Canım benim çok üzüldüm anlatamam çok canım sıkıldı bu duruma off seni düşenemiyorum bile yaşıyan sensin insanın zoruna gitmesi acısı tarif edilemez çıldırıcak noktaya geliyor haketmedigi halde karşı tarafın böyle davranması çıldırtıyor çok hak veriyorum anlıyorum seni canımcımaskerin tribini böyle göstermek istemiş ama hata yapmış daha çok kalbinin kırılmasına sebep olmuş bu erkekler gerçekten büyümemiş bebek gibiler nazlanmaları tripleri haksız olsalarda haklı çıkmaya çalışmaları varya ne desem boş kalıcak tatlım rabim içini ferahlatsın oldu geçti artık diyelim ne diyeim düşündükçe kendini üzme askerin telafisini yapıcaktır inşallah sinirlerin gergin oldugu anlara geldi kesin bu duruma büründü canım benim inşallah alıcak gönlünü inşallah
burcumm kuzum valla canını sıkma diyeceğim ama sıkmamak pek mümkün olmuyor biliyorum. askerlik benim sevdiğimi çok değiştirdi ve görüyorum ki bir çoğumuzunkini de artık üzülürmüyüz kırılırmıyız düşünmüyorlar. kafaları çok dolu bizede bunu yansıtıyorlar orada kafalarında kurup duruyorlar bize patlıyorlar falan canım ne yazık ki sabretmekten başka çaremiz yok ve ne yazıkki bu süreçte bizim ne kadar yıprandığımızın farkında bile değiller. ne yazıkki yine olan bize oluyor
selin canım sende boşuna canını sıkma onlar taşınana kadar bizimkiler tezkereyi alırlar ayrıca çok geçmiş olsun
nazlım saçların gayet iyi bence kuruntu yapıyorsun
saol canım benim içim rahat zerre kadar hatam olduğunu düşünmüyorum ama artık askerleimizin yaptıklarında mantık aramaktan vazgeçtim. bekliycez zaman herşeyin ilacı geçicek bu günler.
aynen oyle canim askerligi onlar yapti psikolojisini bizler cektik cekmeyede devam ediyoruz. Hersey ask icin ;-)
Yarenler burayı sakin bırakıyorsunuz artık nerelere kayboluyosunuz bakıyım
canlarım benim geldim nazılıcım saçların güzel olmuş ama makyaj ve bakım isteyen tonlar bunlar allığını yanında gezdırıcen yani
berbat bi h.sonu geçirdim oyüzden hala kendime gelmiş değilim kalbim kırık ve yorgunum... sizide üzmek istemiyorum ama anlatıyım olanları c.tesi akşam saat 22:00 a kadar bekledim sonra çok merak ettim vardılarmı acaba diye rdm yi aradım rdm de görev yapan asker benim askerimin yakın arkadaşı geldiler dedi ben çağırıyım 5-10 dk sonra tekrar ara dedi aradım gayet soğuk ve tavırlıydı saat 16:30 gibi varmışlar izmire fakat arama zahmetinde bulunmamış. yarın çarşıya çıkıcakmısın dedim evet dedi nete giricekmisin diye sordum vaktim olursa girerim dedi. o moral bozukluğuyla yattım uyudum pazar günü kalkar kalkmaz açtım bilgisayarımı bekle bekle bekle saat 17:00 a kadar bekledim gözlerim şişti ağlamaktan inanamadım bana bunu yapmasına 1 aydır görmüyo beni dünya başıma yıkıldı o duyguyu anlatmak çok zor yüreğim çok acıdı... kardeşim geldi yanıma beni toparlamaya çalıştı sonra dışarı atmak istedim kendimi ailemin beni o halde görmesini istemedim kardeşimle beraber dışarı çıktık tam arabayı park ederken telefonum çaldı açmak istemsemde açtım var gücümle haykırdım bana bunu nasıl yaptın diye gayet yumuşamış sinirleri alınmış sanki ben bağırdıkça o bana oyy yerşm seni sen çokmu sinirlendin diyo sen istemedin beni görmeyi sesimi duymayı dedi. ogün kavga etmemek için kendine gel oyle ara beni dediğim için tüm bu olanlar... iştimaya varmış 5-10 dk sonra tekrar arıycam dedi o arada arabadan indik sahilde yürüyoruz kardeşimle tekrar aradı sesleri duyunca nerdesin sen dedi. sahildeyim dedim. kıyametler koptu işte o an kendimi dışarlara vurmuşum kafamı dağıtmanın yolunu bulmuşum daha neler neler... söyleyecek bişey bırakmadı bana o sinirle ankesörlüyü defalarca biyerlere vurarak teli kapattı. olan bana oldu onca saat perişan bi şekilde onu bekledim o arkadaşlarıyla gitti içti ve ben kafa dağıtmaya çıktım dıye herşeyin suçlusu oldum biranda... neyse çok uzun süre kavga ettikten sonra gece bir cep telefonu bulmuş arayıp beni çok sevdiğini falan soyledi yarın mantıklı bi şekilde konuşuruz dedi. fakat ben hala çok kötüyüm bu olanı beni görmemesini nasıl unuturum bilmiyorum ve kızlar bugün gördümki nete girmiş facede bişeyler beğenmiş... kafam çok dolu ve canım hala acıyor... toparlanmam zaman alıcak.
