349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bu benim son gidişim olacak. bir daha gitmeyeceğim...
hazırlıklar çarşamba başlayacak. sarma saracağız. başka bir şey götürmeyeceğim herhalde bu sefer. çünkü taşırken zorlanıyorum.

sınavların da iyi geçer inşallah.. gitme tarihin şimdiden belli olmuş ne güzel. benim eşim yakın olsa her hafta sonu giderdim.

haklısın canım otobüste zor olur ben arabayla gittiğim için rahatça götürebilmiştim.
ah keşke bizde evli olsak canım sürekli gider evci çıkarırdım 2 kere çıkardık birinde kayınvalidemler döndü biz kaldık diğerinde hep birlikte İzmir'e geldik
şimdi sen gitcen sonra eşin döncek artık yuvanıza canım
önceden gelme diyen canım sevgilim şimdi şu tarihte gelsene diyor nolduu dedim ben gelmiyorum şimdi de dedim

Günaydın arkadaşlar şafağımız 51
Bugünki ikoncanımız ajan gibi mübarek
Bugün güzel vatanımızdan NİĞDEdeyiz NİĞDEmize selam yola devam

Bakalım NİĞDEmizin nesi meşhurmuş?
Saat Kulesi, Aladaglar, Bolkar Daglari, Turkiye’nin Elma ve Patates Deposu, Kuskayasi Mezarligi, Ciftehan Kaplicalari

günaydınnn 1 gün daha gitti.....

saç içimn cevaplayan herkese çok teşekkür ederim...

Ben de hint yağı susam yağı almıştım badem yağıda evde var..Sandra sen benım aldıklarıma yakın bır kur soylemıssın ben ne kadar koycvağımı bilmiyorum nehrcım sende bemıx zeytnyyagı ıle yapıosun ya mıktarları nasıl ayarlıyosun ne kadar oranda kullanıyorsun bu malzemelerı anlatır mısın bugun başlıyım bende?

Yukarıda baz alınan tarih; izin kullanımı, görev yapılan bölgenin uzaklığı, ve diğer şartlara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
349. Kısa dönem için terhise 51 gün 00 saat 10 dakika kaldı. (16.05.2013)
yukarıda baz alınan tarih; izin kullanımı, görev yapılan bölgenin uzaklığı, ve diğer şartlara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
351. Dönem için sınava 6 gün 00 saat 10 dakika kaldı. (01.04.2013 - 03.04.2013)
351. Dönem sınav sonuçlarının açıklanmasına 14 gün 15 saat 10 dakika kaldı.
351. Dönem için birliğe teslim olmaya 17 gün 08 saat 10 dakika kaldı.

Günaydın kızlar nasılsınızz..

buğün ki şafak ikonum Ağrı

kızlar ya az kaldı bugun arkadasım gelıcek akşam kaş bakımı falan yapıcaz gercı erken oldu ama onunda yarın sevgılısı gelıor konyadan saat aldık markafonıden bende :) hem onları alıcak hemde benı bakıma cekıcek hayır o degıl sımdı de aldıgım kıyafetler gozume farklı gelmeye başladı anlamadım kı nıye bana bunlar oluyor..

Canım ben bir tutam sinameki otunu bir çay bardağı suyla kaynatıyorum o demlenirken malzemeleri hazırlıyorum bir tane serum bemıx ampulunu kırıyorum hazırlama kabıma bir tatlı kaşığı badem yağımı ekliyorum süzdügüm sinameki otunu ekliyorum bir tatlı kaşığı zeytinyağını ekliyorum sonra uyguluyorum en az 2 saat bekletiyorum saçımda sonra yıkama aşaması

Günaydın kızlar bende bu aralar saçlarıma taktım benden de bi öneri glissin bakım ürünleri gerçekten çok güzel ve uygun ayrıca daldıgım derin araştırmalar sonucunda gliserin yağı ve menekşe yagını keşfettim kokusu da çok güzel ayrıca kullanımı çok basit bir fısfıs şişenin içine karıştırıp sulandırıyorsunuz ve duştan sonra saçınızın köküne olmamak kaydı ile uyguluyorsunuz diğerleri ile ugraşmak zor gelenlere :))

Günaydın canım hafiften heyecan sarmaya başladı o yüzden öyle geliyordur bian önce geçsin şu günler de kavuşun artık

glissin siyah renk olan keratinli şampuanını ve yine spreyi var onarım ve taramayı kolaylastırıcı onu kullanıyorum ama saclarım hakikaten kötü durumda onlar fayda etmiyor daha fazlasına ihtiyacm var bugun hint yağım ve susam yagım gelebılır sıparıs etmıstım o zaman nehırcım acaba hınt yagındna bır tatlı kasıgı susam aygından bır tatlı kasıgı badem yagından bır tatlı kasıgı koysam bıde ampullerden alsam cok mu sacma bır karısım olur?Bır de sınamekı otunu kayntıyorum sonra suzup alıyorum dedım otlarımı alıp yaga karıstıryosun yoksa otu kaynattıgın suyu mu katıyosun yağa :26::26::26::26:

sen şimdi heyecandan şaşırdın iyice normal

ne giyceksin söyle bakalım :103::103:

Günaydın canım hafiften heyecan sarmaya başladı o yüzden öyle geliyordur bian önce geçsin şu günler de kavuşun artık

Günaydın tatlım..vala ben heyecan hıssetmıyorum ama ne bılım bole gıyeceklerımı akşam gordum suyeşili trıko gıyıcem rengı tuhaf geldı gozume bıran normalde koyu yesıl hep kullanırım ılkkez bu kdr acık aldım.özellıkle zumrut yesılıne bayılırımm.heyecanın olmadıgını bızımkıne soledım bozuldu nasıl heyecan olmaz dıye alıstım herhl asker beklemeye baksana :97:

günaydınn kızlarrr

hayal alemii az kaldı gözün aydın canımm
darısı bizlere olsun inşallahh :26::26:

sen hala bitirmenin şaşkınlığını yaşıyorsun tatlım o yüzden hiçbirşey hissetmiyorsun gibi geliyordur geleceği saatlr iyice yaklaşsın o zamna farkına varıp heyecanın dibine vurursun :))ayrıca yeşil saçlarına ve tenine çok yakısır eminim

Canım otlarını süzüyorum elimde kalan suyu karıştırma kabıma alıyorum otların özü kaynayınca suya çıkmış oluyor fazla olur gibi sanki tatlım ama saçma bir işlem olmaz yani neden olmasın hint yağı çok iyi diye duydum bende kaşlarına kirpiklerine uygulayanlar var ama bemıx ampulunu dene bence saç iyi çok iyi badem yağıda aynı şekilde susam yağını hiç bilmiyorum tatlım

peki son bir soru badem yağı tatlı badem mi yoksa diğeri mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…