- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
ilk gittiği ay 55 gün sonra olmuştum canım tam bir kabustu şimdi gene aynı şeyi yaşamak istemiyorum ya :2:
sabah uykudan uyanmış hallerimdeki berbatlığımı gördü canım ama şimdi özlem işte en güzel halimle görsün istiyorum bir de sürekli ağrı yapıyor gözüm güneşe bakamıyorum ee gideceğim yerde Bodrum sonuçta çok huzursuz olcam :2:
derse filan da odaklanamıyorum canım saldım gitti herşeyi
oh bak bu süper fikir çok iyi olur sizin için kuzum işte o zaman özlem giderirsiniz
bnde bıraz kendımı toparlayayım benım gel dememı gözluyor bakalım.haklısın tabıkı özlem araya gırınce cok guzel olmak ıstıyor ee ben gıttım 2 kez boyattım ya sacımı55 gunmu cok ya bn kafaya takarım sorun var dıye hastaneye gıt bu sefer o kdr bekleme bence ınsanın ruh halı cok degısıyor canımm.inşallah hafta sonuna kadar toparlarsın kendınıde senı rahatsız etmez orda:44:
slm kızlar ancak gelebildim bugün aranıza günler geçiyor be canlar bu haftayı ortalık bu hftanın bitmesiyle nisanın ilk haftasınıda bitirmiş olucaz dayanın bırakmasın kimse kendini.
bugün keyfim çok yerinde 2 gündür askerim yalandan hastane için sevk alıp dışarlarda dolaşıyor napsın çocuk böyle buluyor kurtulmanın yollarını kamera açıyor bana netten bol bol konuşuyoruz ve bugünki maçımız için izin almayı başardımmmmmmnasıl oldu bilmiyorum ama izin verdi işte
gültencim çok geçmiş olsun canım gerildikçe iyice gecikiyor regli dönemi hepimiz yaşıyoruz rahat olmaya çalış kuzucum. gözün içinde eczaneden damla yada bir krem falan al çabuk geçicek bişey nasıl olsa daha 3 gün var merak etme düzelir üzme canını boşyere
çıkış tarhileri bizimkilerin henüz net değil ama bizimki netten bakmış 16 si terhis tarihi ama 17 si sabah çıkarız büyük ihtimalle diyor. ben biletini şimdiden almak istiyorum ama saatini kestiremiyoruz birçoğumuz ogün çıkıcaz işlemlerimiz falan uzun sürer öğlenden sonrayı bulur diyo ben okadar sürmiyeceğini tahmin ediyorum ama bilgisi olan varmı?
slm kızlar ancak gelebildim bugün aranıza günler geçiyor be canlar bu haftayı ortalık bu hftanın bitmesiyle nisanın ilk haftasınıda bitirmiş olucaz dayanın bırakmasın kimse kendini.
bugün keyfim çok yerinde 2 gündür askerim yalandan hastane için sevk alıp dışarlarda dolaşıyor napsın çocuk böyle buluyor kurtulmanın yollarını kamera açıyor bana netten bol bol konuşuyoruz ve bugünki maçımız için izin almayı başardımmmmmmnasıl oldu bilmiyorum ama izin verdi işte
gültencim çok geçmiş olsun canım gerildikçe iyice gecikiyor regli dönemi hepimiz yaşıyoruz rahat olmaya çalış kuzucum. gözün içinde eczaneden damla yada bir krem falan al çabuk geçicek bişey nasıl olsa daha 3 gün var merak etme düzelir üzme canını boşyere
çıkış tarhileri bizimkilerin henüz net değil ama bizimki netten bakmış 16 si terhis tarihi ama 17 si sabah çıkarız büyük ihtimalle diyor. ben biletini şimdiden almak istiyorum ama saatini kestiremiyoruz birçoğumuz ogün çıkıcaz işlemlerimiz falan uzun sürer öğlenden sonrayı bulur diyo ben okadar sürmiyeceğini tahmin ediyorum ama bilgisi olan varmı?
geçsin valla canım yetti artık oh ne güzelmiş kaçsın fırsatı varsa çok bunaldılar onlarda dün nişanlımda çarşıya çıktı özgürlüğü hissettim bi an çok bunaldım diyor kıyamam :2:
sabah hemen gittim teramycin aldım eczacıda moralimi bozdu geçirmez bu arpacık ilacı yok diye sinir oldum
aman kuzum şu çıkış tarihini hiç düşünmek istemiyorum sürekli 18inde çıkarız büyük ihtimalle bize yol izni vermezler diyo aman ben niye bu kadar daraldım ya of
kızlar nasılsınız ne kadar sessiz burası benim psikolojim tamamen çöktü gene sıkıntıdan özel günüm 8 gün geçti,gözümde koca bir arpacık,vize haftası ve ben bu halde pazar günü sevdiğimin yanına gitcem off ya off patlamaya hazır bomba gibiyim :2::2: :2:
kızlar nasılsınız ne kadar sessiz burası benim psikolojim tamamen çöktü gene sıkıntıdan özel günüm 8 gün geçti,gözümde koca bir arpacık,vize haftası ve ben bu halde pazar günü sevdiğimin yanına gitcem off ya off patlamaya hazır bomba gibiyim :2::2: :2:
Kızlar ben yogunlugumdan giremiyorum hadide siz neden boşluyorsunuz burayı bakıyım
valla canım bazen o kadar moralim bozuk oluyor ki gelip sizlerin de daha fazla caanını sıkmak istemiyorum..mesela dün ders arasında bi film izleyeyim dedim..komedi..kafam dağılır diye..filmin bi sahnesinde erkek kızın üşeyen ellerini avuçlarının içine alarak nefesiyle ısıtıyorduaskerim de kışın sürekli böyle ısıtırdı ellerimle ondan sonra o kadar ağladım ki kendimi toplayamadım..bide dersler çok bunaltıyo ..sanki o gelince tüm dertlerim bitecekmiş gibi geliyor ahh o bir gelseydi..
