inşallah iyi olacak canım. ben döndükten sonra 45 günden düşeceğiz. yeni askerler gidecek sonrasında. şimdi sabırsızlıkla yeni askerleri bekliyorlar. 12 nisanda onlar gidince bizimkilerin dönmesine az kalacak.nisan dönemi de en kötü dönem herhalde tüm yaz tatilini askerde geçirmek... biz en azından soğuk kış günlerinde yalnızdık. günler kısaydı. gezecek yer yoktu. en güzel dönemde gelecekler inşallah.
100 günden fazla geçirdik. kalan 50 de geçer herhalde kızlar. hem yaz geliyor. sınavlar, iş, güç derken fark etmeden geçecek vakit...
kesinlikle en şanslı dönemiz sıcakta o botların içinde olmucaklar,orda hiç bayram geçirmicekler,yaz bize de zehir olmucak :!6:
evet canım askerimde 4 gözle 351 leri bekliyor ondan sonra bitti diyor zatenkesinlikle kötü olucak Allah kolaylık versin gidicek olanlara napsınlar evet ben planları yapmaya başladım bile
Ama sonra yine çekişmeler başlarmı azcık hasretler giderildikten sonra askerligin acısı çıkarılırmı dersinizyok yok biz hep iyi olucaz inşallah :13:
millet tatile giderken, bayramlarda hele ki ramazanda orada olmak çok kötü olacak. oruç da tutulmaz o sıcakta. şimdi nisan döneminde gidecekler ne kadar stresliler.. onların yerinde olmak istemezdim. yaşayacakları günler çok zor olacak.
benim eşim sabah 6 da gitti. güneş doğmamıştı. bir daha hiç doğmayacak sandım. hissettiğim şeyin tarifi yok. o kapıyı kapattıktan sonraki yalnızlık, çıkardığı pijamaları, yastığı, son uyuduğumuz daha doğrusu stresten uyuyamadığımız gece...
geçti gitti. son 50 günümüz çok şükür. allah dayanamayacağımız acılar yaşatmasın. en kötü ayrılığımız böyle olsun...
bende iyim kızlar sağolun cidden durumumuzu çok iyi özetlemişsiniznazlı cidden naptı bende merak ettim öyleyse başta nazlıya daha sonrada dimaam ve kendime bu şarkıyı armağan ediyorum Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım/Yeni 2013 - YouTube
tabi nazlıya en çok "Gel ki geceler çatlasın, gel ki şafaklar tutuşsun" bu sözler uyuyordur diye düşünüyorum
ilk ve son ayrılığımız olsun inşallah Allahım bundan sonra güzel günler nasip etsin bize
çok şükür biz atlattık o günleri ama yolculukları seven ben garajlardan nefret ettim askerlik yüzünden..
Allah yardımcıları olsun Nisan celbi zor bir dönem umarım en az sıkıntıyla atlatır onlar da
hepsi aynı herhalde. bir de dalga geçiyorlar geleceklerle. gülüyorlar. "onlar var yaaa yandı hepsi çok ağlayacaklar. bizimki bitti..." diyor eşim.
oysa ki bir önceki dönemde de bizimkilere gülmüşlerdir herhalde. sırayla devam ediyor işte.
tatil planlarımı kuzum? yolculuk nereye?
napsınlar ama hakettiler şimdi bu mutluluğu yaşasınlar bakalım dede oluyolar
biz sözlümle farklı şehirlerdeyiz döndüğünde en müsait zamanda nişan olucakgünü birlik abant gezimiz var çok istiyorum netten alıcam o gelmeden sürpriz olur hem sonra bol bol beraber vakit geçirmek işte
ısparta'yı çok merak ediyordum. gittim gördüm lakin bende hep buruk bir hatırası olacak. o otogarda ağlamamak için kendimi paraladığım anları hiç unutmayacağım. kendimi sıkmaktan yutkunamamıştım bile.
bundan sonraki tüm otogar maceralarımız sevdiklerimizle olsun kızlar. bizi onlardan ayıran yolculuklar olmasın. bir daha hiç ayrılmayalım. :127:
ben de dün tüm gün bu şarkıyı söyledim. son günlerde yine söyleriz bunu. nazlıdan sonra sayıma devam edeceğiz biz. nisan da sanki çabuk geçecek gibi...
bizim planımız da yapıldı. memleketine gidip ailesini ziyaret etmek.sonra tatil planları yapılsa bile ancak ağustos sonu eylül başı olur. abant iyi fikir aslında. biz de ayarlasak ne iyi olur.
nişan fotoğraflarını paylaş mutlaka...
ailesini de özlemiştir ama. evet iyi fikir değerlendir bencede biz de çok fazla bir arada olamadığımız için geldiğinde değişik bi yerlere gidelim istiyorum bu günübirlik geziler iyi oluyo bol bol fotoğrafta çekiliriz düğün günü slaytta kullanırız artık nasıl fikir ama inşallah canım.
valla canım bana da nisan çabuk geçecekmiş gibi geliyor zaten vizelerde zaman su gibi akıyor nasıl geçtiğini anlamıyorum :) ama bu mart ayından cidden nefret ettim neyse canımızı sıkmak yok Jehan BARBUR - Seve seve ölürüm senin için.wmv - YouTube
ben diyorum hep bensiz gidebileceğin tek yer askerlikti o hakkını da kullandın artık diye
Allahım kötü ayrılıklar yaşatmasın bize
güzel fikir canım. bizim düğün dışında çok fotoğrafımız yok. fotoğraf çekinmeyi sevmiyor eşim. hep beni çekiyor.
ailesini çok özledi zaten. geldikten 3 gün sonra falan hemen gideriz. kıyamam ona o konuda. benimkiler yanımda. onunkiler uzak. ne zaman gidelim dese giderim. ne kadar kalalım dese kalırım.erkeğin kalbine giden yol sadece midesinden değil ailesinden de geçiyor. sonsuz saygım var hepsine.
ben de nefret ettim. hele eltimin hamile olduğunu öğrendikten sonra. cadı değilim ama yine cadılık damarlarım kabardı.sonradan toparladım. nisan hepimize güzel gelsin.
amin canım amin. hepiniz sevdiklerinizle evlenin. ve bir gece bile ayrı yatmayalım hiçbirimiz.
özlemcim ya ne güzel dedin ya valla abant olsun amasra olsun veya eskişehir günübirlik falan gitmek lazım bir yerlere gerçi biz 1 senedir gidicez ya neyseamann bi gelsinde fazlasında gözüm yok
ahahah valla canım sevdiğim tek özlemsingitmek lazım bakalım kendi kendime planlar yapıyorum sıra faaliyete geçmekte çokta ekonomik oluyo turla gitmek günübirlik gidip dönüyosun işteahhh kavuşalım artık bitsin özlem ismimden nefret ettim artık
ahahah valla canım sevdiğim tek özlemsin
gültencimm nasılsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?