aman aman kuzum romantik olsunlar işte ne güzel askerlik başlarına mı vurdu yoksa askerlik psikolojilerinden mi sıyrılıyorlar bilemicem artıkaynen canım yaa bir oh çektim resmen gerçekten dünya varmışaskerimde bikaç gündür pek bir romantik telefonda abuk subuk konuşuyo burdan da anlaşılıyo ki askerlik psikolojisinden yavaş yavaş sıyrılıyor
İyi yapmışsın canım degişiklik iyi gelmiştir buaralar bendede çok var özlem gittikçe zorluyormu ne durmak istemyorum askerimin yanına hemen gidesim varaskerimde iyi şuanlık bir sıkıntımız yok çokşükür sen nasılsın askerin nasıl canım benim
Gündüzleride sakin geçiyor kuzum buaralar herkes özlemlerini içinde yaşıyor gibi şafak sıkıştırıyorya azcıkın ondanİyim canım çok şükür günleri bitirmeye çalışıyorum sen nasılsın
aman aman kuzum romantik olsunlar işte ne güzel askerlik başlarına mı vurdu yoksa askerlik psikolojilerinden mi sıyrılıyorlar bilemicem artık
benimde okul yoğun bu aralar kuzum tüm vaktim okulda geçiyor aynı zamanda güneşle köşe kapmaca oynuyorum malum sivilce tedavisi :2: pazartesi vizeler başlıyorilk defa vizelerin gelmesini bu kadar çok istiyorum vizeler demek bahar demek bahar demek askerlerimizin gelmesi demek aman ne güzel ayy ne çok konuştum gene
herkesler buradaymış bu akşam daha dolu burası...
aman aman kuzum romantik olsunlar işte ne güzel askerlik başlarına mı vurdu yoksa askerlik psikolojilerinden mi sıyrılıyorlar bilemicem artık
benimde okul yoğun bu aralar kuzum tüm vaktim okulda geçiyor aynı zamanda güneşle köşe kapmaca oynuyorum malum sivilce tedavisi :2: pazartesi vizeler başlıyorilk defa vizelerin gelmesini bu kadar çok istiyorum vizeler demek bahar demek bahar demek askerlerimizin gelmesi demek aman ne güzel ayy ne çok konuştum gene
senin heyecanını paylaşmaya geldik canımmm
kızlar nasılsınız keyifler nasıl bakalım??
nazlımm nerelerde onu depüklemeye başlasaydık artık
kızlar nasılsınız keyifler nasıl bakalım??
yarın daha da heyecanlı olurum herhalde.hala hayal gibi geliyor...
darısı şafağımızın bittiği güne olsun inşallah. son 3 gün kala çok merak ediyorum herkes ne halde olacak...
Benim tipik hallerim şöyle olucak canım özetleyeyim :108::81::86::111::119::118::124: uzun bir özet oldu ama
yarın daha da heyecanlı olurum herhalde.hala hayal gibi geliyor...
darısı şafağımızın bittiği güne olsun inşallah. son 3 gün kala çok merak ediyorum herkes ne halde olacak...
o zaman bilinçleri yerine geliyor yani benimkide pek bi şen şakrak maşallah diyelimyok yok benim askerim yaramazlık yapmayı sever elinde değilaskerlik psikolojisi değil yani, önceden bunalım takılıyodu şimdi dili çözülmeye başladı gibi sanıyorum sivilleşmeye az kaldığının farkında kıyamam yaa tüm programlar askerimizle bağlantılı değil mi o zaman gelsin vizeler gelsin askerler
hoşgeldin kuzum herkes daha iyi sanırım sen nasılsın canımmkızlar nasılsınız keyifler nasıl bakalım??
onu karşında görene kadar hayal gibi geliyor dimi kuzumyarın daha da heyecanlı olurum herhalde.hala hayal gibi geliyor...
ancak bu kadar iyi ifade edilirdi herhalde.en çok şunu beğendim
:132::127::123: bunlarıda unutmayalım dimi
kesinlikle özellikle son gece geçmez heralde uykular kaçar falanolsun ama bu gidiş ikinizede iyi gelicek sonrada o dönücek zaten amin canım aminnnnnnnn burda bayram havası olcak
o zaman bilinçleri yerine geliyor yani benimkide pek bi şen şakrak maşallah diyelim
gelsin gelsin vizelerde askerlerde yazda düğünlerde hepsi gelsin
hoşgeldin kuzum herkes daha iyi sanırım sen nasılsın canımm
onu karşında görene kadar hayal gibi geliyor dimi kuzum
gelsinde görelim o günü hepimiz çok merak ediyoruz
o zaman bilinçleri yerine geliyor yani benimkide pek bi şen şakrak maşallah diyelim
gelsin gelsin vizelerde askerlerde yazda düğünlerde hepsi gelsin
MAŞALLAHevet gelsin.. gelsin.. gelsin..
zeynep koptum gerçekten
inşallah iyi olacak canım. ben döndükten sonra 45 günden düşeceğiz. yeni askerler gidecek sonrasında. şimdi sabırsızlıkla yeni askerleri bekliyorlar. 12 nisanda onlar gidince bizimkilerin dönmesine az kalacak.nisan dönemi de en kötü dönem herhalde tüm yaz tatilini askerde geçirmek... biz en azından soğuk kış günlerinde yalnızdık. günler kısaydı. gezecek yer yoktu. en güzel dönemde gelecekler inşallah.
100 günden fazla geçirdik. kalan 50 de geçer herhalde kızlar. hem yaz geliyor. sınavlar, iş, güç derken fark etmeden geçecek vakit...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?