- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Çıksak ne güzel olur 6 saatlik yolculuk kesmiyor beni şöyle 20saat üstü olsunbu yüzden seviyorum sizi birbirimizi hiç görmemiş olsakta cidden çok içten insanlar var grubumuzda sevgiye kıymet veren insanlardan hiç zarar gelmez buna inanırım
kızlarrrr hadi bakalım toplayın çantaları uzun yola çıkıyoruzzzz(en azından şimdilik hayal edelim)
inşallah canım..cidden haftaya mart bitiyo bile..
kızlar bugün ne kara bir gün böyleAskerim rahatsızlanmış gece revire götürmüşler sabah sevk al bişey yapamayız diye geri göndermişler sabah gitmiş doktor hiç bakmamış git iğne yapsınlar demiş iğne yapmışlar hiç geçmemiş kıpırdayamıyodu en son şimdide haber alamıyorum
Yaa isyan bayraklarını açmıyım az kaldı diyorum ama telef edip gönderecekler.ne yaptı kimbilir... Sağsalim bir bitse şu askerlik dedikleri iyi bir tatil yapalım resmen üstümüzden tır geçmiş etkisi yarattılar
kızlar bugün ne kara bir gün böyleAskerim rahatsızlanmış gece revire götürmüşler sabah sevk al bişey yapamayız diye geri göndermişler sabah gitmiş doktor hiç bakmamış git iğne yapsınlar demiş iğne yapmışlar hiç geçmemiş kıpırdayamıyodu en son şimdide haber alamıyorum
canım aynı dertten bende muzdaribim MR çektirdi bakan doktor ilaç verip iyileşmessen tekrar gidersin doktora demiş başından savmış resmen tabi benm için rahat etmedi sonucu kendi hastanemde gösterdim bu rapora göre ameliyat olması gerek boşuna bekleyip agrı çekmesin dedi aradaki farka bakar mısın sınırlerim zıpladı bugun yani
offf geçmiş olsun Allah şifa versin çok üzüldüm... Yaa başına gelmeyince üstünde durmuyor insan eşimin bir arkadaşında da dalak büyümesi çıkmıştı çocuğa yazık spor muafiyeti bile vermemişlerdi ne yapmaya çalışıyorlar anlayamıyorum gerçekten askeriyede mantık aranmazmış
offf geçmiş olsun Allah şifa versin çok üzüldüm... Yaa başına gelmeyince üstünde durmuyor insan eşimin bir arkadaşında da dalak büyümesi çıkmıştı çocuğa yazık spor muafiyeti bile vermemişlerdi ne yapmaya çalışıyorlar anlayamıyorum gerçekten askeriyede mantık aranmazmış
saol sende merak etme canm istirahat falan vermiştir yatıyordur halsiz oluyorlar kendine gelince arar bizim allah şükür askeriye ile sorunumuz yok canım komutanları çok yardımcı oluyorlar benim sinirim doktora onlar vermeyince askeriye umursamaz ki
kızlarr çok geçmiş olsunn ya gerçekten çok üzüldüm mahvettiler sevdiklerimizi
biraz daha sakinleşti o da canım pazar nöbetçiymiş aynı komutan konuşcak bakalım adam fırsat verirsetopiğimiz terkedilmiş
gültencimmmm canım geçmiş olsun ya neler olmuş öyle mümkün olduğunca sen sakin kalıp sevdiğini sakinleştirmelisin canım işlem yapacaklarını sanmıyorum ama olan psikolojilerine oluyor işte
çok saol canım eşin çok haklı benimkide aynısını söylüyor aynı arkadaş ortamına girsem bu ne böyle diye bakacağımız tiplerden o kadar boşlar rütbelerinin arkasında yaşıyorlar böyle diyor.ancak girebildim. işlerim yeni bitti desem yeridir. sabah 8 den beri ilk defa rahat rahat oturdum. gültencim geçmiş olsun. gerçekten sinir bozucu bir durum.
eşim de diyor, dışarıda görsen seninle iki kelime edecek kapasitede insanlar değil ama işte pırpırı var diye mecbur hepsine komutanım demek zorunda kalıyorlar. ve biliyorlar ki o sınırlar dışına çıksalar kimse bunları adam yerine koymaz, ellerinden de bir iş gelmez, aç kalırlar. hiçbirinin vasfı yok.
bundan sonra sıkıntı yaşamaz inşallah. bununla geçmiş olsun. eşim de sırf bu yüzden götürmedi telefonu. geçen istemişti gönderecektim, son anda gene vazgeçti. ankesörlüde bir tek o konuşuyor koca komutanlıkta.100 günü geçirdim telefonsuz bundan sonra da geçiririm dedi. iyi dedim ben de.
