349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar merhaba baya olay olmuş cuma akşamından bu yana ..Öncelikle gofret canım cok geçmiş olsun.Allahım acıl sıfa versın askerıne..

nehirnil ve gültencım sızlerede gecmıs olsunn.diş agrısıda kotu olur gültenim sende kaç gundur uzgunsun ondan dolayıda hemen kaptı bunyen gribi.nane lımon falan ıc ıhlamur ıc kuzum..umarım askerınde bıan once atlatır sorunu :26:darling88 canım sende askerınle sorununuzu konus erteleyıpde kendını üzme alttan al demıcem ben buna katılmıyorum.bır sure tamam alalım ama bıtene kdr degıl bu sureçde sende yıpranıyorsun yazık..diam canım umarım bır sorun yoktur ..Geçmişi okudum aklıma gelenlere cvb vermek ıstedım kızlar..

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım peki sen nasılsın kafanı dağıtmışssındır inşallah tepüklere hazır mısın az kaldı :))

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım? gününüz nasıl geçti??
İyi akşamlar canım iyim çokşükür sen nasılsın
inş cnm geç olmadan anlar durumu
İnşallah canım farkedicektir durumu içini ferah tut :2:
Canım teşekkürederim çok fena çok artık başımada burdu beynim uyuştu resmen hangi agrıma yanayım bilmiyorumsen nerdeydin bugün bakıyım iymisin tatlım nasıl son hazırlıklar çok azkaldı çok ben heyecandan gitmiştim herhalde

heyecan cok yok suan canım ne bılım saçlarımı boyattım ıste bugun.dip boyası yaptımm ama sankı komple boyadım sandım sankı acılmıs sacım ılkde krıze gırdım gorunce sımdı alıstı gozum.

konuşmayı denedim defalarca canım ama değişen bişe olmamış. hayalkırıkllığına uığradım bakalım bugun ararsa konuşmayı denerim tekrar. aramazsada bi süre konuşmam aklı başına gelsin

arkadası perşembe gunu cıktı erken bızden ıstla gelıcekmıs falan filan konussunlar bakalım zaten pazar gecesıde donucek

üzülme tatlım yaa dönücek ama artık askerlik engeli tamamen ortadan kalkıyor bundan sonra yolunuzu çizmeniz daha kolay olucak herşey daha net olucak inşallah bizde askerimle farklı şehirlerdeyiz bak o önce ailesinin yanına gidicek sonra benim yanıma ben napiyim ağlayayım mı

Ozlemcimm bende iyim iste yuvarlanip gidiyoruz sen nasilsin kuzum
Nazlim cidden senin su an en pozitif en canli olman gereken donem bak bizlerde ayri sehirlerdeyiz hepimiz ayni seyleri yasiyoruz ;-)

merhaba yarenlerim nasılsınız? bu aralar öyle duygusal öyle moralim bozuk ki, yazdıklarınız okuyordum ancak yazamıyordum..öyle karamsarım ki ağlayıp duruyorum..kayda değer bişi de yok ortada..özlemekten çok yoruldum denetim varmış birliklerinde o yüzden arayamıyorda askerim beni off offfffffff

biraz geç de olsa, gültencim sıkıntıların umarım geçmiştir..moralini bozma..inan ki kaç gündür benim moralim çok bozuk o yüzden günler de geçmek bilmiyor :26:

nehirnilim geçmiş olsun sana da..doktora gitmeyi ihmal etme..

hayal_alemi senin şafağını görünce içim açılıyor gerçekten maşallah..sen yareninle buluş sıra bize de gelsin :85:

günaydın kızlar,
günaydın canım ne oldu?? iyimisin dün akşam kimselerde yokmuş topikte off eğer buralardaysan seve seve dinleriz seni canım

ahhh ahhh kızlar. evlenmeden önce ayrı dert, nişanlıyken ayrı dert, evlendikten sonra ayrı dert... dertler bitmiyor. allah büyüklerini vermesin tabi. benden 7 yaş küçük eltim hamile. onun adına sevindim daha doğrusu eşimin erkek kardeşi adına sevindim ama içim burkuldu yine de. ilk torun olmasını istiyordu eşim. nasip tabi. kıskançlık değil ama başka bir duygu benimkisi.

en iyisi umursamamak oluyor bazen. hayatında yokmuş gibi davranmak. ondan hiçbir şey beklememek. beklentiler ne kadar çoksa mutsuzluklar da o kadar büyük oluyor. aramasını hiç beklemeyince aradığında sevinir insan. hayat böyle bir şey galiba. hiçbir şey beklememeliyiz belki de. olursa sevinelim. olmazsa yokluklarını bile fark etmeyelim.

gel gel mutsuzlar diyarına sen de gel. herkesin derdi ayrı buralarda. en çok da ayrılık üzüyor insanı. tek başımıza göğüsledik hayatı gidiyoruz bakalım nereye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…