349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben yakıştıgını düşünüyorum tatlım ama önemli olan senin içine sinmesi o yüzden karar senin tabiki

kızzz zaten herkes bole dıyorr ama dıpler ısın ıcıne ettı vala yuzum gulmez oldu keske sıyah kalaydı :)uc renkler ıyıde ıste dıpler turuncu gıbı olunca özllıkle yaglanınca bır ton daha acık göruluyor.

Anladım canım sanırım boyalı saçlarda en çok sorun dip boyaları gelincede bir dert oluyordur tekrar boyat falan artık yapmışsın olan olmuş öyle olsaydı böyle kalsaydı diye düşünmek yok artık ya böyle kalsın sevmeye çalış yada akşam kuaföründe al solugu bir güzel yeniden boyat ama keyfini yerine getir bakıyım son 3 unutma son 3

Kızlar valla özeniyorum sohbetlerinize ben bütün gün okuldaydım gene :2:

vee bende 11 diyorumm Allah nasip ederse 7Nisan da gitcem mucizemin yanına
Günaydın kızlar nasılsınız..

Bugün ki şafak ikonum AFYON

Vee sonunda yatcaz kalkcaz 3 gun sonra askerım burda....

kuzuum oh ne güzel gözün aydın diyelim artık sana

Zeynepcim ve burcum tesekkur ederim ilginiz icin. Burcum arayi duzeltmenize cok sevindim. Dimaam evet benimde c.tesi 9da ucagim var yakalanmadan gidip gelsem rahatlicam bende :-D
Kizlar bu arada benim safak 48oldu tezkere tarihi belli olmus :-D

gider gelirsin inşallah canım bir şey olmaz. tezkere tarihin de öne gelmiş iyi olmuş. son haftaya girsek bi. bir iki güne bakmayacağım artık. yeter ki geçsin günler...

nazlım şafağın hayırlı olsun şimdiden... saçların içine sinmediyse değiştir. biz ne dersek diyelim rahat edemeyeceksin çünkü. insanın içine bir kez sinmeyince olmuyor.

amaaan gene ütü çilesi başlayacak. yazın her gün bir gömlek çıkıyor kesin. eşim gidince ütü masasını kaldırmıştım gene meydana çıkacak. aman gelsinler de ütü de yapıveririz ne yapalım.

otellerde sadece kahvaltı var. akşamı dışarıda yiyoruz. gün boyu otelde oluyoruz biz. yaptıklarımı öğlen yiyorduk ama bu sefer sadece sarma götüreceğim. sardık koca bir tencere. çok nefis görünüyor.
askere turistik bir yere gitseydi tatil de yapardık ne güzel sen ne güzel her ay gitmişsin canım. benim 3. gidişim olacak bu. 60 gündür görmüyorum. öyle heyecanlanıyorum ki düşündükçe kalbim çarpıyor. aşkımız hep taze kaldı bu askerlik sayesinde.

biz de koskaca 100 gün boyunca iki kez tartışıyor gibi olduk ama ne aramamazlık yaptı ne kötü bir şey söyledi. o da çok anlayışlı ben de elimden geldiğince anlayışlı olmaya çalışıyorum.

sizin için iyi olmuş askerlik desene. evlilikte ailelerle sıkıntı yaşamak da başka bir şeye benzemez. bir daha hiç sıkıntı olmaz inşallah canım hayatında.

iyi akşamlar fıstıklar bikaç gündür yoktum özlemediniz mi beni bakayım nasılmışlar bakalım güzel yarenler??

nerelerdeydin bakalım? keyifler nasıl? ben artık doğru düzgün takip edemiyorum valla. arada okuyorum herkese laf da yetiştiremiyorum. sonra bir iki tane uzun mesaj yazıp gidiyorum. şafağımız azaldı. 50 ler bitiyor. bir aydan düşmemize az kaldı.

