Benimki geçen ayrılmam çok zor geldi canım busefer gidicem daha zor gelicek biliyorum ama gitmedende duramamhayırlısıyla gidip geliriz inşallah nisanda düşnüüyorum bakalım belli bir zamanım yok henüz
İyi akşamlar canım iyim çokşükür sen nasılsın
Canım askerın nerde bilmiyorum ama bi çok yerde denetlemeler var malesef ki çok yogun oluyolar bu yuzden arayamıyo olabilir mi
Evet canım nisanda gittikmi zaten enfazla bir ayımız kalır kalmaz sonra inşallah artık onlar gelicekler hayırlısıylaGitmeden olmuyo canım ya çokmzor oluyo yoksa :/ bı kerede nısan da gittik mi tamamdır zaten sonra onlar gelıcek hayırlısıyla :)
idare eder kuzum .. bu akşam kimsecikler yok sanki burda..dimaam'ı ne zamandır görmüyorum..
ısparta dağ komando okulunda..evet denetimleri var..ama 3 gün oldu bende de sabır tükendi
Bugün bende görmedim tatlım dün akşam burdaymış ama sanırımCanım askerin denetimde sanırım içini ferah tut dua et bol bol tatlım yogundur fırstını bulsaydı arardı muhakkak yarına kadar arıycaktır inşallah canım benim
Evet canım nisanda gittikmi zaten enfazla bir ayımız kalır kalmaz sonra inşallah artık onlar gelicekler hayırlısıyla
Çok haklısın camım geçen bizde 5 güne yakın konuşamadık çok ii anlıyorum seni ama sabretmemiz gerekiyo malesef ki :/ 1 ay sonra acısını çıkarıcaz inş
Bitti canım çok az kaldı son birhafta artık biraydan düşmeyede başlıycaz çok şükürinşallah canım ya, bu mart ayından gerçekten de nefret etmeye başladım :26: sanki bu ay bitince zaman daha çabuk geçecekmiş gibi geliyo ..
İnş canım ya valla oğlum olursa göndemiycem ne zor seymis asker beklemek
sabrı öğrendim zaten bu dönemde ama gelince acısını öyle çok çıkarmak istiyorum ki..bir daha böyle ayrılıkları hiç birimiz yaşamayız inşallah..
ii akşamlaaarrr..mart ayıı dert ayıı dedim bende hep..hemencikk bitsiinn bu haftaaaa....kızlar haftalar geçiyoo hızlaa bide bakmışızz doğan güneş yazıyoruuuuzz..ALALH ım ben hepp o günü hayal ediyoruuuummm...
Gerçekten dert ayıymış çok doğru dedin bir türlü geçmek bilmedi umarım nisan hepimize çok çok iyi gelir :) çok az kaldı o günde gelvek inş çoğu gtti azı kaldı
aynen valla çoğunluk içn dert ayı olmuş bende dahiil..ALLAH ım nisan ayını 23 nisan hürmetine, mayıs ayını 19 mayıs hürmetine güzel geçirir inşALLAHHHH..GELSİİN GELSİİNN DOĞAN GÜNEŞ ..
Ay ne güzel dua eettin ole çok hoşuma gtti vallaamin canım inş güzel geçicek
kızlar desteğiniz için teşekkür ederimm... bugün keyfi yerindeydi hatta baya bi aşk pıtırcığı olmuş noldu falan diye sorguladım yani o derece... Rabbim cümlemize sabır versin ve artık sevdiklerimizi de versin bize tez vakitte şu ay bitti mi herşey daha kolay olacakmış gibi geliyor... sizler nasılsınız??
oh çok sevindim kuzum senin adına..Allah ağzınızın tadını bozmasın
bende az önce konuştum askerimle az biraz da olsa içim rahatladı :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?