349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

eşin tutumu da önemli canım. ailesi ile karısı arasındaki dengeyi sağlayabilmeli. onlar benim ailem sen de kimsin diye yaklaşırsa ne sevgi ne saygı kalır. iki tarafın da gönlünü hoş tutmalı. kadın için de geçerli aynı durum. hassas dengeler bunlar. anlayış istiyor aynı zamanda.

dimaaammm sen daha eltim diyorsun boşver eltiyi falan biz senin haberini bekliyoruzzzz

inşallah canım. hayırlı zamanda olur diye ümit ediyorum. stres yapmadan sıkılmadan... neyse ki anne babalarımız anlayışlı. konuyla ilgili yorum yapmıyorlar. gerisi de önemli değil zaten. hele bir gelsin eşim bakalım. rabbim hayırlı zamanda verir inşallah. o güne kadar da sabır versin, anlayış versin bize...
sonra sizin haberlerinizi alayım bir bir... sonra da çocuklarımızla ilgili konuşur dururuz.

telefonda konuşurken pembe gözlüklerimi takıyorum canım o zaman herşey sorunsuz oluyor ama bir taraftan da yazıyorum acısını çıkarmak için
sizin aranız nasıl kuzum :)

heheh aynenn canımmcımm :) psikolojisinden derin endişeler duysam da 2 gündür aşkından ölüyor yani sivildeyken bu kadar değildir 2 gündr nesi var anlamadım
yalnız konuşmanın devamı annengiller babangiller nasıl diye devam edecekti ki kendimi frenledim

geçmiş olsun gültenim. ilaçlar da bir yeri yaparken başka yeri bozuyor valla.
çok sağol canım aynen öyle kuzum özellikle 1 haftadır eklem ağrılarımdan dolayı ayağa kalkmakta zorlanıyorum ama başladım artık bir kere bitsin de kurtulayım

aşka gelmiştir kuzum bırak öyle kalsın
ben devam ettireyim istersenn

gerçekten canım hayırlısıyla olsun herşey yalnız kendi adıma konuşuyum iş evlilik teklifi isteme söz nişan çeyiz düğün bebek falan çocuklarımızla ilgili konuşabilmemiz için benim bi 40 fırın ekmeğe ihtiyacım var durumu özetleyen replik : siz beni beklemeyin ben sizi yavaşlatırım beni bırakın kendinizi kurtarın

ah kuzum ya gece gece güldürdün beni hızlan hızlan kuzum
bu arada bugün Muğladaymışsın sevdiceğimde orada :2:

o dediklerinin hepsini ben 6 ayda tamamladım. ve evlenmiştim. sadece işe 3 yıl önce girdim o ayrı. insan evlenmeden çnce çok üşeniyor ama hepsi hızla olup bitiveriyor.
iyi demek adet olmuş yuvarlanıp gidiyoruz işte ahahaha kendimi 50 yaş üstü teyzelerin gününde gibi hissettim

biraz öyle olmuş. eklem ağrılarını da ekleyince tam oluyor.

yeni güne geldik kızlar. şafak 49 oldu. ben yatayım artık. bir an önce cuma olsun.

görüşürüz...

iyi geceler kuzum hadi yat kalk yat kalk ve yola çık hemencik

ah kuzum ya gece gece güldürdün beni hızlan hızlan kuzum
bu arada bugün Muğladaymışsın sevdiceğimde orada :2:
iyi demek adet olmuş yuvarlanıp gidiyoruz işte ahahaha kendimi 50 yaş üstü teyzelerin gününde gibi hissettim

hahah canım bi bakmışsın herkesten önce benim düğünüm olmuş
kuzum en azından yakınsınız valla keşke bizde öyle olsaydık bak benimki uzakdoğuda
valla canım cidden bizim muhabbet bi ayrı oldu arada yapalım
canım benimmm görüşürüz yarın benim şafak çok kızgın hayırlısı olsun ama bugün keyfim yerinde bu ikonu görmemezlikten geliyorum ve ikonumu bugünkünü kabul ediyorum haftasonunun temasına pek uygun
öpüyorum canımmm tatlı rüyalarrr

kuzum kusura bakma teldeydim gece kuşuyuz biz malum
olur mu olur valla kuzum hep benim evlenmeme çok var diyenler erkenden evlenir
bencede bencede sık sık yapmalıyız bebeğim

iyi geceler canlar ikonuma bakayım da gideyim dimaaam bugünkü ikonumuz sana gelsin Allah gönlüne göre versin canım benim

teşekkür ederim canım artık zamana bıraktım iyi olacak inşallah

Günaydın arkadaşlar şafağımız 49
Bugünki ikoncanımız hamile
Bugün güzel vatanımızdan MUŞtayız MUŞumuza selam yola devam

Mus Ovasi, Malazgirt Aniti, Gaz Golu

günaydın güzeller şafagımız 49 olmuş çok şükür çok giremiyorum buralara malum okul olunca sabah erken kalkmam gerekiyor.ama kalbim hep sizinle kızlar.ya bu 50 'ler bana geçmek bilmedi inşallah 40'lar öyle olmaz gerçi bu ay 23 nisan çalışması falan olcak onun hazırlığıyla daha çok koşturucam bakalım su gibi aksın geçsin günler çabucak gelsin mayıs ayımız kavuşalım hepimiz sevdiceklerimize.hepinizi öpüyorum

Günaydın hanımlarrr ben geldim..Akşam baya bir kaynatmısınız hepsını okumaya calıstım..

evet kızlar akşam gittim saçımı boyattım komple kullu kumral mıs adı koyu oldu baya tabı yıkadıkca acılır ama eskısı gıbı olmazmıs herks cok begendı yuzumde gıtmış içimede sındı ohhh cok sukur.akşam 10 da eve gldım mısafırler vardı gıremedım.askerımde aradı yolda eve gıderken vay halen dısardamısım falan azar yedık ama napım kendımı ıyı hıssetmem lazım morel olrak bak bugun daha ıyıyım en azından somurtmuyorumkızlarr az kaldı ya heyecan başladı gıbı ayyy vala akşam hıc bırşey yıyemedım iştahımmı ne kesıldı bende de bole bır huy var heyecanlanırsam yemek yıyemem

buğun ki şafak ikonum :2: Adıyaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…