canım depükleyın ıstedıgınız kadar ama ben hep burda olucam akşamları bazen uşendııgımden açmasam da netı butun gun bılg karsısında olunca dınlenmek ıstıyor ınsan evde..
yorgunluk yok bu saatten sonra kuzum hiç bir şeyin moralini bozmasına izin verme şimdi eğlenme vaktin çünkü
Lenka - Everything At Once - YouTube bugünlerde oldukça sık dinliyorum
kuzum depükleyelim bugün seni yarın koşuşturmadan işten fırsat bulunmaz diye düşünmüştümsonra tüm gün koşuşturmadan bakamadım lanet olasıca mart! neyse bugün neşemizi bozmayalımm
ohhh kuzum fikirler havada uçuşuyorama bu konuda biliyorsun ben yavaşlatmayım sizi lütfen önden buyurun
uyku yoooookkkkkkkkkkkyok canımda uyku bastırdıı ıyımı :44:
kızlar başlıyor muyuz depüklemeye
Nazlımm büyük bir zevkle depüklüyorum seni
Eki Görüntüle 671198
en hızlı sen çıkcan gibi bir his var içimde ya neyseee
evet ben şu an safa bağladım iyice.ne yapsam şaşırdım. odadan odaya gezip duruyorum. valiz hazırlıyorum, bir yandan da sarma pişirmeye uğraşıyorum. oldu olmadı, pişti pişmedi... kaşlarımla uğraştım uzun süre. sanki ilk defa görecek. evde her türlü pasaklı bakımsız halimi biliyor oysaki. bir sevgili havasına büründüm ki sormayın.
uyku yoooookkkkkkkkkkk
çamaşır yıkayan sevgiliye uçan tekme atmak #51883 - uludağ sözlük galeri
hiiççç belli olmaz kuzum valla bırakın evleneceğimmm
nazlıcımmmmm gözün aydın hadi bitirdinnnnn.... depükleride yedinnnn :) valla bak bu saatte sırf seni depüklemeye geldim darısı başımıza o günü düşündükçe heycandan kalbim durucak sanki
kızlar ya yarın beyaz showda gülşen çıkıcak daha geçen gün diodum bu kadın bır programa çıksada telefonlar bağlanıp kendimize ve askerlerimize armağan ettirsek yatıcaz kalkıcaz şarkısınıben eğer fırsat bulursam şansımı denemek istiyorum 349. kd asker yarenleriyiz bu şarkı son 3 gün kala bizim marşımız olucak dıycem güzel bir hatıra olur
ben çok düşünmekten kafayı yedım galiba canımcıklarım
nazlıcımmmmm gözün aydın hadi bitirdinnnnn.... depükleride yedinnnn :) valla bak bu saatte sırf seni depüklemeye geldim darısı başımıza o günü düşündükçe heycandan kalbim durucak sanki
kızlar ya yarın beyaz showda gülşen çıkıcak daha geçen gün diodum bu kadın bır programa çıksada telefonlar bağlanıp kendimize ve askerlerimize armağan ettirsek yatıcaz kalkıcaz şarkısınıben eğer fırsat bulursam şansımı denemek istiyorum 349. kd asker yarenleriyiz bu şarkı son 3 gün kala bizim marşımız olucak dıycem güzel bir hatıra olur
heyecandandır canım yaa kıyamamözellikle de hazırlık aşamana bayıldım tamam o zaman herşey tamam hazırsın
nazlım senin adına inan o kadar sevindim kiyedin bitirdin koskoca 456 günü..hadi son hazırlıkları bitir ve o anı hayalden çıkarıp yaşamana bak ..topiğimiz de ilk depüğümüz sana gelsin
dimaam senin de yolun açık olsun..yarinle bol bol hasret gider..döndüğünde zaman daha hızlı geçecek inşallah
yarim askere gittiğinden beri hiç görmedimama sanırım haklısınız görseydim zaman geçmezdi..hoş böyle de geçmiyo ya :85:
sonunda şafak 49bu ikonu çok beğendim ama sanırım benim için uzun vadede gerçekleşecek bir hayal..
kaş tamamsa her şey tamam.hala sarmamı pişiremedim. üstleri pişmemiş deli oldum valla. saat kaç oldu.
ikonu ben sahiplendim canım.vermem kimselere.
teşekkürler kuzummmkoyverdik gitti kuzum verdik sıramızı
canım 15inde ama son gün doğan güneş ya o yüzden şafağım böyle hani normalde 18inde çıkıyorlar ama biz 17sini yazıyorduk ya ondan yaptım bendecanım senin askerin 14.05.2013 te mi terhis olacak bizimki de 15.05.2013 dedi yazıcıdan öğrenmiş acaba hangi tarih doğru:26:
Biz depük akşamı uyuyamayız herhalde burcucumArtık kafayı yedik canım acabası kalmadı negüzel olurdu gülşen bizim için söyleseydi dene bakalım
hoşgeldin kuzum yarın beyaz showu izliycem ben de hadi bakalım dene şansını inşallah düşer de güzel bir anı olursen nasılsın askerin nasıl?? bir yaramazlık yok değil mi
kesinlikle canım dkları sayarız valla :)) herşeye razıyız canım yeterkı gorelım o gunlerı bugun gıremedım artık şafağımız 4 lü sayılarla başlıyor bıtsın artık :))))
yok kuzu senin olsundediğim gibi daha çok var bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?