ayy inşallah görüşebilirsiniz canım. inan çok zor dayanıyorum valla gelse geri gönderemem. aman ters davranma yüzdük yüzdük ne kaldı şurda ağzımızın tadı bozulmasın. sinir stres çok yıprandık. ne zormuş asker beklemek.Mügecim sağol peşinden geliyorumseni sıkıştırması çok doğal hiç görmedin askerini ben en son 2 ay önce gördüm. artık özlemem diyodum ama bu aralar isyandayım mesailer denetlemeler derken bana hiç vakit ayıramıyo çok sinirleniyorum ters davranıyorum Nisanda kesin görüşmemiz lazım ondan sonra 2 ay daha dayanabilirim heralde:18:
canım sağolsınn sızınde az kaldı az sıkıstırması normal kuzum ama bırazcık daha sabır ınsallah bu gunlerde bıtecek vala ben 2 gundur saf gıbıyım ama sundan emınım gun saymıyoum suan saat saymıyorum akşam olsada eve gıtsem 2 gundur demıyorum ama ne zamana kdr bılmıyorum cunku askerım asker olucak gene :26:
canımm gunaydın ohh askerını gormus dopingını almıs kuzum Allah yardımcın olsun sınavda basarılar tatlımm
dobingimi aldım ama berbat bir sınav geçirdimmm :2:
iyi akşamlar yarenler nasılsınız ? sınavlarımdan ötürü uğrayamıyorum buralara..yazılanlar da okuyamadım :26:
askerini görüp yaşama enerjisini tazeleyen canlarım, en azından bir süre iyi oacağınızı düşünüyorumAllah sağ salim onları yanımıza döndürsün, bir daha böyle ayrılıklar yaşamayalım..
nazlııımmmmm sen kavuştun askerine, maşallah Allah bir daha size böyle ayrılıklar yaşatmasın..bundan sonra hep birlikte çook mutlu olun..
bugün şafak benim memleketim :44: faceye yazdım artık malatyadayız diye nasıl mutlu oldu en yakınlarım, bitti kurtuluyosunuz diye..dün askerimle de konuştum, çıkacakları tarihi asmışlar, 16 mayıs sabah 8 de çıkıyor artık kendi birliğinde ki ilk çıkan kısa dönem olmuş nasıl mutlu oldum yaa ..
rejim çabalarım hüsranla devam ediyoroff tombul serçe olucam sanırım..
tekrar derse dönmeliyim
hepinize ii akşamlar yarenlerim, görüşürüz :44:
Canım benim üzme kendini vardır herşeyde bir hayır belki düşündügün gibi olmaz notun inşallah birdahakine kurtarır istedigin puanıbende çok yogundum bugün kafamı kaldıramadım ve başım çatlıyor :96:
bir gün daha geçti. şafak 43... ikonumuzun da morali bozuk benim gibi.eşime 2 gün yol izni yazmışlar. 10 gün sonra kesinleşecekmiş. şafağım düşecek. çarşamba gece çıkacak galiba... dün iyiydim ama bugün canım sıkılıyooor. hiç geçmeyecek gibi hissediyorum yine. birkaç güne düzelirim herhalde.
bir dakika erken yazmışım tüh... neyse bu seferlik böyle olsun.
bir gün daha geçti. şafak 43... ikonumuzun da morali bozuk benim gibi.eşime 2 gün yol izni yazmışlar. 10 gün sonra kesinleşecekmiş. şafağım düşecek. çarşamba gece çıkacak galiba... dün iyiydim ama bugün canım sıkılıyooor. hiç geçmeyecek gibi hissediyorum yine. birkaç güne düzelirim herhalde.
bir dakika erken yazmışım tüh... neyse bu seferlik böyle olsun.
Bende bugü hiç geçmeyecekmiş gibi hissettim nedense vakit geçmiyor halaYatıorum kalkıorum boş boş bakıorum resmen Geçsin artık günler
inşallah düşer şafağın canım
bizimkine hiç yol izni yokmuş kesin değil ama sanırım 18i cumartesi günü çıkıcak moralim bozuldu duyunca
pazar günü gitcem ve bugün benim gözümde arpacık çıkmaya başladı off çok sinirim bozuldu ya nasıl bir gündür bu :2:
inşallah düşer şafağın canım
bizimkine hiç yol izni yokmuş kesin değil ama sanırım 18i cumartesi günü çıkıcak moralim bozuldu duyunca
pazar günü gitcem ve bugün benim gözümde arpacık çıkmaya başladı off çok sinirim bozuldu ya nasıl bir gündür bu :2:
valla ben de bitiremedim bu günü. yüzmeye gittim değişiklik olsun diye. bir saat bile duramadım. günler uzadı ondan mı geçmiyor acaba :26:
valla ben de bitiremedim bu günü. yüzmeye gittim değişiklik olsun diye. bir saat bile duramadım. günler uzadı ondan mı geçmiyor acaba :26:
polenlere falan alerjin mi var ki canım? gözünde arpacık da çıksa inan gözü bir şey görmez. ama insan en güzel şekilde gitmek istiyor... çıkmadan geçer inşallah. ben de uçukladım. ama geldikten sonra çıktı. hiç eksik olmuyor maşallah.
Yol izni ne için ki:26:Belli oldumu ne zaman çıkcakları:26:
Olabilir:26:Yarimde aynı şeyi dedi bugün için ama bugüne özel bi depresyon galiba
şimdiye kadar hiç alerjim olmadı canım bilmiyorum kivücut direncinin düşmesinden kaynaklanırmış sanırım bu yüzden oldu canım
dediğin gibi en güzel şekilde gitmek istiyorum ama olmucak sanırım of ya :2::2:
belli oluyormuş bu aralar. ama 10 gün sonra kesinleşecekmiş. eşimin adresi trabzon görünüyor. uzak olduğu için de yol izni veriliyormuş.
her halinle beğenir seni zaten. üzülme. yanına gideceksin. güzel olan bu. güzelliklere odaklanalım. ben de işimde biraz daha mutlu olsam, şu tezimi yazsam onunla meşgul olsam, şafak daha güzel atardı ama... hem tembelim hem memnuniyetsiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?