349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nazlıcım; ben saç rengini beğendim canım maşallah güzel bir yüzün var zaten teninede gitmiş birazcık makyaj istiyor sadece gofret;askerine şimdiden acil şifalar diliyorum canım umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olur burcum;askerine çok kızdım bikere seni çok üzmüş gerçekten ama sıkma canını tatlım büyük gün yakın şimdi biçok şeyi alttan alalım bakalım şartlara göre davranalım dönmicekler mi ki misliyle ödüycekler

aman aman kuzum romantik olsunlar işte ne güzel askerlik başlarına mı vurdu yoksa askerlik psikolojilerinden mi sıyrılıyorlar bilemicem artık

benimde okul yoğun bu aralar kuzum tüm vaktim okulda geçiyor aynı zamanda güneşle köşe kapmaca oynuyorum malum sivilce tedavisi :2: pazartesi vizeler başlıyor ilk defa vizelerin gelmesini bu kadar çok istiyorum vizeler demek bahar demek bahar demek askerlerimizin gelmesi demek aman ne güzel ayy ne çok konuştum gene

Maşallah maşallah artık bahar geliyor askerlerimiz gelsin onlar bize baharı getiricek zaten

yok yok benim askerim yaramazlık yapmayı sever elinde değil askerlik psikolojisi değil yani, önceden bunalım takılıyodu şimdi dili çözülmeye başladı gibi sanıyorum sivilleşmeye az kaldığının farkında kıyamam yaa tüm programlar askerimizle bağlantılı değil mi o zaman gelsin vizeler gelsin askerler

kızlar nasılsınız keyifler nasıl bakalım??
nazlımm nerelerde onu depüklemeye başlasaydık artık

hoşgeldin canım keyifler yerinde askerlerimize yaklaştığımızı gördükçede ayrı bir sevinç oluyor tabi
evet yaa nazlıcım nerdesin ama onun şafağı gördükçe ben heyecanlanıyorum darısı başımıza inşallah

nazlı kuaföre gideceğim diyordu gitti mi acaba? belki saçlarıyla uğraşıyordur. garibim içine sinmedi. son 3 gün kaldı. içine sinen bir renk olsun istiyor.

yarın daha da heyecanlı olurum herhalde. hala hayal gibi geliyor...
darısı şafağımızın bittiği güne olsun inşallah. son 3 gün kala çok merak ediyorum herkes ne halde olacak...

Benim tipik hallerim şöyle olucak canım özetleyeyim :108::81::86::111::119::118::124:uzun bir özet oldu ama

darısı şafağımızın bittiği güne olsun inşallah. son 3 gün kala çok merak ediyorum herkes ne halde olacak...

kesinlikle özellikle son gece geçmez heralde uykular kaçar falan olsun ama bu gidiş ikinizede iyi gelicek sonrada o dönücek zaten amin canım aminnnnnnnn burda bayram havası olcak

o zaman bilinçleri yerine geliyor yani benimkide pek bi şen şakrak maşallah diyelim
gelsin gelsin vizelerde askerlerde yazda düğünlerde hepsi gelsin
hoşgeldin kuzum herkes daha iyi sanırım sen nasılsın canımm
onu karşında görene kadar hayal gibi geliyor dimi kuzum
gelsinde görelim o günü hepimiz çok merak ediyoruz

kesinlikle özellikle son gece geçmez heralde uykular kaçar falan olsun ama bu gidiş ikinizede iyi gelicek sonrada o dönücek zaten amin canım aminnnnnnnn burda bayram havası olcak

inşallah iyi olacak canım. ben döndükten sonra 45 günden düşeceğiz. yeni askerler gidecek sonrasında. şimdi sabırsızlıkla yeni askerleri bekliyorlar. 12 nisanda onlar gidince bizimkilerin dönmesine az kalacak. nisan dönemi de en kötü dönem herhalde tüm yaz tatilini askerde geçirmek... biz en azından soğuk kış günlerinde yalnızdık. günler kısaydı. gezecek yer yoktu. en güzel dönemde gelecekler inşallah.

100 günden fazla geçirdik. kalan 50 de geçer herhalde kızlar. hem yaz geliyor. sınavlar, iş, güç derken fark etmeden geçecek vakit...

kesinlikle en şanslı dönemiz sıcakta o botların içinde olmucaklar,orda hiç bayram geçirmicekler,yaz bize de zehir olmucak :!6:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…