Ozlemcimm bende iyim iste yuvarlanip gidiyoruzsen nasilsin kuzum
Nazlim cidden senin su an en pozitif en canli olman gereken donem bak bizlerde ayri sehirlerdeyiz hepimiz ayni seyleri yasiyoruz ;-)
merhaba yarenlerim nasılsınız? bu aralar öyle duygusal öyle moralim bozuk ki, yazdıklarınız okuyordum ancak yazamıyordum..öyle karamsarım kiağlayıp duruyorum..kayda değer bişi de yok ortada..özlemekten çok yoruldum denetim varmış birliklerinde o yüzden arayamıyorda askerim beni off offfffffff
biraz geç de olsa, gültencim sıkıntıların umarım geçmiştir..moralini bozma..inan ki kaç gündür benim moralim çok bozuk o yüzden günler de geçmek bilmiyor :26:
nehirnilim geçmiş olsun sana da..doktora gitmeyi ihmal etme..
hayal_alemi senin şafağını görünce içim açılıyor gerçektenmaşallah..sen yareninle buluş sıra bize de gelsin :85:
dimam çok haklısın. beklentilerim bu hafta yükselmişti mutsuzluktan başka birşey getirmedi bana. ama çok zorlanıyorum. ondan birşeyler beklememek için kendimle savaşıyorum.
''miniklemur'' hepimiz öyle çok özledik ki zaman zaman şafak sıkıştırmıyor değil ama şu dönemi atlatmak için sabretmekten başka çare yok Allah askerlerimizin de bizim de yardımcımız olsun .. için sıkıldıkça farklı şeylerke meşgul olmaya bak kafanı dağıt mekan değiştir mesela ağlayarak üzülürek bitek kendini yıpratırsın canım bu da hiç iyi bir çözüm olmaz''dimam'' hoşgeldin canım burdayım tatlım hayatta herşey kısmet ve vakti zamanı geldiğinde de yaşanıyor her çocuk kendine özeldir mesela eltinin bir kızı olur senin de bir oğlun hepsinin yeri ayrı olur kıskançlıkla alakası yok neden öyle düşünelim sonuçta senin de çok istediğin bişey Rabbim askerin gelir gelmez mucizesini gönderir inşallah burda da bizimle paylaşırsın teyzeleri olarak çok çok mutlu oluruz birlikte isim telaşına düşeriz
ahhh ahhh kızlar. evlenmeden önce ayrı dert, nişanlıyken ayrı dert, evlendikten sonra ayrı dert... dertler bitmiyor. allah büyüklerini vermesin tabi. benden 7 yaş küçük eltim hamile.onun adına sevindim daha doğrusu eşimin erkek kardeşi adına sevindim ama içim burkuldu yine de. ilk torun olmasını istiyordu eşim. nasip tabi. kıskançlık değil ama başka bir duygu benimkisi.
en iyisi umursamamak oluyor bazen. hayatında yokmuş gibi davranmak. ondan hiçbir şey beklememek. beklentiler ne kadar çoksa mutsuzluklar da o kadar büyük oluyor. aramasını hiç beklemeyince aradığında sevinir insan. hayat böyle bir şey galiba. hiçbir şey beklememeliyiz belki de. olursa sevinelim. olmazsa yokluklarını bile fark etmeyelim.
gel gel mutsuzlar diyarına sen de gel. herkesin derdi ayrı buralarda. en çok da ayrılık üzüyor insanı. tek başımıza göğüsledik hayatı gidiyoruz bakalım nereye kadar.
