349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

doğru canım msjlaşma azalır evlendıkden sonra aman yanında olsunda msj laşmada olmasın ne olucak

sen de mi kavuşuyorsun? oh bu hafta sonu güzel geçecek desene. son 24 saatim benim. allahım oynayasım var ki bir de sormayın. mayısta topluca oynarız. o güne saklıyorum. şimdi özlem çekenler varken içim biraz burkuluyor. o yüzden hep birden oynayacağımız günü bekliyorum.
ne güzel ya mesajlaşmayı özledim evlenince msjlasmıyorsun

evet evlenince çok mesajlaşma olmuyor. gerçi biz evlenmeden önce de çok mesajlaşmamıştık. ama odadan odaya mesajlaştığımız da olmuyor değil evde.

ben de düğünümdeki çıkış müziğimi paylaşmak istiyorum.

öyle heyecanlıydı ki... hala dinlediğimde aynı heyecanı duyuyorum... heyecandan nefes alamıyoruk. hala soluğum kesiliyor aklıma geldikçe...

Melih Kibar -Mesaj - YouTube

hayal alemii gözün aydın kızz ohh şafağı yiyip bitirmişinn maşALLAHHHH..dimaam SEnin de gözün aydın kocacığıa kavuşacakmışın süper valaa..mayıs ayı gelsn deee güzelce oynayakk şıkıdımı şıkıdımııı..

evet canım uzunca bi aradan sonra cuma günü yolcuyum ben de ailesi evci çıkarıcak çok şükür ben de gidicem

ayy bu şarkıyı biliorum çok da seviorum dinlerken nedense benm de kalp atışlarım değişiyo, içine işliyo insanın

Son düzenleme:

canım saolsın darısı sızlerın başına ınşallah hızlıca gecer zamanda bıran once sag saglım kavusursunuz..

ohh ne guzel yaa ıyı sızden dugun cıkıs sarkılarıda ögrenıcez bakalım ben bu konularda acayıp kararsızım ..

canım saolsın darısı sızlerın başına ınşallah hızlıca gecer zamanda bıran once sag saglım kavusursunuz..

amiiiiiin amiiiiiiinn inşALLAHHH..BEN 30 ocaktan beri görmüyorum çarşı izinimiz de yookk ..oyy oyy iyice özlediimm askerimii..mayısı beklemeketn başka çaree yookk ..ALLAH ım kavuştursunn hepimizii..

sağolasın canım. mayısta bayram havası esecek buralarda inşallah... hatta düğün havası diyelim bol bol oynarız artık..

hadi senin de gözün aydın canım. çok güzel bir hafta sonu geçirirsiniz inşallah...

ohh ne guzel yaa ıyı sızden dugun cıkıs sarkılarıda ögrenıcez bakalım ben bu konularda acayıp kararsızım ..

ooo düğünle ilgili her tecrübemi paylaşırım. siz yeter ki buralarda olun, mutlu olun.
amiiiiiin amiiiiiiinn inşALLAHHH..BEN 30 ocaktan beri görmüyorum çarşı izinimiz de yookk ..oyy oyy iyice özlediimm askerimii..mayısı beklemeketn başka çaree yookk ..ALLAH ım kavuştursunn hepimizii..

amin canım. görmeyince daha hızlı geçiyor inan. eşim o yüzden uzun süre gitmemi istemedi. iki aydan fazla olmuş. en son 24 ocakta görmüştüm. bu da son gidişim olacak. gelene kadar başka yok... yoksa toparlanmak zor oluyor. iki ay görmedim çabuk geçti inan. mayısta kavuşursun inşallah sen de...

.

amin canım. görmeyince daha hızlı geçiyor inan. eşim o yüzden uzun süre gitmemi istemedi. iki aydan fazla olmuş. en son 24 ocakta görmüştüm. bu da son gidişim olacak. gelene kadar başka yok... yoksa toparlanmak zor oluyor. iki ay görmedim çabuk geçti inan. mayısta kavuşursun inşallah sen de...[/QUOTE]

haklısınn acemiden sonra 1 hafta izne gelmişti de gidince bir hafta da anca toparlanmıştım..dedim bu kez gelen kadar görme daha iyi diye alıştım da arada çook özlem duyuyorum sonra geçiyor .sen de güzelce vakiit geçir sonra sı az kalıyor zatenn güzelce kavuşuruzz hepimizz İNŞALLAHH

canım yarine kavuşmana 1 gececik kaldı durumlar nasıl nazlıcım ilk depük sana geldi hadi bakalım darısı başımıza bu akşam kutlama varmış bu fikri beğendim :92::124:

canım yarine kavuşmana 1 gececik kaldı durumlar nasıl nazlıcım ilk depük sana geldi hadi bakalım darısı başımıza bu akşam kutlama varmış bu fikri beğendim :92::124:

canım sorma ılk depüğü yedım evt.durumlar suan ıyı bende sakınım tv ızlerım deniz yıldıızı ardından alı ayseyı sevıyor fln bu gece bole olucak arkadasım gelecektı yarına erteledı

evet ben şu an safa bağladım iyice. ne yapsam şaşırdım. odadan odaya gezip duruyorum. valiz hazırlıyorum, bir yandan da sarma pişirmeye uğraşıyorum. oldu olmadı, pişti pişmedi... kaşlarımla uğraştım uzun süre. sanki ilk defa görecek. evde her türlü pasaklı bakımsız halimi biliyor oysaki. bir sevgili havasına büründüm ki sormayın.

bende yarın bakıcam kaşıma gözüme falan.. dur kız heyecana bağladın benı aklıma getırmee

kuzum depükleyelim bugün seni yarın koşuşturmadan işten fırsat bulunmaz diye düşünmüştüm sonra tüm gün koşuşturmadan bakamadım lanet olasıca mart! neyse bugün neşemizi bozmayalımm

ohhh kuzum fikirler havada uçuşuyor ama bu konuda biliyorsun ben yavaşlatmayım sizi lütfen önden buyurun

canım depükleyın ıstedıgınız kadar ama ben hep burda olucam akşamları bazen uşendııgımden açmasam da netı butun gun bılg karsısında olunca dınlenmek ıstıyor ınsan evde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…