ilk zamanlr takılıyordum ondan karşılaşmamışızdır canım..askerim kıbrısta:)..senin?
kıbrısta mı benim askerim de kıbrıs değirmenliktesenin ki nerede??
Kızlar günaydın..nasılsınız??
buğün ki şafak ikonumAmasya
not:::bu aralar kımsecıkler yok burda umarım durumlar kotu degıldır kızlar boş bırakmayın burayııı..
Nazlıcım uzun zamandır yazmak için fırsat bulamıyodum. Şafağın çok güzel maşallah kavuşma anlarını saniye saniye istiyoruz:)
saol canım sızınde olucak bu gunlerınız..vala suan pek bır heyecan yok ama son dk ne olur bılıyorum.dun askerımde dıyor tabı gunler oncesınden ogrendın gelecegımı heyecan olmaz dıyor.bir dahakıne bır gun oncesınden solucekmıs
Çok sevindim ne güzel ziyaret etmişsin askerini unutulmaz olur ömür boyunca hatırlarsınız o anları. Bende en son yemin töreninde görmüştüm çok güzel vakit geçirmiştik. Şimdi telde hep o günümüzü hatırlıyoruz bahsedince mutlu oluyoruz:)
Çok teşekkür ederim kuzum evet bize güzel bir hatıra oldu yemin törenide öyleydi gerçekten unutulmuycak anılar rabbim artık tamamen kavuşmalarımızı nasip etsin
Günaydın canım iyim çokşükür sen nasılsınKızlar günaydın..nasılsınız??
buğün ki şafak ikonumAmasya
not:::bu aralar kımsecıkler yok burda umarım durumlar kotu degıldır kızlar boş bırakmayın burayııı..
349. Kısa dönem için terhise 52 gün 00 saat 23 dakika kaldı. (16.05.2013)
yukarıda baz alınan tarih; izin kullanımı, görev yapılan bölgenin uzaklığı, ve diğer şartlara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
351. Dönem için sınava 7 gün 00 saat 23 dakika kaldı. (01.04.2013 - 03.04.2013)
351. Dönem sınav sonuçlarının açıklanmasına 15 gün 15 saat 23 dakika kaldı.
351. Dönem için birliğe teslim olmaya 18 gün 08 saat 23 dakika kaldı.
Aminnn. Zaten artık vakti de geldi kavuşmamız lazım. Ben iyice asabi oldum herseye sinirlenip takıyorum. Arızaya baglamadan gelmeleri lazım:)
Bunu gördükçe yerimde duramıyorum resmen geri sayıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?