kızlar ya saçlarım pişmaniyeye döndü dore sarıydı aralara ışık attrdıma ctrdım su bu derken kızıla eskı rengıme dondum son ıkıdr kızıl boyatıyorums aclarım resmen mahvoldu pişmanşye gibi tülerik tülerik salık bırakmayı geçtim topluyken bike üstten yandan tülerk tülerk çıkıyorçok kötü durumda inat ettim kestirmicem bakım yapıcam ...ne önerirsiniz?hint yağı susam yagı aldım gelıcek cars gunu onlarla bakım yapmayı dusunuyorum var mı evde bu tarz bir bakım deneyen onarımda etkili birşey bir arkdsım kerastaseın bı serısı var onarım ıcın nemlı saca suuryosun onu al dedı ne dersiniz sizin öneriniz denediğiniz birşeyler ??????????????????????????????????????????????????????????????
kızlar ya saçlarım pişmaniyeye döndü dore sarıydı aralara ışık attrdıma ctrdım su bu derken kızıla eskı rengıme dondum son ıkıdr kızıl boyatıyorums aclarım resmen mahvoldu pişmanşye gibi tülerik tülerik salık bırakmayı geçtim topluyken bike üstten yandan tülerk tülerk çıkıyorçok kötü durumda inat ettim kestirmicem bakım yapıcam ...ne önerirsiniz?hint yağı susam yagı aldım gelıcek cars gunu onlarla bakım yapmayı dusunuyorum var mı evde bu tarz bir bakım deneyen onarımda etkili birşey bir arkdsım kerastaseın bı serısı var onarım ıcın nemlı saca suuryosun onu al dedı ne dersiniz sizin öneriniz denediğiniz birşeyler ??????????????????????????????????????????????????????????????
Merhaba kızlar okudum tüm konuştuklarınızı tek tek şu ay bi bitse artık çok daraldım
askerim az kalsın tutanak yiyordu vazgeçirmeyi başardı komutanını çok sinirim bozuk ne geçiyor ellerine böyle yapınca :2:
Nazlım saçların çok yakışmış hiç canını sıkma renk oturdukça sende alışırsın ve tabiki makyaj şart bu tonlarda
Burcucum sana üzülme diyemiyorum bunu yapmak imkansız çünkü benim nişanlımda bana kızdığında kendini müthiş bir şekilde tutuyor ve aramıyor doğrusu hayranım bu özelliklerine keşke birazcık bizde başarabilsekama sen kriz dönemlerini atlatabilceksin birisin ben buna eminim azcık daha sabır kuzum gelince bunların acılarını tek tek çıkarıcaz onlardan özellikle hamilelikte
Hiç sıkmaz oluruna bırakırdımAskeriniz izin kullanmak istiyor ama ailesi istemiyor diye kullanamıyorsa napardınız kızlarr yardım edin bana artık kafayı yicem
Askeriniz izin kullanmak istiyor ama ailesi istemiyor diye kullanamıyorsa napardınız kızlarr yardım edin bana artık kafayı yicem
dimaam napıyorsun canım denk gelemedik hiç
iyiyim gültenim. girdiğimiz saatler farklı canım karşılaşamıyoruz. heyecanlıyım. son 4 günümsen neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?