kuzenime gittim hava değişimine ruh halim pek iyiye gitmiyordu ben de hava değişiminin iyi gelceğini düşündüm ki öyle de oldu çok şükür iyiyim baya inşallah nisan ayı çok daha kolay geçicek evet sohbet baya akıp gitmiş ben de takip edemedim okuycam inşallah evet canım az kaldı sen nasılsın canım?? keyifler yerinde tabi sen yolcuydun dimi bu ara

iyi olmuş hava değişikliği iyidir. bi ara topluca canımız sıkkındı ama şimdi hemen hemen herkes pozitif maşallah. hep iyi ol...
ben iyiyim bu aralar bi koşuşturmadır gidiyor. cuma sabah yolcuyum kızlar. içim kıpır kıpır. hemen mayıs gelsin herkes sevinsin. herkes mutlu mesut yaşasın.

hoşgeldin canım okudum iyi olmuş gitmişsin çok iyi bir değişiklik olmuştur
bende gündüzleri hiç giremiyorum

Kuzum neden aglıyorsun canını sıkıyorsun bakıyım bak ben geldim akşamları sakin oluyor diye burayı bırakmaya hiç niyetim yok ama he kilitlendim resmen

İyi akşamlar canım özledik özlemezmiyiz nerelerdesin bakıyım kuzum

iyi akşamlar zeynepcim sorma hava değişimine çıktım bu ara askerime olan özlemim katlandı gerçekten çok zorladı beni aradaki mesafeler baktım olmuyo düşüne düşüne en iyisi biraz kafamı dağıtayım dedim sen nasılsın canım, askerin nasıl iyi mi?

Kuzum neden aglıyorsun canını sıkıyorsun bakıyım bak ben geldim akşamları sakin oluyor diye burayı bırakmaya hiç niyetim yok ama he kilitlendim resmen

gündüz muhabbetlerini kaçırıyorum diye kuzuum bırakma bırakma hep gel
nasılsın canımcım iyi misin

gültencim ben de nasıl üzgün üzügün ekrana bakıyorum nolmuş ki diye:26: cadı seni aman hep iyi ol, iyi olalım sevdiklerimiz de gelsin de tamam olalım

çok şükür kuzum kara bulutlar dağıldı üzerimizden sende kendine gelmişsin full motivasyon saymaya devam

çok şükür kuzum kara bulutlar dağıldı üzerimizden sende kendine gelmişsin full motivasyon saymaya devam

aynen canım yaa bir oh çektim resmen gerçekten dünya varmış askerimde bikaç gündür pek bir romantik telefonda abuk subuk konuşuyo burdan da anlaşılıyo ki askerlik psikolojisinden yavaş yavaş sıyrılıyor

İyi yapmışsın canım degişiklik iyi gelmiştir buaralar bendede çok var özlem gittikçe zorluyormu ne durmak istemyorum askerimin yanına hemen gidesim var askerimde iyi şuanlık bir sıkıntımız yok çokşükür sen nasılsın askerin nasıl canım benim
gündüz muhabbetlerini kaçırıyorum diye kuzuum bırakma bırakma hep gel
nasılsın canımcım iyi misin

Gündüzleride sakin geçiyor kuzum buaralar herkes özlemlerini içinde yaşıyor gibi şafak sıkıştırıyorya azcıkın ondan İyim canım çok şükür günleri bitirmeye çalışıyorum sen nasılsın

kesinlikle zaman yaklaştıkça daha da zorlaşıyor malesef ben askerimin bana gelmesini beklicem ben iyiyim canım özlem var o da kaçınılmaz zaten askerim de iyi şuan canımızı sıkan önemli bir sorun yok şükür inşallah hiçbirimizin olmasın

Amin canım benim inşallah

30ları görmemize ne kaldı ki şurda... Sabrın sonu selamettir kızlar hepimizin askerleri sağ salim az bir zaman sonra yanımızda olacak inşalllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…