349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlarr acil yardımm morelım sıfır gözüm alışamadı gitti (((( dün sadece dip boyası yaptırdım ama sankı komple boya yapıp saçımın rengını actırdım gıbı hıssedıyorum. çokmu kotu duruyor yaa mecbur resım paylaşıcam bırşey soleyın lütfen..

buğün ki ikonum Ankara off ankara senden kurtulucam az kaldıı..

baksana içimdeki somurtganlık bıle yuzume vurmus

Son düzenleme:

Kuzum ya sen nasıl istiyordun bilmiyorum ama bence yakışmış kötü durmuyor sadece biraz makyaj ve gülümseme ile çok daha güzel olacağına eminim ruh halinden dolayı kötü geliyordur gözün alışınca seversin bence ben sevdim iyi görünüyorsun Nazar

kumral dore dı saçlarım durmadan degısıyor gecen sene bır koyu yaptım vala pısman oldum ya bır actılar saçı durmadaN Her boyadan sonra açılıyor komple boya ıstıyor ama yıpranıyor dıye bu sefer dıp yapım dedım ama bole oldu.vala kotuse gidip degıştırıcem canım.

nazlım ankara'ya gelmişsin. of benim içim mutluluk doluyor gördükçe. saçlarını ben çok sevdim. bu rengi seviyorum zaten ama sen tam olarak ne istiyordun bilmiyorum. biraz böyle kullan. değişik ve güzel olmuş. sıkılınca değiştirirsin yine. makyajını yaparsın. bu renk saç makyajla çok güzel durur.

Kötü görünmüyor ama açık renkler makyaj istiyor biliyorsun bende açık enk kullanıyordum sarı falan da yaptım çok fazla boyatırdım en son çile kızılı yaptım sonra da dinlensin diye koyu renk keşke yapmasa idim diyorum nasıl açacam bilmiyorum hiç bi kaç gün bekle makyaj falan yap alışmaya çalış hala kendini kötü hissedersen boyat tekrar önemli olan senn iyi hissetmen çünkü

Günaydın canlarım bana bi haller oldu bu günlerde ya çok çabuk sinirleniyorum olur olmadık yerde ağlamaya başlıyorum naptımı bilmiyorum hiç

günaydın yarenlerim..kesin kanaat getirdim bu ay hiç birimize iyi gelmedi..ama az kaldı bitiyor sonunda..biraz toparlanalım yarenlerim

al benden de o kadar. uyuyamadım. sabahın köründe dikildim ayağa. havaların değişkenliği gibi ruh halimiz de değişiyor galiba. nisan hepimize iyi gelir umarım. mayıs da sevdiklerimizi getirecek zaten. ne yaşarsak yaşayalım huzurumuz eksik olmasın.

İnşallah canım bahar gelsin artık havalarla birlikte bizde düzelelim mayıs geeeellllllllllllllllllllllllllll artıkk (

bugday tenlıyım ya o yuzden yuzum soluk goruluyor zaten bu saç da olunca bole cıkıyor.bu resımlerde sıfır makyaj suan.askerde begendı sabah kamera da gordu ama ıste bana bıraz acık geldı acaba otururmu bır hafta ıcınde.bakalım.ayy sınırlendırdı benıde kapadım cıktım morelımı bozdun dedı oda

Canım benim alışkın değilsin ya o yuzden oyle geliyor sana bence yakışmış biraz zaman tanı kendine sende alışırsın renk değişikliklerinde ilk günler böyle çelişkilerle geçer ama yine söylüyorum yakışmış ben sevdim

İnşallah canım bahar gelsin artık havalarla birlikte bizde düzelelim mayıs geeeellllllllllllllllllllllllllll artıkk (

100 günden fazla oldu. geçti gitti. kalanı da geçer herhalde. biraz daha iyi olsak belki daha güzel geçirebilirdik bu zamanı. alışverişe çıkayım bari bugün belki biraz iyi hissederim.

100 günden fazla oldu. geçti gitti. kalanı da geçer herhalde. biraz daha iyi olsak belki daha güzel geçirebilirdik bu zamanı. alışverişe çıkayım bari bugün belki biraz iyi hissederim.

bencede alısverıs bıraz ıyı gelebılır kuzum..çık dolaş bakalım..

Git şekerim kafan dağılır biraz ben çalışıyorum bugun hava da iyi görünüyor sen çıkar keyfini

sır bişilerle meşgul olayım diye tüm gün temizlik yaptım yarenlerim..evin tüm halılarını yıkadım, evi sildim süpürdüm..şimdiye kadar 3 kere yemek yedim hemde baya baya sonumu hiç iyi görmüyorum valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…