349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydın canım 23 nisan gelsin bende o tarihin gelmesini bekliyorum dört gözle askerlerimizede yaklaşmış oluyoruz

49 olduuuuukkkk :))))))) eşim evciyi 19una yazdrdım ıns olur dedi aksilik çıkmasın dua edin sonra da zaten gelmelerine az kalacak ... Dimaamcım senin eşin nerde? Nehircim dün yaptım sa cbakımımı hınt yagı susam yagı eczaneden aldıgım e vıtamını sonra bemıx bepanthene serumlarıda kırdım once onu uyguladım sonra yıkadım keratın maskesı yaptım yıne de farkettı bakalım ılk olmasına ragmen bıraz toparlıym esım gelene kadar..Bu arada rejıme devam edıyorum sabıtlendım kac haftdr yerımde sayıyorum ama kacamaklarda oldu gecen haftadan berı spor yapıyorum bakalım

günaydınlar herkese
herkesler iyidir, keyifler de yerindedir umarım
nazlıcım şafağını gördükçe ben heyecanlanıyorum çok az kalmış kavuşmana harika bi duygu olsa gerek biz de geliyoruz yavaş yavaş o günlere hatırlıyorum da senin şafak panonda 49 yazarken biz daha 90lardaydık, vay be diyodum sana bakıp ne kadar az kalmış şafağa, ama şimdi biz 49dayız ve ne kadar çok var daha diyorum günler geçiyor işte öyle veya böyle, Allah sevdiklerimize ve bizlere sağlık versin,sabır versin,nisan hızlı geçsin inşallahh

canım ya senin şafağını görünce ben heyecanlanıyorum

aynı şeyi yazmışıızzz

seni düşündüm dün bende ded,m nerelerde göremedim sanki uzun süredir seni

aynı şeyi yazmışıızzz

seni düşündüm dün bende ded,m nerelerde göremedim sanki uzun süredir seni

evet canım duygular aynı, kalpler aynı, aynı şeyi düşünmemiz de normal oldu artık
ailem yanımdaydı canım onlar varken bi bakıp çıkıyodum yazamaya vakit olmuyodu pek.. ama şafak 49 un anlamı var ben de yazmadan geçemezdim.. sen nasılsın canım?

Günaydın canım.evet bende de heyecan başladı gibi :18:nisan ayı umarım hızlı gecer sızıın ıcınd bende baharı artık yaşamak ıstıyorum sole ısıtan bır guneş ıstıyorum artık gunu bıtırmek ıcın degılde tadını cıkartmak ıstıyorum herseyın 15 ay yorucu oldu ama olsun telafı edıcem artık :26:

dile kolay 15 ay, herşeyi hakediyosun tabi ki canım benim.. şimdi bu kadar zorlandık ben düşünemiyorum 15 ay ayrı kalmayı.. Allah sabır versin zor gerçekten.. bahar gelicek ama askerlerimizin dönüşüyle asıl bahar kalbimizde olucak inşallah herkes askeriyle bu zor günlerin tadını doya doya çıkarıcak

Olduk canım olduk çabucak geçsin 40larda fazla yer etmesin İlk anda bile farkediyor canım yumuşacık oluyor insana bir hava geliyor bilirim bende azcık ipin ucunu sıksam iyi olucak yemege başladım sanki
Günaydın canım evet bizde artık 40lardayız zaman geçiyor hep söylerim zamanın durdugu görülmüşmü şükürler olsunki bitiyor sen nasılsın canım konuşamadık nezamandır

Çok sevindim canım içine sinmesine önemli olan senin begenmem kendini rahat hissetmen insanın yüzünede yansıyor sonuçta ee artık seni depüklemeye başlasakmı ne

canımm seni cidden kutluyorumm
nişanlım kısa dönem 150 günü geçiremedimm benn
ama kaldı 55

saol canım.Allah dan ankara da yaptı yoksa ben kafayı yerdım stresden ama cok sukur yerımız rısklı yer degıldı.doguda gorev yapan kardeslerımızı bekleyenlere ALLAH ım sabır versın.ordakı askerlerımıze can saglıgı versın RABBIM..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…