349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

saol canım benim içim rahat zerre kadar hatam olduğunu düşünmüyorum ama artık askerleimizin yaptıklarında mantık aramaktan vazgeçtim. bekliycez zaman herşeyin ilacı geçicek bu günler.

aynen oyle canımıniçi hepsi bi tuhaf oldu umarım gelince biran önce kendilerine gelirler yoksa böyle çekilmez bir hal aldılar... kızıp bağırmalarına falan alışmıştım onları idare ediyodum gülüp geçiodum bu durum beni derinden etkiledi amannn neyse boşvercem. dediğin gibi sabredicez ve görücez. hiçbişey olmamış gibi geri döndüklerinde biz ne halde olucaz bakalım...

saol canım benim içim rahat zerre kadar hatam olduğunu düşünmüyorum ama artık askerleimizin yaptıklarında mantık aramaktan vazgeçtim. bekliycez zaman herşeyin ilacı geçicek bu günler.

İyi olucaz kuzum içimizi ferah tutalım artık bu durumları şuanlık sineye çekicez sabredicez gelince alırız ifadelerini onlarda anlamıyorlar galiba nasıl yaptıklarını bu askerlik ne fena şeymiş yahu dengelerimizi bozdu

kızlar ya saçlarım pişmaniyeye döndü dore sarıydı aralara ışık attrdıma ctrdım su bu derken kızıla eskı rengıme dondum son ıkıdr kızıl boyatıyorums aclarım resmen mahvoldu pişmanşye gibi tülerik tülerik salık bırakmayı geçtim topluyken bike üstten yandan tülerk tülerk çıkıyor çok kötü durumda inat ettim kestirmicem bakım yapıcam ...ne önerirsiniz?hint yağı susam yagı aldım gelıcek cars gunu onlarla bakım yapmayı dusunuyorum var mı evde bu tarz bir bakım deneyen onarımda etkili birşey bir arkdsım kerastaseın bı serısı var onarım ıcın nemlı saca suuryosun onu al dedı ne dersiniz sizin öneriniz denediğiniz birşeyler ??????????????????????????????????????????????????????????????

Çok üzüldüm canım seni anlayabiliyorum hepimiz zaman zaman yaşıyoruz kırgınlıklar ama geçici konular bunlar bende neler yaşadım, defalarca kalbim okadar kırıldı ki bidaha toparlanamam sandım ama şimdi hiçbirinden eser yok unuttum gitti askerin yanlışının farkına varıp özür dilicektir üzme kendini

canım aktardan bakım kurlerı oluyor ama ne kadar etkılı olur bılmıyorum..bır ara bn kullandım pek bır hayrını goremedım bence evde kendın yapsan bıtkısel ben de kahve yaptım gıttım guzelım saçları donmek ıcın acıcı ıle kusturdular sacımı sadece 10 dk durdu dusun neyse evde yumurta falan yaptım bır kez acılmıyor saç keçe gıbı oldu sonra bnyodan sonra kullanılan spreyden aldım acmak ıcın sacı o ıyı ıdare ettı benı 8 ay falan sımdı açılıyor cok sukur krem kendımı bıldım bılelı kullanıyorum.ama suan saçlarımın ucarında kırıklar var bende kestırsemmı yoksa bırşeylermı yapsam dıye dusunur dururum:26:

Canım ben badem yağı kullanıyorum bemix ampul badem yağı sinameki otu bunların üçünü birleştirip uyguluyorum memnunum daha yeni başladım ama zeytinyağıda ekliyorum arada bendede çok saç dökülmesi ve yıpranma var ondan dolayı uyguluyorum eczanelerede sorabilirsin genelde bemıx ampulunu öneriyorlar serumlar halindeler zaten

Canım susam yagı , tatlı badem yagı ve eczaneden b12 ampul al ve 1 tane kırıp dök karışımın içine 10 günde bir yap yumaşık çok güzel oluyo saç

Merhaba kızlar okudum tüm konuştuklarınızı tek tek şu ay bi bitse artık çok daraldım
askerim az kalsın tutanak yiyordu vazgeçirmeyi başardı komutanını çok sinirim bozuk ne geçiyor ellerine böyle yapınca :2:
Nazlım saçların çok yakışmış hiç canını sıkma renk oturdukça sende alışırsın ve tabiki makyaj şart bu tonlarda
Burcucum sana üzülme diyemiyorum bunu yapmak imkansız çünkü benim nişanlımda bana kızdığında kendini müthiş bir şekilde tutuyor ve aramıyor doğrusu hayranım bu özelliklerine keşke birazcık bizde başarabilsek ama sen kriz dönemlerini atlatabilceksin birisin ben buna eminim azcık daha sabır kuzum gelince bunların acılarını tek tek çıkarıcaz onlardan özellikle hamilelikte

canımm tşk ederım bugun de yıkadım bakalım belkı oturdukca benımde gozum alısacaktır.

Askeriniz izin kullanmak istiyor ama ailesi istemiyor diye kullanamıyorsa napardınız kızlarr yardım edin bana artık kafayı yicem

Askeriniz izin kullanmak istiyor ama ailesi istemiyor diye kullanamıyorsa napardınız kızlarr yardım edin bana artık kafayı yicem

izin kullanması iyi bir şey değil zaten. ben de kullanma derdim. geldikten sonra gitmek çok zor olur. psikolojisi tümden bozulur. herkes eve dönerken de o izin kullandığı için daha geç çıkar. o zaman da zorlanır. en doğru karar diye düşünürdüm herhalde.

iyiyim gültenim. girdiğimiz saatler farklı canım karşılaşamıyoruz. heyecanlıyım. son 4 günüm sen neler yapıyorsun?

oy canım benim kıyamam uyku da tutmaz seni hazırlıklar başlar yarın heralde neler yapıcaksın bakalım eşine
napim kuzum ya okul ev gidip geliyorum sınavlar başladı onlarla uğraşıyorum :2:
bende büyük ihtimal Nisanin 7 ya da 14ünde gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…