349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yeni gün. yeni şafak... geldik ordu'ya. eşime kavuşmama son 4 kaldı. şafağımız 52 oldu.

Kızlar günaydın..nasılsınız??

buğün ki şafak ikonum Amasya

not:::bu aralar kımsecıkler yok burda umarım durumlar kotu degıldır kızlar boş bırakmayın burayııı..

349. Kısa dönem için terhise 52 gün 00 saat 23 dakika kaldı. (16.05.2013)
yukarıda baz alınan tarih; izin kullanımı, görev yapılan bölgenin uzaklığı, ve diğer şartlara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
351. Dönem için sınava 7 gün 00 saat 23 dakika kaldı. (01.04.2013 - 03.04.2013)
351. Dönem sınav sonuçlarının açıklanmasına 15 gün 15 saat 23 dakika kaldı.
351. Dönem için birliğe teslim olmaya 18 gün 08 saat 23 dakika kaldı.

Nazlıcım uzun zamandır yazmak için fırsat bulamıyodum. Şafağın çok güzel maşallah kavuşma anlarını saniye saniye istiyoruz:)

Kızlar 351 ler yavas yavas hareketlenmeye baslamış. Bizimde ilk zamanlarımız aklıma gelio ALLAH yardımcıları plsun inş.

Nazlıcım uzun zamandır yazmak için fırsat bulamıyodum. Şafağın çok güzel maşallah kavuşma anlarını saniye saniye istiyoruz:)

saol canım sızınde olucak bu gunlerınız..vala suan pek bır heyecan yok ama son dk ne olur bılıyorum.dun askerımde dıyor tabı gunler oncesınden ogrendın gelecegımı heyecan olmaz dıyor.bir dahakıne bır gun oncesınden solucekmıs

Çok sevindim ne güzel ziyaret etmişsin askerini unutulmaz olur ömür boyunca hatırlarsınız o anları. Bende en son yemin töreninde görmüştüm çok güzel vakit geçirmiştik. Şimdi telde hep o günümüzü hatırlıyoruz bahsedince mutlu oluyoruz:)

Günaydın arkadaşlar şafağımız 52
İkoncanımızı yesinler yerinde duramıyorum 50leride yolcu ediyorya ondan
Bugün güzel vatanımızdan ORDUdayız ORDUmuza selam yola devam
Dün RİZEdeymişiz askerim memleketi ama ben attıramadım :106: kardeşimin ygs sınavı vardı sabahtan :başladı koşuşturmamız akşama kadar ugraştık soru çözümleri falan rabbime şükürki güzel geçti

Bakalım ORDUmuzun neyi meşhurmuş?
Ordu Keyfalan Yaylasi, Turkiye’nin Findik ve Bal Deposu, Ordu Boz Tepe, Ordu Camlik Mesire Yeri, Ordu Yason Burnu ve Kilisesi​

Valla seni hayırlısıyla bi kavuşturalım sonra da sıra bizde inş.:) Sen şimdi hazırlıklardan dolayıda pek hislerinin farkında deilsindir. Son gün eteklerin tutuşur:)

Çok teşekkür ederim kuzum evet bize güzel bir hatıra oldu yemin törenide öyleydi gerçekten unutulmuycak anılar rabbim artık tamamen kavuşmalarımızı nasip etsin

Çok teşekkür ederim kuzum evet bize güzel bir hatıra oldu yemin törenide öyleydi gerçekten unutulmuycak anılar rabbim artık tamamen kavuşmalarımızı nasip etsin

Aminnn. Zaten artık vakti de geldi kavuşmamız lazım. Ben iyice asabi oldum herseye sinirlenip takıyorum. Arızaya baglamadan gelmeleri lazım:)

Günaydın canım iyim çokşükür sen nasılsın bu harita ne böyle bu harita ne kıskandım rabbim birdaha ayrılık göstermesin kuzum

Bunu gördükçe yerimde duramıyorum resmen geri sayıyoruz

Aminnn. Zaten artık vakti de geldi kavuşmamız lazım. Ben iyice asabi oldum herseye sinirlenip takıyorum. Arızaya baglamadan gelmeleri lazım:)

Bende öyleyim canım sinirli yapılara bürünüyoruz sağlık açımızdan artık gelmeleri gerek

Kızlar tavsiye istiyorum sizden saç düzleştirici almak istiyorum. Hiç kullanmadım daha öncesinde pek fikrim yok. Tavsiye ettiğiniz marka model varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…