canım üzülme ya benmkide aramıyo pek su sıralar denetim varmış onlardada..artık şafak sıkıstırıyo..ama sabırlı olmamız gerekiyo
''miniklemur'' hepimiz öyle çok özledik ki zaman zaman şafak sıkıştırmıyor değil ama şu dönemi atlatmak için sabretmekten başka çare yok Allah askerlerimizin de bizim de yardımcımız olsun .. için sıkıldıkça farklı şeylerke meşgul olmaya bak kafanı dağıt mekan değiştir mesela ağlayarak üzülürek bitek kendini yıpratırsın canım bu da hiç iyi bir çözüm olmaz''dimam'' hoşgeldin canım burdayım tatlım hayatta herşey kısmet ve vakti zamanı geldiğinde de yaşanıyor her çocuk kendine özeldir mesela eltinin bir kızı olur senin de bir oğlun hepsinin yeri ayrı olur kıskançlıkla alakası yok neden öyle düşünelim sonuçta senin de çok istediğin bişey Rabbim askerin gelir gelmez mucizesini gönderir inşallah burda da bizimle paylaşırsın teyzeleri olarak çok çok mutlu oluruz birlikte isim telaşına düşeriz
paylaşmam mı arkadaşım. gitmeyin hiç buralardan. iyi geliyor burası bana. özlemekten yoruldum, her şeyi tek başıma üstlenmekten yoruldum, beklemekten yoruldum, yalnızlıktan yoruldum, insanlardan yoruldum. alıp başımı gidesim var. sakinleşeyim. hayat telaşesi olmasın. büyük şehir stresi olmasın. hafta sonu gideceğim bakalım iyi olacak inşallah. gelince bir süre ağlamaya devam edeceğim ama. o 2 güne değer.
yorumlarınız, desteğiniz için de teşekkür ederim.
valla öyleyiz yaisyan etmek istemiyorum ama sıkılıyorum da bir yandan..tek başına olmak çok zor..tabi senin için daha da zor..az kaldı biraz daha sabredicez..
aynen canım 2 aydır şu denetimden bahsedip duruyorlar..bir bitseydi artık
canım inan ki uğraştığım bir sürü şey var..kpss, ales, yds..bir sürü sınavım var..sürekli bir koşuşturma içindeyim..ama yine de her nefes alışım biraz daha zor oluyor..gezdiğimiz caddeler, sokaklar, cafeler her yer içimi acıtıyor..bugün kitap almak için bir kitapçıya uğradım, erkek arkadaşımla orada fotokopi çok çektirirdik, adamlar bile bizi tanırdı, oraya girmemle ağlayarak çıkmam bir olduher şey beni çok etkiliyor artık..şu ay bi bitseydii
gitmekte ne demekmiş daha nişan, düğün, evlilerin çocuk oooooo birsürü müjdelerimiz olcak inşallahevliyken asker yolu beklemek çok daha zor olmalı seni çok iyi anlıyorum canım yanlız bir gerçek var ki yolun büyük çoğunluğunu bitirmiş bulunmaktayız azıcık bir yolumuz kaldı sabredelim sonu selamet ohh ohh sen askerini görmeyede gidiceksin hem bol bol hasret gider bakalım hem sonra o gelicek arkandan
valla öyleyiz yaisyan etmek istemiyorum ama sıkılıyorum da bir yandan..tek başına olmak çok zor..tabi senin için daha da zor..az kaldı biraz daha sabredicez..
aynen canım 2 aydır şu denetimden bahsedip duruyorlar..bir bitseydi artık
canım inan ki uğraştığım bir sürü şey var..kpss, ales, yds..bir sürü sınavım var..sürekli bir koşuşturma içindeyim..ama yine de her nefes alışım biraz daha zor oluyor..gezdiğimiz caddeler, sokaklar, cafeler her yer içimi acıtıyor..bugün kitap almak için bir kitapçıya uğradım, erkek arkadaşımla orada fotokopi çok çektirirdik, adamlar bile bizi tanırdı, oraya girmemle ağlayarak çıkmam bir olduher şey beni çok etkiliyor artık..şu ay bi bitseydii
kuzum çok teşekkür ederim ekinezyalı kış çayı iyi geliyor bana bol bol ondan içiyorum daha iyiyim..şafağını gördükçe mutlu oluyorum Nazlım hazırlıklar yapılmış saçlar boyanmış haftaya bugün askerinle olucaksın ne güzel yahukızlar merhaba baya olay olmuş cuma akşamından bu yana ..Öncelikle gofret canım cok geçmiş olsun.Allahım acıl sıfa versın askerıne..
