idare eder kuzum .. bu akşam kimsecikler yok sanki burda..dimaam'ı ne zamandır görmüyorum..
kızlar desteğiniz için teşekkür ederimm... bugün keyfi yerindeydi hatta baya bi aşk pıtırcığı olmuş noldu falan diye sorguladım yani o derece... Rabbim cümlemize sabır versin ve artık sevdiklerimizi de versin bize tez vakitte şu ay bitti mi herşey daha kolay olacakmış gibi geliyor... sizler nasılsınız??
canım valla ben de ne zamandır göremiyorum kendimi desem yeridir. iş güç, toplantı, misafir, alışveriş derken neredeyse hiç evde durmadım. tüm sohbetleri kaçırıyorum. ucundan köşesinden okuyorum hepsini. yorum da yapamıyorum. hafta sonu eşimin yanına gideceğim onun telaşı var.
nazlımla aynı şafağı saydık. cuma sabah yolcuyum.
pazar gece gelir burada ağlarım artık size.
hepiniz iyisinizdir inşallah kızlar.
Olsun canım hasreti biraz olsun insanın gidiyor yanındayken tabi gelince aynı başlıyor ama görmeden duramıyor insan hayırlısıyla git gel canım çokgüzel geçsin hafta sonunuz inşallah
inşallah inşallah nehirnilim.... bugün sarmalar sarılacak. 3. gidişim her seferinde de sarma istedi. bu son, bir kaç yıl sarma sarmak istemiyorum artık.
hayal gibi hala yanına gitmek. onu görene kadar da inanamayacağım sanırım.
gelince ağlamaya devam...
pazartesi nisana başlıyoruz. nisan da mart gibi çabuk geçer inşallah. sonra da geri sayıma başlarız.
inşallah inşallah nehirnilim.... bugün sarmalar sarılacak. 3. gidişim her seferinde de sarma istedi. bu son, bir kaç yıl sarma sarmak istemiyorum artık.
hayal gibi hala yanına gitmek. onu görene kadar da inanamayacağım sanırım.
gelince ağlamaya devam...
pazartesi nisana başlıyoruz. nisan da mart gibi çabuk geçer inşallah. sonra da geri sayıma başlarız.
Evci iznine mi gidiyorsun :) N e güzel cok sevndım akzasız belasız gıt gel gelınce uzulme cunku cook az kaldı...
Hatırladım da plakalara geldık dıye nasıl sevınmıstık 80 ler dusunun sımdı 50 ...bır ay gecmıs bıle gecvecek kızlar ıns ben sımdı safak 16 dıyorum bakalım ayarlayabılırse evcıye cıkcak nısan ıkncı hafta dua edın aksılık olmasın...Gelince üzülüyr insan evet adapte olamıyor bir süre benım valızım 4 gun yerde durmustu 3 gun yattım ısten gelıp dırek bır kotu oldum ama sımdı dıyorum ıkı hafta safak sayıcm sonra dönnce bır ay sayıcam bıtıcek ıns...Mayısta alısverıss baslasınnn :))))))))))
İnşallah canım nisanın yarısına kadar rahat geçiçek yarısından sonrada geri sayıma başlıyoruz 30dan ileribende geçen gittigimde sarma götürmüştüm daha iyi oluyor ilk gittigimde tatlı poğaça börek yapmıştım gidene kadar hiç hal kalmamıştır otobüs yolculuguyla olmuyor canım en iyisi sarma belki nisanda gittigimde farklı birşey denerim
Zeynepcim ve burcum tesekkur ederim ilginiz icin. Burcum arayi duzeltmenize cok sevindim. Dimaam evet benimde c.tesi 9da ucagim var yakalanmadan gidip gelsem rahatlicam bende :-D
Kizlar bu arada benim safak 48oldu tezkere tarihi belli olmus :-D
2 gun otomatık kendılıgındn dustu cok svındımmınşallah sag saglım gıdıp donersın canım senın gıdecegın gun ben askerımle oluyorum.bu arada bn bu saca halen alısamadım acıldıda yıkayınca
senın esın nerdeydı canım onun yanına mı gıdeceksın safak 20 demıstın en son?
Zeynepcim ve burcum tesekkur ederim ilginiz icin. Burcum arayi duzeltmenize cok sevindim. Dimaam evet benimde c.tesi 9da ucagim var yakalanmadan gidip gelsem rahatlicam bende :-D
Kizlar bu arada benim safak 48oldu tezkere tarihi belli olmus :-D
Canım neden alışamadınki sen saçına hiç yapmamışmıydın bu renk o yüzdenmi tereddütlerin bence sen heyecandan stresten böyle oldun gayet güzel duruyordu teninde eğer hiç sinmiyorsa içine koyulaştır diycem ama zamanın olucakmı az bir zaman kaldı bence sevmeye çalış kuzum için sevsin sonra asıl surat durcan bak askerinin yanında
dipleri cok acık gıttı alısamadım ya bugun iş cıkısı gıdım dıyorum napımdiyorum komple boya yapım
canım bırde ben gunluk makyaj yapıp evden cıkan bırı degılım ya yuzumu yormayı sevmıyorum pek.bu renkte yuzumu cok soldurdu.
Eki Görüntüle 669715 Eki Görüntüle 669716 Eki Görüntüle 669717 Eki Görüntüle 669718
Senin renginde bunlara benziyordu sanki kuzum içine sinmediyse degiştir ama çok yıpranmazmı saçların inan boyalarla boyatmakla alakalı bir bilgim yok hiç boyatmadım saçımıki:26: ama sarı saçın hep yapılı ve makyajlı kullanılması gerektigini çok duydum
canım yıpranma ılakı olucak ama ben mecbur maske falan ıyılestırıcem artık.. askerımı 7 ay sonra gorucem kendımı ıyı hıssetmem lazım kımbılır daha ne zaman gorucem onusarı saç yapılmak ıstıyor ben ıs yerıne cogu örgulu gelıyorum ugrasamıyorum sabah 6:30 kalkıp.ben kumral saç tonunu sevıyorum en cok kullu olandan ama ıste akıyor lanet saç durmuyor kı yrınde
Anladım canım benim içine sinmediyse degiştir bencede saç insanın psikolojisi çok etkiliyor kendini iyi hissetmen lazım o enerji gerek askerinin yanında iyi olabilmen için
sırkette herkese sordum normal dıyor nan bu saç bı banamı bole gorunuyor anlamadım bende saça acayıp önm verırım takıntılıyım bu konuda malesef bu huyumu sevmıyorum ama napım
evet canım evci iznine çıkarıyorum inşallah. cuma akşam 5 te kavuşmuş olacağım. izin çıktı, imzalandı. sadece saatleri saymak kaldı bize.
en son gidişimde 100 ün altına düşmemize bile çok vardı. uzun zamandır görmüyorum. o yüzden çok heyecanlıyım.
öyle böyle geçiyor zaman. çift rakamlar, plakalar, zonguldak, trabzon, samsun derken kavuşma günüm geldi. döndükten sonra ise son 45 kalacak. sen döndükten sonra da 1 aydan düşeriz artık.
sen de sorunsuz gider gelirsin inşallah. sonra başlasın hazırlıklar. ben bi temizliğe girişeceğim herhalde 15 gün sürer.kimse yok, yalnızım diye evi iyice boşladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?