- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
kız asıl gece yarın akşamm annem bırde cumartesı sabah erken kalkıcam ama oo 0 rı gormem lazım ınş uyumazsam :)Hahaha otobusteydim koptum muhabbete alemsiniz valla :-D
BU GECE NAZLİYA DEPUK VE KAVUSMA GECESİ YAPALİM Mİ?? Aksam herkes gelmeye calissin sarkilar turkuler depukler havada ucussun ne dersiniz ;-) nesemizi bulalim :-D
kuzum kusura bakma teldeydim gece kuşuyuz biz malum
olur mu olur valla kuzum hep benim evlenmeme çok var diyenler erkenden evlenir
bencede bencede sık sık yapmalıyız bebeğim
iyi geceler canlar ikonuma bakayım da gideyimdimaaam bugünkü ikonumuz sana gelsin Allah gönlüne göre versin canım benim
Günaydın hanımlarrr ben geldim..Akşam baya bir kaynatmısınız hepsını okumaya calıstım..
evet kızlar akşam gittim saçımı boyattım komple kullu kumral mıs adı koyu oldu baya tabı yıkadıkca acılır ama eskısı gıbı olmazmısherks cok begendı yuzumde gıtmış içimede sındı ohhh cok sukur.akşam 10 da eve gldım mısafırler vardı gıremedım.askerımde aradı yolda eve gıderken vay halen dısardamısım falan azar yedık ama napım kendımı ıyı hıssetmem lazım morel olrak bak bugun daha ıyıyım en azından somurtmuyorum kızlarr az kaldı ya heyecan başladı gıbı ayyy vala akşam hıc bırşey yıyemedım iştahımmı ne kesıldı bende de bole bır huy var heyecanlanırsam yemek yıyemem
buğun ki şafak ikonum :2: Adıyaman...
49 olduuuuukkkk :))))))) eşim evciyi 19una yazdrdım ıns olur dedi aksilik çıkmasın dua edinsonra da zaten gelmelerine az kalacak ... Dimaamcım senin eşin nerde? Nehircim dün yaptım sa cbakımımı hınt yagı susam yagı eczaneden aldıgım e vıtamını sonra bemıx bepanthene serumlarıda kırdım once onu uyguladım sonra yıkadım keratın maskesı yaptım yıne de farkettı bakalım ılk olmasına ragmen bıraz toparlıym esım gelene kadar..Bu arada rejıme devam edıyorum sabıtlendım kac haftdr yerımde sayıyorum ama kacamaklarda oldu gecen haftadan berı spor yapıyorum bakalım
günaydınlar herkese
herkesler iyidir, keyifler de yerindedir umarım
nazlıcım şafağını gördükçe ben heyecanlanıyorum çok az kalmış kavuşmana harika bi duygu olsa gerek biz de geliyoruz yavaş yavaş o günlerehatırlıyorum da senin şafak panonda 49 yazarken biz daha 90lardaydık, vay be diyodum sana bakıp ne kadar az kalmış şafağa, ama şimdi biz 49dayız ve ne kadar çok var daha diyorum günler geçiyor işte öyle veya böyle, Allah sevdiklerimize ve bizlere sağlık versin,sabır versin,nisan hızlı geçsin inşallahh
Hahaha otobusteydim koptum muhabbete alemsiniz valla :-D
BU GECE NAZLİYA DEPUK VE KAVUSMA GECESİ YAPALİM Mİ?? Aksam herkes gelmeye calissin sarkilar turkuler depukler havada ucussun ne dersiniz ;-) nesemizi bulalim :-D
kız asıl gece yarın akşamm annem bırde cumartesı sabah erken kalkıcam ama oo 0 rı gormem lazım ınş uyumazsam :)sabah uyanıcammm ooo neler bı suru ısım varr banyo saç hazırln makyajlar parfumlerr bak bnıde heyecanlandırdınız yaww yapmayın
sen nasılsın canım konuşamadık nezamandır
canım benim ne kadar yazamasam da ben de seninle ve nazlımla beraber mehtap saydım durdumnerelerdesin sen kuzum? uzun zamandır göremiyoruz seni.
iyiyim tatlım ailem yanımdaydı o yüzden ara ara girdim, ama yazdıklarınızın hepsini takipteyimsen de iyisindir inşallah canım, nisanda bi safranbolu daha yapmak lazım değil mi?
kuzum ben şafağa 456 dan başladım.pehh o tarıhler nekı ole sankı hıc saymadım gerıye tuhaff:81:
Bende iyim canım çokşükürgünleri bitirmeye çalışıyoruz evet evet nisanı sabırsızlıkla bekliyorum bana kalsa bugünden safranbolu yapıcamda yarimi çok özledim
Ahh kuzum ahh özlenmezmı hıc ınşallah kavusucaksınız benden ıyısıınız canım ayrılık uzaklık olmucak yariniz le bol bol zamanlarınız olucakk
Ahh kuzum ahh özlenmezmı hıc ınşallah kavusucaksınız benden ıyısıınız canım ayrılık uzaklık olmucak yariniz le bol bol zamanlarınız olucakk
canım benim çok sevindim içine sinmesine ay şimdi senin için kıpır kıpırdır ben heyecanlanıyorum burda buluşma anınızı düşündükçeGünaydın hanımlarrr ben geldim..Akşam baya bir kaynatmısınız hepsını okumaya calıstım..
evet kızlar akşam gittim saçımı boyattım komple kullu kumral mıs adı koyu oldu baya tabı yıkadıkca acılır ama eskısı gıbı olmazmısherks cok begendı yuzumde gıtmış içimede sındı ohhh cok sukur.akşam 10 da eve gldım mısafırler vardı gıremedım.askerımde aradı yolda eve gıderken vay halen dısardamısım falan azar yedık ama napım kendımı ıyı hıssetmem lazım morel olrak bak bugun daha ıyıyım en azından somurtmuyorum kızlarr az kaldı ya heyecan başladı gıbı ayyy vala akşam hıc bırşey yıyemedım iştahımmı ne kesıldı bende de bole bır huy var heyecanlanırsam yemek yıyemem
buğun ki şafak ikonum :2: Adıyaman...
kuzum süper fikirrHahaha otobusteydim koptum muhabbete alemsiniz valla :-D
Canlarım napıyosunuz bugün boş günüm tüm gün evdeyim
ve son 10 diyorum aşkımın yanına gitmeye
canım benim çok sevindim içine sinmesine ay şimdi senin için kıpır kıpırdır ben heyecanlanıyorum burda buluşma anınızı düşündükçe
kuzum süper fikirrilerde bekarlığa veda da yaparız
Zekai Tunca - Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam - YouTube
bu bizim dans müziğimizdi canlı calındı enstrmntel
geçmiş olsun kuzum gönderin gönderinevet kuzum kıpır kıpırım bugun daha ıyıyım bır tek sancı var bıraz boşu boşuna cekıyorum hasta bıle olmadım.sanada azıcık kalmıs kız 10 gun hızlıca gcsın sen yarıne bır kz daha gönderelım
kızlar nısan 26 sında tarıfemın gunu doluyor.sole heryone msj hakkı ıcınde olan tarıfe bılıyormusunuz.suan aveada faturalıyım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?