- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
günaydın güzeller şafagımız 49 olmuş çok şükür çok giremiyorum buralara malum okul olunca sabah erken kalkmam gerekiyor.ama kalbim hep sizinle kızlar.ya bu 50 'ler bana geçmek bilmedi inşallah 40'lar öyle olmaz gerçi bu ay 23 nisan çalışması falan olcak onun hazırlığıyla daha çok koşturucam bakalım su gibi aksın geçsin günler çabucak gelsin mayıs ayımız kavuşalım hepimiz sevdiceklerimize.hepinizi öpüyorum
Günaydın hanımlarrr ben geldim..Akşam baya bir kaynatmısınız hepsını okumaya calıstım..
evet kızlar akşam gittim saçımı boyattım komple kullu kumral mıs adı koyu oldu baya tabı yıkadıkca acılır ama eskısı gıbı olmazmısherks cok begendı yuzumde gıtmış içimede sındı ohhh cok sukur.akşam 10 da eve gldım mısafırler vardı gıremedım.askerımde aradı yolda eve gıderken vay halen dısardamısım falan azar yedık ama napım kendımı ıyı hıssetmem lazım morel olrak bak bugun daha ıyıyım en azından somurtmuyorum kızlarr az kaldı ya heyecan başladı gıbı ayyy vala akşam hıc bırşey yıyemedım iştahımmı ne kesıldı bende de bole bır huy var heyecanlanırsam yemek yıyemem
buğun ki şafak ikonum :2: Adıyaman...
günaydınlar herkese
herkesler iyidir, keyifler de yerindedir umarım
nazlıcım şafağını gördükçe ben heyecanlanıyorum çok az kalmış kavuşmana harika bi duygu olsa gerek biz de geliyoruz yavaş yavaş o günlerehatırlıyorum da senin şafak panonda 49 yazarken biz daha 90lardaydık, vay be diyodum sana bakıp ne kadar az kalmış şafağa, ama şimdi biz 49dayız ve ne kadar çok var daha diyorum günler geçiyor işte öyle veya böyle, Allah sevdiklerimize ve bizlere sağlık versin,sabır versin,nisan hızlı geçsin inşallahh
canım ya senin şafağını görünce ben heyecanlanıyorum
aynı şeyi yazmışıızzz
seni düşündüm dün bende ded,m nerelerde göremedim sanki uzun süredir seni
günaydınlar herkese
nazlıcım şafağını gördükçe ben heyecanlanıyorum çok az kalmış kavuşmana harika bi duygu olsa gerek biz de geliyoruz yavaş yavaş o günlerehatırlıyorum da senin şafak panonda 49 yazarken biz daha 90lardaydık, vay be diyodum sana bakıp ne kadar az kalmış şafağa, ama şimdi biz 49dayız ve ne kadar çok var daha diyorum günler geçiyor işte öyle veya böyle, Allah sevdiklerimize ve bizlere sağlık versin,sabır versin,nisan hızlı geçsin inşallahh
Günaydın canım.evet bende de heyecan başladı gibi :18:nisan ayı umarım hızlı gecer sızıın ıcınd bende baharı artık yaşamak ıstıyorum sole ısıtan bır guneş ıstıyorum artık gunu bıtırmek ıcın degılde tadını cıkartmak ıstıyorum herseyın 15 ay yorucu oldu ama olsun telafı edıcem artık :26:
Olduk canım olduk çabucak geçsin 40larda fazla yer etmesin49 olduuuuukkkk :))))))) eşim evciyi 19una yazdrdım ıns olur dedi aksilik çıkmasın dua edinsonra da zaten gelmelerine az kalacak ... Dimaamcım senin eşin nerde? Nehircim dün yaptım sa cbakımımı hınt yagı susam yagı eczaneden aldıgım e vıtamını sonra bemıx bepanthene serumlarıda kırdım once onu uyguladım sonra yıkadım keratın maskesı yaptım yıne de farkettı bakalım ılk olmasına ragmen bıraz toparlıym esım gelene kadar..Bu arada rejıme devam edıyorum sabıtlendım kac haftdr yerımde sayıyorum ama kacamaklarda oldu gecen haftadan berı spor yapıyorum bakalım
Günaydın canım evet bizde artık 40lardayız zaman geçiyor hep söylerim zamanın durdugu görülmüşmü şükürler olsunki bitiyorgünaydınlar herkese
Günaydın hanımlarrr ben geldim..Akşam baya bir kaynatmısınız hepsını okumaya calıstım..
evet kızlar akşam gittim saçımı boyattım komple kullu kumral mıs adı koyu oldu baya tabı yıkadıkca acılır ama eskısı gıbı olmazmısherks cok begendı yuzumde gıtmış içimede sındı ohhh cok sukur.akşam 10 da eve gldım mısafırler vardı gıremedım.askerımde aradı yolda eve gıderken vay halen dısardamısım falan azar yedık ama napım kendımı ıyı hıssetmem lazım morel olrak bak bugun daha ıyıyım en azından somurtmuyorum kızlarr az kaldı ya heyecan başladı gıbı ayyy vala akşam hıc bırşey yıyemedım iştahımmı ne kesıldı bende de bole bır huy var heyecanlanırsam yemek yıyemem
buğun ki şafak ikonum :2: Adıyaman...
kızlarr 40lı rakamlara geldık
vay be.........
depükleyin yarenlerimm bakımm nasıl depüklüyorsunuzz
Ozaman hemen başlıyoruz
Eki Görüntüle 670338
Eki Görüntüle 670339
Eki Görüntüle 670340
Uç bakalım yarinin kollarına hadi
depükleyin yarenlerimm bakımm nasıl depüklüyorsunuzz
canım şafaga kaçla başladın?
kuzum ben şafağa 456 dan başladım.pehh o tarıhler nekı ole sankı hıc saymadım gerıye tuhaff:81:
canımm seni cidden kutluyorumm
nişanlım kısa dönem 150 günü geçiremedimm benn
ama kaldı 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?