burcucum kuzum şuan ne durumdasın bilmiyorum konuştunuz mu konuşmadınız mı ama nişanlımın askerdeki yakın arkadaşı da haziranda evleniyor ve çocuk kahroluyor hiçbir şekilde yanında olamıyorum nişanlımın diye ama bunu yansıtmıyorlar tabi erkek yapısı gereği çok matah birşeymiş gibitünaydın kızlar, hepinize hayırlı cumalar, haftayı devirdik yine keyifler fena görünmüyor burdan bakıncamartın son 1 haftasının kalmasının mutluluğu hepimizi sarmış anlaşılan
ben dün akşam bişi yaptım kızlar. dünde sizinle az çok paylaşmıştım uzunca bir süre telefon bekledim bir önceki akşam askeriyeden bi şekilde çıkıp benzinciden bişiler alıp içmiş bizimkiler bana dışarı çıktığını sölemişti ben arıycam seni dedi kapatış o kapatış bekle bekle arayan olmadı. dün sabah saat 11:00 gibi ulaştım arkadaşının cebinden çadırda yatıodu hala işleri bitti ankarada o yüzden rahatlar yani. arkadaşın telefonu çok musait değil dedi bende beni mutlaka ara dedim önemlimi dedi evet dedim. akşam saat 18:30 da zahmet edip aradı. düğün yerleriyle iligili bilgi verdim bu arada kızlar ben cidden çok uğraştım bunla ilgili sırf onun cebini düşündüğüm için pazarlık yapıcam diye birsürü dümen çevirdim ve yoruldum artık sinirlerimden harap olmuş durumda... neyse ben anlattım gayet sakin hangisini istersen o olsun falan dedi ulan insan bi nezaketen helal olsun falan der yaptıklarıma fiyatı yarı yarıya düşürdüm resmen... sonra başka bir konuya geçtim onunla ilgilide tepki gösterdi sert bi şekilde.. bende önce kednine gel sonra ara beni diyip teli yüzüne kapattım. ne o aradı nede ben... aslına bakarsanız pişman değilim kızgınım mücadelemin takdir edilmesini beklerdim o askerlik yapıosa bende burda yapayalnız bu işlerle uğraşıyorum evet annemde babamda hayatta ama kızlar inanın tırnağınız varsa başınızı kaşırsınız bu hayatta en azından bizde durum boyle... ister arasın ister aramasın artık çok kızdım nerde hangi şartta olursa olsun beni yıpratmaya hakkı yok
çok geçmiş olsun canım umarım biran önce toparlanırkızlar bugün ne kara bir gün böyleAskerim rahatsızlanmış gece revire götürmüşler sabah sevk al bişey yapamayız diye geri göndermişler sabah gitmiş doktor hiç bakmamış git iğne yapsınlar demiş iğne yapmışlar hiç geçmemiş kıpırdayamıyodu en son şimdide haber alamıyorum
geldim kuzum geldim akşam sinirle evde duramadım arkadaşımda kaldım bütün gün de okuldaydım anca gelebildimbugun de bıtemedı gıttı haa gayretttBu arada ben hiç gülteni görmedim umarım bır sıkıntısı yoktur ya
Valla ben onu bunu bilmem mart ayi cidden dert ayiymis. Zeynepcim nazlicim iyi olmaniza sevindim bende okuldatim bi bakiyim sizlere dedim. Burcum canini sikma nolur o telefon kapanip biraz dusunduklerinde akillari baslarina geliyorlar bizde bir tartisma yasadik sonradan aklina dank ediyor ama bizler yipraniyoruz iste ama sen sakin ol kuzum yinede
iyi yapmışsın canım arkadaşına gitmekle tek kalmak kötü oluyor insan kendiyle konuşmaktan yoruluyormerhaba kızlar dünkü sinirimi biliyorsunuz gittim arkadaşım da kaldım yoksa sinirden çatlayabilirdim..
bugün askerimin birliğinden bi asker kendini asmış moralim o kadar bozuldu ki kafamı toparlayamıyorum hiçbir şeye :2:
burcucum kuzum şuan ne durumdasın bilmiyorum konuştunuz mu konuşmadınız mı ama nişanlımın askerdeki yakın arkadaşı da haziranda evleniyor ve çocuk kahroluyor hiçbir şekilde yanında olamıyorum nişanlımın diye ama bunu yansıtmıyorlar tabi erkek yapısı gereği çok matah birşeymiş gibiama emin ol içi içini yiyordur onunda herşeyi tek başına üstlendiğin için ama oranın psikolojisi ve bu ruh hali sana böyle davranmasına neden oluyordur..sıkma canını kuzum düğün gününüzü ve sonrasındaki musmutlu hayatınızı hayal et sen bunlar için çabalıyorsun şuanda
kim vaaar? canım çok sıkkınkonuşmam lazım biriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?