349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

idare eder kuzum .. bu akşam kimsecikler yok sanki burda..dimaam'ı ne zamandır görmüyorum..

Gitmeden olmuyo canım ya çokmzor oluyo yoksa :/ bı kerede nısan da gittik mi tamamdır zaten sonra onlar gelıcek hayırlısıyla :)
Evet canım nisanda gittikmi zaten enfazla bir ayımız kalır kalmaz sonra inşallah artık onlar gelicekler hayırlısıyla

idare eder kuzum .. bu akşam kimsecikler yok sanki burda..dimaam'ı ne zamandır görmüyorum..

Bugün bende görmedim tatlım dün akşam burdaymış ama sanırım Canım askerin denetimde sanırım içini ferah tut dua et bol bol tatlım yogundur fırstını bulsaydı arardı muhakkak yarına kadar arıycaktır inşallah canım benim

inşallah canım ya, bu mart ayından gerçekten de nefret etmeye başladım :26: sanki bu ay bitince zaman daha çabuk geçecekmiş gibi geliyo ..

Çok haklısın camım geçen bizde 5 güne yakın konuşamadık çok ii anlıyorum seni ama sabretmemiz gerekiyo malesef ki :/ 1 ay sonra acısını çıkarıcaz inş

sabrı öğrendim zaten bu dönemde ama gelince acısını öyle çok çıkarmak istiyorum ki.. bir daha böyle ayrılıkları hiç birimiz yaşamayız inşallah..

inşallah canım ya, bu mart ayından gerçekten de nefret etmeye başladım :26: sanki bu ay bitince zaman daha çabuk geçecekmiş gibi geliyo ..
Bitti canım çok az kaldı son birhafta artık biraydan düşmeyede başlıycaz çok şükür
İnş canım ya valla oğlum olursa göndemiycem ne zor seymis asker beklemek

Keşke elimizde olsa tatlım keşke yoksa askerlerimizide çekip almasını bilirdik ellerinden

Keşke elimizde olsa tatlım keşke yoksa askerlerimizide çekip almasını bilirdik ellerinden [/QUOTE]

Evet canım alırdık valla ne güzel olurdu zaten askeriye de mantık aramamak lazımmış bazen askerim öyle şeyler sölüyo ki inanamıyorum yani

ii akşamlaaarrr..mart ayıı dert ayıı dedim bende hep..hemencikk bitsiinn bu haftaaaa....kızlar haftalar geçiyoo hızlaa bide bakmışızz doğan güneş yazıyoruuuuzz..ALALH ım ben hepp o günü hayal ediyoruuuummm...

Gerçekten dert ayıymış çok doğru dedin bir türlü geçmek bilmedi umarım nisan hepimize çok çok iyi gelir :) çok az kaldı o günde gelvek inş çoğu gtti azı kaldı

Gerçekten dert ayıymış çok doğru dedin bir türlü geçmek bilmedi umarım nisan hepimize çok çok iyi gelir :) çok az kaldı o günde gelvek inş çoğu gtti azı kaldı

aynen valla çoğunluk içn dert ayı olmuş bende dahiil..ALLAH ım nisan ayını 23 nisan hürmetine, mayıs ayını 19 mayıs hürmetine güzel geçirir inşALLAHHHH..GELSİİN GELSİİNN DOĞAN GÜNEŞ ..

Ay ne güzel dua eettin ole çok hoşuma gtti valla amin canım inş güzel geçicek

kızlar desteğiniz için teşekkür ederimm... bugün keyfi yerindeydi hatta baya bi aşk pıtırcığı olmuş noldu falan diye sorguladım yani o derece... Rabbim cümlemize sabır versin ve artık sevdiklerimizi de versin bize tez vakitte şu ay bitti mi herşey daha kolay olacakmış gibi geliyor... sizler nasılsınız??

oh çok sevindim kuzum senin adına..Allah ağzınızın tadını bozmasın

bende az önce konuştum askerimle az biraz da olsa içim rahatladı :82:

oh çok sevindim kuzum senin adına..Allah ağzınızın tadını bozmasın

bende az önce konuştum askerimle az biraz da olsa içim rahatladı :82:

sağol canım benim hepimizin keyfi yerinde olsun... sevindim canım haberleşmene :) birazcık daha sabretmemiz lazım sonrası güzel inşallahhh

Günaydın arkadaşlar şafağımız 50
İkoncanımızın tersine biz umut doluyuz dimi güle güle 50ler güle güle
Bugün güzel vatanımızdan NEVŞEHİRdeyiz NEVŞEHİRimize selam yola devam

Bakalım NEVŞEHİRimizin nesi meşhurmuş?
Peribacalari, Derin Kuyu ve Kaymakli Yeralti Sehirleri, Haci Bektasi Veli Turbesi, Uzum Baglari ve Sarabi, Patates Uretimi, Testi Kebabi, Avanos’un Canak Comlek Isciligi, Goreme Acik Hava Muzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…