- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
Kızlar tavsiye istiyorum sizden saç düzleştirici almak istiyorum. Hiç kullanmadım daha öncesinde pek fikrim yok. Tavsiye ettiğiniz marka model varmı?
benbenımkısınden cok memnunum 2008 eylulde falan aldım halen kullanıyorumda adı aklımda degıl alman malımıs evkurdan almıstım ogrencı zamanımda konyadan.
kızlar dün görmeyenler dun yenı saçımın halınıpaylaştım.gercı gorenler begendı ama benım gozum alısamadı sadece dıp boyası yaptım bole oldu.nehirnil bır bakarmısın kuzumm:26:
benbenımkısınden cok memnunum 2008 eylulde falan aldım halen kullanıyorumda adı aklımda degıl alman malımıs evkurdan almıstım ogrencı zamanımda konyadan.
Yaa bende görmek istiyorum nerden bakıcam.:)
sen konyada mı okudun hangi yıllar arasında hangi bölüm?
RMS bu arada benim babyliss memnunum deneyerek alabılırsın orada taktır prıze ısısını anlarsın seramik olmasına dikkat et ...birde kalınlardna olursa daha kolay ve kısa sürede yaparsın işlemi
RMS bu arada benim babyliss memnunum deneyerek alabılırsın orada taktır prıze ısısını anlarsın seramik olmasına dikkat et ...birde kalınlardna olursa daha kolay ve kısa sürede yaparsın işlemi
günaydınn kızlarrr
*
hayal alemii beğendim ben saçını çok hoş olmuşş
Canım babyliss kalın olanlarından alırsan canım memnunum güzel ama benim merak ettigim braun çeyizime braun alıcam onuda begenen çokKızlar tavsiye istiyorum sizden saç düzleştirici almak istiyorum. Hiç kullanmadım daha öncesinde pek fikrim yok. Tavsiye ettiğiniz marka model varmı?
kızlar dün görmeyenler dun yenı saçımın halınıpaylaştım.gercı gorenler begendı ama benım gozum alısamadı sadece dıp boyası yaptım bole oldu.nehirnil bır bakarmısın kuzumm:26:
Canım inan rahatlatmak için söylemiyorum ben çok beğendim masum durmuş sarı gelin olmuşsun:)
günaydınn kızlarrr
*
hayal alemii beğendim ben saçını çok hoş olmuşş
Canım babyliss kalın olanlarından alırsan canım memnunum güzel ama benim merak ettigim braun çeyizime braun alıcam onuda begenen çok
Canım gördüm fotoları çok yakışmış tatlım hatta koyulardan daha güzel durmuş bence ben pek boyadan anlamam kendi saç rengim benim hiç kullanmadım boya falan :78:ama bu renk sana yakışmış ilk başlarda garipsemen normal ama tenine çokgüzel gitmiş tatlım
saol canım.cok yıprandı saçlarım asker dönsun hemen kestırcem baya cok kırık var uclarında sabahtan berı cıt cıt koparıyorumda gıcık oldum
Kızlar günaydın..nasılsınız??
buğün ki şafak ikonumAmasya
not:::bu aralar kımsecıkler yok burda umarım durumlar kotu degıldır kızlar boş bırakmayın burayııı..
Günaydın arkadaşlar şafağımız 52
İkoncanımızı yesinler yerinde duramıyorum 50leride yolcu ediyorya ondan
Bugün güzel vatanımızdan ORDUdayız ORDUmuza selam yola devam
Dün RİZEdeymişiz askerim memleketi ama ben attıramadım :106: kardeşimin ygs sınavı vardı sabahtan :başladı koşuşturmamız akşama kadar ugraştık soru çözümleri falan rabbime şükürki güzel geçti
Eki Görüntüle 667202
Bakalım ORDUmuzun neyi meşhurmuş?
Ordu Keyfalan Yaylasi, Turkiyenin Findik ve Bal Deposu, Ordu Boz Tepe, Ordu Camlik Mesire Yeri, Ordu Yason Burnu ve Kilisesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?