- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
sen hala bitirmenin şaşkınlığını yaşıyorsun tatlım o yüzden hiçbirşey hissetmiyorsun gibi geliyordur geleceği saatlr iyice yaklaşsın o zamna farkına varıp heyecanın dibine vurursun :))ayrıca yeşil saçlarına ve tenine çok yakısır eminim
Merhaba kızlar okudum tüm konuştuklarınızı tek tek şu ay bi bitse artık çok daraldım
askerim az kalsın tutanak yiyordu vazgeçirmeyi başardı komutanını çok sinirim bozuk ne geçiyor ellerine böyle yapınca :2:
Nazlım saçların çok yakışmış hiç canını sıkma renk oturdukça sende alışırsın ve tabiki makyaj şart bu tonlarda
Burcucum sana üzülme diyemiyorum bunu yapmak imkansız çünkü benim nişanlımda bana kızdığında kendini müthiş bir şekilde tutuyor ve aramıyor doğrusu hayranım bu özelliklerine keşke birazcık bizde başarabilsekama sen kriz dönemlerini atlatabilceksin birisin ben buna eminim azcık daha sabır kuzum gelince bunların acılarını tek tek çıkarıcaz onlardan özellikle hamilelikte
peki son bir soru badem yağı tatlı badem mi yoksa diğeri mi?
canım ilk gun kahverengı pantolon ustune krem ıncı yaka trıko.ikinci gunde su yesılı trıko ve kotpantlon gıyıcem:108:
Sanırım bizim şafak sayma olayımız bitti pazartesi günü ameliyata giriyor ve sonrası da muhtemelen rapor ile geçecek üzülsem mi sevinsem mi bu ne yaa
Sanırım bizim şafak sayma olayımız bitti pazartesi günü ameliyata giriyor ve sonrası da muhtemelen rapor ile geçecek üzülsem mi sevinsem mi bu ne yaa
Canım heyecandan iyi görünmek istediginden şaşırıyorsun normaldir heyecan yok diyorsun ama bu yaptıkların hep heyecantriko derken düz modellermi tatlım ben genelde triko giymiyorum pek kışın kazaklarımda falan kullanıyorum kazakta çok giymem sıcak insanım( sorunlu tip ) birtek şifon tül yada işlemeli gömlekler tercih ediyorum ceketin varsa ceket olabilir kot pantolon demişsin yeni moda zayıfsında gördügüm kadarıyla alt paçaları bol model tercih edebilirsin üzerinede gömlek çok güzel olur ama spor işlemeli falan gömlek tarzı sevmiyorsan çekette olmaz diyorsan hafif model trikolarda mevcut özel bir günse yada direk elbise ama ben elbise hastasıyım ondan herkes aynı olmak zorunda değil yani
canım gecmıs olsun.vardır her ıste bır hayır. sen dıyordun dugunu erteleyecek ama bızım burda bırı oldu dızden cabuk toparlandı.
Geçmiş olsun canım inşallah askerin kısa sürede toparlanır çok çabuk atlatır içini ferah tut dularımız sizinle canım benim vardır bundada bir hayır her şer görünende vardır bir hayır askerligi bak bitirmiş oluyorsunuz o psikoloji olmuycak rahatsızlıkta ayrı bir psikoloji ama askerlikten daha çabuk atlatılacagına eminim
elbıse gıymeye alısık degılım canım.gomlek bende gıyıyorum ama havaların ayarı bı tutmadıkı.trıkolar nasıl su yeılımın kolları fakır kol hafıf sırt dekoltelı.kollarında ıncıler var.
bak buda krem gıyecegım trıkoya benzıyor ınternetten buldum.
.Eki Görüntüle 668183
Gece konusurken sevdigim oyle bir laf etti ki mahvolmus durumdayim. Dediki biz nobete giderken tetigin yanina korucu takiyorlar oyle olunca silahi kendine ceviremiyorsun.simdi neden o koruyucuyu taktiklarini cok iyi anliyormus insan burada herseyi yapabilir diyot kizlar kafayi yedim ben nasil davranirim ben simdi ona o nobetteyken nasil rahat oturabilirim. Hic boyle bir insan degildir sok icindeyim boyle birseyi nasil dusunebilir ne yapacagimi ne dusunecegimi sasirdim
Gece konusurken sevdigim oyle bir laf etti ki mahvolmus durumdayim. Dediki biz nobete giderken tetigin yanina korucu takiyorlar oyle olunca silahi kendine ceviremiyorsun.simdi neden o koruyucuyu taktiklarini cok iyi anliyormus insan burada herseyi yapabilir diyot kizlar kafayi yedim ben nasil davranirim ben simdi ona o nobetteyken nasil rahat oturabilirim. Hic boyle bir insan degildir sok icindeyim boyle birseyi nasil dusunebilir ne yapacagimi ne dusunecegimi sasirdim
Biticek canım son 2selam kızlarrr
şu 50ler bitsin ya.....
Canım öncelikle sakin ol psikolojisi bozulmuştur biraz, birde ben intihar edicem diye birşey çıkartmadım o cümlesinden sadece açıklamışGece konusurken sevdigim oyle bir laf etti ki mahvolmus durumdayim. Dediki biz nobete giderken tetigin yanina korucu takiyorlar oyle olunca silahi kendine ceviremiyorsun.simdi neden o koruyucuyu taktiklarini cok iyi anliyormus insan burada herseyi yapabilir diyot kizlar kafayi yedim ben nasil davranirim ben simdi ona o nobetteyken nasil rahat oturabilirim. Hic boyle bir insan degildir sok icindeyim boyle birseyi nasil dusunebilir ne yapacagimi ne dusunecegimi sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?