349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hehe kayınvalidende kafa dengi biri öyleyse zaman yaklaştıkça daha da zorlaşıyor sanırım yapılcak şeyler hep aynı hep aynı bıkıyorlar bir yerden sonra tabi ben de askerime kitap gönderdim belki işe yarar okudukça kafası dağılır diye telefonunuza kavuştunuz öyleyse aaa çok sevindim bunu atlamışım

süpermişşş buuuuuuuu destekliyorummm seniii

başarırsam rumuzlarlarınızla slm solıcem sıze :))) ama sızde deneyin benı yalnız bırakmayın bırımızden bırımız yapalım en azından

ben çok sevdim bu fikri kuzummm nasıl gidiyor düğün hazırlıkları kuzum ayarladın mi salonu

banada çok eğlencelı geldı ama o telefon çok meşgul çalarsa pes edebilirim :26::26: canımcım valla ben fırçayı yedim bununla ılgılı adamlarla çok pazarlık ettım falan dıye bızımkı ben gelınce halledıcem sen ilgilenme artık bu işle dedi senin yapıcağın iş değil dedi ama zaten ben işi bitirmiştim buyuk ıhtımalle o görüştğüm yer olucak ama detayları gelince halletsin artık dimi ama bebişim

kızlar bu arada bugun iş için kadıköy tarafındaydım süper gelinlikler varmış oralarda bayıldımmmmm aklınızda olsun modeller çok modern

kızlar bu arada bugun iş için kadıköy tarafındaydım süper gelinlikler varmış oralarda bayıldımmmmm aklınızda olsun modeller çok modern

Kadıköyü biliyorum canım bende gittigimde hayran kalmıştım çok güzel modeller var modaevleri falanda güzel dikim yapıyorlardır fikrimce yanlarından geçmem bile yetti

Allah Allah niye senin yapacağın iş değilmiş ah bu erkeklik damarları
gelince mekan için geç değil mi canım yani İzmir'de mesela Temmuzdaki düğün için Ocakta mekan ayarlanır İstanbul nasıl bilmiyorum tabi
ayy ne kadar heyecanlı gelinliğe ne zaman başlıcan

ohhh ne güzel dedin be kuzum kutsal tabııı :)) evet nehırcım bende ne olursa olsun asla sınırlenıp kızmıycam ona çunku hıç ıyı değil açıkca dıle getırdı ıçım parçalandı resmen son gunlerde sarılalım sımsıkı onlara

aynen canım kafa dengıdır. bizimkiler kıtap okuyamıyorlar ya ole bır şeye musade etmedıklerı gıbı bıde butun gun boşboş ayakta tutuolar adamları. bulmaca çözüp gazete okuyo kurban olduğum telefonu yok be canım gonderdı gerı telını bana arkadailarından alıo herkes kullanıomuş son gunler dıe aman kımse yakalanmaz bız yakalanırız bole ıdare edıcez

:13::118::119::124: hadı bakalımmm yandan yandaannnn (nehırcım senden çaldım bunları)

herkesler burada bu akşam oh oh maşallah. ben de yeni ikonu bekliyorum. 48 in ikonu çok güzel.... sarmayı pişiremedim bir türlü yaaa. sarma pişirirseniz kızlar aklınızda olsun derin tencerede zor pişiyor. geniş ve derinliği az olan tencerede pişirin. saat kaç oldu hala sarmayla uğraşıyorum.

Sarılıcaz tabi kuzum alıcaz askerlerimizi onların elinden kısa zamanda inşallah
Çal canımcım çal yandan yandan nazlı için :81::122:

aynen tatlım valla bende ondan korkuyorum ıstedığımız tarıhe ayarlıyamıycaz dıe bıkaç gun geçsin yıne solıcem alttan alttan en azından gunumuzu ayırtmak için kapora falan verırım gelince gerısını o halleder bakalım artık.
tatlım modeller kafamda az çok hazır ama bunun içinde gelmesini beklıcem sağa sola onunla gıtmem lazım hem şimdi diyetteyım gelinliği sonlara bırakıcam oyuzden

Kadıköyü biliyorum canım bende gittigimde hayran kalmıştım çok güzel modeller var modaevleri falanda güzel dikim yapıyorlardır fikrimce yanlarından geçmem bile yetti

bende bayıldım nereye çevırıceğimi şaşırdım kafamı :)) sanırım oralardan bakıcam ben

İnşallah pişer biraz önce canım benim ne çok ugraştırdı seni erkende uyuman gerek yarın yola çıkıcaksın :26:

canlar bana müsade sabah Rusça listeningim var içime sıkıntılar basıyor düşündükçe azcık kelime çalışayım :2:
iyi geceler öpüyorum hepinizi

buarada dimaam sana şimdiden hayırlı yolculuklar çok güzel bir haftasonu geçirirsiniz inşallah kocacığınla

Son düzenleme:
İnşallah pişer biraz önce canım benim ne çok ugraştırdı seni erkende uyuman gerek yarın yola çıkıcaksın :26:

evet ya... akşam 6dan beri pişirmeye uğraşıyorum. hazırlıklarım da bitmedi daha. ben de gideyim. gece 12 de geleceğim ama şu 48 sayısını görmek için.

evet ya... akşam 6dan beri pişirmeye uğraşıyorum. hazırlıklarım da bitmedi daha. ben de gideyim. gece 12 de geleceğim ama şu 48 sayısını görmek için.

İnşallah olur hemen canım :26: bende çıkıyorum yarenlerim nazlıda bıraktımı ne bizi kendi başımıza depüklüyoruz iyi akşamlar kızlar

kuzucuklarım ben kaçar benım gozler sıkıntılı artık dınlenmesı lazımmm hepınıze kocamannnn bır ıyıgeceler opucuğu benden

dimaam topıge takılmaya devam edersen o sarmalar hıç bıtmıcek bu gıdışle sana şimdiden ıyı yolculuklar sevgi ve aşk dolu bır kavuşma dılerım sana tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…