- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Zekai Tunca - Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam - YouTube
bu bizim dans müziğimizdi canlı calındı enstrmntel
geçmiş olsun kuzum gönderin gönderin
canım benim vodafone geç derim sana 500 dk 1000 sms 1 gb 19 TL
asker gelıcek ya canım yetmzkı 1000 sms:26:
iyiyim tatlım ailem yanımdaydı o yüzden ara ara girdim, ama yazdıklarınızın hepsini takipteyimsen de iyisindir inşallah canım, nisanda bi safranbolu daha yapmak lazım değil mi?
canım benim ne kadar yazamasam da ben de seninle ve nazlımla beraber mehtap saydım durdum1ay oldu görmeyeli ben de bu haftasonu kavuşucam yarime hayırlısıyla sen de keyifler iyi anladığım kadarıyla aman maşallah heyecan özlem dorukta
ne güzel yamesajlaşmayı özledim evlenince msjlasmıyorsun
sen de mi kavuşuyorsun? oh bu hafta sonu güzel geçecek desene. son 24 saatim benim.allahım oynayasım var ki bir de sormayın. mayısta topluca oynarız. o güne saklıyorum. şimdi özlem çekenler varken içim biraz burkuluyor. o yüzden hep birden oynayacağımız günü bekliyorum.
ben de düğünümdeki çıkış müziğimi paylaşmak istiyorum.
öyle heyecanlıydı ki... hala dinlediğimde aynı heyecanı duyuyorum... heyecandan nefes alamıyoruk. hala soluğum kesiliyor aklıma geldikçe... Melih Kibar -Mesaj - YouTube
hayal alemii gözün aydın kızz ohh şafağı yiyip bitirmişinn maşALLAHHHH..dimaam SEnin de gözün aydın kocacığıa kavuşacakmışın süper valaa..mayıs ayı gelsn deee güzelce oynayakk şıkıdımı şıkıdımııı..
ben de düğünümdeki çıkış müziğimi paylaşmak istiyorum.
öyle heyecanlıydı ki... hala dinlediğimde aynı heyecanı duyuyorum... heyecandan nefes alamıyoruk. hala soluğum kesiliyor aklıma geldikçe...
Melih Kibar -Mesaj - YouTube
canım saolsın darısı sızlerın başına ınşallah hızlıca gecer zamanda bıran once sag saglım kavusursunuz..
hayal alemii gözün aydın kızz ohh şafağı yiyip bitirmişinn maşALLAHHHH..dimaam SEnin de gözün aydın kocacığıa kavuşacakmışın süper valaa..mayıs ayı gelsn deee güzelce oynayakk şıkıdımı şıkıdımııı..
evet canım uzunca bi aradan sonra cuma günü yolcuyum ben deailesi evci çıkarıcak çok şükür ben de gidicem
ayy bu şarkıyı biliorum çok da seviorum dinlerken nedense benm de kalp atışlarım değişiyo, içine işliyo insanın
ohh ne guzel yaa ıyı sızden dugun cıkıs sarkılarıda ögrenıcez bakalım ben bu konularda acayıp kararsızım ..
amiiiiiin amiiiiiiinn inşALLAHHH..BEN 30 ocaktan beri görmüyorum çarşı izinimiz de yookk ..oyy oyy iyice özlediimm askerimii..mayısı beklemeketn başka çaree yookk ..ALLAH ım kavuştursunn hepimizii..
canım yarine kavuşmana 1 gececik kaldı durumlar nasılnazlıcım ilk depük sana geldi hadi bakalım darısı başımıza bu akşam kutlama varmış bu fikri beğendim :92::124:
canım yarine kavuşmana 1 gececik kaldı durumlar nasılnazlıcım ilk depük sana geldi hadi bakalım darısı başımıza bu akşam kutlama varmış bu fikri beğendim :92::124:
evet ben şu an safa bağladım iyice.ne yapsam şaşırdım. odadan odaya gezip duruyorum. valiz hazırlıyorum, bir yandan da sarma pişirmeye uğraşıyorum. oldu olmadı, pişti pişmedi... kaşlarımla uğraştım uzun süre. sanki ilk defa görecek. evde her türlü pasaklı bakımsız halimi biliyor oysaki. bir sevgili havasına büründüm ki sormayın.
kuzum depükleyelim bugün seni yarın koşuşturmadan işten fırsat bulunmaz diye düşünmüştümkız asıl gece yarın akşamm annem bırde cumartesı sabah erken kalkıcam ama oo 0 rı gormem lazım ınş uyumazsam :)sabah uyanıcammm ooo neler bı suru ısım varr banyo saç hazırln makyajlar parfumlerr bak bnıde heyecanlandırdınız yaww yapmayın
Canlarım napıyosunuz bugün boş günüm tüm gün evdeyim
ve son 10 diyorum aşkımın yanına gitmeye
canım benim çok sevindim içine sinmesine ay şimdi senin için kıpır kıpırdır ben heyecanlanıyorum burda buluşma anınızı düşündükçe
kuzum süper fikirrilerde bekarlığa veda da yaparız
kuzum depükleyelim bugün seni yarın koşuşturmadan işten fırsat bulunmaz diye düşünmüştümsonra tüm gün koşuşturmadan bakamadım lanet olasıca mart! neyse bugün neşemizi bozmayalımm
ohhh kuzum fikirler havada uçuşuyorama bu konuda biliyorsun ben yavaşlatmayım sizi lütfen önden buyurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?