herzaman yardımcı olurum canım..ne zaman istersen
teşekkür ederim canım nevşehirde çalışıp kayseriden de git gel yapabilirm şartları değerlendiriyorum sen oralı mısın peki
teşekkür ederim canım nevşehirde çalışıp kayseriden de git gel yapabilirm şartları değerlendiriyorum sen oralı mısın peki
kayseriliym canım ben..merkezdeym ..nevsehir 1saat buraya..meslegn neydi senin?
evet oralıyımm..gidiş geliş senii yorar .otobüsle bir buçuk saatti galiba..servis olayı filan var galiba kayseriden nevşehir gdiş geliş yapan var diye biliyoruumm
kızlar askerim özledim diyor ama ona inancım kalmadı artık.çarşı izinlerinde benimle 1 dk konuşup bütün gün meşgule alıyor. kamera açıcam özledim diyip açmıyor neler oluyor kafayı yicem ya sonrada hiçbişe olmamış gibi davrancaz bu beni kahrediyor. hep aynı şeyler. çok bunaldım artık
Allah razı olsun güzelim yer olarak şansımız yaver gitti çok şükür ama askerlik her yerde aynı askerlikrütbeli çok malesef istanbulda biri bişeye kızıyor hoopp çarşılar kilitlendi diye haber geliyor gitti gideli çarşı yüzünü nadir gördük... Gitmeden önce ne güzel oldu her hafta evci iznine çıkarırım filan diye hayaller kuruyordum gitti çarşı izni bile hayal oldu Ama olsun uzak olupda aynı şeyleri yaşayabilirdik şükürler olsunnn
hemşireyim canım senin neydi
Evet canım şuan ikisimi üçümü bilemeden agrı çekiyorum agrımayan sancımayan vücudumda biryerim kalmadıay ikisi aynı ana gelince felaket olur ayrı ayrı deli gibi can yakıyorlar zaten çok geçmiş olsun kuzum git de biran önce dinlen canım benim
Çok kötü oldum canım ya dahada şiddetliyim şuan kafamı dagıtmaya çalışıyorum :96:Geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım sabah oturup ağladım resmen yataktan çıkasım yok hiç(
Canım acaba seni kırdıgının farkında degilmi askerin aklına kötü şeyler getirme hemen canım içerde çok bunalıyordur çarşıya çıktıklarındada sayılı saatleri var anlamadan geçiyor olabilir tatlım tamam sende sesini duymak istiyorsun zoruna gidiyor anlıyorum seni canım benim ama kötü düşünme anlamaya çalış askerinle konuş böyle hoşuna gitmedigini belirt ama güvensizlik sokma araya sana herşeyden çok ihtiyacı var askerinin emin ol buna arkadaşları belkiş çok konuşunca farklı yansıtıyorlardır ondan olabilir erkekler arasındaki ayrıca askerdeki durumlarını bilemiyoruz:106:
kızlar askerim özledim diyor ama ona inancım kalmadı artık.çarşı izinlerinde benimle 1 dk konuşup bütün gün meşgule alıyor. kamera açıcam özledim diyip açmıyor neler oluyor kafayı yicem ya sonrada hiçbişe olmamış gibi davrancaz bu beni kahrediyor. hep aynı şeyler. çok bunaldım artık
evet canım özledim akşam musait olucam konuşuruz deyip sonra arkadaşıyla muhabbete dalıyor unutuyor uykum olmasına ragmen bende işi ıkmıştır arar diye gecenın üçüne kadar bekliyorum sonra da gayet lakayt ben muhabbete daldım unutmuşum cevabını alıyorum artık alttan alıp hiçbirşey yokmuş gibi davranamam cezasını çekene kadar konuşmayacağım canım ben askerse de bi yere kadar ya
Evet canım şuan ikisimi üçümü bilemeden agrı çekiyorum agrımayan sancımayan vücudumda biryerim kalmadı
Çok kötü oldum canım ya dahada şiddetliyim şuan kafamı dagıtmaya çalışıyorum :96:
