kesinlikle canım dkları sayarız valla :)) herşeye razıyız canım yeterkı gorelım o gunlerı bugun gıremedım artık şafağımız 4 lü sayılarla başlıyor bıtsın artık :))))
h.bulduk canım inş. oyle bır fırsat bulabılırım yarın kayınvalidemde olucam orda kalıcam artık onunla beraber ararız kendime uydururum kayganamıda :)))askerim çok bunalmış durumda tatlım içiö acıdı resmen geçen soyledıklerıne elım kolu bağlı yapıcak hiçbiey yok nunu çekmek zorundayım dedı son gunler onlara çok daha zor olucak bunu anladım. dun gecekı nobetını beraber tuttuk bıtene kadar teldeydım onu oyalamak için ne taklalar attımm valla
hayırlı gecelerr oyyyy oyyyyy mayıs ayında burayı çok meraak ediyoruumm çookk..ne durumlarda olacaz bakalıımm...
süpermişşş buuuuuuuu destekliyorummm seniii
ben çok sevdim bu fikri kuzummmnasıl gidiyor düğün hazırlıkları kuzum ayarladın mi salonu
kızlar bu arada bugun iş için kadıköy tarafındaydım süper gelinlikler varmış oralarda bayıldımmmmm aklınızda olsun modeller çok modern
başarırsam rumuzlarlarınızla slm solıcem sıze :))) ama sızde deneyin benı yalnız bırakmayın bırımızden bırımız yapalım en azından
banada çok eğlencelı geldı ama o telefon çok meşgul çalarsa pes edebilirim :26::26: canımcım valla ben fırçayı yedim bununla ılgılı adamlarla çok pazarlık ettım falan dıye bızımkı ben gelınce halledıcem sen ilgilenme artık bu işle dedi senin yapıcağın iş değil dedi ama zaten ben işi bitirmiştimbuyuk ıhtımalle o görüştğüm yer olucak ama detayları gelince halletsin artık dimi ama bebişim
kızlar bu arada bugun iş için kadıköy tarafındaydım süper gelinlikler varmış oralarda bayıldımmmmm aklınızda olsun modeller çok modern
oynayacağız hepimiz. bir heyecan bir heyecan...
Bende çok yogundum bugün kafamı kaşıycak vaktim yoktu kuzum sormao gün gelsinde saniyeleri saymaya bile razıyım yeterki gelsin artık yeter bu hasret son günler daha zor geçiyor askerlerimiz için canım burda bize daha çok alttan almak daha çok sabır düşüyor napalım beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır demişler
hehe kayınvalidende kafa dengi biri öyleysezaman yaklaştıkça daha da zorlaşıyor sanırım yapılcak şeyler hep aynı hep aynı bıkıyorlar bir yerden sonra tabi ben de askerime kitap gönderdim belki işe yarar okudukça kafası dağılır diye telefonunuza kavuştunuz öyleyse aaa çok sevindim bunu atlamışım
ohhh ne güzel dedin be kuzum kutsal tabııı :)) evet nehırcım bende ne olursa olsun asla sınırlenıp kızmıycam ona çunku hıç ıyı değil açıkca dıle getırdı ıçım parçalandı resmen son gunlerde sarılalım sımsıkı onlara
:13::118::119::124: hadı bakalımmm yandan yandaannnn (nehırcım senden çaldım bunları)
Allah Allah niye senin yapacağın iş değilmiş ah bu erkeklik damarları
gelince mekan için geç değil mi canım yani İzmir'de mesela Temmuzdaki düğün için Ocakta mekan ayarlanır İstanbul nasıl bilmiyorum tabi
ayy ne kadar heyecanlı gelinliğe ne zaman başlıcan
Kadıköyü biliyorum canım bende gittigimde hayran kalmıştım çok güzel modeller var modaevleri falanda güzel dikim yapıyorlardır fikrimce yanlarından geçmem bile yetti
herkesler burada bu akşam oh oh maşallah. ben de yeni ikonu bekliyorum. 48 in ikonu çok güzel....sarmayı pişiremedim bir türlü yaaa. sarma pişirirseniz kızlar aklınızda olsun derin tencerede zor pişiyor. geniş ve derinliği az olan tencerede pişirin. saat kaç oldu hala sarmayla uğraşıyorum.
İnşallah pişer biraz önce canım benim ne çok ugraştırdı seni erkende uyuman gerek yarın yola çıkıcaksın :26:
evet ya... akşam 6dan beri pişirmeye uğraşıyorum. hazırlıklarım da bitmedi daha. ben de gideyim. gece 12 de geleceğim ama şu 48 sayısını görmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?