349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benimki hiç demedi belli oluyor die:26:Biz 10 gün izin kullandık ama 10 gün geç çıkıcakYol izni ile daha erken çıkması gerekmiormu ne saçma daha geç çıkması

erken çıkacak zaten. 15 mayısta bitirmiş olacak. izin kullanmadık biz. herkes giderken burada kalmaya dayanamam dedi. iyi de oldu. dönüşte tekrar alışması zor olurdu. en iyisi gidip yatayım gün bitsin. gerçi bugün gündüz uyudum. uykum yok. offf offf

Hıı anladım canım 18i diyince bende geç çıkacak sandımEniyisi kullanmaması zaten benimki bi hafta geldi 1 ay sonra yine bir hafta sonra hasta oldu hava değişimine geldi 20 gün hiç bişe anlamadım ve her gidişine daha kötü oldum şimdi çok fenayım

Zaman azaldıkça günler geçmek bilmiyor sanki.Gözlerim saatleri, dakikaları, saniseleri kovalıyor.Tek sığınağım kızım özlem bastırdıkça ona sığınıyorum. Tabi bu benim için nekadar rahatlatıcıysa askerim için bi okadar zor ardında 2 kişi bırakmak. Rabbim hepimizin askerlerine yardım etsin bizlerede sabır versin inşallah

gülten yazdı onu canım ben yazmadım. çok sıkıldım ben artık yalnız yaşamaktan. siz en azından yalnız yaşamıyorsunuz. ben yapayalnızım. yemek bile yemiyorum doğru düzgün. ben de bugün kötü oldum. toparlanırız inşallah.

amin canım. çocukla çok daha zordur eminim. arkada iki kişi bırakmak... babası olmadan zaman geçirmek. allah yardımcın olsun.

Aminnnn

Hııı bide bana sor yalnızlığıAilemle aramda 11 saatlik yol varBütün arkadaşlarım mezun oldu gittiKoca şehirde bir başımayım anlayacağınBi kuşum vardı derdime çare ama kaçtı geçen gün

Günaydın arkadaşlar şafağımız 43
İkoncanımız bugün sulugözlü ayrılık onuda zorluyor sanırım
Bugün güzel vatanımızdan KÜTAHYAdayız KÜTAHYAmıza selam yola devam

Bakalım KÜTAHYAmızın nesi meşhurmuş?
Kutahya Cinisi, Kutahya Porseleni ve bunlarin imalati, Kutahya Baskomutanlik Milli Parki, Kutahya Kalesi, Aizanoi Antik Kenti, Tuncbilek-Seyitomer Linyitleri, Tavsanli Leblebisi, Simav ve Gordes Halilari

günaydııın kızlar noluyor ya yapmayın böyle 351 ler gidiyor orada yas burada yas ne yası tutuosunuz resmen 39 dan düşeceğiz yakında devirmişiz 4 ayı şimdi birkaç gün hesabı mı yapacağız..Üzülmek yok bitiyor artıkk

canım sen çalışıyormusun?
eşin ne iş yapıyordu?

günaydın canım..ikoncanlar da bizi yansıtıyo resmen

canım snde ınşallah nısan ayında gorursun en azndan bır nebze ıcın rahatlar 2 ayınıda daha kolay atlatırsın bakalım son ay bıraz daha zor gecıyor solım safak sıkıstırıcakk:18:
canım inşallah nisan bitmeden görüşürüz yoksa kayışlarım iyice kopucak özlemden

aynen canım sinir stres iyice yıprattı bu aralar benide. bu sabahta msj atmış çok özledim seni çok bunaldım artık diye.o mesajı okuduktan sonra bi gaza geldim bu cumartesi kesin gitmeliyim diye ama bana uyan günde saatte bulamadım uçak bileti 6 ay görmemek ne demek allah nasılda sabrını veriyo sizde özlem had safhadadır bitsin geçsin şu 3 ay artıkkkk...

kızlar nasılsınız ne kadar sessiz burası benim psikolojim tamamen çöktü gene sıkıntıdan özel günüm 8 gün geçti,gözümde koca bir arpacık,vize haftası ve ben bu halde pazar günü sevdiğimin yanına gitcem off ya off patlamaya hazır bomba gibiyim :2: :2: :2:

canımm ya özel gunun gecmesı malasef gercekten etkılıyor ınsanı bnde bu ay 40 gun sonra oldum.arpacıkda kotudur herhal hıc yaşamadım ama kuzenımde cocuklukdan bu yana cok cıkardı.gecmıs olsun bebegım.uzulme sonucda o senın nısanlın yarın bırgun sonra eşin olucak her halını gorecek.sıkıntı etme kendıne sakınn

sınavınada üzüldum bıraz toparlanman lazım derslerıne odaklansan olmazmı?:26:

alışmışım askerım demeye istanbula gelmek ıstıyor bır kaç gun kalmak ıstıyor bırşey anlamamıs bu geldıgınden 4 grup olarak gezınce diyo kımseye solemeyelım

ilk gittiği ay 55 gün sonra olmuştum canım tam bir kabustu şimdi gene aynı şeyi yaşamak istemiyorum ya :2:
sabah uykudan uyanmış hallerimdeki berbatlığımı gördü canım ama şimdi özlem işte en güzel halimle görsün istiyorum bir de sürekli ağrı yapıyor gözüm güneşe bakamıyorum ee gideceğim yerde Bodrum sonuçta çok huzursuz olcam :2:
derse filan da odaklanamıyorum canım saldım gitti herşeyi
alışmışım askerım demeye istanbula gelmek ıstıyor bır kaç gun kalmak ıstıyor bırşey anlamamıs bu geldıgınden 4 grup olarak gezınce diyo kımseye solemeyelım

oh bak bu süper fikir çok iyi olur sizin için kuzum işte o zaman özlem giderirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…