349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar dün görmeyenler dun yenı saçımın halınıpaylaştım.gercı gorenler begendı ama benım gozum alısamadı sadece dıp boyası yaptım bole oldu.nehirnil bır bakarmısın kuzumm:26:

canım bence güzel olmuş..gözün alışmadığı için garipsiyosun sanki..hem zamanla sen alışırsın hemde renk oturur..birazda makyaj çok güzel olur bence..

günaydın canım..bizde dün aynı koşuşturmayı yaşadık..hepsinin hakkında hayırlısı olsun inşallah..zor cidden..neyseki birini atlattılar
Günaydın canım Amin inşallah hayırlısı olsun herkes için birini atlattık en stresli olanı digerleri bölündügü için daha kolay geçer inşallah
Günaydın kızlar güzel güneşli bir gün umarım herkesin günü iy gecer

Günaydın canım bizim kapalı gibi hava ama yagmur yok dün çok güzeldi

kızlar cok hastayım.hem bahar alerjım tuttu hemde nezle oldum..
başım catlıyor..

moralımde bozuk. eşimin birliği taşınacakmış...öyle söylentı varmış.. trabzon yada şırnak diyorlar
çok tedırgınım
kızlar...

Kestir canım kırıksa tekrar uzar bende arada uçlarından aldırıyorum düzleştire düzleştire mahvoluyorlar hemende uzuyor çokşükür :78:

2 yılda uzattım saçları unv zamanı uzun olsun dıye ugrastık ama olmadı sımdı kuafore desekkı kırıkları al yarısını goturur.bende kendım alıyorum arada uclarından bazende dıyorum kut yapım sole omuzlarda hos olur dıye cesaret edemıyorum:26:

canım gecmıs olsun.aklına kötu seyler getırme ınşallah kotu bır yerde olmazz :26:

evt dun cok guzeldı ama benım dısarı cıkasım yoktu.

bugunde kapalı bır hava var pek anlayamadım.haberlerde hafta sonu sıcak olucak dıyorlar bakalım nasıl olucak ınsan ne gıyecegını sasırıyor.

Geçmiş olsun canım inşallah bian önce toparlarsın moralini bozma bence söylenti diyorsun sadece onun smileşmesi taşınması falan zaman alır kolay olmaz hemen ki bizimkiler de o zamana gelmiş olurlar sen eşin için bol bol dua et ve hayırlısını iste tatlım

günaydın canım cidden insanın içi açılıyo güneşi görünce

Evet belki güneş psikolojimi düzeltir herşeye hemen kızan bi kız oldum ve negatif hissettiğim için de şanssızlıklar peşimi bırakmıyor ufak tefek de olsa kızıyorum sonra yine aynı döngü kendimi tanıyamıyorum bi ağlıyorum bi gülüyorum düşün halimi :))

Bir burcu gördüm sanki çok merak ettim seni canımcım

kızlar dün görmeyenler dun yenı saçımın halınıpaylaştım.gercı gorenler begendı ama benım gozum alısamadı sadece dıp boyası yaptım bole oldu.nehirnil bır bakarmısın kuzumm:26:

bu arada burcudan haber varmı kızlar..

canlarım benim geldim nazılıcım saçların güzel olmuş ama makyaj ve bakım isteyen tonlar bunlar allığını yanında gezdırıcen yani

