349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım depükleyın ıstedıgınız kadar ama ben hep burda olucam akşamları bazen uşendııgımden açmasam da netı butun gun bılg karsısında olunca dınlenmek ıstıyor ınsan evde..

yorgunluk yok bu saatten sonra kuzum hiç bir şeyin moralini bozmasına izin verme şimdi eğlenme vaktin çünkü
Lenka - Everything At Once - YouTube bugünlerde oldukça sık dinliyorum

kızlar başlıyor muyuz depüklemeye
Nazlımm büyük bir zevkle depüklüyorum seni
Eki Görüntüle 671198

en hızlı sen çıkcan gibi bir his var içimde ya neyseee

heyecandandır canım yaa kıyamam özellikle de hazırlık aşamana bayıldım tamam o zaman herşey tamam hazırsın

nazlım senin adına inan o kadar sevindim ki yedin bitirdin koskoca 456 günü..hadi son hazırlıkları bitir ve o anı hayalden çıkarıp yaşamana bak ..topiğimiz de ilk depüğümüz sana gelsin

dimaam senin de yolun açık olsun..yarinle bol bol hasret gider..döndüğünde zaman daha hızlı geçecek inşallah

yarim askere gittiğinden beri hiç görmedim ama sanırım haklısınız görseydim zaman geçmezdi..hoş böyle de geçmiyo ya :85:

sonunda şafak 49 bu ikonu çok beğendim ama sanırım benim için uzun vadede gerçekleşecek bir hayal..

canım senin askerin 14.05.2013 te mi terhis olacak bizimki de 15.05.2013 dedi yazıcıdan öğrenmiş acaba hangi tarih doğru:26:

nazlıcımmmmm gözün aydın hadi bitirdinnnnn.... depükleride yedinnnn :) valla bak bu saatte sırf seni depüklemeye geldim darısı başımıza o günü düşündükçe heycandan kalbim durucak sanki

kızlar ya yarın beyaz showda gülşen çıkıcak daha geçen gün diodum bu kadın bır programa çıksada telefonlar bağlanıp kendimize ve askerlerimize armağan ettirsek yatıcaz kalkıcaz şarkısını ben eğer fırsat bulursam şansımı denemek istiyorum 349. kd asker yarenleriyiz bu şarkı son 3 gün kala bizim marşımız olucak dıycem güzel bir hatıra olur

ben çok düşünmekten kafayı yedım galiba canımcıklarım

Biz depük akşamı uyuyamayız herhalde burcucum Artık kafayı yedik canım acabası kalmadı negüzel olurdu gülşen bizim için söyleseydi dene bakalım

hoşgeldin kuzum yarın beyaz showu izliycem ben de hadi bakalım dene şansını inşallah düşer de güzel bir anı olur sen nasılsın askerin nasıl?? bir yaramazlık yok değil mi

heyecandandır canım yaa kıyamam özellikle de hazırlık aşamana bayıldım tamam o zaman herşey tamam hazırsın

kaş tamamsa her şey tamam. hala sarmamı pişiremedim. üstleri pişmemiş deli oldum valla. saat kaç oldu.

ikonu ben sahiplendim canım. vermem kimselere.

koyverdik gitti kuzum verdik sıramızı
teşekkürler kuzummm

canım senin askerin 14.05.2013 te mi terhis olacak bizimki de 15.05.2013 dedi yazıcıdan öğrenmiş acaba hangi tarih doğru:26:
canım 15inde ama son gün doğan güneş ya o yüzden şafağım böyle hani normalde 18inde çıkıyorlar ama biz 17sini yazıyorduk ya ondan yaptım bende

süpermişşş buuuuuuuu destekliyorummm seniii

bugünün anısına YALÇIN ÇAKIR - DOĞUM TARİHİNİZ NE? MUŞ - ÇARPILAN KADIN - YouTube

ben çok sevdim bu fikri kuzummm nasıl gidiyor düğün hazırlıkları kuzum ayarladın mi salonu

Biz depük akşamı uyuyamayız herhalde burcucum Artık kafayı yedik canım acabası kalmadı negüzel olurdu gülşen bizim için söyleseydi dene bakalım

kesinlikle canım dkları sayarız valla :)) herşeye razıyız canım yeterkı gorelım o gunlerı bugun gıremedım artık şafağımız 4 lü sayılarla başlıyor bıtsın artık :))))

hoşgeldin kuzum yarın beyaz showu izliycem ben de hadi bakalım dene şansını inşallah düşer de güzel bir anı olur sen nasılsın askerin nasıl?? bir yaramazlık yok değil mi

h.bulduk canım inş. oyle bır fırsat bulabılırım yarın kayınvalidemde olucam orda kalıcam artık onunla beraber ararız kendime uydururum kayganamıda :))) askerim çok bunalmış durumda tatlım içiö acıdı resmen geçen soyledıklerıne elım kolu bağlı yapıcak hiçbiey yok nunu çekmek zorundayım dedı son gunler onlara çok daha zor olucak bunu anladım. dun gecekı nobetını beraber tuttuk bıtene kadar teldeydım onu oyalamak için ne taklalar attımm valla

hayırlı gecelerr oyyyy oyyyyy mayıs ayında burayı çok meraak ediyoruumm çookk..ne durumlarda olacaz bakalıımm...

kesinlikle canım dkları sayarız valla :)) herşeye razıyız canım yeterkı gorelım o gunlerı bugun gıremedım artık şafağımız 4 lü sayılarla başlıyor bıtsın artık :))))

Bende çok yogundum bugün kafamı kaşıycak vaktim yoktu kuzum sorma o gün gelsinde saniyeleri saymaya bile razıyım yeterki gelsin artık yeter bu hasret son günler daha zor geçiyor askerlerimiz için canım burda bize daha çok alttan almak daha çok sabır düşüyor napalım beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır demişler

yok kuzu senin olsun dediğim gibi daha çok var bana

kıızz cadılıktan da ödün vermiyorum hiç.

ben de son zamanlarda düşünmeye başladım. ne bu stres bu acele diye. daha doya doya evliliğimi yaşamadan bu kadar erken çocuk istemek ve strese girmek mantıksız geldi.

en güzel zamanda olsun. hayırlısıyla, sağlıkla olsun. allah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…