafak daha çabuk atıyor diyor inşallah seninki içinde iyi olur

evet canım benim askerimin birliğinde oldu o olay:2: benim askerimde gececi canım geceye geçince çok rahat etti şafak daha çabuk atıyor diyor inşallah seninki içinde iyi olur[/QUOTE]

öncelikle geçmiş olsunn ende yeni atlattım ıhlamur içtim o iyi geldi banaa ..kırmızı burundumm o da geçtii çok şükürr.. ALLAH ım KORUSUN herkeslerii..benimki de bir haftadır gececi bugüb sabah aradığında 9 idi işler anca bitti dedi ses gitmiş iyice yorulmuşş.sabah 7 de normalde işim bitiyor diyordu bugün uzamışş .iyiyim alıştım dedii de gece uykusu bir başka olur tez vakitte geçer inşALLAHHH..CÜMLEMİZ KAVUSURUZ TEZ ZAMANDAA...

evet canım benim askerimin birliğinde oldu o olay:2: benim askerimde gececi canım geceye geçince çok rahat etti şafak daha çabuk atıyor diyor inşallah seninki içinde iyi olur

öncelikle geçmiş olsunn ende yeni atlattım ıhlamur içtim o iyi geldi banaa ..kırmızı burundumm o da geçtii çok şükürr.. ALLAH ım KORUSUN herkeslerii..benimki de bir haftadır gececi bugüb sabah aradığında 9 idi işler anca bitti dedi ses gitmiş iyice yorulmuşş.sabah 7 de normalde işim bitiyor diyordu bugün uzamışş .iyiyim alıştım dedii de gece uykusu bir başka olur tez vakitte geçer inşALLAHHH..CÜMLEMİZ KAVUSURUZ TEZ ZAMANDAA...[/QUOTE]

çok teşekkür ederim nişanlım şoför sanırım ondan daha rahat gece 2 saat devriyeye gidiyorlar sonra oturuyor sabah da kuryeye gidiyor 8 de yatıyor alıştı bu düzene de gelince normal uyku düzenine dönmek çok zor gelicek

Selam canım sanırım nevşehirdesin müsait oldugun bir zamanda konuşabilir miyiz bende oraya tayin istedim ama ora ilgili hiç bir bilgim yok dönersen çok sevinirim

günaydın asker yarenleri..karlı bol fırtınalı bi günden herkese meraba..:)) bugün kayseri resmen uçuyo..

Kızlar sanırım sizi bugun allah benim karşıma mutlu olayım diye çıkarttı kendimi kötü hissediyordum çünkü neredeyse kötü havaya şukredebilirim :))Canım benim erkek arkadaşım kayserili ve orda yaşayacagız bikaç ay sonra oraya geliyorum ve hep tanıdığım konuşacagım kimsem yok diye üzülüyordum seni gördüm nasıl mutlu oldugumu anlatamam

Geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım sabah oturup ağladım resmen yataktan çıkasım yok hiç (

Canım senin askerin istanbulda nerede?

Selam canım sanırım nevşehirdesin müsait oldugun bir zamanda konuşabilir miyiz bende oraya tayin istedim ama ora ilgili hiç bir bilgim yok dönersen çok sevinirim

taiki konuşabilirizz mesaj atıyorum sana...yardımcı olmak isterimm

herzaman yardımcı olurum canım..ne zaman istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…