- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
benim pek iyi geçmediyatakta dizi izledim bütün gün senin günün nasıldı?
kızlar merhaba baya olay olmuş cuma akşamından bu yana ..Öncelikle gofret canım cok geçmiş olsun.Allahım acıl sıfa versın askerıne..
nehirnil ve gültencım sızlerede gecmıs olsunn.diş agrısıda kotu olurgültenim sende kaç gundur uzgunsun ondan dolayıda hemen kaptı bunyen gribi.nane lımon falan ıc ıhlamur ıc kuzum..umarım askerınde bıan once atlatır sorunu :26:darling88 canım sende askerınle sorununuzu konus erteleyıpde kendını üzme alttan al demıcem ben buna katılmıyorum.bır sure tamam alalım ama bıtene kdr degıl bu sureçde sende yıpranıyorsun yazık..diam canım umarım bır sorun yoktur ..Geçmişi okudum aklıma gelenlere cvb vermek ıstedım kızlar..
İyi akşamlar canım iyim çokşükür sen nasılsıniyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım? gününüz nasıl geçti??
İnşallah canım farkedicektir durumu içini ferah tut :2:inş cnm geç olmadan anlar durumu
Canım teşekkürederim çok fena çok artık başımada burdu beynim uyuştu resmen hangi agrıma yanayım bilmiyorumkızlar merhaba baya olay olmuş cuma akşamından bu yana ..Öncelikle gofret canım cok geçmiş olsun.Allahım acıl sıfa versın askerıne..
nehirnil ve gültencım sızlerede gecmıs olsunn.diş agrısıda kotu olurgültenim sende kaç gundur uzgunsun ondan dolayıda hemen kaptı bunyen gribi.nane lımon falan ıc ıhlamur ıc kuzum..umarım askerınde bıan once atlatır sorunu :26:darling88 canım sende askerınle sorununuzu konus erteleyıpde kendını üzme alttan al demıcem ben buna katılmıyorum.bır sure tamam alalım ama bıtene kdr degıl bu sureçde sende yıpranıyorsun yazık..diam canım umarım bır sorun yoktur ..Geçmişi okudum aklıma gelenlere cvb vermek ıstedım kızlar..
İyi akşamlar canım iyim çokşükür sen nasılsın
İnşallah canım farkedicektir durumu içini ferah tut :2:
Canım teşekkürederim çok fena çok artık başımada burdu beynim uyuştu resmen hangi agrıma yanayım bilmiyorumsen nerdeydin bugün bakıyım iymisin tatlım nasıl son hazırlıklar çok azkaldı çok ben heyecandan gitmiştim herhalde
kızlar merhaba baya olay olmuş cuma akşamından bu yana ..Öncelikle gofret canım cok geçmiş olsun.Allahım acıl sıfa versın askerıne..
iyi akşamlar kızlar nasılsınız??
İyi akşamlar canım iyim çokşükür sen nasılsın
kıyamammm geçmiş sayfalara bir göz attım da çok geçmiş olsun canım kötü bir gün olmuş senin için umarım en kısa zamnda geçer hem diş ağrısı hem sancı bir arada pek fenaben de iyiyim çok şükür yarın askerimin çarşısı var onun sevincini bugünden yaşıyorum işte
iyi akşamlar kızlar nasılsınız??
canım ıyıyız nasıl olalım.ben iadre eder durgunum her zamankı gıbı
nazlıcım çok ayıp ama senin durgun değil yerinde duramaman gerekiyor kuzum
canım ne bılım araftayım bıraz askerımı gorunce umarım bole durgunluktan cıkarım..
emin ol ki çıkarsın ahmedin gelsin durgunluk falan unutursun canımehh darısı benim ahmedimin başına
amin canım darısı sızlerın başınayaw bızımkının asker arkadasıda gelıcekmıs artık ortada ben onları dınlerım askerlık anılarını
aminnnnn inşallahhadi yaa orda bıkmamışlar mı birbirlerinden yahu hehe kesin bitmez anlatcakları
arkadası perşembe gunu cıktı erken bızden ıstla gelıcekmıs falan filan konussunlar bakalım zaten pazar gecesıde donucek
günaydın kızlar,
günaydın canım ne oldu?? iyimisin dün akşam kimselerde yokmuş topikte off eğer buralardaysan seve seve dinleriz seni canım
Günaydın yarenlerimgrip geldi buldu beni gene kolumu kıpırdatcak halim yok :2:
kuzumm uyanıktım o saatte ama kimse yok diye bakmadım tüh ya iyisindir umarım canım :2:
ah onlar bir duygularını anlatabilseler kuzum sorunsuz bir hayatımız olcak zaten ama adamlar korkuyor sanki erkekliklerine birşey olcak
çarşı izninde konuşur halledersiniz inşallah kuzum her zamanki gibi sabır
ay ikisi aynı ana gelince felaket olur ayrı ayrı deli gibi can yakıyorlar zaten çok geçmiş olsun kuzum git de biran önce dinlen canım benim
evet canım benim askerimin birliğinde oldu o olay:2: benim askerimde gececi canım geceye geçince çok rahat etti şafak daha çabuk atıyor diyor inşallah seninki içinde iyi olur
konuşmayı denedim defalarca canım ama değişen bişe olmamış. hayalkırıkllığına uığradım bakalım bugun ararsa konuşmayı denerim tekrar. aramazsada bi süre konuşmam aklı başına gelsin
merhaba yarenlerim nasılsınız? bu aralar öyle duygusal öyle moralim bozuk ki, yazdıklarınız okuyordum ancak yazamıyordum..öyle karamsarım kiağlayıp duruyorum..kayda değer bişi de yok ortada..özlemekten çok yoruldum denetim varmış birliklerinde o yüzden arayamıyorda askerim beni off offfffffff
biraz geç de olsa, gültencim sıkıntıların umarım geçmiştir..moralini bozma..inan ki kaç gündür benim moralim çok bozuk o yüzden günler de geçmek bilmiyor :26:
nehirnilim geçmiş olsun sana da..doktora gitmeyi ihmal etme..
hayal_alemi senin şafağını görünce içim açılıyor gerçektenmaşallah..sen yareninle buluş sıra bize de gelsin :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?