349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

teşekkür ederim canım nevşehirde çalışıp kayseriden de git gel yapabilirm şartları değerlendiriyorum sen oralı mısın peki

evet oralıyımm..gidiş geliş senii yorar .otobüsle bir buçuk saatti galiba..servis olayı filan var galiba kayseriden nevşehir gdiş geliş yapan var diye biliyoruumm

ayyyyy hatları karıştırmışımmm benn:) yzmadın sayın mesajımıı:)

evet oralıyımm..gidiş geliş senii yorar .otobüsle bir buçuk saatti galiba..servis olayı filan var galiba kayseriden nevşehir gdiş geliş yapan var diye biliyoruumm

:)) iyiki karışmış bak hatlar sevindim gidiş geliş yapan tanıdığın var mı senn hergün mü gidiyorlar ben 8 9 gün gideceğim sadece evlenince mecbur yani tayin alana kadar eğer hergün gidiş geliş yapan varsa direk kayseriye de yerleşebilirim ilk zamnlar surekli gidicem çunkü

kızlar askerim özledim diyor ama ona inancım kalmadı artık. çarşı izinlerinde benimle 1 dk konuşup bütün gün meşgule alıyor. kamera açıcam özledim diyip açmıyor neler oluyor kafayı yicem ya sonrada hiçbişe olmamış gibi davrancaz bu beni kahrediyor. hep aynı şeyler. çok bunaldım artık

evet canım özledim akşam musait olucam konuşuruz deyip sonra arkadaşıyla muhabbete dalıyor unutuyor uykum olmasına ragmen bende işi ıkmıştır arar diye gecenın üçüne kadar bekliyorum sonra da gayet lakayt ben muhabbete daldım unutmuşum cevabını alıyorum artık alttan alıp hiçbirşey yokmuş gibi davranamam cezasını çekene kadar konuşmayacağım canım ben askerse de bi yere kadar ya

kelebek1602 askerin silivri jandarma da mı ? şayet öylese benim askerim de orada bütün yazdıklarınla aynı kaderi paylaşıyorum bende maalesef yalnız ben uzağım istanbula

ay ikisi aynı ana gelince felaket olur ayrı ayrı deli gibi can yakıyorlar zaten çok geçmiş olsun kuzum git de biran önce dinlen canım benim
Evet canım şuan ikisimi üçümü bilemeden agrı çekiyorum agrımayan sancımayan vücudumda biryerim kalmadı
Geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım sabah oturup ağladım resmen yataktan çıkasım yok hiç (
Çok kötü oldum canım ya dahada şiddetliyim şuan kafamı dagıtmaya çalışıyorum :96:
Canım acaba seni kırdıgının farkında degilmi askerin aklına kötü şeyler getirme hemen canım içerde çok bunalıyordur çarşıya çıktıklarındada sayılı saatleri var anlamadan geçiyor olabilir tatlım tamam sende sesini duymak istiyorsun zoruna gidiyor anlıyorum seni canım benim ama kötü düşünme anlamaya çalış askerinle konuş böyle hoşuna gitmedigini belirt ama güvensizlik sokma araya sana herşeyden çok ihtiyacı var askerinin emin ol buna arkadaşları belkiş çok konuşunca farklı yansıtıyorlardır ondan olabilir erkekler arasındaki ayrıca askerdeki durumlarını bilemiyoruz:106:

Canım hemen hemen hepsi bunu yapabiliyor tabiki hergün böyle olması insanın canını sıkar ama zaman buldukça arıyorlar konuşuyoruz çokşükür başka şeyler getirmek yok kızlar akıllara bakıyım askerden döndükten sonra çıkarın hınçları ama şimdi çokta davranışların üzerinde durmayın anlık psikolojilere baglı lütfen :104:

tatlım bende kıvranıyorum ama çekmek zorundayız senınki diş ile birleşmiş o çok kotü olmuş ( Ya bilmiyorum aklıma başka birşey gelmiyor ama çok kızdım kendime hakim olamıyorum ki off

aynısını bende yaşıyorum sürekli canım. bugun karar verdim hiçbişe olmamış gibi davranmıcam artık. bi süre telefonunu açmıcam (nasıl başarcam bunu bilmiyorum ama bu defa kararlıyım) bi yere kadar dayanıyoruz bizde. kıymetimi anlasın biraz

tatlım bende kıvranıyorum ama çekmek zorundayız senınki diş ile birleşmiş o çok kotü olmuş ( Ya bilmiyorum aklıma başka birşey gelmiyor ama çok kızdım kendime hakim olamıyorum ki off

Sakin ol canım bizimde artık sabrımız taşıyor hassasiyetli dönemlerimiz oluyor o anları denk gelebilir artık askerlerimizde bunaldı napıcaklarını şaşırdılar zamanı nasıl bitirmeye çalıştıklarını anlayamıyorlar o yüzden biraz daha sabır geçiçek bütün bunlar gelince çıkarırız acısını

Canım öyle birşey yapma lütfen askerin senden haber alamazsa nekadar merak eder ve böyle düşündügünü ögrense çok kırılır bak böyle oldugunu anlamamıştır bile tam anlamadan hareket edebiliyorlar aradıgında alır gene gönlünü sabır canım az kaldı

canım beni kırdığınıın farkında biliyorum ama umursamıyor artık. çarşıda sayılı saatleri oluyor tamam ama telefonunu açıyor 5-6 dk briyle konuşup benimle konuşmuyor bile. saat başı 2-3 defa biriyle konuştu annem babam diyor. internete giricem konuşuruz diyip girmiyor. Sinirlerim yine çok bozulduKafam çok karışık artık 1 hafta kendimi geri çekmeye karar verdim. çok zor geçecek bu hafta ama iyice soğudum ondan. 4 yıldırlı beraberiz ama artık biz diyemiyorum. buna inancım kalmadı

Canım anlıyorum seni tabiki yaşıyan sensin içinde olmadan bazı şeyleri dışardan söylemek boş olur sen bazı şeyleri anlarsın bilirsin ama benim fikrim hemen fevri davranmaman 4sene dile kolay maşallah buralara kadar getirmişsiniz aranıza sogukluk sokma askerin psikolojisinden öyle davranıyor anlıycaktır kısa zamanda neyaptıgını inşallah

inş cnm geç olmadan anlar durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…