- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
Ben yakıştıgını düşünüyorum tatlım ama önemli olan senin içine sinmesi o yüzden karar senin tabiki
kızzz zaten herkes bole dıyorr ama dıpler ısın ıcıne ettı vala yuzum gulmez oldu keske sıyah kalaydı :)uc renkler ıyıde ıste dıpler turuncu gıbı olunca özllıkle yaglanınca bır ton daha acık göruluyor.
Günaydın kızlar nasılsınız..
Bugün ki şafak ikonumAFYON
Vee sonunda yatcaz kalkcaz 3 gun sonra askerım burda....
Zeynepcim ve burcum tesekkur ederim ilginiz icin. Burcum arayi duzeltmenize cok sevindim. Dimaam evet benimde c.tesi 9da ucagim var yakalanmadan gidip gelsem rahatlicam bende :-D
Kizlar bu arada benim safak 48oldu tezkere tarihi belli olmus :-D
canım yıpranma ılakı olucak ama ben mecbur maske falan ıyılestırıcem artık.. askerımı 7 ay sonra gorucem kendımı ıyı hıssetmem lazım kımbılır daha ne zaman gorucem onusarı saç yapılmak ıstıyor ben ıs yerıne cogu örgulu gelıyorum ugrasamıyorum sabah 6:30 kalkıp.ben kumral saç tonunu sevıyorum en cok kullu olandan ama ıste akıyor lanet saç durmuyor kı yrınde
bende o gittiğinde yıkamstm tüm gömleklerini falan kokusu tazelnsın dıtye son bı hafta tekrar bır yumusatıcıyla döndürüp ütüleyip hazırlıycam dolabına inşbende bu gittiğimde sarma mı sarsam acaba daha önce poğaça yaptım, elmalı turta,sarma vs sonra evcı ıznlerınde otelde kaldık birşey gotrmedım otelde ve dısarda yediğimiz için bu kez zeytnyağlı sarıyım bende gece acıkınca yeriz benım esımın ısı cok yogun normalde de sehır dıslarına cıkar ıs nedenıyle o yuzden bazen dıyorum kı bazen bıtmesın dıyorum askerlığın ne guzel boyle her ay haftasonu gelıyorum otelde kalıyoruz kımsecıkler yok sevgılılıgımzıdekı gıbı dıyorum aılelerden uzak bas basa...ozlem odlugu ıcınt artısmada olmuyor cok sukur ...bızı aıle mevzuları yormus ozellkle beni kocamla kalıtelı zaman gecırıyorum uzakta olsa da
iyi akşamlar fıstıklar bikaç gündür yoktum özlemediniz mi beni bakayımnasılmışlar bakalım güzel yarenler??
nerelerdeydin bakalım? keyifler nasıl? ben artık doğru düzgün takip edemiyorum valla. arada okuyorum herkese laf da yetiştiremiyorum.sonra bir iki tane uzun mesaj yazıp gidiyorum. şafağımız azaldı. 50 ler bitiyor. bir aydan düşmemize az kaldı.
iyi akşamlar fıstıklar bikaç gündür yoktum özlemediniz mi beni bakayımnasılmışlar bakalım güzel yarenler??
hoşgeldin canım okudum iyi olmuş gitmişsin çok iyi bir değişiklik olmuşturiyi akşamlar fıstıklar bikaç gündür yoktum özlemediniz mi beni bakayımnasılmışlar bakalım güzel yarenler??
kuzenime gittim hava değişimineruh halim pek iyiye gitmiyordu ben de hava değişiminin iyi gelceğini düşündüm ki öyle de oldu çok şükür iyiyim baya inşallah nisan ayı çok daha kolay geçicek evet sohbet baya akıp gitmiş ben de takip edemedim okuycam inşallah evet canım az kaldı sen nasılsın canım?? keyifler yerinde tabi sen yolcuydun dimi bu ara
hoşgeldin canım okudum iyi olmuş gitmişsin çok iyi bir değişiklik olmuştur
bende gündüzleri hiç giremiyorum
İyi akşamlar canım özledik özlemezmiyiznerelerdesin bakıyım kuzum
Kuzum neden aglıyorsun canını sıkıyorsun bakıyım bak ben geldim akşamları sakin oluyor diye burayı bırakmaya hiç niyetim yok ama he kilitlendim resmen
gündüz muhabbetlerini kaçırıyorum diye kuzuumbırakma bırakma hep gel
nasılsın canımcım iyi misin
gültencim ben de nasıl üzgün üzügün ekrana bakıyorum nolmuş ki diye:26: cadı seni aman hep iyi ol, iyi olalım sevdiklerimiz de gelsin de tamam olalım
çok şükür kuzum kara bulutlar dağıldı üzerimizden sende kendine gelmişsin full motivasyon saymaya devam
İyi yapmışsın canım degişiklik iyi gelmiştir buaralar bendede çok var özlem gittikçe zorluyormu ne durmak istemyorum askerimin yanına hemen gidesim variyi akşamlar zeynepcim sorma hava değişimine çıktımbu ara askerime olan özlemim katlandı gerçekten çok zorladı beni aradaki mesafeler baktım olmuyo düşüne düşüne en iyisi biraz kafamı dağıtayım dedim sen nasılsın canım, askerin nasıl iyi mi?
gündüz muhabbetlerini kaçırıyorum diye kuzuumbırakma bırakma hep gel
nasılsın canımcım iyi misin
İyi yapmışsın canım degişiklik iyi gelmiştir buaralar bendede çok var özlem gittikçe zorluyormu ne durmak istemyorum askerimin yanına hemen gidesim varaskerimde iyi şuanlık bir sıkıntımız yok çokşükür sen nasılsın askerin nasıl canım benim
Gündüzleride sakin geçiyor kuzum buaralar herkes özlemlerini içinde yaşıyor gibi şafak sıkıştırıyorya azcıkın ondanİyim canım çok şükür günleri bitirmeye çalışıyorum sen nasılsın
kesinlikle zaman yaklaştıkça daha da zorlaşıyor malesef ben askerimin bana gelmesini beklicemben iyiyim canım özlem var o da kaçınılmaz zaten askerim de iyi şuan canımızı sıkan önemli bir sorun yok şükür inşallah hiçbirimizin olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?