349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

dimam çok haklısın. beklentilerim bu hafta yükselmişti mutsuzluktan başka birşey getirmedi bana. ama çok zorlanıyorum. ondan birşeyler beklememek için kendimle savaşıyorum.

Ozlemcimm bende iyim iste yuvarlanip gidiyoruz sen nasilsin kuzum
Nazlim cidden senin su an en pozitif en canli olman gereken donem bak bizlerde ayri sehirlerdeyiz hepimiz ayni seyleri yasiyoruz ;-)

iyi diyelim iyi olalım bakalım aynı canım yaa günler geçsin diye uğraşıyoruz işte 351 ler gitseydi de geri sayım başlasaydı

canım üzülme ya benmkide aramıyo pek su sıralar denetim varmış onlardada..artık şafak sıkıstırıyo..ama sabırlı olmamız gerekiyo

dimam çok haklısın. beklentilerim bu hafta yükselmişti mutsuzluktan başka birşey getirmedi bana. ama çok zorlanıyorum. ondan birşeyler beklememek için kendimle savaşıyorum.

öyle iyi anlıyorum ki seni. hayat savaşmakla geçiyor zaten. yoruluyoruz hepimiz. bazen hayatı dondurup soluklanmak, dinlenmek istiyorum.

''miniklemur'' hepimiz öyle çok özledik ki zaman zaman şafak sıkıştırmıyor değil ama şu dönemi atlatmak için sabretmekten başka çare yok Allah askerlerimizin de bizim de yardımcımız olsun .. için sıkıldıkça farklı şeylerke meşgul olmaya bak kafanı dağıt mekan değiştir mesela ağlayarak üzülürek bitek kendini yıpratırsın canım bu da hiç iyi bir çözüm olmaz ''dimam'' hoşgeldin canım burdayım tatlım hayatta herşey kısmet ve vakti zamanı geldiğinde de yaşanıyor her çocuk kendine özeldir mesela eltinin bir kızı olur senin de bir oğlun hepsinin yeri ayrı olur kıskançlıkla alakası yok neden öyle düşünelim sonuçta senin de çok istediğin bişey Rabbim askerin gelir gelmez mucizesini gönderir inşallah burda da bizimle paylaşırsın teyzeleri olarak çok çok mutlu oluruz birlikte isim telaşına düşeriz

paylaşmam mı arkadaşım. gitmeyin hiç buralardan. iyi geliyor burası bana. özlemekten yoruldum, her şeyi tek başıma üstlenmekten yoruldum, beklemekten yoruldum, yalnızlıktan yoruldum, insanlardan yoruldum. alıp başımı gidesim var. sakinleşeyim. hayat telaşesi olmasın. büyük şehir stresi olmasın. hafta sonu gideceğim bakalım iyi olacak inşallah. gelince bir süre ağlamaya devam edeceğim ama. o 2 güne değer.
yorumlarınız, desteğiniz için de teşekkür ederim.

valla öyleyiz ya isyan etmek istemiyorum ama sıkılıyorum da bir yandan..tek başına olmak çok zor..tabi senin için daha da zor..az kaldı biraz daha sabredicez..

canım üzülme ya benmkide aramıyo pek su sıralar denetim varmış onlardada..artık şafak sıkıstırıyo..ama sabırlı olmamız gerekiyo

aynen canım 2 aydır şu denetimden bahsedip duruyorlar..bir bitseydi artık

canım inan ki uğraştığım bir sürü şey var..kpss, ales, yds..bir sürü sınavım var..sürekli bir koşuşturma içindeyim..ama yine de her nefes alışım biraz daha zor oluyor..gezdiğimiz caddeler, sokaklar, cafeler her yer içimi acıtıyor..bugün kitap almak için bir kitapçıya uğradım, erkek arkadaşımla orada fotokopi çok çektirirdik, adamlar bile bizi tanırdı, oraya girmemle ağlayarak çıkmam bir oldu her şey beni çok etkiliyor artık..şu ay bi bitseydii

gitmekte ne demekmiş daha nişan, düğün, evlilerin çocuk oooooo birsürü müjdelerimiz olcak inşallah evliyken asker yolu beklemek çok daha zor olmalı seni çok iyi anlıyorum canım yanlız bir gerçek var ki yolun büyük çoğunluğunu bitirmiş bulunmaktayız azıcık bir yolumuz kaldı sabredelim sonu selamet ohh ohh sen askerini görmeyede gidiceksin hem bol bol hasret gider bakalım hem sonra o gelicek arkandan

ah ah o sınavlara ben de gireceğim ama hiç çalışmadım. ösymye bağış yapıyorum resmen öylesine girip girip çıkıyorum. ama seninki iyi geçer inşallah.