Canım acaba seni kırdıgının farkında degilmi askerin aklına kötü şeyler getirme hemen canım içerde çok bunalıyordur çarşıya çıktıklarındada sayılı saatleri var anlamadan geçiyor olabilir tatlım tamam sende sesini duymak istiyorsun zoruna gidiyor anlıyorum seni canım benim ama kötü düşünme anlamaya çalış askerinle konuş böyle hoşuna gitmedigini belirt ama güvensizlik sokma araya sana herşeyden çok ihtiyacı var askerinin emin ol buna arkadaşları belkiş çok konuşunca farklı yansıtıyorlardır ondan olabilir erkekler arasındaki ayrıca askerdeki durumlarını bilemiyoruz:106:
Canım hemen hemen hepsi bunu yapabiliyor tabiki hergün böyle olması insanın canını sıkar ama zaman buldukça arıyorlar konuşuyoruz çokşükür başka şeyler getirmek yok kızlar akıllara bakıyım askerden döndükten sonra çıkarın hınçları ama şimdi çokta davranışların üzerinde durmayın anlık psikolojilere baglı lütfen :104:
evet canım özledim akşam musait olucam konuşuruz deyip sonra arkadaşıyla muhabbete dalıyor unutuyor uykum olmasına ragmen bende işi ıkmıştır arar diye gecenın üçüne kadar bekliyorum sonra da gayet lakayt ben muhabbete daldım unutmuşum cevabını alıyorum artık alttan alıp hiçbirşey yokmuş gibi davranamam cezasını çekene kadar konuşmayacağım canım ben askerse de bi yere kadar ya
tatlım bende kıvranıyorum ama çekmek zorundayız senınki diş ile birleşmiş o çok kotü olmuş( Ya bilmiyorum aklıma başka birşey gelmiyor ama çok kızdım kendime hakim olamıyorum ki off
aynısını bende yaşıyorum sürekli canım. bugun karar verdim hiçbişe olmamış gibi davranmıcam artık. bi süre telefonunu açmıcam (nasıl başarcam bunu bilmiyorum ama bu defa kararlıyım) bi yere kadar dayanıyoruz bizde. kıymetimi anlasın biraz
Evet canım şuan ikisimi üçümü bilemeden agrı çekiyorum agrımayan sancımayan vücudumda biryerim kalmadı
Çok kötü oldum canım ya dahada şiddetliyim şuan kafamı dagıtmaya çalışıyorum :96:
Canım hemen hemen hepsi bunu yapabiliyor tabiki hergün böyle olması insanın canını sıkar ama zaman buldukça arıyorlar konuşuyoruz çokşükür başka şeyler getirmek yok kızlar akıllara bakıyım askerden döndükten sonra çıkarın hınçları ama şimdi çokta davranışların üzerinde durmayın anlık psikolojilere baglı lütfen :104:
canım beni kırdığınıın farkında biliyorum ama umursamıyor artık. çarşıda sayılı saatleri oluyor tamam ama telefonunu açıyor 5-6 dk briyle konuşup benimle konuşmuyor bile. saat başı 2-3 defa biriyle konuştu annem babam diyor. internete giricem konuşuruz diyip girmiyor. Sinirlerim yine çok bozulduKafam çok karışık artık 1 hafta kendimi geri çekmeye karar verdim. çok zor geçecek bu hafta ama iyice soğudum ondan. 4 yıldırlı beraberiz ama artık biz diyemiyorum. buna inancım kalmadı
Canım anlıyorum seni tabiki yaşıyan sensin içinde olmadan bazı şeyleri dışardan söylemek boş olur sen bazı şeyleri anlarsın bilirsin ama benim fikrim hemen fevri davranmaman 4sene dile kolay maşallah buralara kadar getirmişsiniz aranıza sogukluk sokma askerin psikolojisinden öyle davranıyor anlıycaktır kısa zamanda neyaptıgını inşallah
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım? gününüz nasıl geçti??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?