berbat bi h.sonu geçirdim oyüzden hala kendime gelmiş değilim kalbim kırık ve yorgunum... sizide üzmek istemiyorum ama anlatıyım olanları c.tesi akşam saat 22:00 a kadar bekledim sonra çok merak ettim vardılarmı acaba diye rdm yi aradım rdm de görev yapan asker benim askerimin yakın arkadaşı geldiler dedi ben çağırıyım 5-10 dk sonra tekrar ara dedi aradım gayet soğuk ve tavırlıydı saat 16:30 gibi varmışlar izmire fakat arama zahmetinde bulunmamış. yarın çarşıya çıkıcakmısın dedim evet dedi nete giricekmisin diye sordum vaktim olursa girerim dedi. o moral bozukluğuyla yattım uyudum pazar günü kalkar kalkmaz açtım bilgisayarımı bekle bekle bekle saat 17:00 a kadar bekledim gözlerim şişti ağlamaktan inanamadım bana bunu yapmasına 1 aydır görmüyo beni dünya başıma yıkıldı o duyguyu anlatmak çok zor yüreğim çok acıdı... kardeşim geldi yanıma beni toparlamaya çalıştı sonra dışarı atmak istedim kendimi ailemin beni o halde görmesini istemedim kardeşimle beraber dışarı çıktık tam arabayı park ederken telefonum çaldı açmak istemsemde açtım var gücümle haykırdım bana bunu nasıl yaptın diye gayet yumuşamış sinirleri alınmış sanki ben bağırdıkça o bana oyy yerşm seni sen çokmu sinirlendin diyo sen istemedin beni görmeyi sesimi duymayı dedi. ogün kavga etmemek için kendine gel oyle ara beni dediğim için tüm bu olanlar... iştimaya varmış 5-10 dk sonra tekrar arıycam dedi o arada arabadan indik sahilde yürüyoruz kardeşimle tekrar aradı sesleri duyunca nerdesin sen dedi. sahildeyim dedim. kıyametler koptu işte o an kendimi dışarlara vurmuşum kafamı dağıtmanın yolunu bulmuşum daha neler neler... söyleyecek bişey bırakmadı bana o sinirle ankesörlüyü defalarca biyerlere vurarak teli kapattı. olan bana oldu onca saat perişan bi şekilde onu bekledim o arkadaşlarıyla gitti içti ve ben kafa dağıtmaya çıktım dıye herşeyin suçlusu oldum biranda... neyse çok uzun süre kavga ettikten sonra gece bir cep telefonu bulmuş arayıp beni çok sevdiğini falan soyledi yarın mantıklı bi şekilde konuşuruz dedi. fakat ben hala çok kötüyüm bu olanı beni görmemesini nasıl unuturum bilmiyorum ve kızlar bugün gördümki nete girmiş facede bişeyler beğenmiş... kafam çok dolu ve canım hala acıyor... toparlanmam zaman alıcak.

Burcucum konuşmanıon öncesini bilmiyorum neden sana o şekilde davrandı ama erkekler insanı bzane cok yorabiliyor bazen kafalarına göre uzaklaşıp sonra senden konuyu uzatmamanı bekleyebiliyor önerim ağlasanda üzülsende bu süre kısalmıcak uzaktasınız sabırlı ol kendini üzme mesela böyle durumlarda bilgisayar başında beklemek yerine çık kafanı dağıt ya da başka birseylerle oyalan görüşmek isterse girer görüşürsün msn de görüşemesenız dısarda olsan telde konsursunuz yani bu kadar yüklenme kendine..Erkkler bazen bencil olabiliyor kendilerini görmeyebiliyorlar demiş ya sana dısarı atmıssın hemen kendını su bu...dert etme gayet sakin ve makul ol..Gözlerine yazık etmişsin ...

Selincm nerdeydi eşin normalde hangi şehirde? dur bakallım daha belli olmadan uzme kendını hayırlsıı olsun hakkında ..zaten safak bıtıyor az kaldı...

canımm benim kıyamam seni çok iyi anlıyorum...
hepımızz farklı farklı şeyler yasyruz...
rabbım aklımıza fıkrımıze ruhumuza beynımıze kalbımıze ve bedenımıze sahıp cıksın....hem bizim hem askerleımızn

canım çok üzüldüm.hiç haketmedın bu olanı.sn onu gormuyorum dıye 1 aydır yakınırken o ıse yanlıs yapmıs bence.bence nısanlını bır sure gozlmle belkı de sırf gecen gunkı telefon ıcın de bole yapmıs olabılır.yada donunce arkadaslaıyla gorusmek kafadagıtmakda ıstemıs olabılır.sen uzme canını ama gozlerınıde kapama tavız versende gozlmle bence bakalım neler olucak..

