349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Rabbim korusun canım askerlerimizi Allah korusun o anlık gelmiştir aklına gözünün önünde olanları görüyordur milletin psikolojisini ondan söylemiştir canım

onu o an kesin canı birşeye sıkılmıstır sinirle söylemiştir merak etme canım iyice sıkıldılar orada ne dedıgını bılmıyor endıselencek bırsey yok

yrıca şurada 51 günü kaldı oda biliyor merak etme

bir anlık bunaltı ile söylenmiş cümleler..ALLAHım korusun hepsinii..herpimiz bool boll du edeliim..bu ayyhayırlısıyla biteydii..

Kizlar cidden su mart ayindan nefret ettim ya bitmedi bi turlu bana kizmisti ve muhtemelen beni cezalandirmak icin boyle konustu. Umarim gercektende tek derdi beni cezalandirmaktir. Cumartesi olsada bir an once kavussam artik dayanacak gucum kalmadi

bütün muhabbetleri kaçırıyorum ya olmaz ki böyle akşamları da gelin kızlaar :2:
hep birlikte gülelim inşallah kuzum geçekten kıl payı kurtulduk bu sıkıntıdan da çok şükür
kesinlikle anatomi faarkı kuzum aa hemen konuşmak da neymiş bize dellendirmeleri gerekiyor önce aman bebeğim be etrafıma bakıyorum da çok şükür ki kalbi temiz insanlarla karşılaşmışız bu kadarı da ilişkinin tuzu biberi diyelim artık
her zaman her koşulda yanındayım kuzum

Kizlar cidden su mart ayindan nefret ettim ya bitmedi bi turlu bana kizmisti ve muhtemelen beni cezalandirmak icin boyle konustu. Umarim gercektende tek derdi beni cezalandirmaktir. Cumartesi olsada bir an once kavussam artik dayanacak gucum kalmadi
canım benim sıkma kendini askerlik stresi bir de sana kızmış bi an bunalıp demiştir öyle Allaha emanet olsun hepsi sen sürekli alttan al yanında ol şu askerlikte en çok şımartılmaya ihtiyaçları var

İyiyim tatlım haftasonu askerimin yanına gittim gördüm iyi geldi çok :) sen nasılsın

Çok sevindim canım benim ne iyi gelmiştir sana askerinde iyi dimi biraz zorluyor ayrıldıktan sonra dimi ben daha alışamadım tekrar gitmek istiyorum zaman kaybetmeden hemde :106:

Çok sevindim canım benim ne iyi gelmiştir sana askerinde iyi dimi biraz zorluyor ayrıldıktan sonra dimi ben daha alışamadım tekrar gitmek istiyorum zaman kaybetmeden hemde :106:

Yakın olduğu için sık sık gitmeye çalışıyorum ama hiç bu seferki kadar zor gelmemişti onu bırakıp gelmek herhalde zaman azaldıkça böyle oluyo inş gidersin canım onlara da çok iyi geliyo çünkü ne zaman gitmeyi düşünüyosun

Benimki geçen ayrılmam çok zor geldi canım busefer gidicem daha zor gelicek biliyorum ama gitmedende duramam hayırlısıyla gidip geliriz inşallah nisanda düşnüüyorum bakalım belli bir zamanım yok henüz
iyi akşamlar nasılsınız yarenlerim ?

İyi akşamlar canım iyim çokşükür sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…