349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hahaha otobusteydim koptum muhabbete alemsiniz valla :-D
BU GECE NAZLİYA DEPUK VE KAVUSMA GECESİ YAPALİM Mİ?? Aksam herkes gelmeye calissin sarkilar turkuler depukler havada ucussun ne dersiniz ;-) nesemizi bulalim :-D

BU GECE NAZLİYA DEPUK VE KAVUSMA GECESİ YAPALİM Mİ?? Aksam herkes gelmeye calissin sarkilar turkuler depukler havada ucussun ne dersiniz ;-) nesemizi bulalim :-D
kız asıl gece yarın akşamm annem bırde cumartesı sabah erken kalkıcam ama oo 0 rı gormem lazım ınş uyumazsam :) sabah uyanıcammm ooo neler bı suru ısım varr banyo saç hazırln makyajlar parfumlerr bak bnıde heyecanlandırdınız yaww yapmayın

sağol canım. ikonu sahiplendim ben. benim ikonum olsun buuu. çok sevdim...

hadi gözün aydın canım. çok az kaldı. saçlarına da sevindim içine sinen bir renk olmuş. mutlu günler seni bekler.

canıım inşallah aksilik olmadan gidersin. benim eşim ısparta'da. yarın sabah yolcuyum kızlar. kaç haftadır gün sayıyorum. herkesi de bunalttım herhalde burada.

nerelerdesin sen kuzum? uzun zamandır göremiyoruz seni.

bu gece yapalım yapalım. ben de olayım.

Heyecan yap heyecan ne olucak kavuşuyorsun canım azcık heyecanlan

sen nasılsın canım konuşamadık nezamandır

iyiyim tatlım ailem yanımdaydı o yüzden ara ara girdim, ama yazdıklarınızın hepsini takipteyim sen de iyisindir inşallah canım, nisanda bi safranbolu daha yapmak lazım değil mi?

nerelerdesin sen kuzum? uzun zamandır göremiyoruz seni.
canım benim ne kadar yazamasam da ben de seninle ve nazlımla beraber mehtap saydım durdum 1ay oldu görmeyeli ben de bu haftasonu kavuşucam yarime hayırlısıyla sen de keyifler iyi anladığım kadarıyla aman maşallah heyecan özlem dorukta

iyiyim tatlım ailem yanımdaydı o yüzden ara ara girdim, ama yazdıklarınızın hepsini takipteyim sen de iyisindir inşallah canım, nisanda bi safranbolu daha yapmak lazım değil mi?

Bende iyim canım çokşükür günleri bitirmeye çalışıyoruz evet evet nisanı sabırsızlıkla bekliyorum bana kalsa bugünden safranbolu yapıcamda yarimi çok özledim

günaydın kızlar..artık 40lardayız çok şükür..gün geçtikçe daha bi artıyo bende özlem..5ocaktan beri hiç görmedim ve gelene kadar da göremicem galiba..neyse dayanıcam yapacak bişeyim yok..sizler nasılsınız:??

Bende iyim canım çokşükür günleri bitirmeye çalışıyoruz evet evet nisanı sabırsızlıkla bekliyorum bana kalsa bugünden safranbolu yapıcamda yarimi çok özledim

Ahh kuzum ahh özlenmezmı hıc ınşallah kavusucaksınız benden ıyısıınız canım ayrılık uzaklık olmucak yariniz le bol bol zamanlarınız olucakk

Ahh kuzum ahh özlenmezmı hıc ınşallah kavusucaksınız benden ıyısıınız canım ayrılık uzaklık olmucak yariniz le bol bol zamanlarınız olucakk

nazlıcım o uzaklık sıkıntısı bende de var malesef gelicek sonra ailesinin yanına gidicek, sonra iş arayacak derken ayrı kalacağımız bi süreç olucak:18: ama hayırlısıyla da bi iş bulsunlar sonra hep beraber olucaz inşallah

Amin canım benim inşallah rabbim hiçbirimizi ayrı düşürmesin birdaha amin sizde birşeyleri yoluna koydugunuzda belki yarinde artık seni alır tamamen onunla olursun neler olur bilinmez canım biraz daha sabır hepimizin sonuçta durumları yoluna giricek sabır gerekiyor sadece

Canlarım napıyosunuz bugün boş günüm tüm gün evdeyim
ve son 10 diyorum aşkımın yanına gitmeye
canım benim çok sevindim içine sinmesine ay şimdi senin için kıpır kıpırdır ben heyecanlanıyorum burda buluşma anınızı düşündükçe
kuzum süper fikirr ilerde bekarlığa veda da yaparız

evet kuzum kıpır kıpırım bugun daha ıyıyım bır tek sancı var bıraz boşu boşuna cekıyorum hasta bıle olmadım.sanada azıcık kalmıs kız 10 gun hızlıca gcsın sen yarıne bır kz daha gönderelım

kızlar nısan 26 sında tarıfemın gunu doluyor.sole heryone msj hakkı ıcınde olan tarıfe bılıyormusunuz.suan aveada faturalıyım zaten.

geçmiş olsun kuzum gönderin gönderin
kızlar nısan 26 sında tarıfemın gunu doluyor.sole heryone msj hakkı ıcınde olan tarıfe bılıyormusunuz.suan aveada faturalıyım zaten.

canım benim vodafone geç derim sana 500 dk 1000 sms 1 gb 19 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…