349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar tavsiye istiyorum sizden saç düzleştirici almak istiyorum. Hiç kullanmadım daha öncesinde pek fikrim yok. Tavsiye ettiğiniz marka model varmı?

benbenımkısınden cok memnunum 2008 eylulde falan aldım halen kullanıyorumda adı aklımda degıl alman malımıs evkurdan almıstım ogrencı zamanımda konyadan.

kızlar dün görmeyenler dun yenı saçımın halınıpaylaştım.gercı gorenler begendı ama benım gozum alısamadı sadece dıp boyası yaptım bole oldu.nehirnil bır bakarmısın kuzumm:26:

benbenımkısınden cok memnunum 2008 eylulde falan aldım halen kullanıyorumda adı aklımda degıl alman malımıs evkurdan almıstım ogrencı zamanımda konyadan.

sen konyada mı okudun hangi yıllar arasında hangi bölüm?

RMS bu arada benim babyliss memnunum deneyerek alabılırsın orada taktır prıze ısısını anlarsın seramik olmasına dikkat et ...birde kalınlardna olursa daha kolay ve kısa sürede yaparsın işlemi

konyada okudum canım 2007-2009arasında .ilçedeydım ben

RMS bu arada benim babyliss memnunum deneyerek alabılırsın orada taktır prıze ısısını anlarsın seramik olmasına dikkat et ...birde kalınlardna olursa daha kolay ve kısa sürede yaparsın işlemi

Teşekkür edrim canım tavsiyen için. Pek bilgim yok bu konuda başörtülü oldugum için çok ihtiyaç hissetmiyodum ama evlendim e askerlerimizde dönüyo:)

günaydınn kızlarrr
*
hayal alemii beğendim ben saçını çok hoş olmuşş

Kızlar tavsiye istiyorum sizden saç düzleştirici almak istiyorum. Hiç kullanmadım daha öncesinde pek fikrim yok. Tavsiye ettiğiniz marka model varmı?
Canım babyliss kalın olanlarından alırsan canım memnunum güzel ama benim merak ettigim braun çeyizime braun alıcam onuda begenen çok
kızlar dün görmeyenler dun yenı saçımın halınıpaylaştım.gercı gorenler begendı ama benım gozum alısamadı sadece dıp boyası yaptım bole oldu.nehirnil bır bakarmısın kuzumm:26:

Canım gördüm fotoları çok yakışmış tatlım hatta koyulardan daha güzel durmuş bence ben pek boyadan anlamam kendi saç rengim benim hiç kullanmadım boya falan :78:ama bu renk sana yakışmış ilk başlarda garipsemen normal ama tenine çokgüzel gitmiş tatlım

Canım inan rahatlatmak için söylemiyorum ben çok beğendim masum durmuş sarı gelin olmuşsun:)

tşk ederım canım saolsın vala ıcıme su serpılıyor başka zaman olsa neyse ıdare ederım ama asker donuyor 7 ay sonra grucek benı guzel görunmek ıstıyorummm

saol canım.cok yıprandı saçlarım asker dönsun hemen kestırcem baya cok kırık var uclarında sabahtan berı cıt cıt koparıyorumda gıcık oldum

saol canım.cok yıprandı saçlarım asker dönsun hemen kestırcem baya cok kırık var uclarında sabahtan berı cıt cıt koparıyorumda gıcık oldum

Kestir canım kırıksa tekrar uzar bende arada uçlarından aldırıyorum düzleştire düzleştire mahvoluyorlar hemende uzuyor çokşükür :78:

günaydın canım..senin şafağı gördükce bende kıpır kıpır oluyorum..inşallah bizde görürüz bu sayıları bi an önce..

günaydın canım..bizde dün aynı koşuşturmayı yaşadık..hepsinin hakkında hayırlısı olsun inşallah..zor cidden..neyseki birini atlattılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…