nehirnil ve gültencım sızlerede gecmıs olsunn.diş agrısıda kotu olurgültenim sende kaç gundur uzgunsun ondan dolayıda hemen kaptı bunyen gribi.nane lımon falan ıc ıhlamur ıc kuzum..umarım askerınde bıan once atlatır sorunu :26:darling88 canım sende askerınle sorununuzu konus erteleyıpde kendını üzme alttan al demıcem ben buna katılmıyorum.bır sure tamam alalım ama bıtene kdr degıl bu sureçde sende yıpranıyorsun yazık..diam canım umarım bır sorun yoktur ..Geçmişi okudum aklıma gelenlere cvb vermek ıstedım kızlar..
aynen be canım bana da günler geçmiyor haftasonu gördüm geldim ama yıllardır görmemiş gibi hissediyorum ve bu hafta sürekli otobüste ağladım :2: 4 senedir sabah akşam birlikte gider gelirdik öğlen birlikte yemek yerdik çok zoruma gidiyor birlikte gittiğimiz hiçbir yere gitmek istemiyorum ama ev bile o kokuyor ki of bitsin artık bitsin :2:merhaba yarenlerim nasılsınız? bu aralar öyle duygusal öyle moralim bozuk ki, yazdıklarınız okuyordum ancak yazamıyordum..öyle karamsarım kiağlayıp duruyorum..kayda değer bişi de yok ortada..özlemekten çok yoruldum denetim varmış birliklerinde o yüzden arayamıyorda askerim beni off offfffffff
biraz geç de olsa, gültencim sıkıntıların umarım geçmiştir..moralini bozma..inan ki kaç gündür benim moralim çok bozuk o yüzden günler de geçmek bilmiyor :26:
nehirnilim geçmiş olsun sana da..doktora gitmeyi ihmal etme..
hayal_alemi senin şafağını görünce içim açılıyor gerçektenmaşallah..sen yareninle buluş sıra bize de gelsin :85:
ahhh ahhh kızlar. evlenmeden önce ayrı dert, nişanlıyken ayrı dert, evlendikten sonra ayrı dert... dertler bitmiyor. allah büyüklerini vermesin tabi. benden 7 yaş küçük eltim hamile.onun adına sevindim daha doğrusu eşimin erkek kardeşi adına sevindim ama içim burkuldu yine de. ilk torun olmasını istiyordu eşim. nasip tabi. kıskançlık değil ama başka bir duygu benimkisi.
en iyisi umursamamak oluyor bazen. hayatında yokmuş gibi davranmak. ondan hiçbir şey beklememek. beklentiler ne kadar çoksa mutsuzluklar da o kadar büyük oluyor. aramasını hiç beklemeyince aradığında sevinir insan. hayat böyle bir şey galiba. hiçbir şey beklememeliyiz belki de. olursa sevinelim. olmazsa yokluklarını bile fark etmeyelim.
gel gel mutsuzlar diyarına sen de gel. herkesin derdi ayrı buralarda. en çok da ayrılık üzüyor insanı. tek başımıza göğüsledik hayatı gidiyoruz bakalım nereye kadar.
inşallah. kötü haberlerimiz olmasın hiç. sevinçlerimizi paylaşalım. elbette üzüleceğiz ama sabırla olgunlukla karşılayayım durumları hep. hafta sonunu bekliyorum ben de sabırsızlıkla. ha gayret az kaldı. son 53 olacak birazdan.
ah ah o sınavlara ben de gireceğim ama hiç çalışmadım. ösymye bağış yapıyorum resmen öylesine girip girip çıkıyorum. ama seninki iyi geçer inşallah.
kıyamam yaa haklsın canım ne diyeyim en kötüsü de zihinden atamıyosun ki gerçektenkelin ilacı olsa başına sürücekte hepimiz aynıyız aslında bugün günleri karıştırdım artık annem diyo ki kızım gün kavramın karıştı heralde zihin sürekli düşünmekten yorulmuş artık gün saat hiçbişey kalmadı beynimde çokca sabra ihtiyacımız var sonu selamet inşallah
bazı geceler nekadar zor ve uzun geliyor insana. sanki sabah olmayacak güneş yine aynı saatte doğmayacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?