inşallah. kötü haberlerimiz olmasın hiç. sevinçlerimizi paylaşalım. elbette üzüleceğiz ama sabırla olgunlukla karşılayayım durumları hep. hafta sonunu bekliyorum ben de sabırsızlıkla. ha gayret az kaldı. son 53 olacak birazdan.

kıyamam yaa haklsın canım ne diyeyim en kötüsü de zihinden atamıyosun ki gerçekten kelin ilacı olsa başına sürücekte hepimiz aynıyız aslında bugün günleri karıştırdım artık annem diyo ki kızım gün kavramın karıştı heralde zihin sürekli düşünmekten yorulmuş artık gün saat hiçbişey kalmadı beynimde çokca sabra ihtiyacımız var sonu selamet inşallah

iyi akşamlar canlar bu akşam bir arkadaşımın düğünü vardı oraya gittim gelinle damat çıkarken ağladım herkes sevdiğiyle dans ederken ağladım çok sulu gözüm bugün herşeye ağlıyorum:2:
kuzum çok teşekkür ederim ekinezyalı kış çayı iyi geliyor bana bol bol ondan içiyorum daha iyiyim..şafağını gördükçe mutlu oluyorum Nazlım hazırlıklar yapılmış saçlar boyanmış haftaya bugün askerinle olucaksın ne güzel yahu
aynen be canım bana da günler geçmiyor haftasonu gördüm geldim ama yıllardır görmemiş gibi hissediyorum ve bu hafta sürekli otobüste ağladım :2: 4 senedir sabah akşam birlikte gider gelirdik öğlen birlikte yemek yerdik çok zoruma gidiyor birlikte gittiğimiz hiçbir yere gitmek istemiyorum ama ev bile o kokuyor ki of bitsin artık bitsin :2:

kuzum sıkma canını Allahım en hayırlı zamanda size de nasip eder inşallah biz de teyze olmanın sevincini duyarız biliyorum kıskanmıyorsun ama içindeki o duyguyu anlayabiliyorum canım Allah eltine de sana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

inşallah canım hayırlı bir ömür olsun inşallah zaman geçmek zorunda hangi gecenin sabahı olmadı ki

ah ah o sınavlara ben de gireceğim ama hiç çalışmadım. ösymye bağış yapıyorum resmen öylesine girip girip çıkıyorum. ama seninki iyi geçer inşallah.

aynen canım bende eskisi gibi ders çalışamıyorum :26: aklımız erinde değil ki ne yapalım..

kuzum inşallah bugünlerin mukafatını alıcaz hepimiz..yani ne bilim 101 gündür sürekli teselli ediyoruz birbirimizi artık söyleyecek söz de bulamıyorum

şafak attı kızlar. ikonumuza da bakalım. . dünkü daha güzelmiş. neyse yarın ki de güzel. darısı 48e sonra 30a sonra 1 e inşallah.

bazı geceler nekadar zor ve uzun geliyor insana. sanki sabah olmayacak güneş yine aynı saatte doğmayacak gibi.

sabah oldu bile... ben de gece uyuyamadım. sabah da uyuyamadım. o kadar uykucu olduğum halde 8 de kalktım. ne yapacağımı da şaşırdım. ders çalışmak da istemiyor canım. boş boş ekrana bakıyorum...
o halde herkes günaydın diyeyim. üzerimdeki mutsuzluğu atamadım bir türlü.

Günaydın canlarım bana bi haller oldu bu günlerde ya çok çabuk sinirleniyorum olur olmadık yerde ağlamaya başlıyorum naptımı bilmiyorum hiç

günaydın yarenlerim..kesin kanaat getirdim bu ay hiç birimize iyi gelmedi..ama az kaldı bitiyor sonunda..biraz toparlanalım yarenlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…