349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çıksak ne güzel olur 6 saatlik yolculuk kesmiyor beni şöyle 20saat üstü olsun Bizde seni seviyoruz kuzum benim içten ve sevgiden gerçekten anlayan insandan zarar gelmez canımcım dogru söylüyorsun sevginin kıymetini bilen insan kimseyi üzmek istemez
inşallah canım..cidden haftaya mart bitiyo bile..

Bitti canım artık hafta falan düşünmüyoruz yaklaştıkmı yuvarlıyoruz

kızlar bugün ne kara bir gün böyle Askerim rahatsızlanmış gece revire götürmüşler sabah sevk al bişey yapamayız diye geri göndermişler sabah gitmiş doktor hiç bakmamış git iğne yapsınlar demiş iğne yapmışlar hiç geçmemiş kıpırdayamıyodu en son şimdide haber alamıyorum

Canım çok geçmiş olsun inşallah askerin toparlar kısa zamanda inşallah orada hep böyleler malesef o ordan oraya atıyor o ordan oraya hastalık bu baştan savma işler olurmu ya ama mantık yok işte uyumuştur belki izin vermişlerse inşallah fırsatını buldugunda arıycaktır dua et bol bol içini ferah tut canım igne birkaç saate anca etkisini gösterir yeni vurdurduysa şu havalar bir ısınsaydı tam hastalık zamanları rabbim yardımcıları olsun

Yaa isyan bayraklarını açmıyım az kaldı diyorum ama telef edip gönderecekler. ne yaptı kimbilir... Sağsalim bir bitse şu askerlik dedikleri iyi bir tatil yapalım resmen üstümüzden tır geçmiş etkisi yarattılar

Az kaldı canım çekip alıcaz ellerinden askerlerimizi inşallah sonra onları artık gören kim ozaman eglencemizide yaparız tatilimide büyük bir sınavı atlatıp bitirmiş olucaz inşallah

Valla ben onu bunu bilmem mart ayi cidden dert ayiymis. Zeynepcim nazlicim iyi olmaniza sevindim bende okuldatim bi bakiyim sizlere dedim. Burcum canini sikma nolur o telefon kapanip biraz dusunduklerinde akillari baslarina geliyorlar bizde bir tartisma yasadik sonradan aklina dank ediyor ama bizler yipraniyoruz iste ama sen sakin ol kuzum yinede

bugun de bıtemedı gıttı haa gayrettt Bu arada ben hiç gülteni görmedim umarım bır sıkıntısı yoktur ya

Son düzenleme:

canım aynı dertten bende muzdaribim MR çektirdi bakan doktor ilaç verip iyileşmessen tekrar gidersin doktora demiş başından savmış resmen tabi benm için rahat etmedi sonucu kendi hastanemde gösterdim bu rapora göre ameliyat olması gerek boşuna bekleyip agrı çekmesin dedi aradaki farka bakar mısın sınırlerim zıpladı bugun yani

offf geçmiş olsun Allah şifa versin çok üzüldüm... Yaa başına gelmeyince üstünde durmuyor insan eşimin bir arkadaşında da dalak büyümesi çıkmıştı çocuğa yazık spor muafiyeti bile vermemişlerdi ne yapmaya çalışıyorlar anlayamıyorum gerçekten askeriyede mantık aranmazmış

saol sende merak etme canm istirahat falan vermiştir yatıyordur halsiz oluyorlar kendine gelince arar bizim allah şükür askeriye ile sorunumuz yok canım komutanları çok yardımcı oluyorlar benim sinirim doktora onlar vermeyince askeriye umursamaz ki