istem dışı insanlara bağırıyorum Allahtan alınmıyorlar ama sonradan çok üzülüyorum :2:ahhh kuzum o gecikmeleri bana sor. eşim gittiğinden beri hep 10 gün geçti. ne hissettiğini anlıyorum. nasıl geriliyor insan.stresten olmuş. hem vizeler, hem özlem bir de gözündeki arpacığın. olursun inşallah bir an önce. rahatlarsın.
bir de çikolata yiyin. insanın moralini düzeltiyormuş. iki gündür iyi değilim, aldım elime nutella kavanozunu yiyeceğim şimdi.
ben gerginlikten hiçbir şey yapmak istemiyorumKızlar ben yogunlugumdan giremiyorum hadide siz neden boşluyorsunuz burayı bakıyım
Anladım canım ama üzücü şeyler düşünüp daha fazla üzülmek yok rabbimin izniyle gelicekler çok az kaldı gene gelicek yanında olucak askerin kendini üzme canım bizide artık şafakmı sıkıştırıyor hasretmi yakıyor zor ama atlatıcaz hepsini inşallahyüzdük yüzdük kuyruguna geldik sayılır
Neden canım niye bukadar gerildin sen bakıyım inşallah o gözündeki arpacık geçiçek hem askerin herhalinle begenir seniistem dışı insanlara bağırıyorum Allahtan alınmıyorlar ama sonradan çok üzülüyorum :2:
yok canım ya çikolata kar etmiyor bana :2:
ben gerginlikten hiçbir şey yapmak istemiyorum
Canım öyle durmak zorundayım çünkü eger bir kıvırırsam üzülmeye düşünmeye başlarsam çok fena olurum o yüzden ben baştan saglam tuttum geçiçek biticek bu bize verilen bir görev tamamlıycaz diye hep böyle düşünüyorum olumlu düşünmeye düşündürmeye çalışıyorum bende düşününcede yarıyor bak 43 gün kalmış maşallah bize hasret çogaldıkça sabrımız azalıyor bunların etkileri var ama güzel günlerimizi düşünelim başımıza geldi geçiyor işte oturup üzülmek sadece daha çok üzer zorlar bizi çekmek zorundayız çektik bitiriyoruzşafak gerçekten sıkıştırıyor .. arkama bakınca vayy be diyorum ne kadar çok zaman geçmiş gittiği ilk gece aklıma geliyor, sonra off daha çok var gelmesine diyorum..psikoloji falan kalmadı inan..ama inşallah bitecek ve bir daha hiç ayrılmıycazhepimiz..
nehirnilim sen çok sağlam duruyorsun, maşallah yakeşke azıcık o güç bende de olabilseydi
istem dışı insanlara bağırıyorum Allahtan alınmıyorlar ama sonradan çok üzülüyorum :2:
yok canım ya çikolata kar etmiyor bana :2:
ben gerginlikten hiçbir şey yapmak istemiyorum
şafak gerçekten sıkıştırıyor .. arkama bakınca vayy be diyorum ne kadar çok zaman geçmiş gittiği ilk gece aklıma geliyor, sonra off daha çok var gelmesine diyorum..psikoloji falan kalmadı inan..ama inşallah bitecek ve bir daha hiç ayrılmıycazhepimiz..
nehirnilim sen çok sağlam duruyorsun, maşallah yakeşke azıcık o güç bende de olabilseydi
canım inşallah nisan bitmeden görüşürüz yoksa kayışlarım iyice kopucak özlemden
aynen canım sinir stres iyice yıprattı bu aralar benide. bu sabahta msj atmış çok özledim seni çok bunaldım artık diye.o mesajı okuduktan sonra bi gaza geldim bu cumartesi kesin gitmeliyim diye ama bana uyan günde saatte bulamadım uçak bileti6 ay görmemek ne demek allah nasılda sabrını veriyo sizde özlem had safhadadır bitsin geçsin şu 3 ay artıkkkk...
birkaç gün daha sabret canım. kekik suyu falan iç. o gerginlik öyle fena ki...
bana da çikolata etmedi galiba. kavanozun yarısını yedim. sonra oturduğum yerde uyuyakalmışım yine. iki gündür resmen sızar gibi uyuyorum. bahar fena çarptı herhalde. ya da hala hafta sonunun yorgunluğu...
insan geriye bakınca çok fazla geçmiş gibi geliyor ama ileriye bakınca gerçekten geçmeyecek gibi... ben de öyle sıkıldım ki yalnızlıktan kendi kendime konuşuyorum artık.
benim şafağım bir gün daha azaldı. 2 gün yol izni vermişler. 1 gün bile insanı nasıl mutlu ediyor.
haftasonunun etkisidir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?