349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım iyi olmana çok sevindim bak anlık bazı durumlar yoksa psikolojileri degil çok şükür enkısa sürede kavuştursun rabbim hepimizi inşallah
oh çok sevindim kuzum senin adına..Allah ağzınızın tadını bozmasın

bende az önce konuştum askerimle az biraz da olsa içim rahatladı :82:

Çok sevindim canım askerinin sesini duymana bir nebzede olsa için rahatlamıştır daha güzel olucak herşey biraz daha sabır az kaldı

349. Kısa dönem için terhise 50 gün 00 saat 01 dakika kaldı. (16.05.2013)
yukarıda baz alınan tarih; izin kullanımı, görev yapılan bölgenin uzaklığı, ve diğer şartlara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
351. Dönem için sınava 5 gün 00 saat 01 dakika kaldı. (01.04.2013 - 03.04.2013)
351. Dönem sınav sonuçlarının açıklanmasına 13 gün 15 saat 01 dakika kaldı.
351. Dönem için birliğe teslim olmaya 16 gün 08 saat 01 dakika kaldı.

Günaydın kızlar nasılsınız..

Bugün ki şafak ikonum AFYON

Vee sonunda yatcaz kalkcaz 3 gun sonra askerım burda....

Günaydın canım şafagını yesinler sonsuza kadar artık askerinlesin inşallah

Günaydın canım

Saolasın canımcım..azıcık kaldı evt sadece 3 sonra neler olucak acaba cok merak edıyorum.:44:ben bıraz genıs dusunuyorum sanırım.anı anında dusunmek aslında guzel ama ıste askerın babasıda işyerı tasıcakmıs sanırım bızımkını beklıyor

Canım tabikide hadi kavuştuk herşey bitti demek olmuyor ama o askerlik psikolojilerini artık bir kenara atmak tamamen silmek oluyor bu gerisi herkes için belli degil daha nice sorumluluklar güzel haberler alıcaz inşallah inişler çıkışlar olucaktır hayatımızda asıl hayat koşuşturması bundan sonra başlıycak hepimiz için bu sadece başlangıçtı rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize huzurlu mutlu gönlümüze göre güzel şeyler olsun inşallah

günaydın kader arkadaşlarım,

haftayı ortaladık allahın izniyle önümüzdeki hafta yepyeni bir başlangıç olucak p.tesi ile beraber yeni ayda geliyor nisan daha çabuk geçicek gibi geliyor bana heycan sarıcak bizi ayyyy

nehircim kendi derdime düştüm kaç gündür halini hatrını soramadım nasılsın, askerin nasıl haberleşbiliyormusunuz??

çok sevindim ladycim dengeler altüst oldu ama napalım artık bu ayı bitirince hepimizin psikolojisi çok daha iyi olucak içimiz karardı resmen son 4 günü kaldı eli mahkum biticekk kahrolasıca mart

Olurmu hiç kuzum hangimizin bir sıkıntısı varsa o konuşulur olsun iyim ben günleri bitirmeye çalışıyorum canımcım :106: haberleşiyorum bir sorunumuz yok çokşükür martı bitiriyoruz azkaldı hafta ortası demek haftanın bitmesi demek bu hafta çabuk biticek sanki sen konuştunmu askerinle tekrar kuzum

kuzum saol guzel dıleklerın duaların ıcın.amın ınşallah hakkımızda hayırlısını rabbım gonlumuze görede verır.
ne bılım bazen bu askerlıgın bıtımı ve askerın antalyaya donusu ıle bazı seyler sankı degısecekmıs gıbı hıssedıyorum.bılmıyorum neden sanırım sabrım kalmıyor bazı seylere bn belırsızlıklerden kurtulmak ıstıyorum ınankı cok zor bunlarla yasamak bak ılışkımızın ılk 6 ayı ole bolelerle ona alısma ıle gectı sonra 456 gun askerlık gırdı araya hep bır belırsızlık ılerımız varmı aılesı ıstıcekmı dıye dıye bır hal oldum bunları hep kendıme sordum arada onada soledım bundan ıbaret.sonra aramıza bır sogukluk gırdı son aylar oldu ve artık aılesı ıstıcekmı modundan cıkıp bu sefer gerckten svıyormuyum moduna gırdım.sımdı ıse bır araf onu gorunce neler olucak aslında bu gorusme herseyden once ona karsı ne kadar sevgı aşk duyuyorum bu benım ıcın önmlı ılerımız ıcın onemlı eger bunu tekrar elıme alırsam Rabbım tekrardan sabrıda verıcektır.

ŞAFAK IKONUMUZ kızlar 50lerde bitti..... hayrlısyla...
oy oyyyyy
daha çok varyaaaa......bitmiyor.. şu sıralar zaman sıkıştı akmıyor

ben bu sayılardayken plakalara şu kadar gun var dıye sayıyordunuz azaldı azaldı baya 2 ay bıle yok 60 dan dustunuz sonusta...

sevindim canım sorun olmamasına:13::13::13: bizde normale döndük iki gündür konuşuyoruz güzel güzel o tartıştığımız günün gecesi arayıp sevgi sözcükleri tüketince benim yelkenler suya indi gelince hepsini telafi edicekmiş bekle dedi
ehh yapcak başka bişey yok zaten bekliyoruz artık

Canım kolay şeyler atlatmamışsın en zoru ve kötüsü muallakta kalmaktır belirsizlikler insanı yer bitirir çok iyi bilirim ama şuan birçok şeyi aşıp buralara geldiniz zaten artık o muallaktaki şeyler son bulucak ve herşey belli olucak bunların tedirginligi var şuan sende çok iyi anlıyorum ama güzel düşünelim güzel olsun inan bu hayatta çözülmeyecek hiçbir sorun yok yeterki çözmek isteyelim herşeyin bir dermanı vardır ölümden başka o yüzden bunlarla kafanı karıştırma şuan askerinin gelmesine odaklan sarıl kokusunu içine çek ozaman anlıycaksın gerçekten artık bazı şeyler için gücünün olup olmadıgını gözlerine baktıgında hissediceksin zorlukları aşıp aşamayacagınızı rabbim yardımcın olsun inşallah gönlünüze göre olsun herşey
günaydın kızlarrrr..:) nasılsınız?? 50leri de bitiriyoruz..gelsin 40lar
Günaydın canım gelsin 40lar ama fazla durmadan ugrayıp geçsinler
ŞAFAK IKONUMUZ kızlar 50lerde bitti..... hayrlısyla...
oy oyyyyy
daha çok varyaaaa......bitmiyor.. şu sıralar zaman sıkıştı akmıyor

Günaydın canım 105 günü yedik bugün %75 civarı bir zaman dilimizi geçti arada sıkıştırıyor dogru ama bak geçmiş geçiyor bundan sonra daha güzel geçiçek inşallah

Canımcım çok sevindim sorunların çözülmesine senin üzülmeni canının sıkılmasını istemem kuzum gelince telafi edicekler tabi çıkarıcaz acısını hiç merak etme canım sen hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…