kızlarr çok geçmiş olsunn ya gerçekten çok üzüldüm mahvettiler sevdiklerimizi

merhaba kızlar dünkü sinirimi biliyorsunuz gittim arkadaşım da kaldım yoksa sinirden çatlayabilirdim..
bugün askerimin birliğinden bi asker kendini asmış moralim o kadar bozuldu ki kafamı toparlayamıyorum hiçbir şeye :2:
biraz daha sakinleşti o da canım pazar nöbetçiymiş aynı komutan konuşcak bakalım adam fırsat verirse
çok saol canım eşin çok haklı benimkide aynısını söylüyor aynı arkadaş ortamına girsem bu ne böyle diye bakacağımız tiplerden o kadar boşlar rütbelerinin arkasında yaşıyorlar böyle diyor.
burcucum kuzum şuan ne durumdasın bilmiyorum konuştunuz mu konuşmadınız mı ama nişanlımın askerdeki yakın arkadaşı da haziranda evleniyor ve çocuk kahroluyor hiçbir şekilde yanında olamıyorum nişanlımın diye ama bunu yansıtmıyorlar tabi erkek yapısı gereği çok matah birşeymiş gibi ama emin ol içi içini yiyordur onunda herşeyi tek başına üstlendiğin için ama oranın psikolojisi ve bu ruh hali sana böyle davranmasına neden oluyordur..sıkma canını kuzum düğün gününüzü ve sonrasındaki musmutlu hayatınızı hayal et sen bunlar için çabalıyorsun şuanda
çok geçmiş olsun canım umarım biran önce toparlanır
bugun de bıtemedı gıttı haa gayrettt Bu arada ben hiç gülteni görmedim umarım bır sıkıntısı yoktur ya
geldim kuzum geldim akşam sinirle evde duramadım arkadaşımda kaldım bütün gün de okuldaydım anca gelebildim

Nasılsınız kızlar

Ben askerlikten hiçbişe anlamadımBirsürü sıkıntılar çekti askerim 10 gün izin kullandı 5 ini ocakta 5 ini şubattaKızamık oldu bide hava değişimi aldı 20 günBugün uğurladım yine en başa döndüm yeni göndermiş gibiyim

Günaydın arkadaşlar şafağımız 54
İkoncanımız çok tatlı çok yesinler
Bugün güzel vatanımızdan SAKARYAdayız SAKARYAmıza selam yola devam

Bakalım SAKARYAmızın neyi meşhurmuş?
Islama Kofte, Sapanca ve Poyrazlar Golleri, Akyazi Kuzuluk Kaplicalari, Sakarya Nehri, Patates ve Sogan Uretimi, Karasu, Cark Caddesi
Herkese hayırlı hafta sonları olsun yarenlerim

günaydın kızlar,
maalesef çalışarak geçirdiğim bir c.tesi günü hiç sevmiyorum c.tesi çalışmayı çok uykum varrrrrr
bugünki ikonumuzda benden olsun bari henüz nehircim sabah selamını vermemiş izinli sanırım mışıl mışıl uyuyor olsa gerek

sakinliğimi koruyorum tatlım gelene kadar en azından mecbur boyle haklıda olsam çok fazla üzerine gitmem ordayken ama bi gelsin desteğiniz için hepinize teşekkür ederim. iyki varsınız. sen nasılsın bu canım keyfin nasıl?

iyi yapmışsın canım arkadaşına gitmekle tek kalmak kötü oluyor insan kendiyle konuşmaktan yoruluyor
çok üzüldüm canım offf neden böyle şeyler oluyor bir insanın kendini asması nedemek ya allahım sen koru mehmetçiklerimizi yardım et hepsine

tatlım henüz konuşmadık dünden beri yoldalar izmire varınca ararmı aramazmı tam olarak kestiremiyorum bugün geç saatte varmış olucaklar birliğe yarında çarşısı var bekliycez mecburen bakalım neler olucak. benim nişanlımda aynı şeyleri yaşıyor biliyorum bunları sözlü olarak dile getirmiyor ama adamın yapısını biliyorum keşke konuşsalar anlatsalarda bunlar yaşanmasa bizde böyle çıldırmasak. neyse az kaldı sabır bizim işimiz oldu artık

kim vaaar? canım çok sıkkın konuşmam lazım biriyle

günaydın canım ne oldu?? iyimisin dün akşam kimselerde yokmuş topikte off eğer buralardaysan seve seve dinleriz seni canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…