- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Allahim sen koru yarabbi tabiki oyle bir sey yapmaz sadece bunu dusunebiliyor dillendirebiliyor ve soyledikleri cok agir seyler aklina bu geliyor hemde boyle bir adamin. Hani benim tanidigim kisi boyle birseyi dusunecek konusacak biri degil cidden taniyamiyorum sevgilimi
şuan safağım 20 ama 20 bile çok geliyor şuan bana...
Allahim sen koru yarabbi tabiki oyle bir sey yapmaz sadece bunu dusunebiliyor dillendirebiliyor ve soyledikleri cok agir seyler aklina bu geliyor hemde boyle bir adamin. Hani benim tanidigim kisi boyle birseyi dusunecek konusacak biri degil cidden taniyamiyorum sevgilimi
Gece konusurken sevdigim oyle bir laf etti ki mahvolmus durumdayim. Dediki biz nobete giderken tetigin yanina korucu takiyorlar oyle olunca silahi kendine ceviremiyorsun.simdi neden o koruyucuyu taktiklarini cok iyi anliyormus insan burada herseyi yapabilir diyot kizlar kafayi yedim ben nasil davranirim ben simdi ona o nobetteyken nasil rahat oturabilirim. Hic boyle bir insan degildir sok icindeyim boyle birseyi nasil dusunebilir ne yapacagimi ne dusunecegimi sasirdim
hep birlikte gülelim inşallah kuzumgünaydın kızlar, en sevdiğim konulara girmişsiniz neyse bitmeden yakaladım bende çok meraklıyım ama uygulamaya gelince yapamıyorum hiçbirini özellikle saç için çok dökülüyor azcık kaldı evde var güzel bir karışım ama yapan kim bu aralarda yüzümdeki izlere taktım sivilce izlerime onlarla ilgilenmeye karar verdim. diyet spor ve sivilcelerden kurtulma ilk üç hedef bunlar soanrasına bakıcaz artık
canım benim güldürdün beni allahta seni güldürsün. çok sevindim askerinin tutanaktan yırtmasına şu sayılı günde canını sıkardı oyle bir durum bunuda atlattınız neyseki
bende çok şaşırıyorum kendilerine bu denli hakim olmalarına ama anotomi farkı herhaldebiz hemen konuşalım halledelim isteriz onalrdan zaman geçsin diye beklerler adama kafayı yedirirler böylelikle
neyse geçti gitti artık yapıcak bişey yok h.sonu desteğin için tekrar teşekkür ederim kuzum
Gece konusurken sevdigim oyle bir laf etti ki mahvolmus durumdayim. Dediki biz nobete giderken tetigin yanina korucu takiyorlar oyle olunca silahi kendine ceviremiyorsun.simdi neden o koruyucuyu taktiklarini cok iyi anliyormus insan burada herseyi yapabilir diyot kizlar kafayi yedim ben nasil davranirim ben simdi ona o nobetteyken nasil rahat oturabilirim. Hic boyle bir insan degildir sok icindeyim boyle birseyi nasil dusunebilir ne yapacagimi ne dusunecegimi sasirdim
canım benim sıkma kendini askerlik stresi bir de sana kızmış bi an bunalıp demiştir öyle Allaha emanet olsun hepsi sen sürekli alttan al yanında ol şu askerlikte en çok şımartılmaya ihtiyaçları varKizlar cidden su mart ayindan nefret ettim ya bitmedi bi turlu bana kizmisti ve muhtemelen beni cezalandirmak icin boyle konustu. Umarim gercektende tek derdi beni cezalandirmaktir. Cumartesi olsada bir an once kavussam artik dayanacak gucum kalmadi
Burdayım canım
Nasılsın canım :) sıkıldım şöyle bir foruma bakıyım bari dedim gün içinde çok fazla giremiyorum konulardan uzak kalıyorum
İyiyim tatlım haftasonu askerimin yanına gittim gördüm iyi geldi çok :) sen nasılsın
Çok sevindim canım benim ne iyi gelmiştir sanaaskerinde iyi dimi biraz zorluyor ayrıldıktan sonra dimi ben daha alışamadım tekrar gitmek istiyorum zaman kaybetmeden hemde :106:
iyi akşamlar nasılsınız yarenlerim ?
İYi akşamlar canım iyiyim sen nasılsın
Benimki geçen ayrılmam çok zor geldi canım busefer gidicem daha zor gelicek biliyorum ama gitmedende duramamYakın olduğu için sık sık gitmeye çalışıyorum ama hiç bu seferki kadar zor gelmemişti onu bırakıp gelmek herhalde zaman azaldıkça böyle oluyoinş gidersin canım onlara da çok iyi geliyo çünkü ne zaman gitmeyi düşünüyosun
iyi akşamlar nasılsınız yarenlerim ?
Benimki geçen ayrılmam çok zor geldi canım busefer gidicem daha zor gelicek biliyorum ama gitmedende duramamhayırlısıyla gidip geliriz inşallah nisanda düşnüüyorum bakalım belli bir zamanım yok henüz :
Gitmeden olmuyo canım ya çokmzor oluyo yoksa :/ bı kerede nısan da gittik mi tamamdır zaten sonra onlar gelıcek hayırlısıyla :)
iyi olmak için uğraşıyorum canım..askerim aramıyo kaç gündür çok sinirliyim bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?