maalesef doğru soluosun canım ama insan iki arada bir derede kalıyor bekliyosun işte onu görmek için konuşmak bir nebzede olsa hasret gidermek için ama sonuç ortada bi yapabilsem bi becerebilsem kendime bukadar yüklenmemyi ama oyle oluncada sorun çıkıyor. offf olan hep biz bayanlara oluyor üzüldüğümüzle yıprandığımızla kalıyoruz maalesef

amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun bu zor süreçte ve hakkımızda hayırlısını nasip etsin...

evet nazılıcım gerçekten hiç haketmedim oda biliyordu 1 aydır bugunu beklediğimi oda en az benim kadar hevesliydi beni görmeye o telefon görüşmesi yüzünden yaptı maalesef boyle kotu bir huyu var eğer benim bir lafımdan davranışımdan kırıldıysa üzüldüyse acısını çıkarır bi şekilde inanılmaz şekilde tutabiliyor kendini... nekadar konuşmak görüşmek istesede bana işkence etmek için dayanıyor tüm bunlara... öğrenemem ve yapmam gereken şeyler var kendimi bukadar bırakmıycam bu olay çok dokundu bana eminim konuşmalarıma yansıycak. telafi etmesi çok zor ama bişeyler yapmak zorunda

Canım benim içini ferah tut dularımız sizinle hayırlısıyla hayırlı bir yer olur söylentilere bakmayın hemen yapılabilicke şeyler degil bence onlar yaza anca olur diye düşnüüyorum 50günümüz kaldı inşallah alıştıgı ortamda bitirir askerligini eşin canım benim

Çok dengesiz havalar canım ama ısınıcakmış hafta sonuna güzel olur inşallah

Canım benim çok üzüldüm anlatamam çok canım sıkıldı bu duruma off seni düşenemiyorum bile yaşıyan sensin insanın zoruna gitmesi acısı tarif edilemez çıldırıcak noktaya geliyor haketmedigi halde karşı tarafın böyle davranması çıldırtıyor çok hak veriyorum anlıyorum seni canımcım askerin tribini böyle göstermek istemiş ama hata yapmış daha çok kalbinin kırılmasına sebep olmuş bu erkekler gerçekten büyümemiş bebek gibiler nazlanmaları tripleri haksız olsalarda haklı çıkmaya çalışmaları varya ne desem boş kalıcak tatlım rabim içini ferahlatsın oldu geçti artık diyelim ne diyeim düşündükçe kendini üzme askerin telafisini yapıcaktır inşallah sinirlerin gergin oldugu anlara geldi kesin bu duruma büründü canım benim inşallah alıcak gönlünü inşallah

burcumm kuzum valla canını sıkma diyeceğim ama sıkmamak pek mümkün olmuyor biliyorum. askerlik benim sevdiğimi çok değiştirdi ve görüyorum ki bir çoğumuzunkini de artık üzülürmüyüz kırılırmıyız düşünmüyorlar. kafaları çok dolu bizede bunu yansıtıyorlar orada kafalarında kurup duruyorlar bize patlıyorlar falan canım ne yazık ki sabretmekten başka çaremiz yok ve ne yazıkki bu süreçte bizim ne kadar yıprandığımızın farkında bile değiller. ne yazıkki yine olan bize oluyor
selin canım sende boşuna canını sıkma onlar taşınana kadar bizimkiler tezkereyi alırlar ayrıca çok geçmiş olsun
nazlım saçların gayet iyi bence kuruntu yapıyorsun

geçen hafta ben de öleydim baktım olmucak hiç yalnız kalmamaya calıştım..komedi filmi izledm bol bol..biraz rahatlattı dene sende:)) olumsuz düşündükçe insan karamsarlığa sürükleniyo..ama tam tersini yapınca daha bi enerji doluyo insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…